• 9.374.535 stemmen

Geregisseerd door: D.J. Caruso

Met onder meer: Matthew McConaughey, Al Pacino en Rene Russo

Releasedatum: 26 januari 2006

Plot Two for the Money

"How much will you risk?"

Voormalig American football-speler Brandon Lang heeft een fijne neus voor het voorspellen van uitslagen van allerlei sportwedstrijden. Wanneer de sluwe zakenman en oplichter Walter Abrams de jongeman in het vizier krijgt, neemt hij hem onder zijn hoede. Walter leert Brandon zijn illegale praktijken, maakt hem snel rijk en introduceert hem in het jetset-leven. De twee krijgen zowaar een vader-zoon relatie, maar die verdwijnt als sneeuw voor de zon wanneer Brandon zijn 'magic touch' begint te verliezen. Nu is hij opeens verantwoordelijk voor miljoenenverliezen en gaat Walter het zijn protégé heel moeilijk maken. Zo ontstaat een persoonlijke strijd tussen twee oplichters die naast veel geld nog iets veel belangrijkers te verliezen hebben: hun trots en ego.

avatar van Fredo Corleone

Fredo Corleone

De trailer ziet er redelijk goed uit.

Ik verwacht een vermakelijke film.

avatar van Pieter Montana

Pieter Montana

De nieuwe Al Pacino film;laat maar komen

avatar van John Coffey

John Coffey

Heb deze film in America gezien......Hij was geweldig. Echt een aanrader.

avatar van kango79

kango79

Ik heb hem gisteren gekeken en moet zeggen dat ik onder de indruk ben

Al Pacino blijft mijn Alltime favoriet!!!

PS: John, do you know how to spell your name?

avatar van s_amoraal87

s_amoraal87

ben benieuwd .. kga em binnenkort is kijken

avatar van balosa

balosa

weer een sterk spelende Al Pacino, goed (realistisch) verhaal over de ups en downs in het gokwereldje, ik heb me prima vermaakt met deze film, ook het einde beviel me wel 3.5*

avatar van patxxx

patxxx

Al Pacino speelt super (!!!!!) in deze film, echt geweldig.

goed verhaal..

zeker de moeite waard om er voor te gaan zitten....

het einde is een beetje voorspelbaar.

maar dat neemt niet weg dat ik de film 3,5 sterren geef

avatar van obuma

obuma

Idd een goede film. Goede script, puik acteerwerk. 3.5 * verdiend deze film absoluut. Herhalingsfactor is echter laag, vandaar niet meer dan 3,5 *. Daardoor blijft het een goede film, echter een 2e keer bekijken is overbodig. Je zal dan niets nieuws ontdekken, er is niets wat je over het hoofd kan zien.

avatar van Thomas

Thomas

Vond Pacino redelijk op de automatische pilot.. dit blijkt voor hem dan ook wel weer goed genoeg te zijn..

Inderdaad een topacteur...

Film is aardig... toch heb je het allemaal wel een keer gezien... en zie je het einde van mijlen ver aankomen.. 3,5 ster voor deze toch wel vermakkelijke film..

McConaughey wordt trouwens oud... ( of weten ze hem oud te laten lijken) hij is in ieder geval niet meer dat jeugdige pikkie uit bijv Ed...

avatar van mikoz

mikoz

Hoe kunnen al 20 mensen deze film gezien hebben ?

Lijkt me overgens een leuke film , gok zelf ook wel eens op sport-uitslagen dus dat belooft wat !

avatar van barrokok

barrokok

mikoz schreef:

Hoe kunnen al 20 mensen deze film gezien hebben ?

Beste Mikoz,

Heb je wel eens gehoord van het medium "internet" ?

Daarmee is het mogelijk om films, muziek of andere data te downloaden.....

Film nog niet gezien, ga ik vanavond doen.

gr.

B.

avatar van Quatro

Quatro

keb 't gevoel dat pacino sinds sence of a woman zwaar aan het over-acten is. Elke scene is weer zoo dramatisch.... Desalniettemin blijft hij mijn favo acteur, en ook bij deze film zul je je geen moment vervelen.

avatar van santo

santo

tegenvaller.

Vind Al pacina geweldige acteur maar deze film mist iets.

Acteerwerk is niet slecht en de film blijft wel tot het einde boeien maar er ontbreekt iets aan de film.

Kan helaas niet zeggen wat.

Desondanks. 3*

avatar van Fitim

Fitim

ik had um weekje geleden gezien

hij is super mooi zeker een bioscoopkaartje waarD

avatar van Nikateen88

Nikateen88

Net gezien en best wel chille film. Een aanrader, maar verwacht geen acties ofzo

avatar van De_Hollander

De_Hollander

zeker een aanrader, het heeft iets weg van Boiler room

avatar van ASroma

ASroma

3,5 ster. Tis wel een goeie film....maar tis twijfelachtig, denk dat het zeer per persoon afhangt of je het een leuke film vindt of niet.

avatar van yello26

yello26

hij was goed te doen

al had ik er meer van verwacht

avatar van ODiNSKi

ODiNSKi

Heb hem al een tijdje liggen.

Als het net zoiets is als Boiler Room moet ik hem maar snel gaan kijken

avatar van martijni

martijni

Deze film is echt een aanrader. Ik ben het ook inderdaad met Abuma eens dat alleen de herhalingsfactor laag is. Het is niet zo dat ik echt de neiging heb deze snel weer eens te bekijken, maar het was een erg amuserende film met weer eens Al Pacino in vorm.

avatar van kakstoel

kakstoel

heb hem gezien vond het een strake film,Al Pacino is toch the BEST.

Ik vond het ook wel een leuke film. Leuk verhaal en Pacino en Mcdinges doen het prima, alleen Rene Ruso is toch wel redelijk miscast.

Ander probleempje is dat het me bij vlagen teveel aan Wall Street deed denken.

avatar van kakstoel

kakstoel

leg eens uit, hoe jij bij Wall Street uit komt,ben wel benieuwt.

Messchien dat ik dan anders gaat kijken naar deze film.

avatar van airbus1

airbus1

Ik vond het wel een aardige film, goed geacteerd door Al Pacino.
Maar het is niet zo dat de spanning te snijden is in de film. dat hij niet met de vrouw van Al Pacino had gerommeld had was echt voorspelbaar[spoiler/] dat hadden ze beter uit moeten werken.
Maar ik heb me wel een avondje vermaakt met deze film.
3,5 sterren

avatar van Spil

Spil

Vond hem goed.

Had mijn bedenkingen toen ik hem op internet zag staan maar die zijn weg genomen toen ik hem zag. Alhoewel het voor Pacino altijd lijkt alsof hij zich er erg makkelijk vanaf maakt (kerel heeft gewoon talent ) weet hij mij altijd weer te overtuigen met zijn acteerkunsten...

Ook Matthew MacDonalds doet het prima als tegenspeler die totaal nier onderdoet voor Pacino... Zelfs Rene Russo (lang niet gezien) doet overtuigend haar ding als vrouw van Pacino...

avatar van tommygfk

tommygfk

Ik heb de film al gezien. Zeer langdradig en saai. ik had er meer van verwacht.

avatar van doktertje78

doktertje78

IK vond t n zeer vermakelijke film!!!

Al Pacino rulezzz, alleen in deze film toch beetje magertjes...

avatar van lizzylove

lizzylove

ik vond hem eigenlijk wel meevallen, leuk om te zien voor een keertje, maar niet om weer is te zien. Ik moet zeggen dat Al Pacino wel heel goed speelde, zoals altijd.

avatar van Game-Freak

Game-Freak

Gister de film gekeken, ten eerste vond ik het een heel goed verhaal met veel verassingen.

Al Pacino ging fantastisch goed op in z'n rol en het achteren was super, Matthew McConaughey heeft ook heel goed gespeelt en kon ook mettertijd z'n karakter goed veranderen.

Al met al vond ik het een hele goede film, met een super verhaal waarbij op een gegeven moment alle puzzelstukjes op z'n plaats vallen.

Ik heb genoten, vandaar een 4,5

avatar van whitemoor

whitemoor

Leuke film! Gisteren in de "sneak" gezien. Voor mensen die fan zijn van pacino zeker de moeite waard.