Genre: Misdaad / Thriller
8,5 (1.537.226)
Gesproken taal: Engels en Kantonees
Releasedatum: 9 november 2006
Plot The Departed
"Lies. Betrayal. Sacrifice. How far will you take it?"
Colin Sullivan werkt voor de grote en beruchte gangster Frank Costello en krijgt de taak te infiltreren in het politiekorps van Boston. Tegelijkertijd werkt undercover-agent Billy Costigan zich op in de wereld van Costello en probeert diens vertrouwen te winnen. Maar wat zal er gebeuren wanneer Sullivan en Costigan's wegen elkaar kruisen? Wat volgt is een gevaarlijk kat-en-muisspel.
Francis 'Frank' Costello
William "Billy" Costigan, Jr.
Staff Sgt. Colin Sullivan
Staff Sgt. Sean Dignam
Dr. Madolyn Madden
Capt. Oliver Charles Queenan
Arnold "Frenchy" French
Trooper Brown
Capt. George Ellerby
Cousin Sean
Nou, hier de remake van Infernal Affairs. Ben wel benieuwd, vond het origineel niet zo heel sterk uitgewerkt, ondanks het zeer aardige basis-idee.
Regisseur en cast doen ook op veel goeds hopen.
amalfi
hoi henk, hopenlijk word deze net zo goed als internal Affairs, goede primeur broertje.
Amalfi
Fredo Corleone
Eindelijk gaat Scorsese weer een Gangster film regiseren.
Ik ben benieuwd...
sn@ke
- 2077 berichten
Nicholson in een gangsterrrol ? Dat zou fantastisch zijn , raar dat ie dat vroeger nooit gedaan heeft.
Iets om naar uit te kijken.
Fredo Corleone
Ja en in Batman (1989) als Jack Napier.
Een cartooneske gangster; meer een sub-genre onder de gangsters...
Jason28
Scorsese blijft voor mij toch wel een van de beste regisseurs, wat mij opvalt is dat in bijna elke laatste film van hem Leonardo di Caprio meespeelt. We zullen het weer meemaken, Scorsese is wel de koning van de misdaadfilms met Casino en Goodfellas.
katie morosky
Misschien is Leo voor Marty de nieuwe Bob? De Niro was toch ook in veel Scorcese's films te zien? Ik heb ooit ergens gelezen dat Scorcese op zoek was naar een acteur voor in 'Gangs of New York' en De Niro had hem gezegd "Take that boy". En de boy was DiCaprio.
moviemike
wat mij opvalt is dat bijna iedere laatste film van Leonardo di Caprio geregisseerd is door Martin Scorsese.
A.S.E.
Het is het wel spijtig dat ze weer een remake moeten maken. En dan nog van een film die pas vorig jaar uit kwam.
Raspoetin
Martin Scorsese zou volgend jaar toch zijn laatste spilfilm uitbrengen. Ik meen dat het niet deze was. Ik had gelezen dat het over een Europese Jezuïet in Japan ging.
olivier
Neen, de volgende film van martin scorsese zou een biografie worden over president roosevelt, met in de hoofdrol... jawel... leonardo dicaprio!
Materny
Scorsese heeft Dicaprio weer eens gecast.
Geen slechte keuze aangezien de laatste 2 films die ze samen gemaakt hebben een groot succes waren.
Ben benieuwd of ze het voor de 3e keer kunnen laten werken.
D-ark
Regisseur en cast doen ook op veel goeds hopen.
Ja dat doet mij verheugen, maar de japanse versies vond ik erg goed. hopelijk pakt meester Scorcese het goed aan.
darklover1990
het moet een hele goeie film wezen
vooral omdat er goeie acteurs in mee spelen
WB
Het plot klinkt er wel naar! 3 Acteurs die goed kunnen acteren... Ben benieuwd!
Releasedatum: Netherlands 11 January 2007
Duurt nog wel even dus
moviemike
Misschien nog een nominatie voor Nicholson? Hij heeft, dacht ik, nu al een record op z'n naam staan!
olivier
Heeft hij wel gedaan, in Prizzi's Honor.
Maar een half-geslaagde film vond ik dat. Bovendien was dat trouwens een onvervalste klucht. Nickolson heeft nochtans de geboetseerde kop om een échte gangster neer te zetten!
olivier
Scorsese is wel de koning van de misdaadfilms met Casino en Goodfellas.
(Ik hou koppig vol): EN MEAN STREETS!!!
Hilarious
De acteurs zijn super en de film lijkt ook heel goed. Ik ben toch wel benieuwd.
Syt
Het origineel (met name deel 1 en 3) was ijzersterk. Een remake kan toch alleen maar tegenvallen?
kArIzMa_TuRk
Leonardo DiCaprio en Mark Wahlberg speelt hierin hé..
Dat wordt wel kijken
metaledje
deze film wil ik zeker wel zien,absoluut mijn genre,bekende en zeker goede cast en natuurlijk martin scorsese, kijken wat die er nu nog van bakt

Dat hebben we al eens gezien: Enkele van de best beoordeelde remakes ooit

Simsalabim: Deze films gaan van Prime Video verdwijnen

De tien best beoordeelde films van de jarige Leonardo DiCaprio (49)

Geprezen maffiafilm 'The Departed' met Leonardo DiCaprio vanavond op televisie

Pulp Fiction
Misdaad, 1994

Se7en
Misdaad / Thriller, 1995
undercoverboston, massachusettsirish-americangangsterpolitievriendenremakecrime bossgeorganiseerde misdaadmaffiageheim agentgangstermolestate policepolice trainingrealtor live actionviolenceالمغادرون