• 9.374.902 stemmen

The Lazarus Child (2004)

Geregisseerd door: Graham Theakston

Met onder meer: Andy Garcia, Frances O'Connor en Angela Bassett

Plot The Lazarus Child

"The line between life and death lies only in our minds"

In de periode waarin het bergafwaarts gaat met zowel hun huwelijk als hun bedrijf, beleven Jack en Alison Heywood de ultieme nachtmerrie van elke ouder. Hun twee kinderen zijn betrokken bij een verkeersongeluk waardoor hun zevenjarig dochtertje Frankie in coma raakt. Vanaf dat moment verandert de wat oudere Ben, getraumatiseerd en beladen met schuldgevoelens, in een teruggetrokken en haast onbereikbaar kind. Na drie uitzichtloze maanden is Frankie voor het verplegend personeel nog slechts het coma-geval van de vijfde verdieping, kamer vier. Als haar 'bestaan' nog veel langer duurt, zou dit voor Ben, die zich in een andere wereld lijkt te hebben teruggetrokken, vreselijke gevolgen kunnen hebben. Jack en Alison staan voor een gruwelijk dilemma. Dan, als alle hoop verloren lijkt, horen ze van een experimentele kliniek in Amerika, die geleid wordt door de briljante neuroloog Elizabeth Chase.

Jack Heywood

Chief Prosecutor Warner

Nathan Greenwater

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

Ik vond het wel een goeie film.

Ik hou wel van Bovenatuurlijke Thrillers.

Opzich een simpel verhaal, maar acteren was goed, de sfeer zat er ook wel in.

Maar toch wel beetje makkelijk einde.

Dat jongetje wat erin speelt vond ik toch ontzettend schattig, en vond ik goed acteren!

avatar van Film Pegasus

Een copietje van Godsend, alleen gaat het hier over een comapatient en bij Godsend over een overleden kind. Verder lijken deze films sterk op elkaar. Frances O'Connor is niet zo goed hier, maar Andy Garcia valt goed mee alhoewel hij niet veel ruimte krijgt in het script. De film twijfelt tussen een goeie thriller en een doorsnee tv-film met zo'n typisch waargebeurd verhaal van 13 in een dozijn.