Genre: Avontuur / Actie
Gesproken taal: Engels en Spaans
Releasedatum: 31 mei 2006
Plot Poseidon
"Mayday"
Op het gigantische, luxe cruiseschip Poseidon dat over de Noord Atlantische Oceaan vaart, is een schitterend feest begonnen om het nieuwe jaar in te luiden. Maar terwijl in de balzaal de champagneglazen worden geheven, is er op de officiersbrug groot alarm. Een reusachtige vloedgolf van wel dertig meter hoog stormt razendsnel op het schip af en kan niet meer ontweken worden.
Robert Ramsey
Conor James
Captain Bradford
Valentin
lassie0210
Leuke film! Veel special effects. Lekker om je vrijdag avond mee op te vullen. 3,5!!
helleke
Als ge Biker Boyz al 4,5 sterren geeft,dan weet ik het toch niet meer zunne.
En Poseidon 5 sterren,dan wil dit zeggen dat er geen betere films zijn dan dat?
De acteerprestaties waren gewoon ondermaats(neem nu de manier waarop Kurt Russell dood ging,ik kreeg er spontaan de slappe lach van)
En met alle goeie wil van de wereld om alles met een korreltje zout te nemen,maar zo onrealistisch.
Alsof iedereen van hen een getraind zwemmer is die lange tijd onder water kan zwemmen.
En diene kleinen die daarboven tegen het plafond op diene omgekeerde piano zat.
De film kon mij persoonlijk niet bekoren,wel veel actie maar er bestaan veel betere actiefilms in dat genre
Norma
5.0 zeker weten vind titanic ook erg mooi leuke film zeker weten
Weet je t zeker?
Rianneke_Dan
Eindelijk eens herzien, en moet hem helaas toch verlagen deze tweede keer.
Verhaal is eigenlijk heel makkelijk, zag toch niet helemaal geweldige effecten, en de personages worden ook niet echt uitgediept.
Dat wil niet zeggen dat er sommige scene's niet leuk zijn, en het natuurlijk een spectakelfilm is, en nog wel te doen is, maar gaat toch halve ster naar beneden.
TheRisingSun
Een goed uitziende rampenfilm! Het verhaal is natuurlijk drie keer niks en de karakters worden voor geen meter uitgediept, maar daar kan ik me bij zulk soort films totaal niet aan ergeren. Dit is een film die je opzet als je je verveelt. Is gewoon puur vermaak! De speeltijd van anderhalf uur is daarom ook precies goed. Niet te lang en niet te kort.
Moet wel zeggen dat de golf en de daaropvolgende ravage in het schip wel erg goed is gefilmd. Zag er erg goed uit, evenals dat de gehele film wel goed gefilmd is.
Aardig dat er een aantal bekende namen in mee doen (Lucas, Russell en Dreyfuss), maar waren het allen onbekende namen had ik me denk ik net zo vermaakt.
3,5 ster
Tun-89
Ik had veel verwachtingen van deze film,
en het is nog veel beter dan ik had verwacht!
Echt een super goeie en spannende film.
Ik heb ook de exrta's bekeken op de DVD en er werd gezecht dat die openingsscéne 1 van de langste is zonder te stoppen.
je ziet die camera helemaal de boot filmen en de oceaan en dan die man die de trappen oploopt
Was inderdaad een heel mooi begin stuk.
het is wel heel erg een zenuwe film,
vooral in die rooster, zo krap en nauw dan zit je echt zo van
schiet op
Echt een vermakelijke film!
Ik vind ook dat de acteurs heel goed hebben gespeeld,
want het zal vast moeilijk zijn zo veel in het water te spelen.
saleena
O,
en Fergie van B.E.P kan veel beter acteren dan dat ze kan zingen
Moet je nagaan, aangezien ze ook totaal niet kan acteren:D
De Puritein
Laat vooral je hersens bij de ingang staan. Wat doen top acteurs als Richard Dreyfuss im dit soort bagger? Ach ja de rekeningen moeten gewoon betaald worden.
De Puritein
Moet je nagaan, aangezien ze ook totaal niet kan acteren:D
Holt
Wat een slechte film zeg. Zeer ongeloofwaardig zoals meerdere dat hier zeggen.
Waar ik me denk ik nog wel het meest aan stoorde, was dat joch dat de hele tijd wegliep van de groep. Als je zo jong bent en in een zinkend schip zit neem ik aan dat je bij je moeder blijft in plaats van de hele tijd zoek te raken. Maarja, ze zullen wel iets nodig hebben gehad om matige verhaal wat spannender te maken.
2*, voor de paar mooi gefilmde scenes.
PaulusP
Slap aftreksel van de Titanic. Verhaal kon me van begin tot eind niet echt boeien. Was behoorlijk voorspelbaar allemaal en vond het langdradig.
Aan het begin was het nog redelijk vol te houden maar aan het eind begon het toch redelijk te werken op mijn slaapklieren.
Toch nog 2,5* voor acteerwerk!
lins
Vond deze film echt leuk!! heb hem 2x achter elkaar gezien, hij boeide mij wel. Alleen zou de Titanic altijd wel de mooiste film blijven op dit gebied !!!!
leon1970
Poseidon
Mooie film met spectaculaire scenes.
Echter de oude versie uit 1972 met Ernest Borgeninne en Sheley Winters blijft de beste.
Deze nieuwe versie komt in de buurt.
Absoluut de moeite waard.
Prachtige film en maakt indruk.
Waardering ***1/2
Diesel
Inderdaad spectaculair maar als geheel voegt de film weinig toen aan het genre. Poseidon bevat dezelfde situaties en personages als elk andere rampenfilm. Toch scoort de film een voldoende in mijn boekje. Enkele mooie scènes onder water, leuke explosies en aardige rollen van Josh Lucas en Kurt Russell. 2,5*
~Jewel~
Spectaculaire film, zenuwslopend op een aantal momenten. In tegenstelling tot anderen vond ik het verhaal helemaal niet langdradig, het bleef me boeien tot het einde.
Ik neig naar 4*, maar ik vond dat de personages wat beter uitgewerkt konden worden. Het acteerwerk was ok, maar niet werelds, dus:
BenicioDelToro
Ik vond Matt Dillon in deze film zeer irritant.
Het was niet Matt maar Kevin Dillon, zijn minder getalenteerde jongere broer.
BenicioDelToro
Ik vond Poseidon maar weinig aan, en dat komt vooral doordat de film naarstig tekortschiet in de karakterontwikkeling. Tussen neus en lippen door wordt er verteld dat iemand een voormalige burgemeester is, of een architect. Maar echt kénnismaken met de personages doe je niet. Hoe kan ik dan meeleven met deze eendimensionale mensen?? Voor mij is de karakterontwikkeling vrij belangrijk aan een film, aan special effects heb ik bij lange na niet genoeg. Daarom kan ik van Poseidon niet echt warm of koud worden.
DarkDuuvel
alleen omdat je de karakterontwikkeling niet goed vindt?
... de inhoud dan? of het acteerwerk?
Barcel
Heb hem gezien samen met mijn allerbeste vriend Bart, we vonden het echt topfilm!!! Ik geef hem een 8 (4*) en Bart geeft hem een 7 (3,5*). Ik durfte hem eigenlijk niet echt zien, zo spannend en eng!!!
Strudllkanudll
Het origineel is duidelijk beter maar op zich wel redelijke remake. De cast had zich wel wat beter mogen inleven.
suerte
De slechtste film die ik in de afgelopen 5 jaar heb gezien, zo ongelooflijk voorspelbaar en flauw
Man neemt slok van sterke drank --> Man gaat dood, echt verschrikkelijk Amerikaans
en dan hoe dat ene meisje doodgaat heel boot staat op springen, en dan krijgt een van de hoofdrolspelers het voor elkaar dood te gaan door met d'r haar onder water ergens aan te blijven haken en daarna d'r hoofd te stoten...
Dat was zo stom dat het bijna origineel en vernieuwend was ...
Zullen vast ook goeie elementen in de film hebben gezeten, maar ik ergerde me zo erg aan alle voorspelbare en stomme wendingen dat ik niet eens meer op betere elementen heb gelet...
waste of money...
suerte
5.0 zeker weten vind titanic ook erg mooi leuke film zeker weten
Jij geeft gewoon aan elke film die je gezien hebt 5* volgens mij
je hebt in ieder geval nog nooit wat anders gestemd
HorrorFilms4Life
Best een redelijke film, maar niet bepaald gruwelijk geweld, maar dat kan je ook moeilijk verwachten van een golf he? xD Maar toch jammer..
2.5
saw1991
waarom ? waarom ?
DIT IS ECHT SLECHT DE de special effects zijn erg slecht
acteer prestaties nul ik heb hem 0.5 * moeten geven
omdat er geen 0.0 bij stond jammer maaja

Videoland voegt de geprezen Zweedse film 'Så som i Himmelen' toe aan het aanbod

Tip voor fans van de 'Outlander'-spin-off: de fantasyhitserie 'A Discovery of Witches' op Netflix

'All The Money in The World' van Ridley Scott dinsdag te zien op televisie

Things to Do in Denver When You're Dead
Misdaad / Drama, 1995

The Sleeping Dictionary
Romantiek / Drama, 2003
oudjaarsavondbrandverlies van geliefdedrowningcataclysmatlantic oceanballself-abandonment schipbreukgiant wave blackoutschipdochtersingleremakeontsnappencapsized shiprampen film