• 9.378.966 stemmen

Met onder meer: Alyson Hannigan, Adam Campbell en Eddie Griffin

Releasedatum: 16 maart 2006

Plot Date Movie

"An Unprotected Comedy"

Julia (Alyson Hannigan) is hopeloos in de liefde maar op een dag heeft ze toch de ware gevonden (Campbell). Voordat het huwelijk ook maar begonnen is beginnen de eerste problemen al, het bezoek aan de schoonouders, de getuige overhalen en het huwelijk plannen.

avatar van BlueSword

BlueSword

Klaarsz schreef:

Heb het 10 minuten volgehouden....

dat is veel...en de eerste 10 min was ook gelijk het leukste van de hele film.

2*,dikke tegenvaller!!

avatar van Vinco

Vinco

Ik vond het wel lachen deze film!

Je moet natuurlijk deze film absoluut niet serieus nemen maar ja het moet maar net je humor zijn!

3,0 ster

avatar van stino

stino

Ongelooflijk troep deze film, echt verschrikkelijk

En het ergste van alles is dat deze film genoeg geld zal verdienen dat er waarschijnlijk en nog ergere sequel komt

1/5

amazingmoi

o nee , ik hoop van niet

hoe typ ik zo'n kots-smilies btw? kan ik er zo'n 5 typen...

avatar van Livinovic

Livinovic

Wat een ongeloofelijke kutfilm, ben hem gisteren gaan zien. Enorm slechte en overdreven grappen waar volgens mij alleen kinderen jonger dan 10 jaar mee dicht liggen. Nee, dit was echt verschrikkelijk!

avatar van deepblue

deepblue

man wat zijn jullie ongelooflijke sarcastische mensen . het is een comedy . je moet alles niet seriues opnemen als jullie nu eens langer dan 10 minuten naar de film zouden kijken en eens de moeite doen om in te zien dat het eigenlijk nog best een redelijke film is . ik lees meer slechte reacties dan goede . als jullie betere films kunnen maken dan deze ga gerust je gang ik zou zelf op de eerste rij komen zitten dan maar waarschijnlijk geraakt niemand van jullie intellect aan zo een verhaal dat ik vind persoonlijk deze film vrij goed en rondom mij vinden mijn medemensen het ook grappig.

avatar van michelb

michelb

Slechte grappen...begon leuk maar daarna zaten we meer te ouwehoeren dan naar de film te kijken...

deepblue schreef:

Tja, wij hebben niet het intellect als een pindadop, zoals jij

avatar van Scorpiejoo

Scorpiejoo

een bevinding over een film kan niet worden weerlegt

maar omdan maar andere mensen te maatstaven in

iQ met vergelijkingen als pindadoppen dat is weer minder!

ben het wel met deepblue eens kan wel wat genuanceerder .... de film was zwaar onder de maat

van mijn verwachting dus geef em een dikke 2

avatar van fotzenbikkel

fotzenbikkel

Dit genre spreekt mij sowieso al niet aan maar, na het lezen van diversie recensies hier, laat ik deze film zeker even aan mij voorbij gaan (ik breng dan ook geen stem uit) ...

Daarbij hou ik niet van pinda's in dop!?

avatar van L. luchtloper

L. luchtloper

Ik vond the theatrical trailer al zeer triest, moest bijna van het niveau kotsen

avatar van D3nnis

D3nnis

Naar mijn mening mag deze nummero 1 zijn van flop films allertijden, de grappen zijn van zo'n slap kaliber dat je zelf niet eens meer moet lachen met wat bier achter je kiezen.

Maar ja, dat is mijn mening.

avatar van ProxxiM

ProxxiM

Ik vond het een leuke film, maar waarschijnlijk ben ik gewoon zo'n iemand die alles leuk vindt..

Ik houd wel van compilaties van andere films, al moet ik wel zeggen dat ik de 2e helft minder vond.

3,0.

avatar van adinda

adinda

haha, wel een leuke film.

Net zo iets als Scary Movie, nogal onlogisch maar wel leuk!

avatar van kras van zwienen

kras van zwienen

Vond hem al matig maar naar het einde toe werd hij steeds slechter. 2.5*

avatar van Thomaske

Thomaske

Ik vond het een zeer vermakende en leuke film.

TimD

Niet zo grappig, heb geen 1 keer moeten lachen. 1,0*.

Geen pindadop dus .

avatar van holmes

holmes

wat een ellende. anderhalf uur naar een pak shag kijken is meer entertainment

TimD

Vind ik niet want die geur is walgelijk .

avatar van alex67

alex67

echte Z film wat een onzin 10 minuten gekeken was al genoeg

deepblue schreef:

ik neem niet alles serieus,scary movie 3 vind ik een prachtige film,maar deze trekt op niets...

amazingmoi

vooral die scene dat Julia die puist uitkneep was zo flauw en overdreven

avatar van erck

erck

Thomaske schreef:

Ik vond het een zeer vermakende en leuke film.

...

avatar van TOthehulk

TOthehulk

wat een slechte film ik vond hem echt slecht had er wel heel wat meer van verwacht ik heb wel een aantal keer moeten lachen maar dit is diep triest.

avatar van belgium21

belgium21

Als je naar deze film begint te kijken moet je geen meesterwerk verwachten. Vrij vermakelijk, ontspannend, maar ook niet meer dan dat. Heb toch enkele keren mijn mondhoeken naar boven kunnen brengen, maar die momenten waren eerder schaars. Middelmatig niveau. krappe 2,5*

avatar van balosa

balosa

best een leuke film, het begin was wel leuk maar het werd wel steeds minder en flauwer die kat op de wc vond ik dus echt niks aan, die puist uitknijpen sloeg ook al helemaal nergens op, en die LOTR parodie kon ik ook niet echt waarderen maar buiten dat heb ik me best wel vermaakt, zolang je het maar niet te serieus neemt, ook wel grappig om die parodie's op die andere bekende films te zien, de muziek vond ik best wel goed bij de film passen moet ik zeggen, al met al een krappe 3*

Ik blijf er bij :

avatar van Nightwish

Nightwish

balosa schreef:

ik ben het helemaal 100% met je eens, dat LOTR stukje was niet leuk (ik vind het ook niet een film die je belachelijk hoort te maken, maar dat is mijn mening) , die kat te landraderig, en dat effect van die puist hebben we al 10 keer in de verschillende scary movie's gezien De rest was wel leuk, vooral het begin.
idd 3*

avatar van mafiaferzeti

mafiaferzeti

Damn! wat een klote film zeg... dat stukje dat ze die ouders van die fuckmydaughter gaan ontmoeten lekker namaakt van meet the fockers. echt waardeloze film