• 9.376.374 stemmen

Met onder meer: Elijah Wood, Robin Williams en Brittany Murphy

Gesproken taal: Engels, Pools en Spaans

Releasedatum: 6 december 2006

Plot Happy Feet

"WARNING: May Cause Toe-Tapping."

Het verhaal speelt zich af in de wereld van de Keizerspinguïns op Antarctica. Deze pinguïns zingen ieder zijn eigen lied om partners aan te trekken. Helaas is Mumble, de zoon van Memphis en Norma Jean, de slechtst denkbare zanger. Dit probeert hij echter te compenseren met zijn uitzonderlijke tapdans-kwaliteiten.

Mumble (stemrol)

Ramon / Lovelace (stemrol)

Gloria (stemrol)

mkok

Gewoon leuk

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

lijkt deze niet een beetje op Farce of the Penguins (2007)?

avatar van RWL

RWL

Nee, verre van.

avatar van appelsapgodin

appelsapgodin

Deze film begint leuk.. maar na een uur zijn ze zo compleet de draad kwijt dat de film afgeraffeld overkomt. Het plot springt daarna alle kanten op en er schijnt ook niet veel over de verklarende verhaallijn te zijn nagedacht.

Ja de stemmetjes zijn grappig... de film is verschrikkelijk mooi geanimeerd... de Alien-abduction is ook een erg vermakelijk grapje... maar verder gaat het dus helemaal nergens meer over.

Een 1.5...

avatar van T.S.S.A.

T.S.S.A.

Hahahahaha oke ik snap dus niet dat er mensen zijn die deze film op inhoud beoordelen. Dit is een film waar je echt je verstand op nul moet zetten en genieten van de vermakelijke grappen en een opzich best leuke verhaallijn. De liedjes zijn leuk, en alles is perfect geanimeerd.

Ik was naar de voorprimière geweest in Almere, en de zaal zat daar vol met kleine kinderen. Maar dit is dus echt geen kinderfilm. Of in ieder geval niet voor kinderen onder de 12. De humor is... gewoon net wat ingewikkelder. De kinderen in de zaal vonden er ook geen bal aan. De voorprimière was met de NL stemmen (gelukkig wel met Engelse liedjes) maar in het Engels is ie waarschijnlijk nog leuker.

4* Erg leuke film

avatar van Redrabbit

Redrabbit

Heb hem in Avant Prmiere gezien in de bioscoop, was best goed

Begin was erg leuk, in het midden was er even een minder stuk, maar naar het einde toe werd het wel weer iets beter.

Leuk om zien, de pinguin met de cola verpakking om zijn nek was wel grappig.

avatar van Evil Empire

Evil Empire

Was het een Pepsi Pinguin of een Coca-Cola Pinguin?

avatar van joeri15

joeri15

niet mijn film ben er denk ik te oud voor 2.5*

avatar van appelsapgodin

appelsapgodin

Tsja, cultuur en kunst maken blijft m'n werk natuurlijk. Maar ik vind dat ik bagger dus ook echt wel bagger mag noemen. En in dit geval van verstand op nul zijn de grappen gewoon niet goed genoeg om de film vermakelijk te laten worden.

avatar van stinissen

Niet mijn genre ik hou zo wie zo niet van musicals ik haat zingen in een film er is een uit zondering Sound of music.

avatar van Tun-89

Tun-89

ik ben dan wel geen klein kind meer, maar deze film is gewoon echt lachen. daar hoef je geen kind voor te zijn.
ik heb erg genoten van deze film, het was mooi om te zien, en er zaten heel veel leuke vermakelijke stukken in.
vooral de muziek en dans stukken.
bijvoorbeeld dat de pinguins uit het ei komen en kort erna hebben ze zang les, Oh wat Lief als ze gaan zingen! alle muziek en dans is echt geweldig! super Leule Pinguin Film!
die pinguin met die blikjes verpakking om zijn nek was
echt hilartiesch, heb echt gelachen. hij stikte bijna
ik vraag me trouwens af, de film die in 2007 uitkomt
(Farce of the Penguins) lijkt die niet beetje op deze?
zo Leuk als deze is die vast niet
de nederlandse versie lijkt mij veel en veel minder.
deze vind ik echt leuk, originele stemmen is veel leuker.
je moet deze film niet op inhoudt beoordelen,
het is gewoon een vermakelijk animatie filmpje.
just Enjoy

Mumble, the best 3,5*

avatar van Rua

Rua

joeri15 schreef:

niet mijn film ben er denk ik te oud voor 2.5*

Te oud? Je bent 17, snotneus!

Ik vond 'm heel leuk! Knap geanimeerd, leuke grappen, schattige pinguins.

4 *

avatar van markie1978

markie1978

Zeer kinderachtige film, niet te vergelijken met Sherk, desondanks vond ik het voor kinderen wel goed, en omdat de doelgroep kinderen zijn geef ik 5*.

avatar van LRobert

LRobert

Super lachuh deze film

4.5, en waarom?

Deze film heeft zoveel meer dan een Shrek, het is een romantische actie komedie in de vorm van een animatie film.

Ik kan niet begrijpen dat het een kinderachtige film is, er wordt nogal volwassen omgegaan met het thema liefde, en daarnaast zit er ook een politieke onderlaag in deze film, alles klopt in deze film, de muziek is GE-WEL-DIG, de pinguins echt super leuk en de humor valt telkens weer op zijn plaats. Leuk voor jong en oud!

Go check 'm out!

avatar van celia30

celia30

hebt deze ondertiteling

avatar van dennisloquet

dennisloquet

verhaal misschien iets de deprimerend maar dat word goedgemaakt door de prachtige animatie en mooie muziek, enkel al het bekijken waard voor de fluffy baby-pinguins!

avatar van disismi

disismi

wat een onwijs leuke film is dit zeg!

De muziek, de stemmetjes, de beelden, de bewegingen van de pinguins, prachtig!

Ben zelf naar Antarctica geweest en het leuke is dat wij tussen al die pinguins ook maar 1 macaronipinguin hebben gezien... zou het kunnen dat dat Lovelace was?

de website is ook erg leuk!

avatar van 648

Ik ben zeer benieuwd naar deze film,

hij lijkt me erg leuk.

Nog 2 uurtjes en dan kan ik hem gaan bewonderen (Y)

avatar van Angel25

Angel25

Echt een super leuke film!!! heerlijke feel good movie en de muziek is ook echt geweldig dat geld ook voor de animatie. echt een aanrader deze film!!

avatar van BobdH

BobdH

Miller keert terug naar de Disney-dagen, toen de tekenfilm nog gewoon een musical was met een dramatisch verhaal, gevult met actie en wat humor. Met name in de tweede helft ontspoort het geheel flink, met zware onderwerpen en de politieke (greenpeace)laag, maar de werkelijk adembenemende animatie (in combinatie met Powell's prachtige koor-score) en de leuk geintegreerde muziek maken het toch een best mooie film. In ieder geval eindelijk weer eens geen (absurde) komedie, maar lekker traditioneel. 3*

avatar van Nubis

Nubis

Ah, ik vond hem echt leuk.
Heb 'm in zo'n IMAX-zaal gezien, dat was wel heel stoer.

Alleen beetje debiel dat doordat er een pinguin danst de mensen denken: goh we moeten wat minder vissen uit de zee halen. Maar goed!

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

Visueel oogverblindend mooie film met het hart op de juiste plaats. Happy feet zal vele kinderharten doen smelten , sommigen doen lachen en zelfs aangrijpen. 4 sterren zonder meer.

Ik vond hem echt geweldig!!!heel de bioscoop mee lachen...vond hem in het klein helemaal geweldig zown droppie!!haha vond hem echt grappig..van zown film word je gewoon vrolijk

Vond alleen beetje vaag in het verhaal dat ze zien dat hij zo ken dansen dat de mensen hem dan los laten en gaan zoeken naar de rest...beetje krom dus..terwijl in de echte wereld mensen hem zouden gevangen willen nemen want jaa een dansende pinguin maarjaaa wel leuker natuurlijk

avatar van leon1970

leon1970

Happy Feet

Wat een ontzettend leuke animatie speelfilm.

Genieten voor jong en oud.

Een echte gezellig animatie film op t niveau van Shrek, maar anders.

waardering: ****

Veel plezier voor diegene die hem nog moeten zien.

avatar van 648

Wat een geweldige film.

Deze moet je echt zien.

En inderdaad, verstand op nul zetten,

en genieten van die flauwe maar supergrappige humor!

Ik geef hem 4.5*

avatar van yortje

yortje

gister gezien in de bios!! en heb me kostelijk vermaakt!!

het is een leuke muzikale animatie film wat toch zeer origineel is!!

Ook ligt het humor gehalte zeer hoog door verschillende grappige typetjes!!

4 hele sterren voor de makers van deze animatie film!!

avatar van tvz29

tvz29

Hoi Allemaal,

Ik zou graag naar deze film willen gaan met mijn kinderen. Ik denk dat ik gezien de reacties mijn 3 jarige dochter maar thuis laat. Zou ik wel met mijn 7 jarig zoontje kunnen gaan? Zijn het echt zo'n schokkende beelden? Ik weet dat Monsterhouse ook best wel eng was en hij vond dat niet zo leuk om naar te kijken. Ik wil niet weer zoiets mee maken.

avatar van by_the_way

by_the_way

Ik denk niet dat dit eng zal zijn...

avatar van Stoffeltje

Stoffeltje

Hebben jullie allemaal dezelfde film gezien als ik? Ik vond alleen visueel erg goed, maar daar is ook alles mee gezegd. Ik heb me tijdens een film nog nooit zo vaak afgevraagd, waarom die maffe pinguin (waarom houdt hij zijn veren en de rest niet, en houdt dat heel erg lang aan) alles doet wat hij doet. Het einde wordt afgeraffeld, de personages zijn niet grappig, of maken geen leuke grappen. Het moralistische ligt er te dik boven op, en als ze de moraal echt menen, moeten ze de film ook gewoon slecht laten aflopen. Ik ben er met drie mensen heen geweest en we vonden hem allemaal ver beneden alle peil, wat we van alle animatiefilms gewend zijn. Echt heel erg jammer, want ik had er veel van verwacht. De liedjes in de film vond ik ook niet erg meeslepend en waren alleen op het begin aanwezig, later in de film heb ik niets meer van een degelijke soundtrack vernomen. Voor de prachtige visualiteit geef ik 2 sterren, want die was werkelijk subliem. Het verhaal en de rest krijgen echt een dikke 0.