• 9.376.609 stemmen

Independence Day: Resurgence (2016)

Sciencefiction / Actie | 120 minuten

Genre: Sciencefiction / Actie

Alternatieve titel: Independence Day 2

Geregisseerd door: Roland Emmerich

Met onder meer: Liam Hemsworth, Maika Monroe en Jeff Goldblum

Releasedatum: 23 juni 2016

Plot Independence Day: Resurgence

"We had twenty years to prepare. So did they."

Door gebruik te maken van buitenaardse technologie, hebben de verschillende naties op aarde samengewerkt aan een immens verdedigingsprogramm­a om zo de planeet te beschermen. Maar niets kan ons voorbereiden op de geavanceerde en ongekende kracht van de buitenaardse wezens. Alleen de vindingrijkheid van een aantal moedige mannen en vrouwen kan onze wereld nog redden van de ondergang.

Jake Morrison

Julius Levinson

General Adams

avatar van Zwolle84

Zwolle84

Precies wat ik al verwachtte: erg nikserig en weinig wat doet denken aan de originele film.

Het is maar een trailer, maar toch.

avatar van schram101

schram101

Ik vraag me tegenwoordig regelmatig af, word ik nou kritischer of is het inderdaad niets nieuws onder de zon die grote hoop blockbuster meuk die we voorgeschoteld krijgen?

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

Nee joh, dit ziet er veel beter uit dan ik had verwacht. Die shots vanaf 1:35 waar we een spacebattle voorgeschoteld krijgen zien er erg gaaf uit. De Goldblum is er weer bij en Pullman had waarschijnlijk zijn finest hour als acteur toen hij die heerlijk foute (maar toch effectieve) speech mocht geven in dat prima eerste deel, dus die hebben we er ook graag bij. Smith (en zn) kunnen we missen als kiespijn. Ik ben nog aan boord na deze trailer.

avatar van Jimske

Jimske

wanneer komt ie uit?

Jimske schreef:

wanneer komt ie uit?

Vanaf 23 juni 2016 in de bioscoop (20th Century Fox)

avatar van WB

WB

Als fan van de Emmerich films kijk ik hier wel naar uit. Helaas missen we Smith in deze film, maar gelukkig mogen we Goldblum weer begroeten. Vette trailer!

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Ik vind het ook jammer dat Will Smith er niet in mee doet, in plaats daar van doet Jessie Usher mee als zijn zoon. Persoonlijk had ik toch liever Smith gehad, maar ja.

Het zal natuurlijk wel geen realistische sciencefiction worden van Roland Emmerich maar zo eentje waar je op voorhand al weet dat het geweldige Amerika toch gaat winnen. Maar laat ik niet te kritisch zijn en eerst maar eens afwachten. Ik wil hem sowieso zien want de eerste Independence Day vond ik wel een leuke verstand op nul film.

avatar van Nicholas

Nicholas

Dat beginshot had wel een heel erg hoog Michael Bay/Transformers gehalte. Naar mijn gevoel haast een 1-op-1 kopie.

Enige pluspuntje is de terugkeer van Goldblum. De rest ziet er belabberd uit.

avatar van Uier

Uier

• 2006 berichten

Alle films van Emmerich sinds The Patriot vind ik zwaar ruk. Verwacht niet dat deze daar verandering in zal brengen, gezien de trailer.

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Prachtige over the top trailer. Zoiets hebben we al een tijdje niet meer gezien. Eigenlijk sinds deel 1 niet meer. Jammer dat Smith niet meedoet maar er zitten genoeg andere oude bekenden in. Zin in!

avatar van Seam

Seam

Veel zin in, gaat gewoon weer vermakelijke pulp worden.

avatar van Brave-Neo

Brave-Neo

Trailer oogt goed, serieuzer dan de 1e film; hopelijk is de hele film in die stijl zonder de soms flauwe humor van de 1e.

avatar van bart007bond

bart007bond

Cool

Echt zin in.

Grote fan van de 1e.

Hoop op veel spektakel en een lange speelduur.

avatar van Basto

Basto

• 11952 berichten

Het eerste deel vond ik al niks (op de eerste 30 minuten na. Dit zal wel niks worden vanaf het begin. Fantasieloos gebeuren. Probleem is dat de personages in de films van Emmerich niet alleen plat zijn, maar ook nog eens volledig transparant, waardoor het vrijwel onmogelijk is enig gevoel voor ze te ontwikkelen. Misschien wel de slechtste regisseur die er rondloopt.

avatar van TornadoEF5

TornadoEF5

Jammer dat mijn lievelingsactrice voor deze film getekend heeft... . Kon beter haar tijd ergens anders in steken.

avatar van Decec

Decec

Ben benieuwd, mooi poster!

avatar van moviemike

moviemike

Trailer lijkt nergens op.

Een vervolg, 20 jaar na datum, met uitgebluste acteurs en hun regisseur van toen (hoewel het met Goldblum altijd nog wel iets kan worden).

Vaak heb ik bij dit soort vervolgfilms een soort van nostalgisch gevoel, bij deze is zelfs dit niet het geval.

avatar van mjk87

mjk87 (moderator films)

INDEPENDENCE DAY 2 "Resurgence" NEW TRAILER (2016) - YouTube - m.youtube.com

Nieuwe trailer met eindelijk meer beeldmateriaal. Hier heb ik zin in. Hoe kut de film ook kan zijn, met zoveel vernietiging van steden zal ik genieten.

avatar van eppo349

eppo349

Voeg er controller functies aan toe en het misstaat niet op de Playstation 4....

avatar van maurice32

maurice32

Will Smith deed niet mee , omdat Roland Emmerich eens zei dat hij te duur was , heb ik vandaag gelezen ..of het klopt , geen idee

avatar van Uier

altijdcritic

Bill Pullman nog steeds president

avatar van mjk87

mjk87 (moderator films)

Die laatste trailer komt ook met een mooi shot: de Petronas Towers uit Maleisië die op de Tower Bridge in Londen worden geflikkerd, dit wordt echt genieten

avatar van IGarance

IGarance

Vol verwachting klopt mn hart

avatar van Left4Dead

Left4Dead

Emmrich met weer een blockbuster vanuit het diep gezonken Hollywood met Liam Hemsworth in de hoofdrol, ppffff. Dat wordt veel veel CGI en zeer weinig verhaal en überhaupt maar een zinnig script.

Kassa's rinkelen weer, snel tevreden filmkijkers staan in de rijen voor de bios.

Zal weer een schoolvoorbeeld zijn van een standaard Hollywoodpuberfilm imho.

Kleine lichtpuntjes aan de horizon in de vorm van: Jeff Goldblum, William Fichtner, Bill Pullman en Judd Hirsch.

avatar van Left4Dead

Left4Dead

TornadoEF5 schreef:

Waar kan ze dat dan beter in steken?

Gelukkig geen Will Smith dit keer.

avatar van Xenophon81

Xenophon81

Dit moet echt wel de slechtste film ooit zijn; lachwekkende dialogen, ongelooflijk slecht verhaal en absoluut onkijkbaar. Toch wel de slechtste film die ik recent zag.

avatar van Zwolle84

Zwolle84

Xenophon81 schreef:

Ik had niet door dat hij al draait. Waar heb jij hem gezien?

avatar van The Oceanic Six

Xenophon81 schreef:

Je eerste stem in dik 6 jaar tijd is een film die de hele wereld nog niet heeft gezien maar jij wel?