• 9.375.245 stemmen

Tenacious D in the Pick of Destiny (2006)

Komedie / Muziek | 94 minuten

Genre: Komedie / Muziek

Alternatieve titel: The Pick of Destiny

Oorsprong: Verenigde Staten / Duitsland

Geregisseerd door: Liam Lynch

Met onder meer: Jack Black, Kyle Gass en JR Reed

Releasedatum: 22 februari 2007

Plot Tenacious D in the Pick of Destiny

"An epic quest. A magical guitar pick. A chance to put the D in Destiny."

In Venice Beach komt naïeveling JB samen met KG en ze vormen de rockband Tenacious D. Omdat ze de beste rockband aller tijden willen worden en dat niet zo gemakkelijk gaat, stelen ze wat ze denken dat hen kan helpen in hun tocht naar het sterrendom: een magisch plectrum van een rock-and-roll museum 300 mijlen verder.

Ghehe, Liam Lynch als regisseur, ben benieuwd.

Ik ken hem vooral van het briljante United States of Whatever .

avatar van Art

Art

Die is inderdaad briljant! Net als Tenacious D Ik ben hier echt benieuwd naar!

avatar van mikey

mikey

Ja dat was inderdaad een geweldig nummer/clip van liam.

Ik vond dat nummer/videoclip van die 2 'greatest song in..'ook altijd erg smakelijk.

avatar van Art

Art

Je bedoeld dus Tribute Heerlijke clip is dat ook. Lees net dat naast JB, RD en Jason "Lee" Reed ook John C. Reilly, Tim Robbins en Ben Stiller mee gaan spelen. Maar het mooiste is dat Meat Loaf de vader van JB gaat spelen!

avatar van swankel

swankel

ik ga me echt op deze film verheugen

avatar van WB

WB

Ongelooflijk, hoe verzinnen ze het Jack was briljant als rocker in School of Rock, dus dit belooft wel wat

kos schreef:

Ghehe, Liam Lynch als regisseur, ben benieuwd.

Ik ken hem vooral van het briljante United States of Whatever .

nu al mij favo film van 2006.

Laim is geweldig

avatar van Mojo Pin

Mojo Pin

Wat een geweldig verhaal ook! Het klinkt zo dom dat het wel briljant moet zijn

avatar van Flipman

Flipman

Liam Lynch?! What the Hell...?! Ik ken 'm eigenlijk alleen van "My United States Of Whatever," maar dat hij nou dit gaat maken... !

The D rocks, dus deze film wordt hopelijk erg cool!

avatar van gotti

Tja. Wat moeten we daarvan denken. Scheutje School of Rock met grappen niveau American Pie en Dumb & Dumber. Vrees het ergste...

Miezz

Ik verheug me ook nu al! Dit is zo cool!

avatar van Sander D.

Sander D.

De titelsong is online! Geweldig! http://www.tenaciousd.com

D-ark

Cause it's the Pick! Of Destiny, child! You know it will be rockin' 'cause it's fuckin' insane!

avatar van fritsy

fritsy

weer zo'n domme film van Jack Black.

avatar van Tayama

Tayama

Hoe dom die humor van Jack Black vaak ook is, hij is een figuur op zichzelf, en dat heb ik altijd wel leuk aan hem gevonden. Toen z'n album uitkwam was er al sprake van deze film, en het mag eindelijk zover komen, blijkbaar.

Ik ben wel benieuwd opzich.

Miezz

Is nog niet bekend wanneer deze in NL gaat draaien? Ik ben zo benieuwd! Ik heb ook de dubbel DVD van Tenacious D, héérlijk!

Jack Black is per definitie al okee. Ik wil van deze film mijn bijbel van Rock maken, ik maak nu al een aftel kalender!

D-ark

Bioscoop release ik dachte dat het een dvd werd maar gelukkig

avatar van Venus1992

Venus1992

Leuke poster

Lijkt me echt een leuke film...

avatar van Hanne

Hanne

Tenacious D Rockt!

avatar van swankel

swankel

Ik weet niet wat veel mensen tegen Jack Black hebben,want hij is echt een geweldige entertainer.

avatar van Soeperman87

Soeperman87

Miezz schreef:

Dan lijkt mij het boek 'Angie Backstage' van Angela Bowie en Patrick Carr een betere rock bijbel...

Ach nee Soeperman.

Trouwens, ik heb de filmposter!

Lang leve vrienden in de bios! Oh, en de OST is ook te gek. Ik wil deze zien!

avatar van Tim Burton

Tim Burton

Hier kijk ik dus egt naar uit!!!!

Tenacious D is cool, Jack Black is grappig en ik ben zeeeeer benieuwd naar Dave Grohl als de duivel!!

avatar van thomzi50

thomzi50

• 1991 berichten

Net de reclame gezien waarin ze elkaar ontmoeten, echt een geweldige scène dat, heb erg hoge verwachtingen

avatar van caro1

caro1

Ik kan niet wachten op deze film, Tenaciousd is al aan het touren in amerika, ik zoek me rot naar kaarten in europa maar vrees dat ze hier niet komen. Mischien dat iemand hier iets meer over weer?

avatar van kasperkasper

kasperkasper

Ik heb de film vorige week in de sneakpreview gezien, en werkelijk hij is nog geen halve ster waard!

verschrikkelijk flauw, een onmogelijk slecht vergezocht bijna sneu verhaal, matig acteerwerk, geen plot, mislukt einde. Zo kan ik nog wel even doorgaan

hoewel ik het me amper kan voorstellen issi misschien wel aan te raden aan mensen die van tenecious D houden, de muziek. Want er zitten wel veel nummers van die zwijnen is. Het is totaal niet mijn ding dus wellicht dat ik m daarom nog slechter vond

avatar van wimspeedy56

wimspeedy56

Een halve ster is inderdaad eigenlijk teveel.

Niemand tijdens de sneakvoorstelling heeft ook maar één enkele keer gelachen.

De muziek was ook totaal oninteressant.

Waarschijnlijk alleen enorm amusant, als je compleet stoned bent, maar ja, dan schijnt men om alles te lachen.

Voor mij de slechtste film van 2006 en zeer waarschijnlijk ook van 2007!

avatar van Carlos Olivera

Carlos Olivera

Nou.. kasperkasper en wimspeedy56, jullie hebben waarschijnlijk een totaal andere muziek en film smaak want deze film was meer dan briljant!

Kasperkasper, als het totaal niet je ding is, geef dan ook geen mening over deze film en hou het op Bambi ofzo!

wimspeedy56, muziek totaal on-interessant? Ik heb geweldig gitaarspel gezien én gehoord, Rock legende's zien langskomen, briljante songs gezien, en die heb ik keer op keer teruggespoeld om ze nog eens te kunnen zien.. en Dave Grohl als de duivel is echt erg goed!

Dus jullie 2.. Disney is jullie ding..

Verder voor de geintreseerden, het verhaal is typisch Tenacious D, Muziekale hoogstandjes, lachen en vooral "Rocken".

Ben je Tenacious D fan, hou je van Rock, hou je van goede humor? Dit is de film die jullie moeten gaan zien!

Beste film tot nu toe van 2007! 5 sterren!

avatar van override100

override100

mooi film hoor,best ok geen troep