Delen
Niet beschikbaar op Amazon Prime
Claim tot 100 euro bonus bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+
Plot Deep Throat
Linda kan geen orgasmes krijgen en zoekt medische hulp bij dokter Young (Reems). Die constateert dat haar clitoris zich in de keel bevindt. Geen nood, een simpele remedie is snel gevonden...

Dopke
De cheesy montage beelden van klokkenluiders en vuurwerk maken het feest compleet

Captain Pervert
- 1974 stemmen
Jezus wat een debiel plot. Moet het genre niet 'komedie' zijn?
Nou ja, de lijn tussen erotiek en komedie is bij de meeste sexfilms vrij dun, maar goed.

Moity
Vandaag gelezen in de Spits: Deep Throat gaat weer draaien in de bios. Voorlopig alleen nog in de VS jammer genoeg

Diesel
Inderdaad. Als de film in Nederland gaat draaien ga ik er in ieder geval zeker naar toe. (met een paar vriendinnetjes )

Justice4All

Moity
Moet je voor de zekerheid natuurlijk wel controleren of haar clitoris zich toevallig ook niet in haar keel bevindt...

as

RRT
Als ik een clitoris in m'n keel zou hebben, zou ik denk ik dubbel genieten van m'n eten.
Film is niks bijzonders. Idee origineel.

Moity
Film is niks bijzonders. Idee origineel.
Ik denk alleen dat je smaakpapillen dan ergens anders zitten...:P

olivier
Aaah goddelijk gewoonweg: absoluut stijlloos maar het is wel oprecht subliem hoe ze de hele wereld van de pornografie en de seksuologen te kakken zetten. Much respect! Kon het niet helpen maar sommige grappen zijn werkelijk vréselijk goed geslaagd (die dialoog met de "inbreker"!!) Bovendien is de soundtrack zo hemels jaren zeventig (het nummer "deep throat" is gewoonweg subliem!) Niet voor niets een cultfilm en dé pornofilm bij uitstek! ***

otherfool
Eens met Olivier; dat nummer is echt geweldig. Net als de catchfrase aan het eind: 'And deepthroat to all of you...'
Verder natuurlijk een belachelijk verhaaltje, maar dat zal niemand ook maar enigzins verbazen...
2*.

mikoz
Ah die film waar voor het eerst orale seks voorkwam op tv .. lijkt me lastig om dit nou te gaan beoordelen denk niet echt dat je geest meewerkt met je .. ach laat ook maar.

SmuttWars
Hoe zou het zijn als je clitorus in je neus zou zitten? Het zou een hele nieuwe dimensie aan het neuspeuteren toevoegen.

masterrossi
gewoon ronduit geweldig deze film...ik heb zo in een scheur gelegen. Ultiem slecht en daardoor zeer grappig.
en natuurlijk een hoge klassieke status...ik geef hem een 2.

SmuttWars
en natuurlijk een hoge klassieke status...ik geef hem een 2.
Ehm...in een SCHEUR... gezeten?

Chainsaw
Hilarisch fout, dat uurtje Deep Throat. Idioot geinige dialogen (die inbreker met dat doekje voor z'n mond ) en van die melige, typisch jaren '70 muziek erbij, erg grappig. Had de nadruk soms nog ietsjes meer op de humor en de zelfspot gelegen, had ik 'm nog goed gevonden ook. Nu is het eigenlijk niet meer dan een geinig tussendoortje, mede om te zien waar die commotie om was.
Do you mind if I smoke while you're eating?

mikey
Ho ho ho, 'is iemand zijn horloge vergeten' ?
Anyway, inderdaad een vermakelijk uurtje met erg geinige muziekjes, vooral het openingstuuntje was een schot in de roos. De motage is ook best aardig, denk ik, m.n. de orgasmes waren heeeeeel creatief opgelost. 3.5

dutchtuga
Ik ben iemand die graag elke curiositeit ziet dus dan kon deze film natuurijk niet lang uitblijven.
Deep Throat heeft een erg interessante historie en is op verschillende vlakken erg belangrijk geweest. Ik denk daarom ook dat de documentaire 'Inside Deep Throat' heel wat interessanter zal zijn want de film zelf stelt natuurlijk weinig voor. Een aantal hilarische dialogen, erg cheesy maar leuke muziek maar voor de rest is dit niet veel meer dan je gemiddels op Private Spice ziet . Zeker leuk om gezien te hebben. Oversteeg zelfs mijn verwachtingen qua expliciteit maar een tweede kijkbeurt zal er niet van komen.

Quentin
Bijzonder geestig werkje met hilarische dialogen en briljante muziek. Alleen mag het zich niet meer smakelijk noemen ....

Protonpusher
gelukkig dat er nog vrouwen zijn die de theorie van darwin serieus genomen hebben...
laten groeien dames..!!!

Protonpusher
Heb je langer nodig dan?
hahahah...das een goeie V...!

pdonidvie
Jezus wat een debiel plot. Moet het genre niet 'komedie' zijn?
Dat ís dan ook de bedoeling, mijn beste.

Mug
Het eerste half uur is lachen, gieren, brullen. Deep Throat is een hilarische doch uberflauwe komedie met porno. De geruchtmakende 'deep throat' scene van Linda Lovelace is uniek, dit moet je zien. Opwindend? Nee. Fascinerend? Ja. Ik wist niet of ik nu moest lachen of met volle verbazing naar het scherm moest kijken. Wat gebeurde daar? Niet normaal. En dan het nummer 'Deep Throat' eronder ('just relax your muscles') en natuurlijk het orgasme dat in nogal opmerkelijke manier wordt gevisualiseerd. Ik kon me wel vinden in een quote uit de documentaire Inside Deep Throat: 'Het enige dat in m'n gedachten rondspookte was dat ik hoopte dat Linda Lovelace niet de hik zou krijgen'. Au.
Deep Throat heeft geschiedenis geschreven. Alleen daarom al moet iedere cinefiel de film gezien hebben. 1) The most successful film of all time in terms of the budget to box office returns ratio. 2) De rechtszaken die volgden. 3) De impact het had op de cinema-wereld en censuur. 4) De impact het had op de (Amerikaanse) samenleving.
Deep Throat moet gezien worden. Helaas zakt de film geheel in in het laatste half uur. Niet echt grappig meer, en het accent kwam te veel te liggen op 'de porno'. Jammer. Slechts 2 sterren, een ervaring.

raymon
Deze film is toen der tijd geproduceerd door de New Yorkse Maffia, ze hebben er heel veel geld aan verdiend. De film kosten toen 25.000 dollar en verdiende 600 miljoen dollar! Het publiek stroomde massaal naar deze erotische film en het resultaat blijkt.
Trouwens de maffia zit nog steeds in de porno industrie.

niethie
Wat een ontzettende tegenvaller was dit zeg, ben de film gaan kijken omdat de film zo'n klassieke status heeft maar hij viel dus behoorlijk tegen, het acteerwerk in deze film is werkelijk het slechtste wat ik ooit in een film gezien heb (natuurlijk moet je in een porno film niet op het acteerwerk letten, maar in deze film viel het wel erg op). De film duurt maar een uurtje maar dat lijkt al een eeuwigheid, de actrices in de film zijn zo onaantrekkelijk als het maar zijn kan. Ook snap ik niet dat er in de tijd zo'n commotie over deze film te doen was. Kortom een uur durend gedrocht wat nergens goed of ook maar een beetje vermakkelijk is.
1 ster (voor het tijdsbeeld)
ps:jammer dat ze tijdgenoten als green door, misty beethoven, debbie does dallas ook niet op dvd uitbrengen in nederland daar ben ik toch ook behoorlijk benieuwt naar geworden, puur om hun klassieke status natuurlijk

FisherKing
Ik heb hier geen behoefte aan. Maar The Opening of Misty Beethoven is me 4 sterren waard. Vanwege de totale openheid. De humor, en de enorme jaren 70 sfeer. (ondanks de bossen haar)

mikey
Trouwens de maffia zit nog steeds in de porno industrie.

niethie
weet je misschien of ie hier ergens in nederland te krijgen is wil hem best graag zien, en die vier sterren van jouw maake mij aleen nog maar meer benieuwt.

Florence Pugh ging heel ver voor film 'Midsommar': "Ik misbruikte mezelf echt"

Hilary Duff over de 'dramatische cameo' van Neil Patrick Harris in 'How I met Your Father'

Jennifer Aniston stelt dat "een hele generatie kinderen" 'Friends' aanstootgevend vindt: "Goed uitkijken nu"

1 April, kikker in je bil: acht films met een verrassend einde
Realtimes | Publishing Network