• 9.377.648 stemmen

Geregisseerd door: Jim Gillespie

Met onder meer: Agnes Bruckner, Jonathan Jackson en Rick Cramer

Gesproken taal: Engels en Italiaans

Plot Venom

"He never hurt a soul until the day he died."

Een groep tieners wordt achterna gezeten door iets duisters in de moerassen van Louisiana, hun enige doel is uit handen te blijven van dit kwaad en te overleven...

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van IcU

IcU

Verhaal klinkt nogal slap.

avatar van TheRisingSun

TheRisingSun

Moet zeggen dat de trailer er toch behoorlijk goed uit ziet.

avatar van damon

damon

gatverdamme, dit lijkt me zo'n film waarbij de filmmaker de kant van de slachtoffers kiest en wij als kijker moeten hopen dat de killer wordt verslagen. Snappen ze dan niet dat wij juist VOOR de killer zijn!

Spartaan1986

Moet ook toegeven dat de trailer er goed uit ziet.

avatar van Dandra

Dandra

wrede film....beetje simpel verhaal niet echt vernieuwende aspecten maar goed genoeg om naar te kijken op een zaterdag avondje.....drm een 3,5

avatar van Wouter

Zie je stem niet.

avatar van Modar

Modar

hmm ik citeer:

Dit klopt dus niet, het komt niet uit de moerassen heeft er ook helemaal niets mee te maken eigenlijk....

Net de film gekeken ik vond het een doorsnee film. Idee is wel grappig van de film en de killer is wel gaaf gemaakt.

3 sterren is voldoende voor deze film.

Spartaan1986

De film schijnt een combinatie te zijn van Jeepers Creepers en Friday the 13th. Ben benieuwd.

avatar van kungfuzombie

kungfuzombie

Behoorlijk standaard spul. Aardig voor een zondagmiddag.

avatar van De GeuS

De GeuS

Suf slasherfilmpje met een erg mager plot, zelfs voor dit genre; kleine 2*

avatar van WiLL

WiLL

Voorspelbaar tot het eind. Mede daardoor nog wel een paar keer gelachen en nog wel vermaakt. Al is dit natuurlijk niet de bedoeiling van de film. 2*tjes

avatar van paramount

paramount

Slappe hap. Toch 1,5* voor de moeite.

avatar van kloostb

kloostb

lekkere film om weg te kijken zijn er al veel van geweest maar toch leuk

een leuke zondag middag film een 3

Spartaan1986

Tja.. het is jammer van de paar beklemmende scenes want die zaten er zeker in. Maar het plot was flinterdun, de voorspelbaarheid droop eraf en de standaard stupid things zoals blijven staan terwijl je weet dat je wordt aangevallen maken de film toch vrij matig. Toch 2* want het gegeven blijft boeien.

avatar van MWX

MWX

zeer voorspelbaar, geen leuke spannende wendingen, simpel verhaal, al met al een zeer matige film.

avatar van G!DE0N

G!DE0N

Geen goede film. Het eerste halfuur zit je er nog wel voor, mischien omdat je nog hoop hebt dat de film een goed verhaal krijgt. maar daarna realiseer je dat dat niet het geval gaat worden.
Trouwens heb ik een foutje opgemerkt. In de film maken ze een voodoo pop van een overleden persoon. doordat deze dode persoon de zoon van de moordenaar is kan de kracht op de moordenaar werken. want niet klopt is dat der overleden persoon niet alleen bloed heeft geerft van zijn vader maar ook van zijn moeder.
Dus in praktijd zal je moeder (als die nog leeft, even zonder grappen) ook doodgaan door de steken die de pop krijgt. en trouwens je opa en oma ook. dus je oom en tante ook want die hebben ook het bloed van je opa geerft. en diens kinderen. enz. maar goed.
En geesten in slangen? Stop ze dan in een stel wormen ofzo. of waarom hebben ze die slangen niet gelijk vermoord. Neej, ze gaan moeilijk doen en even het er op wagen dat de geesten in iemand lichaam terecht kunnen komen.

avatar van Rene1971

Rene1971

Nergens spannend of eng. Verhaal was ook niet erg spectaculair...

avatar van Vinco

Vinco

Zker geen slechte film!

De aktie en spanning is vanaf het begin tot het eind!

Als je van het genre horror houdt kom je zeker niks te kort in deze film,en okeej het is geen top film maar ook zeker geen slechte film!

3,5 ster

avatar van Skuller

Skuller

wat een k*t film zeg ,dat ze dit soort troep nog maken

avatar van Spookje

Spookje

Ik ben nog wel eens gek van Horror maar deze kon me niet echt boeien. Echt slecht was het nou ook weer niet maar het werd eigenlijk nergens eng. De scenes in het moeras zijn wel aardig.

2,5 ster

avatar van Funky Junky

Funky Junky

Wat een waardeloze film 1.5

avatar van Denisa

Denisa

Heeft iemand deze film gezien?

Het is een echt spanende film vanaf begin tot het einde.

avatar van Northernstar

Northernstar

best leuk filmpje

avatar van sombogywogy

sombogywogy

De film is op zich wel spannend, maar de film was niet wat je noemt orrigineel ofzo.

Ik vond er zelf niet veel aan. Maar misschien doordat dit genre me niet echt aanspreekt.

avatar van Doom

Doom

Venom (2005) is nog helemaal niet zo slecht. Het verhaal is natuurlijk wel algemeen bekend, ook ontkom je niet aan de clichématigheid. Echter Venom bevat wel een zeer geslaagde creep die er heftig op los hakt met als gevolg een paar gave moorden. Ook zijn de grauwige donkere beelden een pluspunt. Spijtig genoeg weet het alleen nergens spannend te worden.

avatar van papabear83

papabear83

weer een voodoo horror film ...

zo eentje van 13 in een dozijn film

wel aardig leuk voor een zondag middag als je nix beters te doen heb...

het kijken waard dus maar geen hoogstaand horror prentje

avatar van zombie

zombie

En nu maar hopen dat ze niet echt 5 vervolgen eraan vast plakken, want zo te zien hebben ze er alles aan gedaan om van Ray de nieuwe Michael of Jason te maken. Het enige leuke aan de film is natuurlijk de setting, ergens in Louisiana, maar het lijkt er meer op dat ze proberen mee te liften op het succes van "The Skeleton Key".

1,5 *

avatar van forelli

forelli

Lijkt me een lekkere griezelfilm, zo aan de trailer te zien.

avatar van Fikret8

Fikret8

Enige associatie de met Vemon uit Spiderman?