Bob the Butler (2005)
Met onder meer: Tom Green, Brooke Shields en Genevieve Buechner
Gesproken taal: Engels en Italiaans
Bekijk via Prime Video
Plot Bob the Butler
"The family will never be the same."
Bob Tree is een onhandige slungel, die overal ongelukken veroorzaakt en in geen enkel baantje succesvol kan zijn. Bob heeft echter de beste bedoelingen en om zijn ongelukkige lot te keren, schrijft hij zich in voor een butlersopleiding. Anne Jamieson is een alleenstaande moeder van twee kinderen met een stressvolle baan, die op zoek is naar wat hulp. Per toeval vindt ze één van Bobs flyers en ze besluit hem in te huren. Dit kan natuurlijk nooit helemaal goed gaan...
Bob Tree
Maureen
Rabbi
Diesel
- 1977 stemmen
Je bent niet de enige die benieuwd is hoor
Zie Tom Green zeer graag bezig dus ja afwachten
EEE
Valt erg tegen. Ik had wel wat beters verwacht van Green, maar het niveau van "Freddy Got Fingered" haalt hij hier niet.
SSeagal
Als fan van Tom Green toch maar gehuurd. Ondanks dat ik de Tom Green Show en zijn Freddy Got Fingered film hilarisch vond en echt om te lachen, kon er helaas in Bob the Butler niet meer vanaf dan een glimlach hier en daar. De enigste scene die me liet lachen was die met die baby in de supermarkt. Ik keek als fan van Tom Green erg uit naar deze prent, maar ben diep en diep teleurgesteld. De grappen zijn er te weinig, zijn te plat en te cliche en gewoon vaak niet leuk. Volgende keer beter Tom, i hope .... *1/2
- 1977 stemmen
Heb deze nu gehuurd vandaag en zie Tom Green zeer graag bezig ben ik wel blij dat ik deze gehuurd heb.Het is wel een andere Tom Green dan in freddy got fingerd en stealing harvard maar moet zeggen het was goed.Heb enkele keren goed gelachen maar ook eens Tom Green een wat meer seriezer gezien en de combinatie van de 2 vind ik zeer goed,wat grappig en serieus.Voor de rest Tom Green doet het voor mij heel goed,verhaal zit vrij goed in elkaar dus heb niet echt klagen over deze film moet ik zeggen,zelfs heel tevreden over daaom ga geef ik deze 4 sterren.
Crazy~Dutchman
Wauw, Tom Green,..dat wordt lachen
Niet dus !!
Man ik heb zelden zo'n saaie humorfilm gezien.
Tom Green is nog saaier dan een dooie garnaal op een toastje.
Het verhaal is ook te suf voor woorden. Zwaar geforceerd liefdesverhaaltje erin gemikt ( terwijl er de hele film geen chemie is tussen de twee) .
Nee, geef mij de Tom Green maar die voor MTV interviews afnam bij mensen met een dildo in zijn hand.
Dit stuk ongeluk krijgt slecht 1*
pietjuh
deze film is echt niet grappig of humorvol. Het enige wat lachen is is om jezelf omdat je zoiets kijkt
leonard0
dit is totale bull**** Je geeft een film slechts 1 ster als je je constant hebt lopen ergeren en het een rotfilm was, die je in tijden niet hebt gezien. Maar hier is 1 ster TOTAAL onterecht. Nu zegt het meer iets over je hoge verwachtigen tegenover Tom Green. Dit was zeker geen top film maar lager dan 2,0 is belachelijk. het is meer zo van: check mij, ben 1 van de eersten die deze film afzeikt. accepteer gewoon dat niet elke comedy uit zn voegen barst van de humor. Zo nu kunnen we weer dildo films kijken...
..al ben ik het er wel mee eens dat Tom Green beter kan, als je meer van m gewend bent
Raoula
Ik had een iets minder sirieuze film verwacht zoals: freddy got fingred maar nee. Het was eerder een soort van familie film. Maar een paar keer gelachen en neit eens hard Bijvoorbeel met dat varken dat ineens naast tom green zit was wel lachen sloeg echt nergens op:P
Virginia1
Ik heb in totaal 1 lachmoment gehad. Voor de rest is het weer een standaard amerikaanse zeer voorspelbare film.
Crazy~Dutchman
Vond 1 * nog vrij royaal anders
En ja, ik heb me de hele tijd zitten ergeren, aan de geforceerde manier van grappen in beeld brengen, even uitzoomen om de kop van Tom in beeld te krijgen die een gekke bek trekt, en dan maar verwachten dat iedereen lacht.
En volgens mij is deze film al door heel wat meer mensen slecht beoordeelt. Het lijkt er meer op dat je wat aandacht wil door wat gezeur te plaatsen dan dat je een degelijk commentaar op de film geeft.
Motiveer eens even waarom je hem 3,5 * geeft, meer dan ruim voldoende.
DeCol
Het is niet echt een super film, maar Tom Green kan er toch weer aardig wat van maken, alleen zijn gezichtsuitdrukkingen maken je al aan het lachen
Verder is het wel een voorspelbare film. 2*
Peppy666
Ik vond hem erg slecht. Een typische Disney-film in mijn ogen. Gaat eerst goed, dan slecht en uiteindelijk zal het wel goed zijn gekomen maar ik ben niet aan het eind toegekomen. Ging nog liever met mijn bureaustoel over mijn pink rollen.
Tom Green moest zich volgens mij ook erg inhouden van de regisseur want er zit maar heeeeel af en toe een licht iets in van hem zoals ik hem ken als grappig.
Ik vond hem zonde van mijn tijd, maar ja, het is vakantie...
mappi
Het was niet helemaal de film die ik verwacht had, omdat je niet echt veel van Tom Green's capriolen te zien krijgt. Was ook niet heel erg, want daardoor kon m'n vriendin hem ook wel waarderen denk ik.
Freddy got fingered is beter, maar die humor had totaal niet in deze film gepast. Desondanks een vermakelijke film. Als je deze film wilt zien om Tom Green dan zou ik hem niet huren!
MovieMeid
rot gelachen van de film.
leuke film. een aanrader
een vette 4,5
*:)*
savi_7
Slechte film van Tom Green, wel jammer want Freddy got fingerd was erg goed en grappig. **
jackie chan
Haha leuke fans zijn hier(!) die lopen te tellen bhhoevaak ze gelachen hebben. voor die 3x van de film en die 1x lachen van het lezen van paar van deze berichten zit ik op totaal 4x lachen:P
Nee geintje ik vond deze film wel vermakelijk. gewoon een filmpje voor tussendoor.
Alleen het einde was te verwachten. maarja beter een leuk einde dan dat bob op zn schip ten onder gaat.
3 sterren.
:DOEMAARGEK*
Geweldig en super grappig, geen andere woorden voor!
Lekkere feelgood film. 3.5!

- 1977 stemmen
Heb deze gisteren nog eens herzien en vind hem dus goed.
Bij de scene ware Bob de wc leerde kennen lag ik nu wel echt plat.
Voor de rest wat mij betreft een goede film kan er niet aan doen.
makoo
Geweldige film. Gewoon leuk verhaal, een enorme feel good movie. Van begin tot eind lekker genoten. Wat mij betreft 3,5 ster.
Drs. DAJA
De humor in de film beoordeel ik met een 0,5 Het enige wat ik af en toe met moeite kon vinden was een tenendkromme slechte poging tot humor. En dan waren het vaak ook nog eens de grappen die al honderd keer zijn gemaakt. Echt de uiterste bagger.
Het verhaal geef ik ook een 0,5. "De buitenstaander die in een koud en kil te harten komt verwarmen", dit cliché is al honderd keer uitgewerkt in de meest verschillende vormen, en als er dan één persoon als buitenstaander het meest voor de hand ligt dan is het wel een butler. De typetjes zijn ook echt vreselijk, Tom Green speelt een klunzelige butler...
De moeder van het gezin is een overwerkte streskop
, en met één simpele opmerking is ze al meteen minder gestrest
nou dan zal het zoontje wel een minderwaardigheidscomplex hebben, en ja hoor hij mag niet mee doen met basketbal en moet dat langzamerhand leren waarderen
En dan as top of the cherry, de dochter die gewaardeert wil worden door de populairste meisjes op school en daarvoor moet ze iets telen
Ow ja, daarbij heeft ze ook toevallig nog een niet ontdekt talent waarvoor ze zich schaamt
En om alles even nog erger te maken, is het vriendje van de vrouw een betutte fransman
Cliché's volgen elkaar op in dit inspiratielooze gedrocht. De regiseur van deze achter elkaar geplaatste beelden is gewoon een sadist. Een vuile sadist die gezinnen inflirtreert met dit soort smerige troep. Zijn camerawerk is ongeinspireerd, cinematografie bagger, maar goed bij een familiefilm hoef ik dat ook niet te verwachten. Wat hem een vreselijk naare man maakt is het feit dat hij alle cliché's PER SE in de film wil stoppen, waardoor in anderhalf uur niks subtiel word uitgewerkt. Sterker zelfs er word helemaal NIETS echt uitgewerkt. Die moeder geeft in één keer toe dat ze te gestressed is, iedereen is heel snel van gedachten verandert. De "Psychologie" van mensen komen ze na één vraag al te weten. Allemaal zo voorspelbaar en zo extreem snel en geforceert. Wat ook een nachtmerrie is is dat de butler uiteindelijk met de moeder uitgaat, voorspelbaar, voorspelbaar, voorspelbaar, of de modeshow van die dochter... (Ze word eindelijk geaccepteert
) Jakkes, jakkes, jakkes, jeuk, jeuk, jeuk.
Hoe kan deze man 's avonds na het werk nou tevreden thuis komen? Gelooft hij echt dat hij iets moois en sfeervols heeft gefilmd? Is het echt zo stom? Of is het gewoon zo'n puure sadist dat iedere dag bijdraagt aan zijn naare plannetje, waardoor hij toch zonder al te veel zelfmoordpogingen door het leven komt? Of denkt hij misschien helemaal niet na bij wat hij maakt? Is het voor hem net zoals een wapenhandelaar, die thuis komt en gewoon blij is veel geld verdient te hebben?
Ik weet het niet, wat ik wel weet is dat ik hoop dat deze man nooit maar dan ook nooit meer een camera aanraakt. Dat hij word opgesloten in een hele diepe kerker. Ow ja, van mij mogen ze de auteur van dit drama ook een keer goed folteren.
0,5 sterren
Joe-K
Grappige film! Gister gehuurd by de videotheek en heb zeker een aantal keer goed moeten lachen. Tom Green z'n karakter is weer erg 'Tom Green' achtig, wat my goed beviel. Ik moest zowat elke keer lachen om zijn Vespa(?) dat was gewoon meesterlijk hoe die reed + afsloeg. Voor de rest wel cliché verhaaltje, maar kom op.. zo slecht is de film toch niet. Gewoon verstand op 0 en lachen maar. 3,5*
DragQueen
Als liefhebber van de humor van tom green, had ik hier meer verwacht. de film bevat maar enkele stukjes waarbij je enigzins een glimlach kan opwekken, en hangt met cliche's in elkaar geweven. op sommige momenten zou je de film zelfs saai kunnen noemen. het niveau van freddy got fingered en road trip, wordt hier bij lange na niet gehaald. viel mij een beetje tegen. green lijkt zelfs een beetje ongeinspireerd te grappen en grollen in de prent. 2 sterren.
nachtvlinder
Superleuke film, heerlijke droge humor, en een leuk romantisch eind wat net iets te voorspelbaar was, maar toch mooi gedaan. Ik moet ook toegeven dat Brooke Shield echt een stuk is, wellicht niet voor iedereen, maar juist haar onvolkomenheid vind ik mooi. En Bob is echt aardig. Sommige grappen zijn flauw, maar nergens wordt een lachsalvo verwacht, door de droogte ervan stap je er snel overheen. Heerlijk ontspannen en lachen. Cliche's ? so what ! Het is gewoon echt leuk; zeker voor romantici met het hart op de goede plek

Fan van 'The Wrecking Crew'? Met deze films weet jij ook wel raad

AppleTV komt deze zomer met een nieuw seizoen van 'Ted Lasso'

Carny
Drama / Roadmovie, 1980