• 9.474.507 stemmen

Geregisseerd door: D.J. Caruso

Met onder meer: Matthew McConaughey, Al Pacino en Rene Russo

Releasedatum: 26 januari 2006

Plot Two for the Money

"How much will you risk?"

Voormalig American football-speler Brandon Lang heeft een fijne neus voor het voorspellen van uitslagen van allerlei sportwedstrijden. Wanneer de sluwe zakenman en oplichter Walter Abrams de jongeman in het vizier krijgt, neemt hij hem onder zijn hoede. Walter leert Brandon zijn illegale praktijken, maakt hem snel rijk en introduceert hem in het jetset-leven. De twee krijgen zowaar een vader-zoon relatie, maar die verdwijnt als sneeuw voor de zon wanneer Brandon zijn 'magic touch' begint te verliezen. Nu is hij opeens verantwoordelijk voor miljoenenverliezen en gaat Walter het zijn protégé heel moeilijk maken. Zo ontstaat een persoonlijke strijd tussen twee oplichters die naast veel geld nog iets veel belangrijkers te verliezen hebben: hun trots en ego.

avatar van eavymetal

eavymetal

cordiacovens schreef:

leuke film, verloopt vlot en zitten wel een aantal goede momenten in deze film,

redelijk sterke cast voornamelijk al pacino komt erg goed tot zn recht.

het is een vrij simpel verhaal maar het komt wel goed op je over en het is toch wel goed dat de film je wel in het verhaal houd, leuk om gezien te hebben

De film is zeker leuk, maar dat komt naar mijn bescheiden mening niet alleen door de acteerprestatie van Al Pacino, daar Matthew McConaughey zich ook van zijn beste kant laat zien.

avatar van daxclusive

daxclusive

Prima film van Matthew McConaughey en Al Pacino "Two for the Money"

Een perfecte combinatie van drama / thriller, heerlijk een gokfilmpje die er met rap tempo doorheen raasde. Ik heb de film 2x gezien en blijft ook in mijn collectie staan. 4*

avatar van aburex

aburex

Knap acteerwerk. Goede uitwerking van de 2 personages die elk met hun eigen problemen zitten. Pacino is goed zoals altijd en McConaughey is ook goed, alhoewel ik hem liever zie spelen in komedies. Toch zeker 4* waard