• 9.378.603 stemmen

Met onder meer: Rowan Atkinson, John Malkovich en Natalie Imbruglia

Gesproken taal: Japans, Engels en Frans

Releasedatum: 10 april 2003

Plot Johnny English

"He knows no fear. He knows no danger. He knows nothing."

Nadat alle agenten van de Britse Geheime Dienst in één klap worden vermoord bij een aanslag, rest Pegasus (het Hoofd van de Britse Geheime Dienst) niets anders dan geheim agent Johnny English (Rowan Atkinson) op de zaak van de gestolen kroonjuwelen te zetten. Het spoor leidt naar de Franse zakenman, Pascal Sauvage (John Malkovich). Natuurlijk wil de baas van English hier niets van weten, want de heer Sauvage geniet een uiterst goede reputatie en is geliefd in de hogere kringen.

Johnny English

Official at Funeral

Prime Minister

avatar van Flipman

Flipman

Anderhalf. Twee van mijn leraren zeiden destijds dat deze Film zo geweldig was. Twee van mijn leraren hebben absolúút geen smaak!

Sorry, het is niet mijn bedoeling mensen te beledigen die deze Film ook goed vinden, maar die twee docenten kennen nauwelijks andere goeie Films, denk ik. Ze zijn al trots als ze 'n Film hebben gezien, denk ik!

Ik vond deze Film erg flauw. Héél af en toe kunnen lachen, maar ik vond 'm veel te voorspelbaar.

avatar van Mischa

Mischa

paar aardige momenten, maar over het algemeen erg flauw. De meeste grappen zie je van kilometers af aankomen. Das een keertje leuk, ja, maar geen honderd keer. Imbruglia bakt er niet veel van, maar dat geldt verrassend genoeg (t werd al eerder gezegd) ook voor Malkovich

avatar van Seyfo

Seyfo

Rowan Atkinson blijft leuk

avatar van BobdH

BobdH

Enkele leuke grappen, maar heeft verder niets wat deze Bond-parodie boven alle andere Bond-parodieen verheft. Malkovich is idd verrassend flauw, terwijl Atkinson enkele leuke momenten heeft. Van Imbruglia verwachtte ik zowieso niets. 2.5*

avatar van BoordAppel

BoordAppel

Van Malkovich verwacht ik dat hij goed acteert, dat doet hij helaas niet in deze film. Van Atkinson verwacht ik dat hij grappig is, dat is hij helaas niet in deze film. Van Imbruglia verwacht ik dat ze er gewoon goed uit ziet, dat deed ze dan gelukkig wel in deze film.

Volgens mij is ze ook de enige reden om dit te kijken want als komedie slaat het nergens op. Uitgekauwde grappen die ik al vaker en veel beter uitgevoerd gezien heb. Heb een keer moeten lachen (met de flitskast) en dat was het. Het plot is ook totaal belachelijk, al was dat misschien wel de bedoeling aangezien dit een parodie moet voorstellen. Het komt in ieder geval totaal niet uit de verf. Erg overbodige film dus, voor een goede James Bond parodie kijk ik Austin Powers wel.

2* maar omdat ze een scene uit The Naked Gun 2 1/2 letterlijk jatten een 0,5* strafpunt.

1,5* dus...

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Maakte geen enkele verwachting waar. De grappen zijn flauw, de enige leuke dingen zijn de Mr. Bean achtige dingetjes, zoals de show in de badkamer etc en de gekke bekken die Atkison trekt als hij per ongeluk zichzelf spierverslapper toedient.

2 sterren voor Imbruglia

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11918 berichten

Toch wel lekker 3,5*. In de bioscoop van mn stoel gevallen van het lachen, de tweede keer niet zo leuk, maar toen ik zondag een paar scenes zag toch wel weer erg moeten lachen. Rowan Atkinson is top.

avatar van IcU

IcU

Na herzien toch maar verhogen naar een 3½*. Erg grappige momenten.

avatar van xenne

xenne

ah, best wel vermakelijke film ... er zitten zékers een paar grappige momenten in, maar de film is ook wel voorspelbaar en soms flauw. Malkovich is wel een minpunt in deze film, Imbruglia is dan weer een pluspunt

2,5

avatar van Turkeyloverz

Turkeyloverz

Het verhaal vond ik erg simpel maar met Rowan Atkinson en zijn grappen is het toch nog wat geworden

avatar van Roodkapje

Roodkapje

Een mooie parodie op James Bond. Op sommige momenten wel grappig, maar er zaten ook heel wat "komisch" stukken tussen die gewoon duf waren.

avatar van witbruintje

witbruintje

keb soms gelachen maar hij heeft nog altijd het mr bean karaktertrekje;ik heb er niets mee hoor maar de film bean is wel saai.

avatar van gatinha

gatinha

Deze film heb ik in 2 fases gezien bij de tandarts: tijdens mijn 1e kroon-behandeling het laatste deel; tijdens 2e kroon het eerste deel. Maar ik heb de puzzelstukjes moeiteloos in elkaar kunnen schuiven. Leuke afleiding als je zo hulpeloos in een stoel ligt terwijl de tandarts wrikt, slijpt en soldeert in je mond (zo rook het althans). Maar wat een stomme film. Slap verhaal, biedt niets extra's boven wat er al bestaat op dit gebied. Volgende keer vraag ik of ik naar de andere dvd mag kijken, nl. een tropisch aquarium.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11918 berichten

BlueJudaskiss schreef:

Nog even een aanvulling. Ik heb deze film op DVD, eindelijk, en ondanks mn lagere verwachtingen, heb ik me echt suf gelachen. Een ontzettend stomme film, in de positieve zin van het woord, want hij is supergoed gemaakt, met een geweldig 'lead'-trio. Lach of ik schiet humor, maar wel hele leuke.

avatar van Waku

Waku

flauw.

Net een lange Mr Bean aflevering.

Soms is er reden voor een glimlach maar vaker niet.

Alleen voor de Bean fan

avatar van Knarf Kenobi

Knarf Kenobi

Een hele leuke film, maar voornamelijk voor de Rowan Atkinson fans. Kan je hem niet uitstaan laat deze film dan liggen en loop door naar een andere komedie (bijv. van de brilliante John Cleese:p) Maar voor degene die er wel van houden: wil je een leuk avondje? Kijken deze film:p 3,5*

avatar van D-ark

D-ark

2,5 met veel geslagde grappen maar niet Rowan Atkinson kan echt beter( Black adder mr. bean )

Leuke film heb veel gelachen!

avatar van Drs. DAJA

Drs. DAJA

4,5 sterren

Kan ik ook uitleggen.
Ik vond de film geniaal.
Hij heeft een leuk verhaal, als goede parodie op Bond films. Niet langdradig.
De humor vind ik geweldig, heerlijke grappenthis is the most savest place on earth. Ja erg leuke grappen. Soms voorspelbaar, wat dan weer briljant gebracht word. en soms totaal onverwachts. Die scene op het kerkhof vind ik een van de briljantsten uit het heele britse humor genre, inclusief scene's als "Don't Mention The War" en "Always Look On The Bright Side". Ook word deze film tegen het eind niet flauw, wat je bij veel films in het genre hebt. Neen, het einde is zelfs hilarisch.

Erg gaafe film, ik snap niet wat jullie er op tegen hebben.

avatar van Guyke

Guyke

Het is niet eenvoudig een parodie te maken op de Bond-serie die op zich reeds zichzelf parodieert. Grootste zwakte is het plot dat nergens op slaat. Rowan Atkinson is en blijft bovendien mr. Bean ook als hij zich voordoet voor Brits geheim agent. Sommige situaties (vooral de ontknoping) zijn flauw maar de film bevat toch nog voldoende goede humoristische vondsten om er een behoorlijke komedie van te maken. De film wordt volgens mij een beetje ten onrechte helemaal afgeschoten en overladen met kritiek. Geen superfilm maar ik heb af en toe toch behoorlijk moeten lachen en dat was toch de enige bedoeling.

avatar van film_kaza

film_kaza

ik vond het een super grappige film, ik lachte me suf,

3,5 sterren, want het verhaal was verder niet zo mooi.

avatar van bier

bier

rowan atkinson is zoals altijd weer grappig, hou van z'n humor 4.5 (eigenlijk 5)

avatar van LOTR-lover

LOTR-lover

Een supergrappige film. Rowan Atkinson is weer helemaal op dreef en hij maakt weer uitermate goed gebruik van zijn gezichtsuitdrukkingen. Een aanrader die zeker 4,5* waard is!

avatar van vincentclaesen

vincentclaesen

Ik snap niet dat Rowan Atkinson voor deze film in de psychiatrie is gesukkeld. Zo'n slechte commentaar zou hij toch niet gekregen hebben ...

4 *

avatar van tukkerstein

tukkerstein

Grappige film valt lekker veel te lachen, een soort parodie op James Bond. 3 sterren.

avatar van wilmau

wilmau

best een leuke en luchtige film. valt best wel wat te lachen. een 3,5 voor een luchtige avondje

avatar van *kelly*

*kelly*

Redelijk goede komedie waarin wel wat grappige fragmenten voorkomen.

Rowan Atkinson doet zijn naam weer alle eer aan en haalt zijn gekste bekken boven in deze film die je gezien MOET hebben!

--------->3.5*

avatar van Willemson

Willemson

Gewoon hartstikke grappig. 3,5 ster!

avatar van tukkerstein

tukkerstein

Briljante film, erg goede droge grappen. Geen enorm doordachte humor, maar gewoon wat geinige dingen waar je af en toe wel om moet lachen.

3,5*.

avatar van binito

binito

waarom steelt pascal sauvage de kroon juwelen en geeft hij ze erna terug?