Genre: Komedie / Romantiek
Geregisseerd door: John Asher
Met onder meer: Jenny McCarthy-Wahlberg, Carmen Electra en Victor Webster
Plot Dirty Love
"got dumped?"
Bedrogen door haar vriendje Richard (Victor Webster), gaat Rebecca (Jenny McCarthy), na advies van een helderziende, op zoek naar haar ware liefde. Rebecca is fotografe en heeft als doel gesteld via haar werk wraak te nemen op haar ex.
Rebecca Sommers
Robert Rodale
Kevin
Madame Belly
mikey
Ongelooflijke slechte film geschreven door jenny herself.. hoe rijper de vrouw hoe meer ze begint te lijken op jim carrey... Tevens is het allemaal heel goedkoop gemaakt en sommige scenes zijn zelf genant. Toch erg hard gelachen 3***
MasterRRR
slechter dan slecht...zo slecht acteerwerk en ubersaaie grappen...nja ook niet echt aan mij besteed zo'n soort film, maar dan nog..
brabusRUS
Deze film werd flink gepremoot op Veronica. Vanavond even kijken. Ben Benieuwd.
Roynaldinho
Nou dacht ik dat Freddy got Fingered de slechtste film was die ik ooit had gezien, maar deze overtreft alles.....ik heb me er zelfs voor aangemeld om een reactie te schrijven....
Geloof dat Jenny ooit ook een sitcom had die ongeveer dit niveau had, was dan ook snel van de buis
Dutchmeister
Gestoorde film zeg. In het begin dacht ik nog what the fuck is dit, maari k heb af en toe toch wel moeten lachen.
Toch nog 3*
Wat ik er van zag toen ik er af en toe langszapte was echt te erg voor woorden.
The Last
Tijdje geleden stukje gezien op tv. Alleen de tieten van McCarthy waren toen de moeite waard.
korenbloem02
dat vond ik nauw ook
thundermarc
Zeer slechte film echt niet aanteraden gewoon tijd verspilling 91 minuten verkloot voor niks
ILDIB
Slecht en slecht, zelfs de mooie dames komen totaal niet over. Dus en niet grappig en niet lekker. Juks.
Zizzo
oei wat was dit slecht zeg
nee, ik vond dit niks, met heel veel moeite afgekeken, wat was zonde van de tijd... Ik zal dit nooit aan iemand aanraden, De acteurs zijn "by the most part" belaberd, verhaal is pffft. En de humor is ver te zoeken. Nee... niks aan.
ericck
Deze film is zo afschuwelijk slecht (qua acteerwerk, script, casting) dat hij daarmee weer goed wordt.
Complimenten voor de kleurcorrectie in deze film die het geheel over the top maken en boeiend maken.
Aapje81
Vervelende en vermoeiende film die niet werkt. Grootste euvel was McCarthy.
Qar
Ik ga hier ook maar geen woorden aan vuil maken, 1* zegt hier denk ik genoeg.
kramersietse
Carmen Electra, en niet eens naakt? Laat dan maar
custom22
dit was een een zeer aangename verassing. liefhebbers van flauwe humor zullen hier zeker van genieten. en anderen zullen hem zoals uit de vorige reacties al is gebleken uitkotsen. ieder z'n ding.
ik heb me er in ieder geval prima mee vermaakt.
Gizzmann
...Wat was dit?
Welk onmens heeft zo'n hekel aan zowel mannen als vrouwen dat hij ze allemaal zo gigantisch lelijk neer moet zetten? In het begin lijkt het bijna wel een humoristische variant op Inland Empire, zo obscuur zijn sommige zinnen en het vreemde acteerwerk dat erbij gepaard gaat. En daarnaast, sinds wanneer is het grappig om een vrouw ongesteld te zien worden in een supermarkt?
Jezus... ik kan gewoon niet geloven wat ik gezien heb.
Vinnie_NL
Gezien de gemiddelde rating hier en op IMDB verwachte ik weer helemaal niks. Maar dat is mij alles meegevallen. De grappen zijn soms wel erg fout en flauw, maar daar kan ik toch wel om lachen. Alleen dat etentje met die goochelaar vond ik irritant. Maar deze film is zeker geen tijdverspilling geweest.
Dennis Evahi
Heb genoeg gelachen bij deze prettig gestoorde film. Meer gelachen dan bij een gemiddelde "komedie" film.
*** en een half.
Respekked
Heb em niet afgekeken, maar vond het eerste uur toch wel redelijk vermakelijk. Lekker onbenullig allemaal.
...Wat was dit?
In het begin lijkt het bijna wel een humoristische variant op Inland Empire, zo obscuur zijn sommige zinnen en het vreemde acteerwerk dat erbij gepaard gaat. .
Haha, inderdaad. Ik zag ook het begin en zat echt van
Toch is Jenny McCarthy van zichzelf best grappig.

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Gegen die Wand

Mardi Gras: Spring Break
Komedie, 2011

D.E.B.S.
Komedie / Actie, 2004
fotograafecstasycrude humorhollywoodlos angeles, californiëuitmakenparanormaal begaafdklutz seks komediecheater