Genre: Komedie / Familie
Geregisseerd door: Raja Gosnell
Met onder meer: Dennis Quaid, Rene Russo en Linda Hunt
Bekijk via Netflix
Plot Yours, Mine and Ours
"18 kids, one house, no way."
Een kustwachter, tevens weduwnaar en een ontwerpster van handtassen worden verliefd en besluiten te gaan trouwen. Echter, haar 10 kinderen en zijn 8 kinderen zijn hier niet bepaald blij mee. Ze trachten het huwelijk met alle macht te saboteren.
Frank Beardsley
Harry Beardsley
Michael Beardsley
Kelly Beardsley
1991
Verschrikkelijke film, zeer voorspel baar, slecht geacteerd, slecht decors, slechte muziek, gewoon alles was bagger.
En ik hem geen minuut gelachen!
Zeker niet de moeite waard!
1* voor de moeite
Beautifull x
Ik heb deze film vandaag gehuurd , & we zullen zien wat hij brengt hé .
matthijs_013
Gewoon een leuk filmpje. Het was voorspelbaar en vooral braaf (en dus ongeloofwaardig). Tsja, het is wel een familiefilm.
Fran
- 1953 berichten
Ja inderdaad, dat weet je van te voren als je deze film gaat kijken, een gewone typische familiefilm dus vaak bij voorbaat al braaf en standaard. Toch vond ik hem wel leuk.
Het acteren was wat minder, vooral van de kinderen, maar ik kan me voorstellen dat als je een op een set staat met 18 kinderen dat dat niet al te eenvoudig is. *2,5
TheRisingSun
Zoals al gezegd is het zo braaf, cliché en voorspelbaar als wat, maar ach wat kan mij het schelen. Als je gewoon een leuk filmpje wilt zien waar je niet bij na hoeft te denken en zo af en toe eens lekker kan lachen, is dit een goede film daarvoor.
Ik houd wel van zulk soort films! "Cheaper by the Dozen" is mij destijds goed bevallen en dat deed deze film ook. Gewoon een gezellige film die je een onbezorgd en blij gevoel geeft, omdat je weet dat het allemaal toch wel op zijn pootjes terecht zal komen. Daarnaast zijn Russo en Quaid een aardig op elkaar ingespeeld duo, waar je de chemie wel tussen kunt ontdekken. En ook tussen de kids zitten aardige personages, al zijn ze uiteraard niet allemaal 'uit te diepen', waardoor er maar een paar echt in de picture staan (vooral de oudere kinderen).
Kortom een leuke film voor een onbezorgde avond!
3,5 ster
otherfool
Slappe familiemeuk dat het heerlijke Cheaper by the Dozen weliswaar overtreft qua aantal kids, maar achterblijft op elk ander gebied; plezier, charme, humor. Dennis Quaid is duidelijk geen Steve Martin en ook de rollen voor de kids zijn lang zo leuk niet. 1,5*.
timburton
Het idee van de film is geweldig en je had er een enorme kaskraker van kunnen maken. Helaas is dat niet helemaal gelukt. Russo en Quaid zijn een heel erg goed in deze film. De familie van Quaid was heel goed bedacht. Structuur, erg Amerikaans ook. De familie van Russo minder. Ze wouden proberen te laten zien dat deze minder Amerikaans waren. Op zich is dat wel goed gelukt. Maar toch weer dat Amerikaanse dat alles zo overdreven is. De familieleden bevatten op jonge leeftijd zoveel creativiteit dat het te eng en onrealistisch wordt. Zoveel creativiteit KAN niet! Onmogelijk! En het was als je het mij vraagt helemaal niet zo'n grote zwijnenstal als je het mij vraagt toen de 2 families bij elkaar waren. Al helemaal omdat de zwijnenstal met opzet werd gemaakt.
Al bij al toch een film waar je je erg kan vermaken, en om je dood te lachen af en toe. Nog een stom detail trouwens: de 2 kinderen renden NIET naakt door het huis, maar in hun onderbroek. De Amerikaanse betutteling. 3,0
ikkelaura
erg leuke film samen met een vriendin gehuurd echt dubbel gelegen...
wel voorspelbaar maar dat is niet erg je hoeft er niet echt bij na te denken gewoon lekker kijken..
18 kinderen valt best wel mee toch

skompie
een leuke familie film.. niets meer en niets minder 3 *
Helemaal mee eens.
Malick
Raja Gosnell’s prequel van Cheaper by the Dozen is duidelijk minder geslaagd. We zien hoe het gezin van achttien kinderen uitgedund word tot twaalf. Steve Martin is vervangen door Dennis Quaid en dat merk je meteen hij heeft niet de mimiek misschien ook wel niet de acteerkwaliteiten. Gelukkig duurde deze prent dan ook minder dan negentig minuten zodat het niet al te lang doorging. Want originaliteit was ver te zoeken. Dus een film die helaas te veel gericht is op het familiegebeuren en vergeet daardoor de humor.
mil.
DEJA VU!!!!
'Cheaper by the Dozen' is een nieuw kleedje.
Toffe film om te ontspannen. Niet te veel nadenken bij deze film, heel voorspelbaar... Maar zo'n films moeten ook bestaan, wat doe je anders op een eenzame vrijdagavond na een hele week je grijze massa te hebben laten werken?
OlafK
Aardig filmpje dat nooit echt los komt. Sommige grappen zij behoorlijk geslaagd, andere weer minder en dat zorgt dan meteen de de druk van de film af komt waardoor je een 'net-niet'-gevoel krijgt.
Leuk voor een avondje!
Nergens origineel en niet meer dan een opeenstapeling van slechte slapstickhumor. 10 minuten sketch om te eindigen met papa's gezicht in de verf is niet bepaald mijn stijl van humor. Waar tienerfilms als Home Alone nog quasi origineel uit de hoek komen en een verhaal bevatten is dat hier compleet verdwenen. Bovendien is het helemaal niet mooi gebracht en heb je geen moment rust in de film, waardoor je al kotsend uit deze hyperkinetische rollway stapt. Gewoon een slechte film dus.
Baggerman
Goede film.Maar papegaaiwerk van Cheaper by the dozen 1 !
Volgens mij eerder van de eerste versie met Lucille Ball en Henry Fonda uit 1968!!!!!
En dan nog hopeloos jatwerk ook! Deze film is als Frans Bauer die een nummer van Bob Dylan covert.....
vaneijck
Een heerlijke komedie om met het gehele gezin te bekijken.
Het verhaal wat zich afspeeld is lachwekkend.
Pastichio Rocker
Wat een vreselijke film was dit. Heb 'm dan ook niet afgekeken (heb ongeveer een uurtje gezien). Verschrikkelijk saaie en voorspelbare grappen, oubollige muziek, duf acteerwerk en een moddervette moraal over normen en waarden, familie en dat je elkaar moet respecteren. Mag ik a.u.b. een teiltje? En dan heb ik het nog niet eens gehad over die vervelende kutkinderen die je linea recta het weeshuis in zou schoppen. Meestal in dit soort Amerikaanse flutfilms is één zo'n vervelende blaag al voldoende om het bloed onder je nagels vandaan te halen, laat staan dat je er achttien hebt. Anyway, om een lang verhaal kort te maken: Cliché rommel van de onderste plank. Jammer dat Quaid hier zijn medewerking aan heeft verleend. Hij mag misschien niet meer zo goed in de markt liggen, maar om dan dit soort shit aan te nemen, dan ben je toch wel diep gezonken.
Masterkeeltie
heb gisteren gezien.. was wel grappig.. maar niet echt heel goeie film.. idd. wel voorspelbaar,.,
2.5 hoger kan niet..
GreenHorN
mil... als je een dejavu heb zou ik absoluut niet denken aan cheaper by the dosen... maar meer iets aan yours mine ours van zo'n 40 jaar geleden
MyOwnStyle
En ik hem geen minuut gelachen!
Zeker niet de moeite waard!
1* voor de moeite
Helemaal mee akkoord, behalve dat hij héél soms eens ietwat grappig was
Gang_Star
Standaard komedie. Geen hoogstaand werk, maar enkele leuke situaties en redelijke grappen maken de film tot een aardig tussendoortje.

Mysteryklassieker 'The Da Vinci Code' met Tom Hanks vrijdagavond op televisie

Mysteryfilm 'Identity' van James Mangold verdwijnt binnenkort van Netflix