• 9.378.991 stemmen

Met onder meer: Jack Black, Dustin Hoffman en Angelina Jolie

Releasedatum: 9 juli 2008

Plot Kung Fu Panda

"Prepare for awesomeness."

Po is een luie panda die de Uitverkorene blijkt te zijn om de vallei te redden van het gemene luipaard Tai Lung. Hij moet daarom in de leer bij Kung Fu master Shifu. Po zet de wereld van de Kung Fu compleet op zijn kop! Hij wordt een held door te leren dat als hij in zichzelf gelooft, hij alles kan bereiken.

Po (stemrol)

Oogway (stemrol)

Mr. Ping (stemrol)

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

P.S. veel grote namen, maar eigenlijk is het gewoon een show van Hoffman en Black. Dieptepunt is Chan, die heeft echt drie korte zinnetjes ofzo.

avatar van MissyNador

MissyNador

haha heb me ziek gelachen! Leuke film

avatar van Betamax

Betamax

Gewoon een aardige film, niet meer niet minder.

De animaties vielen me wat tegen.

Ik had er meer van verwacht.

avatar van guylopez93

guylopez93

echt een geweldige kung fu animatie film is dit zeg

ik had em niet zo leuk verwacht, er komen veel grappen in voor en die vechtscenes waren ook wel gaaf om te zien. Vooral de karakters waren heel goed gedaan en grappig

avatar van Henkebart

Henkebart

Ik vond dit een leuke animatiefilm. Niet echt orgineel verhaal maar wel leuk. Zeker een aanrader!

avatar van SSeagal

SSeagal

Wat een tegenvaller, had ik niet verwacht na al die reclame en de naam Dreamworks. Ik heb met enorm veel plezier gekeken naar films als Shrek en Flushed away, veel gelachen. In Kung Fu Panda viel er echter weinig te lachen. Hier en daar een leuke grap, maar voor de rest viel het enorm tegen. De film nam zichzelf een beetje te serieus soms. Het was wel een mooie film en gek genoeg niet echt saai, maar ik vind dit toch wel de minste uit de molen van Dreamworks. **1/2

avatar van Yokyok112

Yokyok112

SSeagal schreef:

Ik denk daar heel anders over

avatar van Yokyok112

Yokyok112

Ik vond het wel een grappige film.

Daarom het cijfer 3.0

avatar van teigetje37

teigetje37

Ik vond het een flauwe animatie film.

Onder het niveau van Shrek.

Waardering 1 1/2 sterren

avatar van RodneyS

RodneyS

Weer een leuek animatie film! Eerst Wall-E en nu deze. Leuke humor, leuk verhaaltje.

Ik kon hem wel waarderen

avatar van Devoo

Devoo

Ik vond hem geweldig, heb goed gelachen met sommige idiote dingen die er gebeurden, en het verhaaltje was goed te volgen. Oké, mischien een simpel verhaal, maar het was niet slecht. Geweldige animatie, en veel goede momenten. Ik geef hem een 4.5*!

avatar van shanetjuh

shanetjuh

Whaha wat een leuke film is dit heb me er zeer goed mee vermaakt

avatar van napoleon84

napoleon84

teigetje37 schreef:

Ik vond het een flauwe animatie film.

Onder het niveau van Shrek.

Waardering 1 1/2 sterren

Ik deel echt je mening: met gans die hype erover had ik echt meer verwacht. Geef mij dan maar Shrek.

avatar van XSurio

XSurio

Leuke animatiefilm. Had er wel wat meer van verwacht door de hele hype eromheen maar door de vele grappen, waarvan redelijk veel geslaagd, was hij best leuk. Het einde vond ik wel fantastisch. Alleen jammer van jackie chan dat ze hem zo weinig te doen gaven echt maar 5 regels ofzo.

3,0* voor deze leuke maar niet bijzondere film

avatar van Sjoerd111

Sjoerd111

Jammer dat Dreamworks maar hersenloze kinderfilmpjes blijft maken. Waar Disney komt met een film als Wall-E, met een achterliggende gedachte, goed acteerwerk en ons laat zien hoe je een half uur vermakelijke film kunt maken zonder gesproken tekst blijft Dreamworks steken bij een platte komedie. Duidelijk is dat Dreamworks al het geld uit geeft aan een sterrencast inplaats van een mooi verhaal met dialogen die verder komen dan 'zolang je maar in je zelf gelooft komt alles goed.' De humor is plat, achterhaald en af en toe niet opvoedkundig (maar toch zo kinderachtig). Enkel de muziek weet af en toe te vermaken, ondanks dat ook deze niet origineel is.

avatar van Verdronkenvis

Verdronkenvis

Leuke film, mooi geanimeerd. Verhaal is goed te pruimen. Leuk voor de zondagmiddag met een kater op de bank.

avatar van Bibelonseberg

Bibelonseberg

In de bios gekeken met zoonlief, z'n neefje en een vriendje. Alleen de reacties van die gassies zijn al heel wat waard. Ik heb dus de NL ingesproken versie bekeken. Verwachtte er aanvankelijk niet veel van, maar heb me kostelijk vermaakt tijdens deze film. Mooi gemaakte animatie film, geen moment van verveling gehad. Veel hilarische momenten en een happy end.

avatar van sage

sage

Leuke film, maar kan naar mijn mening niet tippen aan de onlangs uitgebracht film Wall-E. Waar andere films uit dit genre nog wel eens aangenaam willen verrassen, blijft deze film gewoon en klassiek. Van de sterrencast verwerkt in deze film heeft naast Black & Hoffman alleen Jolie een fatsoenlijk stuk tekst toegespeeld gekregen, wat de overbodige aanwezigheid van de overige figuren jammerlijk benadrukt.

avatar van kova

kova

leuke film voor de zodagmiddag zeg maar, erg leuk om met de kids te kijken.. lijkt wel wat op karata kid wbt verhaallijn

avatar van Iron Maiden

Iron Maiden

dat einde,

ik lachtte me kapot!

avatar van centurion81

centurion81

• 2068 berichten
  • 1995 stemmen

Aardige film, paar keer goed gelachen en mooie actie. Verder vond ik het niet zo bijzonder.

avatar van Nelusje

Nelusje

Leuk, maar neit bijzonder. Gewoon gaan kijken.

avatar van maarten_d

maarten_d

niet bijzonder, soms grappig. ben vandaag gaan kijken in de kinepolis en ben tijdens de pauze vertrokken want ik viel in slaap. het kan zijn door slaapgebrek maar de lachwekkende scene's waren in (veel) kleinere getale aanwezig dan de saaie scene's...

2* voor het verhaal

avatar van teigetje37

teigetje37

napoleon84 schreef:

Met jou kan ik praten

avatar van Angel25

Angel25

Verrassend leuke film! Had er eigenlijk niks van verwacht maar de humor en schattigheid is goed aanwezig haha

avatar van New

New

Mooie film, heb zo nu en dan plat gelegen van het lachen.. Leuke scene met die bolletjes.

Shrek 1 en de 1e helft van Wall-E vond ik beter, maar op de een of andere manier wekte Po meer sympathie bij me op. Aanrader voor de animatie liefhebber. 3,5 ster

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Verrassend leuke computeranimatie van Dreamworks. Ze maken het flinterdunne verhaal en de weinige pretenties goed met een geslaagde mix van slapstick en onderhoudende karakters. Dit is veel leuker dan bijvoorbeeld het recente Wall-E.

avatar van roc12345

roc12345

Kung Fu Panda 2 in 2011

Geplaatst op 05-10-2008 om 12:32 door Bram

Naast dat Kung Fu Panda dit jaar een groot commercieel succes was, werd er ook een zeer verrassende en grappige animatiefilm afgeleverd. Met een tweede deel zal Dreamworks dit vast willen evenaren. Er is al een datum vastgesteld: 3 juni 2011.

Alle stemmen uit de eerste Kung Fu Panda keren terug. Dus we kunnen weer volop genieten van Jack Black, Jackie Chan, Dustin Hoffman, Angelina Jolie, Lucy Liu, Seth Rogen, David Cross en Ian McShane.

Kung Fu Panda bracht wereldwijd ruim 625 miljoen dollar op. De DVD van Kung Fu Panda is in november te koop.

avatar van Fonzie

Fonzie

ok, jippie.. lekker origineel, krijgen we eerst in december geloof ik Madagascar 2, daarna nog een shrek 4 en nu dus ook nog Kung Fu Panda 2.. waar is dreamworks mee bezig. Oja, geld verdienen..

Nee, alle eer gaat wat mij betreft nog steeds naar Disney (al dan niet met Pixar)

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

Een deel II is dus aangekondigd...

Moet dat nou?