Genre: Animatie / Muziek
Gesproken taal: Engels, Pools en Spaans
Releasedatum: 6 december 2006
Bekijk via Prime Video
Plot Happy Feet
"WARNING: May Cause Toe-Tapping."
Het verhaal speelt zich af in de wereld van de Keizerspinguïns op Antarctica. Deze pinguïns zingen ieder zijn eigen lied om partners aan te trekken. Helaas is Mumble, de zoon van Memphis en Norma Jean, de slechtst denkbare zanger. Dit probeert hij echter te compenseren met zijn uitzonderlijke tapdans-kwaliteiten.
- Trailer (YouTube)
- Happy Feet (BoekMeter)
- Happy Feet (MusicMeter)
- Game (GamesMeter)
- Kijk op Amazon Prime
- Kijk op meJane
Mumble (stemrol)
Ramon / Lovelace (stemrol)
Gloria (stemrol)
Baby Mumble (stemrol)
Miss Viola (stemrol)
Mrs. Astrakhan (stemrol)
Theatertje
Nog niet gezien, heb wel gehoord dat hij wat kinderlijk overkomt. De poster en beelden die ik gezien heb zien er wel leuk uit, maar misschien moeten ze maar is stoppen met de animatiegedoe, doe mij maar weer is een film zoals....Pinocchio, Snowwhite & Cinderella.
Ik geef je gelijk! Lang leve de handgetekende Disneyfilms
Ik heb persoonlijk alle oude Disneys verzamelt op video
Wat een slappe animatiefilm. Verschrikkelijk zeg. Ik heb geen moment gelachen en ook de animaties van vooral de vogels waren simpelweg lelijk.
Ik heb mij dood zitten ergeren aan deze animatiefilm. Normaal gesproken kan ik ze erg waarderen, maar dit is te belachelijk voor woorden. 1 ster.
Groot gelijk, moest de milieuproblematiek niet zo actueel zijn had deze film absoluut geen Oscar gekregen. Zeer laag bij de grond dat m'n deze film wil maken met wat dansende pinguins (komen men oren uit) op nota bene een hoop covers. Een origineel nummer was zelfs te veel. De grappen zijn op één hand te tellen, zelfs als je nog maar twee vingers hebt door een accident met een zaagmachine. Lelijke animatie die totaal niet afgewerkt is. Ok, sneeuw zit wit, maar dan nog had ik beter verwacht. Zeker als je weet wat men tegenwoordig allemaal kan met computeranimatie. Het was van Chicken Little geleden dat ik me zo ergerde aan een animatiefilm.
Larien
Na de trailer te hebben gezien, toch redelijk hoge verwachtingen van deze animatiefilm, vooral omdat de trailer echt aanstekelijk werkte. Nu, deze week gezien en vond hem eerder tegenvallen. Het 'lelijke eendje' verhaal was op bijna alle vlakken voorspelbaar, de muziek was goed, maar ook niet echt bijzonder en ik vond het op den duur zelfs een beetje langdradig worden. De kinderen hebben ervan genoten, mijn dochter (8) denkt zelfs dat ze nu kan Tap-dansen, dus achja, het heeft zijn voordelen gehad.
Waku
Vrolijke en vooral muzikale animatiefilm.
In tegenstelling tot de vele matige en zelfs slechte kritieken kon ik de computer animatie wel degelijk waarderen...
Het zag er waarheidsgetrouw uit kwa vormgeving.
De orca's , zeeleeuwen en de roofvogels waren prima uitgewerkt.
Happy Feet is een lekkere ontspannende alle leeftijden animatie.
Sparkle
Sorry maar ik vond het vreselijk. De muziek, het verhaal, de animatie, ... normaliter gaat er altijd wel een animatie in, maar twee als deze zou me zwaar laten twijfelen.
JohnWilliams
Muziek?
John Powell maakte wel mooie muziek naar mijn mening!
Maar ieder z'n eigen mening, wel ben ik het met je eens dat een 2e TE veel word.
Clueless Dork
Leuk filmpje. Had naast de mooie beelden en leuke muziek niet veel te bieden maar gelukkig was daar geen gebrek aan. Iets waar ik ook op hoopte was humor. Heb mischien maar drie keer een glimlach tevoorschijn weten te toveren dus op dat gebied faalde het hard. Bekende acteurs die stereotype karakters neerzetten is al erg lang niet meer grappig en tegenwoordig eerder irritant. Verwachte er toch iets meer van gezien Babe Pig in The City.
2,0
lieske1304
een leuke film en vooral met die muziek erbij...
egt wel een 3.0 waard,,!!!!!
duffman
vond er niet veel van het verhaal is zo ver gezocht een tapdansende pinguïn
1,5
Roodkapje
Wat zal ik zeggen... dansende pinquins... :-s ::-s
Ver weg blijven van dit onding !!!
katie morosky
Het is natuurlijk wel heel erg schattig enzo, de muziek is vrij aanstekelijk maar het verhaal is niet erg bijzonder.
horsefilmfan
Ik vond hem nogal onduidelijk.Hij dacht dat hij doodging,maar nee hij was in de dierentuin.een meisje zag dat hij kon tapdansen en toen beseften de mensen ineens dat ze geen vis meer moesten vangen zodat hun voer weggehaald werd.Toen was hij ineens weer terug en zongen ze met ze allen een liedje.
3,0
Betjeuhx
Mooi wanneer iedereen stond te dansen. Maar een lelijke afbeelding van die Pinguins,zeg ! En dat verhaal vind ik erg onlogisch :s omdat Pinguins tapdansen, stoppen mensen met vis te vangen ???
Een Lage 2
tukkerstein
2,0
2* = een zware onvoldoende
FillumGek
De film is bij vlagen irritant. Het zingen was al niet altijd even boeiend, misschien een paar leuke deuntjes. Maar toen dat beest ging tapdansen leek het echt op een retard. Dat was echt heel slecht! Het was alleen even leuk als alle pinguins tegelijk gingen tappen. Verder vond ik de animatie absoluut niet bijzonder en het verhaal veel te zoet en clichématig. De film op zich ziet er wel verzorgd uit met enkele leuke scenes zoals de enorme afdaling op het ijs, maar het sloeg bij mij niet echt aan.
Dirigentenleven
Heel leuk gemaakt en bedacht die ene Pinguin vind ik zo leuk als hij nog klein is ook vind ik de animatie erg mooi gemaakt!
* * * *
Betamax
Vond deze erg leuk.
Zelfs het dansen stond me na een tijdje niet meer tegen.
Verhaal erg goed en erg mooie beelden.
Mochizuki Rokuro
Een nogal teleurstellende ervaring. Vooral nogal langdradig en saai, omdat blijkbaar alle ingrediënten va milieu, dierentuinen, outcasts en acceptatie erin geflanst moesten wrden. Het begin is eigenlijk verreweg het leukst en best verteerbaar.
Maar goed ik ben natuurlijk niet de doelgroep (er was naar mijn weten maar een knipoog naar de oudere doelgroep "(watch out where the huskies go and) don't you eat the yellow snow" niet waar Reinbo
). Maar mijn nichtje van 3 jaar vond het wel leuk als die dansende pinguïns. (de kijkwijzer gaf 6 aan, dus als er een donkere lucht aankwam naar de volgende scene geskipt - maar haar vader gaf aan dat ze'm al tientallen malen had gezien).
Hoe vaak zouden die pinguïns die dansscene hebben overgedaan, voordat het zo mooi synchroon ging? Ongelofelijk wat een discipline!
Dirigent
Leuke film om eens met je kinderen naar de bioscoop te gaan en later nog eens te huren maar geen hoogschieter wel vond ik het een erg grappig verhaal met vermakelijke en leuke stukjes!

* * * *
nicj
voordat ik films ga kopen download ik ze eerst of ze de moeite waard zijn, hetzelfde heb ik bij happy feet gedaan en heb deze animatie een paar dagen later gekocht. erg leuke film en op
the lion king na toch mijn favoriete animatie.
saw_lover
Lieve god, waar gaat deze wereld naartoe.
Als je zo een f*cken slechte regisseur bent dat je zelfs geen échte films kan maken en dan maar een prent gaat maken over tapdansende pinguins ben je echt ZIELIG. Wie kijkt er nu naar dit soort sh*t ?!
jumbo4u2
Net gezien, de animatie is erg goed, de humor bij vlagen ook, maar door een gebrek aan verhaallijn en te moraliserend toch maar een 2.5***. Ik was eigenlijk alleen maar benieuwd hoe mumble z'n boodschap over zou brengen naar de Aliens. Het resultaat is bedroevend en de reaktie van de aliens helemaal. Toen ontspoorde de film definitief
Rua
Wie kijkt er nu naar dit soort sh*t ?!
Het antwoord is : mentaal gehandicapten en .........kinderen
Mentaal gehadicapten kijken eerder naar saw......
Het antwoord is : mentaal gehandicapten en .........kinderen
dan kun je er nog z' n gezichtje bij zetten maar is te hard om zo neer te zetten.
ik vond het erg leuk en grappig.
muziek mooi en verhaal gaat.

Happy Feet Two
2011

Ook op SkyShowtime vind je 'Peaky Blinders'-alternatieven: de vier best beoordeelde misdaadseries

Fans enthousiast over 'Lee Cronin's The Mummy': 'Echt creepy'

Actiefilm 'The Man in the Iron Mask' met Leonardo DiCaprio verdwijnt binnenkort van Netflix

De romantische komedie 'The Drama' met Zendaya en Robert Pattinson vanaf nu in de bioscoop

Hachi: A Dog's Tale
Drama / Familie, 2009