Genre: Komedie / Romantiek
Met onder meer: Alyson Hannigan, Adam Campbell en Eddie Griffin
Releasedatum: 16 maart 2006
Plot Date Movie
"An Unprotected Comedy"
Julia (Alyson Hannigan) is hopeloos in de liefde maar op een dag heeft ze toch de ware gevonden (Campbell). Voordat het huwelijk ook maar begonnen is beginnen de eerste problemen al, het bezoek aan de schoonouders, de getuige overhalen en het huwelijk plannen.
Julia Jones
Betty
Nicky
Linda Jones
stan
Dt is ook de bedoeling van deze film...
Een aantel films die er in voor komen:
Hitch
Meet The Fockers
Kill Bill
marcelgg
Oef, deze is wel echt dramatisch slecht, zeg. De parodiën lagen er duimendik op en dan nog was het saai. Zelfs met wat wiet was er niks aan. Een aaneengeregen rij met slechte grappen.
Inge1973
O mijn God! Ik heb met plaatsvervangende schaamte zitten kijken. Na een half uur kon ik er écht niet meer tegen en heb ik hem gewoon afgezet.
Dit is één van de ergste films die ik ooit gezien heb. Nog geen glimlachje kon eraf bij mij.
Forresttt
helemaal mee eens
Modar
tja ik gister met maat gekeken in melige bui en we hebben zitten janken van het lachen
4 sterren voor die leuke avond/nacht
iGeO
4 sterren voor die leuke avond/nacht
Kwam dat door de film of ...
paramount
Zitten een paar hilarische momenten tussen, maar verder wel langdradig en saai. 3*.
V
Ach, vind dit soort films altijd wel grappig. Je moet wel veel van de films gezien hebben die geparodieerd worden denk ik. Anders is er vrij weinig lol te beleven. En voor de meesten hier dan ook niet, maar dat terzijde.
Veel onderbroekenlol zorgt voor vaak een glimlach, af en toe een lach (zoals bij de 'I have a twelve inch cock' grap.
DamnSexC
Dramatische slechte film, grappen heel voorspelbaar...
Nou ja grappen, het moesten grappen voorstellen...
Had er iets meer van verwacht al met al een halve ster
x_mania
Wat een enorm slechte film zeg!
Dacht van te voren dat het nog wel enigzins lachen zou zijn, maar alleen suffe parodien.
-Bridget Jones
-Meet The Fockers
-Pimp My Ride
-The Bachelor
En zo kan je nog wel even doorgaan.
dewulfda
wat een flauwe grappen zeg, beschamend eigenlijk
ik zie nochthans graag films zoals scary movie enz.
maar dit was echt te flauw
heb hem na half uur ontgoocheld stop gezet
Leno
Het stomste van deze film is nog wel dat het gewoon de grappen uit andere comedies jat (vooral Meet the Parents/ Fockers) en er vervolgens iedere vorm van fantsoen uithaalt.
Met een groep van c.a. 15 man is met name het begin nog best lachen. Tegen het einde wordt het helemaal triest.
kArIzMa_TuRk
heb wel gelachen op sommige stukjes..
_Daan_
Weet iemand wanneer deze in Nederland op dvd komt?
Vanaf 24 oktober in de videotheek
otherfool
Vervelend, flauw, gemakzuchtig en onbeschoft. Laat deze liggen en kies voor het nog enigzins acceptabele Not Another Teen Movie. Zoals dewulfda zegt: beschamend.
0,5*.
Herisson
Zeer slecht idd. Paar keer gelachen omdat het zooo slecht was.
1* voor de moeite.
yomusic
In het begin dacht ik, aardig maar daarna niks dan slappe humor. Op gegeven moment zelfs vies. Na 20 minuten de stopknop ingedruk van de dvd speler. Zonde van mijn tijd.
0,5 punten voor het decor. De rest was waardeloos.
zjandannybob
zeker wel weer een leuke komedie. kan natuurlijk niet aan de scarymovie serie tippen. maar moet toch gezien worden.
3.5 punten
janssen16
wel een paar grappige stukken verder niet zo een spectaculaire familie, het heeft bij mij toch nog een 3.0 gescoord.
fritsy
Ik wil wel graag stemmen, en nul comma nul geven,
Maar ik mag niet stemmen want ik heb de film stop gezet na 10 minuten.
(wel jammer trouwens nu kan ik niet zien! dat ik het een kut film vond of niet bij movie meter)
Ach daarom dus dit berichtje. 0,0 [misschien voor later dat ie op tv komt] Dus fritsy deze film is niks.
Ari..
Hele slechte film, niet uitgezien.
Van te voren gedacht dat de film vergelijkbaar zou zijn met bv. scary movie films ed..
Maar NEE...
Erg slecht, erg flauwe humor, en erg zonde van je tijd!
Niet doen dus!!
Angrod_Pallanén
Flauwe, maar al met al een vermakelijke film.
'Date Movie' is prima te vergelijken met 'Scary Movie', alleen dan met deel 3 en 4.
Ook 'Date Movie' is een lange trip vol onderbroekenlol, maar geeft je nooit het gevoel dat het té lang duurt. En ook hier zit je voornamelijk met een glimlach op je gezicht, en zijn er slechts enkele momenten waarbij je écht moet lachen. En nog het meest vergelijkbare is de parodiën op andere films. Ditmaal niet op het horrorgenre, maar op het romantische komedie genre (en enkele tv-programma's). Maar net zoals in 'Scary Movie 3' en 4 is het té duidelijk en is er dus niets meer aan de parodie.
Alyson Hannigan speelt met dezelfde humor als in 'American Pie' en is eigenlijk het enige vermakelijke in de hele film.
Maar toch leuk.
3.0
Ché Cliché
Date movie tracht onderbroekenlol te hebben, maar de lol halen ze niet eens. Een verschrikkelijke 'gaap' film. Ik had er na het übergrappige 'Not Another Teen Movie', veel van verwacht, maar het bleek gewoon een ongelofelijk 'minder prettige' film te zijn. Pure bagger en beeld vervuiling.

Jackass Number Two
Komedie / Documentaire, 2006