• 9.369.466 stemmen

Geregisseerd door: Michael Caton-Jones

Met onder meer: Sharon Stone, David Morrissey en Stan Collymore

Releasedatum: 30 maart 2006

Plot Basic Instinct 2

"Everything interesting begins in the mind"

Schrijfster Catherine Tramell komt opnieuw in conflict met de wet, maar nu in Londen. Het openbaar ministerie wijst psychiater Andrew Glass (Morrissey) aan om haar te evalueren om zodoende te voorkomen dat ze op borgtocht vrij komt. Er slaat een vonk over tussen de twee en er begint een spel van van spanning en verleiding.

Catherine Tramell

Denise Glass

Adam Towers

Stan Collymore .

Redlop

Vreemd ja. Maar ook met echte acteurs als Charlotte Rampling en David Thewlis.

avatar van pascal83

pascal83

kos schreef:

Stan Collymore .

Dat is die mislukte Engelse spits

Ja, dat was mijn punt.

Zo mislukt was hij trouwens niet.

Leno

Populair blijkbaar, die oud voetballers..

Misschien kan Gullit ergens audities doen..

avatar van donnie B.

donnie B.

Na al die jaren met problemen gekampt te hebben om deze film van de grond te krijgen zal het zeer zeker een spannend vervolg kunnen worden..

Anders waren ze er nooit meer aan begonnen.

Als het alleen maar om de centen ging was het er nl nooit meer van gekomen, sequels worden normaliter gemaakt om "makkelijk" geld te verdienen... en daar is in dit geval geen sprake van.

avatar van Quentin

dit wordt niks.

avatar van predator

predator

• 1948 stemmen

geld vangen is dit. A la Cruel intentions 2.

AHWA

Alleen de ster uit deel 1 doet wel mee in het vervolg.

Vraag me af hoe 'ver' ze durft te gaan of dat het zo'n keurig filmpje wordt.

Leno

De echte ster van deel 1 was Paul Verhoeven, alleen hij kon die film zo maken. Daarom verwacht ik hier helemaal niks van.

Redlop

Ik vind nog eerder Jan de Bont. Toen ik laatst fragmenten zag van deel I, dacht ik...het verhaal is in feite niet meer dan een standaard RTL4 tv-film, maar het heeft vooral allure vanwege de camerstijl.

avatar van mikey

mikey

Nou dat vind ik niet. een standaard rtl 4 film is een stuk minder 'over the top' dan basic instinct en dat kwam voornamelijk door de over-acting en de malle dialogen. Ik begrijp ook niet waarom Verhoeven zulke films heeft gemaakt. Hij zei laatst op tv dat hij het kwalijk vond dat amerikanen vroegen hoe hij deze sjit (basic en showgirls m.n.) durfde te maken in amerika. Ik vind dat eigenlijk niet eens zo raar van die amerikanen. Toch kan ik die films wel waarderen ook al zijn ze tenenkrommmend. Hopelijk houdt stone nu d'r kleren aan in deze.

mikey schreef:

...een standaard rtl 4 film is een stuk minder 'over the top' dan basic instinct en dat kwam voornamelijk door de over-acting en de malle dialogen...

Daarom heb ik het ook over 'het verhaal'. Qua premisse stelt het in mijn ogen niet zoveel meer voor dan een late RTL 4/5 film. Alhoewel ik die alleen ken via het zappen.

avatar van mikey

mikey

Maar het was niet alleen Jan de Bont maar ook Verhoeven die er iets 'bijzonders' van heeft gemaakt. Het verhaal op zich? inderdaad niet overdreven geniaal.

donnie B. schreef:

Anders waren ze er nooit meer aan begonnen.

Het een heeft weinig met het ander te maken, lijkt me.

als het alleen maar om de centen ging was het er nl nooit meer van gekomen, sequels worden normaliter gemaakt om "makkelijk" geld te verdienen... en daar is in dit geval geen sprake van.
-Proest- Sorry hoor maar dat is echt gelul. 1: Hoeveel jaar zijn ze wel niet bezig geweest. 2: Wat voor reden zou er anders zijn dan geld te verdienen aan een film als deze?

AHWA

Misschien wil Stone nog een keer met haar lijf pronken?

AHWA schreef:

Misschien wil Stone nog een keer met haar lijf pronken?

na haar sneue gedrag over het laten zien van haar doos in de vorige? Dit gaat me toch een stukje formule werk worden...

avatar van BoordAppel

BoordAppel

na haar sneue gedrag over het laten zien van haar doos in de vorige?

Wat heeft ze daarover gezegd dan?

BoordAppel schreef:

Wat heeft ze daarover gezegd dan?

Ik meen dat ze dat eerst niet wilde en dat ze Verhoeven de schuld gaf of zo.

"Ze wist het niet"

Leno schreef:

"Ze wist het niet"

Ach tuurlijk wel... Anders heb je wel een broekje aan.

avatar van jassonn

jassonn

avatar van gotti

Verhoeven schijnt het gefilmd te hebben met de belofte het niet voor de filmte gebruiken. Vind het een vreemd verhaal, maar het schijnt echt zo te zijn.

Aha, voor z'n privécollectie zeker. Geloof er niks van.

avatar van moviefreak1

moviefreak1

Mensen , Sharon wist ervan af (natuurlijk) , maar Verhoeven had gezegd dat het niet zo duidelijk in beeld zou komen , maar ja , dit was dus wel even anders , had mevrouw Stone bij de premiere ook wel gezien .

Eerst wou ze er een hoop ophef over maken , maar toen later bleek hoeveel deze film op ging brengen , vond ze het wel oke , en het deed een heleboel goeds voor haar carriere .

avatar van prikprak

prikprak

ik wacht af wat sharon ons zal brengen, ik denk niet veel goeds

Misschien een piercing.

kappeuter schreef:

Misschien een piercing.

Of ze heeft zich geschoren.

avatar van prikprak

prikprak