• 9.375.897 stemmen

London (2005)

Geregisseerd door: Hunter Richards

Met onder meer: Chris Evans, Jessica Biel en Jason Statham

Plot London

"One young man's incredible journey of self-discovery"

Syd is een rijke, gestresste twintiger, die na een nacht vol drank en drugsgebruik het nieuws te horen krijgt dat hij zijn enige, echte liefde kwijt is: ze verhuist van New York naar Los Angeles. Op haar afscheidsfeestje wil Syd nog een laatste poging wagen haar over te halen bij hem te blijven. Samen met Bateman, een jonge Engelse bankier die hij zojuist heeft ontmoet, en een hele lading drugs gaat Syd op weg naar het feest.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Houssin

Houssin

foei foei je word dood gegooid met slechte films de laatste tijd... en deze slaat weer nergens op

waar blijven die goede films toch,,

maar ja

dat is mijn smaak

cijfer hmzzzzzzz 0,5

genre drama films is een drama (waardeloos)

avatar van janusjanus

janusjanus

Houssin schreef:

waar blijven die goede films toch,,

maar ja

dat is mijn smaak

cijfer hmzzzzzzz 0,5

genre drama films is een drama (waardeloos)

Ben blij dat je er verstand van hebt...

avatar van donroberto

donroberto

janusjanus schreef:

Ben blij dat je er verstand van hebt...

Ik ga steeds meer denken dat het aan de kijker ligt, als ik sommige commentaren lees.

avatar van feyezuid

feyezuid

Nou moet ik wel zeggen, dat er wel wat inzit, er worden echt hele slechte films gemaakt. En als deze door de juiste meningen van mensen echt links blijven liggen, dan stoppen ze er misschien ooit mee, omdat het niets opleverd. Sommige films zijn echt heel slecht, en dan zie ik de premiere al voor me met een hoop opsmuk, en dan zo'n afgrijselijke film vertonen. Lachen.

avatar van stinissen

Film is goede campagne voor Tempo zakdoekjes...

avatar van grid8400

grid8400

waarom is deze zo slecht?? (heb hem nog niet gezien)

maar lees alleen maar hierboven dat hij slecht is, maar niet waarom..

avatar van Robba

Robba

Omdat de hele film zich afspeelt in een badkamer, bovenop een berg cocaine met een verdwaasde gozer die niet naar beneden durft om zijn ex te spreken! (Wat toch wel een heel lekker **** is!!)

avatar van djalwin

djalwin

Moet zeggen dat de bijdragen die hier gepost worden mij een slechte / geen indruk geven _waarom_ nou juist die film zo slecht is.

avatar van pietjuh

pietjuh

Ik vond de film best wel meevallen. Het speelt zich af op een toilet met gebruik van drugs en wat gezeur om een ex. De dialogen zijn erg ver zoekend maar daar moet je van houden.
4 * van mij

avatar van knoxville

knoxville

Er worden inderdaad de laatste tijd zeer waardeloze films uitgebracht die bij mij het nog geen 15 minuten uithouden. De laatste 2 films waren echter zeker aanraders: Derailed en swimming upstream...

Tip..

Deze film gaat helemaal nergens over..

avatar van Hagele

Hagele

Heerlijke "conversaties"!!

Daarnaast toch een "drama" dat ze beiden (waarschijnlijk) de liefde van hun leven laten lopen.... 4*

avatar van Dridge

Dridge

idd een film die Kwalitatief Uiterst Teleurstellend is.

oeverloos gezever en bergen coke die wordt genuttigd alsof het poedersuiker is...........bah,bah,bah.

1* voor de moeite

avatar van nirvana

nirvana

was best wel een leuke film met een paar grappige stukken in, hoe een dealer en een gebruiker vrienden kunnen worden vind ik wel leuk. Vooral op het einde wordt dit duidelijk. Beste stuk vind wanneer jason even een woedeaanval krijgt als hij zijn probleem uitlegt, vond ik zelfs grappig. Wel jammer dat verhaal zich eigenlijk enkel in de badkamer afspeelt, een beetje meer locaties had ik wel leuker gevonden, daardoor worden de conversaties iets te saai . Wel leuke happy end. Leuk om eens gezien te hebben maar niet meer dan dat.

Leuke film.. ik vond Statham goed spelen met zijn SM praktijken .. Jessica biel ziet er goed uit... geen toppert maar wel vermakend...

avatar van Fikret8

Fikret8

Is deze op dvd te verkrijgen? Kan hem namelijk nergens vinden..

avatar van TimD

TimD

Te huur.

avatar van Miezz

Miezz

Ik vind deze film niet _slecht_. Deze is zeker niet goed, maar je moet van dit soort films houden. Net zoiets als The Big Kahuna, eigenlijk. 2*

avatar van Sergio

Sergio

Fikret8 schreef:

Is deze op dvd te verkrijgen? Kan hem namelijk nergens vinden..

Misschien heb hem ondertussen al kunnen vinden, maar als je nog 'zoekende' bent dan moet je even naar de MediaMarkt daar ligt ie voor 5 euro op jou te wachten.

avatar van Fikret8

Fikret8

Als die bij de MM voor 5 euro ligt schaf ik hem gegarandeerd aan. Welke filiaal?

avatar van The_Game

The_Game

Deze film slecht?? Die gesprekken tussen die lui zijn echt wel goed hoor. Okey, verwacht geen onverwachte plotwendingen, maar toch blijft het een boeiende film.

avatar van nightbreed

nightbreed

Leuke film die mij wel heeft weten te boeien.

Af en toe waren de gesprekken een beetje geforceerd hip en er komen alleen maar prachtige meisjes met een rank figuurtje in voor maar dat mag de pret niet drukken.

Een groot deel van de film speelt zich af in de badkamer van het huis waar een feestje wordt gegeven met een flashback hier en daar.

Gewoon een mooi en klein filmpje zonder enige pretenties die het onderwerp kapotte relatie behandeld.

Cijfer: 3,5

avatar van Nick Theunis

Nick Theunis

Ik weet niet, maar op de een of andere manier bleef de film me boeien.. ik stoorde me niet aan het feit dat vrijwel de hele film zich in een badkamer afspeelde.. verschillende meningen hierboven over deze film.. je moet er gewoon van houden of je vind het simpelweg niks.. maar ik vond hem behoorlijk geslaagd, en jessica biel ziet er super uit..3,5*

avatar van nightbreed

nightbreed

Fikret8 schreef:

In Hengelo ligt hij voor 1,99 euro terwijl hij in Enschede 5.99 euro kost.

Ben ik ff blij dat ik 2 MM's dicht in de buurt heb meestal is de MM in Hengelo goedkoper en heel soms die in Enschede.

avatar van dje-em

dje-em

op zich geen verkeerde film hoor, heel wat beter dan een hoop andere troep die wordt uitgebracht.

avatar van Ché Cliché

Ché Cliché

Prima film dit. Heerlijke dialogen over het leven, de liefde. De gesprekken maken absoluut de film. Helaas is het acteerwerk soms wat nep en overdreven, wat de oprechtheid wel eens doet afnemen, maar verder toch een sterk staaltje hoor. Ik heb mij prima vermaakt met deze 3 sterren film.

avatar van The_Game

The_Game

Film gisteren voor de 2e keer gezien en mijn cijfer maar verhoogd naar 4.0*

avatar van Joeri_000

Joeri_000

Geweldig!! boeide mij best wel en een goeie Statham waar ik sowieso wel fan van ben. De nodige humor af en toe en de flashbacks vond ik mooi gedaan. Vond het alleen wel zielig voor de visjes

avatar van mishad

mishad

Op de set van 'London' moet net zo veel gesnoven zijn als in de film zelf. Want deze film, dat nauwelijks een film genoemd mag worden, zit zo overvol met de meest debiele dialogen over god, het leven, de liefde en impotentie en er wordt zo waanzinnig slecht in geacteerd, dat dit toch echt aan overmatig drugsgebruik moet liggen. Oftewel: er kan best iemand talentloos zijn, maar iedereen die aan dit werkje heeft meegeholpen, dat kan toch niet waar zijn...?

avatar van voomzap

voomzap

Weer eens wat anders. Dapper ook. heb me prima vermaakt maar kan me voorstellen dat dit niet voor iedereen is weggelegd.

avatar van Torchon

Torchon

Onderhoudende film en zeker niet slecht geacteerd.

Luddevudu, onvermogen (de impotentiewoede! van Bateman) en zelfvernietiging mbv n berg coke. Imperfekte persoonljkheden met veel geld. Lekkere muziek, ruime decors.

Echt iets voor de zaterdagavond!