Genre: Actie / Thriller
Geregisseerd door: mink
Met onder meer: Steven Seagal, Matthew Davis en Takao Osawa
Gesproken taal: Engels, Tsjechisch en Japans
Plot Into the Sun
Als de gouverneur van Tokio wordt vermoord, krijgt ex-CIA agent Travis Hunter (Steven Seagal) de opdracht om de moordenaars te vinden. Hij komt erachter dat deze moord nog maar het begin is van een serie aanslagen; een leider van de yakuza wil een enorm drugsnetwerk bouwen samen met de Chinese maffia. Hunter moet infiltreren in de organisatie om te voorkomen dat het plan wordt uitgevoerd. De tijd begint te dringen en de situatie wordt voor Hunter steeds gevaarlijker.
Travis Hunter
Matsuda
Kojima
Ayako
damon
laten we hopen dat Stevens's trieste films ditmaal niet worden 'verblijd' met een verdwaalde rapper
Dat heeft maar één reden: ze verdienen er nog steeds aan. Zo simpel is de wereld.
Justice4All
Steven Seagal is toch niet zoeen waardeloos acteur, anders hadden ze al lang eruit getrap. Dus hij doet het nog goed, voor zijn leeftijd.
Trouwens ik vind hem ook geen goede acteur (meer)
Diesel
Tagline:
Only one man can stop the Yakuza.
Wat origineel zeg.
't Zal dan toch niet Miike's Yakuza zijn, want die halen wel een bazooka boven om Mr Seagal af te schieten
bioscoopzaal
Daar hebben ze nieteens een bazooka voor nodig. Seagal is tegenwoordig zo sloom dat een échte yakuza hem makkelijk met één vinger kan koudmaken.
Captain Pervert
Hij is even oud als mijn pa, en die is ondertussen toch echt behoorlijk grijs aan de slapen. Maar ja, Steven Seagal wordt niet grijs want hij kan niet dood, dat weet iedereen.
Als hij al ooit stopt met films maken is dat omdat hij op mysterieuze wijze verdwijnt (en dan in Tibet onderduikt ofzo).
Captain Pervert
Zojuist deze film gezien en hij is best aardig. De knokscènes (helaas niet heel erg talrijk) zijn weer ouderwets goed, vooral de zwaardvechtscènes. Maar het verhaal is heel simpel en kent eigenlijk nauwelijks twists. En het acteerwerk van de Japanners, maar vooral hun Engelse uitspraak, is ronduit slecht.
Leuke details:
- Een (zeer beknopte) seksscène in een Seagalfilm!
- Seagal heeft in deze film net zoveel Japanse dialoog als Engels, de man heeft ook vele jaren in het land gewoond en spreekt de taal vloeiend, maar niet eerder toonde hij dat in zijn films.
- Een ander leuk detail is dat wanneer de badguys de club waar Seagal's vriendinnetje werkt bezoeken, op de achtergrond het nummer "Better Man" gedraaid wordt, gezongen door niemand minder dan Steven Seagal zelf. Bij de aftiteling en credits wordt "Don't you cry" gedraaid, ook een nummer van zijn sublieme CD: Songs From The Crystal Cave (2004)
Al met al 3 sterren (de eerste stem op deze film!) en ik blijf hopen op een kaskraker. Er staan voor 2005 nog 4 Seagalfilms plus een cameo in de planning, dus kansen genoeg. Kom op Steven, je kan het!
BoordAppel
Dit komt toch niet in de bios in NL? Of was je bericht ironisch? Je weet het nooit met die Seagal fans
mrdig
Redelijk, leuke actie, veel Japanse dialogen. Ook leuk detail in die club van z'n vriendin: naakte dames rondzwemmend in een aqaurium. Kijk, dat is pas decoratie.
jimba
Jammer , maar een vervelende film. Verhaal is weer lekker rommelig.
Dat die meiden in dat aquarium al opvallen op de achtergrond zegt al genoeg
Met een beetje meer vechtscene's was het mischien nog leuk geweest, maar hij zal wel te oud worden.
lennox
ben van plan hem binnenkort te bekijken
is hij al ergens in belgie te verkrijgen op video?
kweet het geen gemakkelijke vraag maar ben dan ook echte fan van seagal en zou hem graag zo rap mogelijk zien!!
cr_ix
Slice 'n Dice... wat me dus echt niet kan boeien. Ik had veel meer van Segal verwacht... de man wordt oud...
seagal
Inderdaad,wat een slechte film,volgens mijn is ze stem ook weer niet echt,iedere keer heb ik weer hoop,dat ik weer eens een goede film tegenkom van steven,hij zingt beter.
Frantic01
ik heb hem gisteravond zitten kijken en ik vond hem best een goede film. ik was al heel blij dat zijn stem niet ingesproken was wat wel was bij OUT OF REACH en nartuurlijk is het kwa Actie scenes geen HARD TO KILL meer of zon NICO. Maar seagal blijft voor mij gevoel nog steeds een top acteur.
en waar ik ook wel blij om was was dat hij zijn actie vecht scenes zelf deed en geen stand in. deze film is toch nog wel 5 stemmen waard. best goede vermaak voor een avondje seagal films.
SSeagal
Ik had wel weer een hoop hatelijke en ironische grappen hier verwacht jegens Seagal van bepaalde personen die blijkbaar liever hier hun tijd hier aan besteden dan het reviewen van films die ze wel graag zien. Anyway, ik verheug me weer ten zeerste op deze film, zeker na het bericht gelezen te hebben van Captain Pervert. Als ze in ieder geval zijn stem niet gedubt hebben is dat al een goed begin. Ik ben benieuwd.
SSeagal
Net de trailer gezien, ziet er goed uit, Seagal was lekker bezig zoals het hoort, kan niet wachten...
lennox
heb ook juist de trailer gezien en ziet er idd niet slecht uit. zal weer smullen zijn van seagal in pure actie...
lelici
Ik merk dat veel mensen de autobiografie van Steven Seagal nog nooit gelezen hebben, en zich niet bewust zijn van het levensverhaal van deze man.
Wanneer ik hem als acteur een cijfer moet geven kom ik hooguit tot een vijfje, maar gezien zijn achtergrond, stelt dat zijn films voor mij toch in een ander daglicht.
Vinco
Steven Seagal owned duidelijk met zijn films,en tis zker geen slechte acteur!
trico
dat is waar steven seagal is zeker geen slechte acteur , maar ik had meer verwacht in deze film. ik ben beter van hem gewend , maar de film is zker de moeite waard om te kijken !
SSeagal
Eindelijk Into the sun gezien. Eerst wil ik de pluspunten opnoemen ten opzichte van zijn laatste 3 films, Out for a kill, Belly of the beast en Out of reach. Ten eerste is Seagal 100 % Seagal, dat betekent in dit geval GEEN voice dubbing, aah, dat maakt het al zo veel aangenamer. Het tweede pluspunt is de look van de film, het is zeer fraai gefilmd en de film voelt totaal niet goedkoop aan, zeker ten opzichte van laatst genoemde films. Mooie locaties, mooie japanse muziek (als je er van houdt), gewoon prima in orde. En Seagal wordt nu niet ondersteund door super B acteurs en dat doet de film ook zeker goed. Het derde pluspunt is dat Seagal er weer wat fitter uit ziet en flitsend snel zijn ding doet, het kwam verdomd dichtbij de snelheid in zijn oudere films, petje af. Helaas zijn er ook nog minpuntjes, zo zijn de gevechten nogal dun gezaaid, welgeteld 3 hand to hand gevechten en 1 zwaardgevechtje, plus de lekker groffe showdown op het eind, tevens met het zwaard. De gevechten zijn niet goed over de film verspreid en daardoor kent de film een aardig lang dood punt en is het soms ongeduldig wachten op de man in actie wat een beetje plezier wegneemt. Ook het overdreven drama gedoe en de vrijscene haalt de vaart uit de film. Ondanks dat zijn de gevechten zeer flitsend en goed verzorgd en heeft Seagal hier en daar een leuke onliner mee gekregen die me sterk deden denken aan de dagen van Out for justice en Hard to Kill, gewoon weer ouderwets hard, ouderwets Seagal. Ik bleef met een aardig voldaan gevoel achter, Into The sun is zeker geslaagd ondanks de twee minpuntjes, een must see voor de fans, zeker omdat het dicht bij zijn vroegere succes films ligt. De tekst op de filmposter sluit perfect aan op mijn slotconclusie : Seagal is Back, zeker weten! Gelukkig maar...:D ***1/2
fotzenbikkel
Matige film. Slecht verhaal zonder diepgang. Nou kijk je daar niet voor naar dit soort films, maar enige logica mag er van mij wel inzitten. Daar ontbreekt het hier in grote mate aan...
Seagal is wat mij betreft dus niet echt "back", maar hooguit daar waar hij een aantal jaren geleden is blijven hangen;
Een beetje stoer rondlopen in de film en hier en daar een coole opmerkingen maken waarnaast op de meest onlogische momenten zijn zogenaamde tederheid wordt (over)belicht.
Kortom weer een mooie onderzetter erbij met deze film....
SSeagal
Zozo, als jij zulke dure onderzetters gebruikt..., bij de blokker zijn ze goedkoper hoor...:P
Voodoo
Wel ben benieuwd als deze een beetje tof is, want die laatsten van hem, waren triest. nog even en het is een C acteur.
JdeB
ik heb hem gisteravond gehuurd.....Deze film heeft mij positief verrast. De film zag er vlot en gelikt uit, waardoor het duffe verhaaltje niet zo opvalt. De actie was van een redelijk tot goed niveau, hoewel ik wel vond dat er wel wat meer actie had mogen zijn. De film begint met een actiescene ergens in de jungle die ik eigenlijk niet erg geslaagd vond en dan is het met uitzondering van wat schietwerk hier en daar en een goede knokscene op de markt na wachten tot aan minuutje 75 totdat alle remmen losgaan...
Dan wordt er met zwaarden flink op los gebeukt, wat erg vermakelijk om te zien was. Die Japanners schijnen van veel bloed te houden en daar hebben ze niet op bezuinigd in deze film...Het middenstuk van de film was soms een beetje saai...Je kreeg een beetje een Baantjer idee, waarin steven met allerlei mensen gaat praten om informatie te vergaren...Toch is het wel geinig te zien hoe die Japanse cultuur een beetje in elkaar zit....
Nee Into the Sun is absoluut een stap voorwaarts voor Steven, maar om te roepen dat hij back is gaat mij te ver...Hij is pas back al hij nog een trapje hoger gaat, dan is deze film een mooi opstapje
SSeagal
Ik sprak uit dat hij Back was vanuit mijn persoonlijke gevoel. Niet omdat ik dat perse wou vertellen aan anderen. Dus jij ervaart dat niet zo, dat mag. Misschien heb ik deze film teveel vergeleken met Out of reach en Out for a kill enzo. Maar een beetje gelijk heb je wel, er kan nog wel een klein schepje bij, en het frustrerende is dat je weet dat hij nog beter kan. Hopelijk blijft hij na Into the sun op de goede weg...?

'The Terminal' met Tom Hanks gaat vandaag het Netflix-aanbod verlaten

The Sweeney