Deep Throat (1972)
Genre: Erotiek / Komedie
Geregisseerd door: Gerard Damiano
Met onder meer: Linda Lovelace, Harry Reems en Helen Wood
Plot Deep Throat
Linda kan geen orgasmes krijgen en zoekt medische hulp bij dokter Young (Reems). Die constateert dat haar clitoris zich in de keel bevindt. Geen nood, een simpele remedie is snel gevonden...
Blackhole
ik snap niet zo goed waar dit over gaat..
het is een porno..man doet broek uit, vrouw doet mond open..
veel haar op vrouw..(ja, scheren vind ik toch niet meer mooi)
en....we hebben een film...geniaal toen de gedachte opsprong..
het s een sexfilm...gewoon piemel en kut kijken...
en niet zeuren
Stephan
Een zwart gat is een geïmplodeerde zware ster wiens dichtheid zo hoog is dat het zwaartekrachtsveld dermate sterk is dat zelfs het zwarte gat zelf het licht niet meer ziet....
Vinokourov
Met een budget van rond de 20.000 dollars en een opbrengst die in de honderden miljoenen dollars loopt is deze uiterst succesvolle film het begin geweest van de pornofilmindustrie. Het is een vrij rampzalige film met een absurd lichtelijk hilarisch verhaal. Linda Lovelace mist haar clitoris: wat een ellende! Maar hiep hiep hoera, een bezoekje bij de dokter brengt opheldering: haar clitoris is dus te vinden in haar keel
Wat volgt zijn langdurende en tevens langdradige pijpscenes . Om een indruk te geven van hoe kut de film is, de verhouding piemol in beeld vs. borsten (die nog lelijk zijn ook) in beeld ligt rond de 20 op 1. Nogal niet boeiend dus. Het enige wat de film enigszins redt is de vrolijke jaren '70-muziek, de montage bij het klaarkomen en wat bizarre dialogen.
Linda: How would you like it if you had balls in your ears?
Dr. Young: [pause] I guess I could hear myself coming!
Gha gha gha.
AC/DC
Hehe, Blackhole doet z'n alias eer aan
ezra1971
"you mind if I smoke while you eat?" hahahahahahaha wat heb ik gelachen
Blackhole
mwah...ehm...
ik heb nooit geschreven dat een zwart gat...bla bla bla..
maar je hebt gelijk...
er is geen licht in dat gat...en dat wil ik graag zo houden
laat het groeien dames!!!
proost heren
jumpstylemovie
mwah...ehm...
ik heb nooit geschreven dat een zwart gat...bla bla bla..
maar je hebt gelijk...
er is geen licht in dat gat...en dat wil ik graag zo houden
laat het groeien dames!!!
proost heren
Over een gat gesproken, we raken Offtopic.
Voor een ieder wie houdt van niet-geile porno en foute muziek. Zelfs De Flop 100 lijkt me iets teveel eer. Vroeger overigens nog lang op zoek geweest naar meisjes met een clitoris in de keel. De zoektocht was leuk
Nomak
Vandaag heb ik 4 films gezien, gelukkig was dit er geen van. Vroeger heb ik dit eens gezien en ik heb echt spijt dat ik hier tijd aan heb verspild. Kostbare tijd die ik veel beter had kunnen gebruiken.
DragQueen
Ik snap niet zo goed wat deze film hier doet. in mijn ogen is dit gewoon een waardeloos sexfilmpje, waar een flut verhaaltje aan gebreid is. 0,5 ster.
Jerros
waarom gaat iedereen er zo serieus op in? dit is een porno-film.welke idioot kijkt dit dan met de verwachting een fantastisch verhaal te zien!?!?!?! gewoon zuigen!
Lexcoaster

DieHard4
Hehe, Blackhole doet z'n alias eer aan
Een gat is niets omringt door iets of is dit te simpel

Nee de film is een van de eerste bekende adult movies en zeker niet meer van deze tijd maar zullen we enkele SF films uit de jaren 70 vergelijken met nu? nee toch.
Een adult movie met een flinter dunne verhaallijn. zoals zo vele
kramersietse
Ik, als groot porno liefhebber, vind dit zelfs een film waar ik geen erectie van kon krijgen.
Dat wijf was lelijk, lelijk. Een clitoris in de keel, hoe kom je erop liever nog hoe kom je er vanaf?
Logisch dat die gast(en) achter tralies zijn beland, na zoiets slechts moet je ook worden vastgezet, niet int gevang maar in een gesticht.
boozebelly
- 1908 stemmen
Helemaal met je eens, er zijn tegenwoordig pornofilms met een veel beter verhaal. En die mollen, moet je denken dat je in die tijd leefde. Dan liep je de hele dag te
Tha-Joker
Ten eerste whahahhaaaa, wat is iedereen hier serieus over deze film. Je kunt zeggen dat dit voor die tijd een meesterwerk was! Dit was een grote verandering op het witte doek! Maar nu is deze film natuurlijk helemaal niet meer te vergelijken met wat wij op tv/bios te zien krijgen. Al die ophef die over deze film gemaakt is. Verboden om te laten zien in allerlei staten in amerika, wat een onzin. Maar toen een spektakel! Tegenwoordig heeft de gemiddelde Nederlandse film meer bloot dan een pornofilm
Wat tieten hier, wat piemels daar. Dat al die Christelijke partijen er dan ook op tegen waren om deze film in 2008 te vertonen vond ik vreemd. Heeft iedereen tegenwoordig niet gewoon toegang tot porno gratis, anoniem en voor niks (internet, digitale tv en wat dan ook). Ik vind dat deze partijen met de tijd mee moeten gaan en moeten inzien dat deze generatie wel veranderd is in vergelijking met die van de jaren 70 en dat niemand geschokt zal zijn van wat porno op tv. En dan ook nog is vintage porno. En als je echt een grote fan van porno bent kun je het beste naar Denemarken gaan: Wikipedia: In Denemarken is vrijwel alle pornografie al gelegaliseerd in 1967.
BTW: Briana Banks
aspro
BTW: Briana Banks
hier ben ik het helemaal mee eens hadden we in de jaren 60 nog een filmkeuring.
wat mogen we wel zien en wat niet.
wat DAT betreft zijn we er wel op vooruit gegaan.
Tha-Joker
hier ben ik het helemaal mee eens hadden we in de jaren 60 nog een filmkeuring.
wat mogen we wel zien en wat niet.
wat DAT betreft zijn we er wel op vooruit gegaan.
Inderdaad! Ik ben van een geheel andere generatie, maar ik begrijp wel dat bijvoorbeeld een film als Deep Throat de tegenwoordige films hebben beinvloed! En daar mogen we ze best een beetje dankbaar voor zijn.
rensiemetal
Deze film staat onterecht in de flop 100, omdat het een belangrijke film in de filmgeschiedenis is.
Tha-Joker
Hij staat in de flop 100, omdat mensen hem een 1 geven, ookal is het een belangrijke film voor de hele filmwereld. Jij draagt dus bij aan dat deze film in de flop 100 is gekomen.
Dk2008
Veel mensen kijken films uit nieuwsgierigheid of omdat het onderwerp wel aanspreekt. Zo'n cult film als deze zal dan ook wel veel bekeken worden. Na afloop geven mensen dan een stem en omdat het er veel zijn en ook nog met lage stemmen belandt hij in de floplijst. Maar dat heeft verder weinig te maken met de filmgeschiedenis. Die flop- en toplijst.
juhnzun
Hier komt toch een remake van met Linsay lowman
hopelijk speelt ze de scenes zelf in details uit

Spaanse Netflix-film '100 Metros' doet het ontzettend goed: 'IJzersterk drama'