• 9.376.895 stemmen

In the Land of Women (2007)

Komedie / Drama | 97 minuten

Genre: Komedie / Drama

Geregisseerd door: Jon Kasdan

Met onder meer: Adam Brody, Meg Ryan en Kristen Stewart

Plot In the Land of Women

"Get ready to fall"

Carter is een scenarist uit Los Angeles, die naar Michigan reist om daar een tijdje in een buitenwijk door te brengen. Hier kan hij in alle rust herstellen van zijn stukgelopen romance en tegelijkertijd voor zijn zieke oma zorgen. Na een tijdje is hij echter in een relatie verzeild geraakt met zowel een moeder als haar dochter, die aan de overkant van de straat wonen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Sarah Hardwicke

Lucy Hardwicke

Carter Webb

Paige Hardwicke

Sofia Buñuel

avatar van jeuletaxi

jeuletaxi

Ik had er niet veel van verwacht maar vond het een hele mooie film

avatar van Stephan

Stephan

Hele fijne film met schitterende momenten. Een film waarin veelal de waarheid wordt verteld neigt snel saai te worden, maar deze "uit het leven gegrepen" film is zo ontwapenend, met zo'n aimabel hoofdpersonage, zulk interessant "klein drama" in combinatie met wat hevigere thema's.. erg verfrissend.

Soms deed de film me een beetje denken aan "before sunrise", maar dan minder pretentieus.

Goed debuut van Kasdan en een aanrader.

avatar van gotti

Leuke trailer iig.

avatar van wwelover

wwelover

Prima film. Geen geweldige film, ben dan ook niet weg van Meg Ryan. En eigenlijk ook niet van dat meisje die haar oudste dochter speelt. Eigenlijk viel de hele cast tegen, op de oma en Adam Brody na.

Die oma was echt hiliarsch. Verhaal was niet zo orgineel maar toch nog te doen.

Keek heel makkelijk weg eigenlijk, tijd vloog voorbij.

avatar van Allepinie

Allepinie

Erg mooie film. Past helemaal in mijn straatje. Goed verhaal, goede acteerprestaties, mooie stille beleving. Op de juiste momenten goede muziek, al vind ik dat ze bij de eerste joggingscene de plank muzikaal wel mis slaan. Iets te veel 80's. Maar ook dat had zijn charme. De rol van de oma geeft een leuke draai aan het verhaal, rol was een beetje ala Heckles van Friends.

Al met al heb ik genoten, 4* dus.

avatar van patrick17

patrick17

Overwachts toch een leuke film. had hem al een heel tijd hier liggen maar had iets van dat zou hem toch wel niet zijn. Besloten om hem te gaan kijken en dat is zeker geslaagd geweest. Film had in mij ogen iets anders moeten eindigen maarja dat is niet anders. Inderdaad de oma speelt een prima rol. Al met al een vermakelijke film.

avatar van RRT

RRT

Mooie film, met alles erin wat ik graag in een film zie. Adam Brody speelt ook een mooie ingetogen rol.

Prima!

avatar van Elminius

Elminius

Onverwacht een aangename film.

Kristen Stewart maakt het wel helemaal voor mij, ik ben helemaal verliefd op die jongedame.

Heel leuk ook geacteerd van Brody en zijn grootmoeder.

De dialogen zijn inderdaad zo alledaags, zo ontwapenend, zo bekend, ik vind het heel leuk gedaan allemaal, een greep uit het leven.

avatar van Cinemaatje

Cinemaatje

Onverwacht geen leuke film. Van begin tot het einde saai en voorspelbaar. Allemaal erg oppervlakkig en nooit echt leuk. Jammer, had er meer van verwacht.

avatar van Ralf81

Ralf81

Had er persoonlijk ook meer van verwacht. De hele film draaide eigenlijk gewoon om het leven van die Carter in Michigan. Film boeide nergens echt en was ook niet meeslepend. Ik vroeg me zelf ook niet af hoe de film af zou lopen.

Echt grappig was de film maar met vlagen, en voor een drama had er ook wel wat meer drama in gemogen, zodat je op zijn minst ook nog met de hoofdpersonen meeleeft. Pluspuntje op dit vlak was wel Meg Ryan, die wel geloofwaardig overkomt en de film nog enigszins naar een hoger niveau tilt!

avatar van dinal12000

dinal12000

Wat slappe film. Veel gepraat over niets.

avatar van RickZ

RickZ

meiden/vrouwenfilm, veel geklets over niets, en weinig humor

avatar van ralfsjam

ralfsjam

moet zeggen dat het een vij brave film is, tegen het zoetsappige aan.

gaat nergens echt de hoogte in. maar wilde wel weten hoe het ging aflopen.... 2.5

avatar van Riche

Riche

Dramatisch slechte film. Voorspelbaar verhaal met onrealistische gesprekken. Vrouwen vallen allemaal voor die Carter, maar hij doet niets bijzonders. Meg Ryan met haar boxtox bovenlip was creapy. Het bijdehante meisje was irritant. Het enige lichtpuntje was die oma, daar heb ik een paar keer om moeten lachen.

avatar van arwenevenstar

arwenevenstar

Zelden zo'n slechte film gezien, zeg. Het ging echt nergens over. We beginnen met een slechte acteur en een klein probleem, vervolgens komen er nog wat iets betere acteurs en wat probleempjes bij. Sommige problemen worden opgelost, maar de meesten niet en ik deed de tv met nog steeds geen idee waar deze film nou goed voor was. Geen humor, geen verhaallijn, geen goede acteurs (hoewel Stewart nog wel eens overtuigend overkwam).

avatar van soom

soom

Breaking up is never easy, I know, but I have to go..

Als je maar enigszins weet welke popgroep ik fantastisch vind (wat heet? Ik kus de grond waarop ze lopen nog net niet!), weet je ook dat het citaat dat ik hier aanhaal uit het liedje Knowing me, Knowing you komt. Tijdens de beginscene viel deze tekst me namelijk in. Een relatie beëindigen doet namelijk heel erg zeer, hoeveel vriendjes en vriendinnetjes er daarna ook komen. Dat denk ik, althans.

In the Land of Women is een rustige, voortkabbelende drama film. Sommige elementen uit de film komen niet helemaal goed aan, zo begreep ik nou niet echt de situaties, maar ik ben nog altijd wel een beetje onder de indruk van de meeste beelden van Gomorra, die ik gister zag. En daarom is In the Land of Women een verademing, na alle grauwe werkelijkheid. En daarbij is Kristen Stewart (die ik echt fijn vind spelen) wederom een meisje dat ik wel zou willen leren kennen, mocht ze echt bestaan.

En ja, Adam Brody natuurlijk.. (Seth Cohen, jij rookt toch helemaal niet? dacht ik bij mezelf) Vind hem wel iets hebben, natuurlijk, al ken ik de beste jongen verder niet, nee. En ja, hij speelt een rol, want ja, hij is acteur, maar wel een fijne acteur, absoluut. Mag gewoon de dingen blijven doen die hij doet van mij .

avatar van marlijn

marlijn

vond wel een leuke film, 3,5

avatar van Seifer

Seifer

Een film met pedo neigingen als ik het plot zo lees, laat maar zitten.

avatar van The One Ring

The One Ring

Seifer schreef:

Een film met pedo neigingen als ik het plot zo lees, laat maar zitten.

Hoezo dat? Er staat niet bij hoe oud de dochter is.

avatar van Turkeyloverz

Turkeyloverz

Prachtig, prachtig! De film bevat alle elementen om je anderhalf uur lang te laten genieten. Een beetje soap-achtig, een beetje dromerig en een tikkeltje Seth-humor. Perfecte combinatie. Je kan het trouwens wel als pedofiliteit zien, maar het is gewoon een moment-ding, waarbij geen regel wordt overtreden. Aanrader!

avatar van rep_robert

Tsja weet eigenlijk niet precies wat ik hierover moet zeggen als ik eerlijk ben.

De film is wel aardig en de acteurs komen ook allemaal geloofwaardig over. Nergens gaat iemand over de top, gewoon degelijk. De oma is trouwens wel een leuke rol, zorgt toch voor wat humor in de film, wat er verder helemaal ontbreekt.

Het script zat me weer is dwars, ik had niet echt het gevoel dat de film ergens heen ging. De affaires die Adam Brody met Meg Ryan en Kristen Stewart heeft zijn puur oppervlakkig en worden verder eigenlijk nauwelijks uitgediept.

Toch jammer, de film volgt dus wel een eigen lijn, wat bewonderenswaardig is, alleen doet er vervolgens niet veel mee.

Het einde is ook niet wat ik had verwacht, toch een redelijke teleurstelling bij een film in dit genre. Alleen ik had niet echt het gevoel dat er nou echt veel gebeurt was in de film.

Toch blijft het knap dat de film niet voor een geforceerd einde kiest, daarmee is het toch aangenaam om naar te kijken.

Ik ben een grote fan van the OC dus vandaar dat iemand mij deze film aanraadde.

Ik snap dat het niet de meest actievolle film was, maar het acteerwerk was toch niet slecht.

Het rustige hoort bij deze film. Adam Brody speelt zijn rol erg goed, vandaar dat ik ook de hele film geboeid bleef. Af en toe was het een beetje cliché, maar toch gaf deze film mij een goed gevoel.

avatar van bassira

bassira

Ben benieuwd..

avatar van TriplaR

TriplaR

Voor mij een lekker losse feelgood movie zonder al te veel denkwerk.

Een weinig omvattend maar toch veelzeggend verhaal en een paar prima acteurs die de sfeer van een luchtige lovestory fijn neerzetten.

Mensen die inhoud willen zullen die waarschijnlijk niks vinden, maar ik vond het heerlijk even onderuit te zakken en te genieten.

En ja, die oma.. Geweldig!

avatar van RoosG

RoosG

Verassend om, net zoals in The runaways, kristen zo te zien spelen. Ze doet het goed, heeft af en toe de momenten die ze in twilight ook heeft ( ik noem ze kots momenten, het lijkt net alsof ze haar braaksel in moet houden) maar doet het erg goed.

Brody is in mijn ogen altijd een goed uitziende nerd, zijn stem is eentonig, maar hij doet het erg goed. Ik kan geen goede uitgebreide recenties geven, maar dit is zeker een aanrader.

ik snap alleen niet zo goed de poster van de film in de film is er maar één zoenmoment tussen Brody en Steward, waarom hebben ze niet een poster gemaakt waar alle vrouwen waar het omdraait met brody er op staan?

avatar van Ricochan38

Ricochan38

leuke film met goede acteer prestaties; alleen die blik van kristen stewart die de hele film kijkt alsof ze moet poepen ken ik nu wel..

de film had ook nog wel iets langer mogen duren, zodat de begrafenis er ook nog in zou zitten en ook ween laatste scene met zijn ex die hij dan af zou kunnen wimpelen.

avatar van Thieu92

Thieu92

Film komt traag op gang, mocht daardoor wat langer duren. Acteerprestaties op een gewoon niveau. Leuke rol van de oma. De thema's blijven op een oppervlakkig niveau. Wel leuk om eens gezien te hebben, maar niet meer dan dat. Oppervlakkige film op sommige vlakken dus.

avatar van WanderingStar

WanderingStar

Ahahaha die oma is hilarisch!

avatar van qwertzu

qwertzu

WanderingStar schreef:

Ahahaha die oma is hilarisch!

Ja die was inderdaad geweldig!!

Vond de film verder wel wat traag en bij tijd en wijle echte een beetje saai, had er veel meer van verwacht!

Meg Ryan moeten ze maar niet meer in een film laten spelen tenzij het over een vrouw gaat die doorschiet in de plastische chirurgie, jemig wat heeft die vrouw toch met zichzelf gedaan!

Was altijd een mooie vrouw met een beetje een meisjesachtige uitstraling, maar nu....iehhh gewoon creapy!

Moet zeggen dat ik Stewart verrassend goed vond spelen, heel herkenbaar als puber (heb zelf zoiets in de mannelijke versie thuis rondlopen..) afzetten en boos zijn op je moeder maar eigenlijk niet eens weten waarom.

En inderdaad die oma, soms grof, soms verward en andere keren enorm scherpzinnig.

Geen meesterwerk, maar wel leuk om een keer te kijken, al vond ik het duidleijk meer een drama dan een komedie, alleen oma had humor!

avatar van pvl63

pvl63

Aardig filmpje niet echt geweldig wat mij betreft. Adam Brody speelt een jongen die te mooi is om waar te zijn dus alle vrouwen vallen voor hem of ze nou 8, 18, 38 of 88 zijn.

Typische vrouwenzwijmelfilm, leuk voor een regenachtige zondagmiddag.