menu

D.E.B.S. (2004)

mijn stem
2,46 (192)
192 stemmen

Verenigde Staten
Actie / Komedie
91 minuten

geregisseerd door Angela Robinson
met Sara Foster, Jordana Brewster en Devon Aoki

Amy, Dominique, Max and Janet zijn zeer jonge maar vooral zeer sexy D.E.B.S oftewel 'special agents', die 'undercover' werken voor de regering. Regelmatig wordt een beroep gedaan op de meiden om de wereld te verlossen van menige snoodaard. In schooluniformen, trekt het dappere viertal ten strijde. Tijdens één van hun missies gaat het echter mis; Amy wordt gegijzeld door juwelendief Lucy Diamond. Terwijl de andere D.E.B.S. denken dat Amy in gevaar is en zich op een reddingsplan beramen, wordt Amy volslagen verliefd op haar voormalige vijand Lucy. Zal Amy de D.E.B.S vaarwel zeggen om met Lucy de horizon tegemoet te gaan? Of zal ze de liefde van haar leven aan zich voor bij laten gaan vanwege haar roeping om de wereld van slechteriken te ontdoen?

zoeken in:
avatar van E V
2,5
E V
zo flauw dat t weer grappig wordt

nicj
heerlijke feel good movie 3.5

avatar van DonOswaldo
3,0
leuk voor een keertje

Tuurlijk het haalt het noch qua film noch qua dames bij Charlie's Angels. Ook is er geen echte actie, en geen echte komedie(!)

Maar voor hersenloos wegkijken een keertje best te doen.

Niet te veel van verwachten, niet kritisch kijken, dan is ie best vermakelijk

avatar van stephan73
1,0
Tsjonge tsjonge, dit leek me op een of andere manier wel grappig. Iets wat in de buurt kon komen van Charlie's Angels en D.O.A. Blijkbaar is dat de makers niet gelukt, en werd het niet meer dan een zeer slechte kopie van Totally Spies, maar dan lesbisch.

De regie is zeer slecht, de actrices hebben totaal geen screen presence (vooral Devon Aoki, die ik normaal wel leuk vindt, is verschrikkelijk met haar nep Franse accent), en de green screen die gebruikt wordt doet pijn aan mijn ogen.

Is er dan nog wel iets goed aan deze film? Ja hoor! De soundtrack is erg lekker, en het was tof om Another Girl, Another Planet weer eens in een film te horen. En ja, de korte rokjes van de meiden zien er ook erg lekker uit. Maar behalve dat is de film tenenkrommend slecht.

1*

avatar van Fryce
2,5
Te slecht voor woorden ..en toch bleef ik kijken en had ik niet de neiging om weg te zappen....Merkwaardig.

avatar van Decec
3,0
Gewoon grappig film....

avatar van ILDIB
3,0
gemaster schreef:
Elke film met een lesbische relatie tussen look-a-likes van Demi Moore en de presentatrice van Lingo kan mijn goedkeuring krijgen. Als het nummer 'Temptation' van New Order dan ook nog eens in de film voorkomt kan ik er zelfs 3 magere sterretjes uitpersen.


Perfecte verwoording!!!

Ik vond de chemistry tussen die 2 erg mooi om te zien!

en zulke films hoeven bij mij ook niet uitmunted te zijn, ik vind het heerlijk om naar dit soort films te kijken, lekkere fantasie en als de chemie maar goed zit, kijk ik er graag na en tja die 2 meiden zijn echt het bekijken wel waard... haha

1,0
Als doorgewinterde padvinder had ik niet eens hoeven kijken voor de afloop: 1.00 (1.20)
En toen werd speurneus De Cock ineens brutesk verstoort door een product genaamd Debs. Al na een paar minuten dacht ik met weemoed terug aan hoe Buitendam zenuwachtig zijn kantoortje uitstormt en rechercheur Vledder de zoveelste onmogelijke opmerking maakt. Toch gaan ook twaalf seizoenen Appie Baantjer achtereen je niet in de koude kleren ziten en dus was het tijd voor een break; een stuk of wat filmlintjes uit Hollywood, te beginnen met deze. Zoals vanouds kom ik niet veel verder dan de belabberde acteerprestaties, dramatisch montagewerk en een onthutsend slap script; en dus zijn we weer meteen met de beide beentjes op Amerikaanse bodem neergekomen. Gelukkig voor Debs neemt men het allemaal met een korreltje zout, hetgeen relativeert. Nee, dan blijkt maar weer dat er toch niet zo heel veel mis is met Baantjer; van eigen bodem nogwel.

[586/623]

avatar van van duijn
even denken... dit is een kinderfilm met een zooi potten erin?

avatar van Gameover
2,5
geen actie, geen komedie. Eigenlijk een aftreksel van Charly's Angels welke zich vormt naar een lesbische film.
Inderdaad werd al de comment gemaakt dat jongens deze nog leuk vinden, welke ik kan onderstrepen.

Kijkt wel weg ondanks dat het eigenlijk een flopfilm is.

dominion
Gigantisch flauw.

Dit was echt troep die een veel te hoog gemiddelde heeft.
Het enige wat nog leuk was was het lesbische gedoe en de meiden.
Lijkt heel erg op Charlie's Angels alleen is die 10 keer leuker.
Heb me hier van begin tot eind aan geërgerd en dit was ook echt duidelijk een B-film.

Acteerwerk en Special Effects zijn gigantisch slecht en de humor slaat ook helemaal niet goed aan.
Soms kan heel erg flauw wel leuk zijn maar dit was juist er storend.
Zoals van duijn zegt dat het een kinderfilm met potten is klopt helemaal.
Doe mij maar een film als Charlie's Angels.
De tekenfilm serie Totally Spies is zelfs nog serieuzer en een stuk leuker.

0,5

avatar van Queno
0,5
D.E.B.S. zijn crime-fighting hotties in schooluniformpjes. Een grote neppe Charlie's Angels-aftreksel, zowaar een gay-film met lesbische sensuele actie, voor wat het waard is, want het blijft bij een teder mondkusje en betrapt worden onder de lakens.

Eerlijk waar dit is zo bijzonder slecht. Rommel. De symboliek van de schooluniformpjes beperkt zich tot de wellust van pubers, Devon Aoki speelt met een Frans accent dat te nep is alsof ze het met een walnoot in haar mond uitspreekt, het vriendje laat over zich heen lopen alsof het een voetveeg is, de wapens komen van de 50%-magazijndump van Bart Smit, de gesprekken gaan langs elkaar heen (vooral in een beginscene in de auto en ze elkaar 2, 3x geeneens verstaan), het publiek wordt voor aap gezien als niets onderbouwd wordt, bijvoorbeeld als Lucy Diamond besluit Australië te laten zinken (,,Because I just hate 'em" is de motivatie) met een nepkanon dat voor een goedkoop kermisdecor door moet gaan, martial arts ontbreken, glasstukjes zijn diamanten met een sfx-glans, een plan 'ingewikkeld' noemen maar dan door de voordeur heenlopen, een huis 'scannen' op zijn structuur gebaseerd op…niets.., de voornaamste kwaliteit van de D.E.B.S. zijn de pruillippen voor orale bevrediging, plothole: als ze ternauwernood onder een booby-trap komen in een dichte kluis lopen ze door een Hans Klok-act de eerstvolgende scene vrij rond, de 'zebra-pad' alarm-signalering in de D.E.B.S. tuin is ronduit belachelijk als Lucy met een simpele hink-stap-sprong eroverheen komt.

Werkelijk waar de lijst van missers, blunders en alles wat afbraak doet aan het fenomeen film is eindeloos. En ermee wegkomen dat het satire en parodie is. Nonens. Te vermijden ten aller tijden. Absoluut de slechtste film aller tijden, voer voor vieze oude mannetjes en een verdwaalde puber die dit nog leuk vindt. Als er in Hollywood groen licht wordt gegeven voor het uitzenden van deze rommel dan trekt zelfs mijn basisschoolviering 'Flodder' bekijks. De VHS kunnen ze verwachten.

avatar van TimZor
1,0
Geen actie ? geen komedie ? En het enige wat overbleef was een zielig slap liefdes verhaaltje.

dominion
Een lesbisch liefdes verhaaltje

avatar van TimZor
1,0
dominion schreef:
Gigantisch flauw.

De tekenfilm serie Totally Spies is zelfs nog serieuzer en een stuk leuker.

0,5


Haha lol inderdaad ! ! !

avatar van TimZor
1,0
Jah inderdaad een Lesbisch liefdesverhaaltje maar als ik dat wil zien kijk ik nog wel een keer naar "I can't think straight" of "The World unseen" met de mooie Sheetal Sheth in de hoofdrol

avatar van mr_erp
2,0
Zeker pluspunt van sommige vrouwen in deze film en dan met name Jordana Brewster
Wel aardig filmpje en af en toe ook wel grappig maar niet meer als dat.

avatar van blauwe pikachu
4,0
3,5 lijkt ontzettend veel voor dit hersenloos filmpje.

Toegegeven, hij is bij momenten zooo flauw dat ie grappig wordt (en dat ik ook bijgevolg strijk lig ) en de zogenaamde 'actie' is zo nep als wat. Toch kijkt hij snel weg en hou ik er een goed gevoel aan over.

Ik moet wel toegeven dat ik een zwak heb voor Jordana Brewster, maar ik denk niet dat ik de enige ben. Bovendien is het een verademing om eens een lesbische film te zien met een happy end aangezien de meesten de neiging hebben dramatisch af te lopen.

Ik denk dat de makers de film zelf ook niet serieus namen, dus doe ik dat zeker niet

avatar van Film Pegasus
4,0
Film Pegasus (moderator)
Ok, het is een hoge score. 't Zal mijn guilty pleasure zijn...

D.E.B.S. was zo'n film die bleef integreren en het werd dus tijd om deze nog eens te zien. De vergelijking met Charlie's Angels zie ik hier veel voorkomen, maar die films zijn gewoon niet leuk en missen de nodige stijl. Deze D.E.B.S. pakt het wat cartoonesk aan en durft op de juiste momenten overdrijven. Moeilijk om uit te leggen, maar het leek wel Charlie's Angels meets Glee meets Spy Kids. Maar dan met de juiste elementen.

D.E.B.S. was eindelijk nog eens een komedie waar ik om moest lachen. Het lijkt een kinderachtige film, maar het bevat wel elementen (denk aan de lesbische relatie, de personages die roken, enkele vloekwoorden, ...) waarbij de gemiddelde Amerikaanse film bij zou verbleken. Het is allemaal vrij licht opgevat, maar nergens zijn echt irritante personages te zien, waar veel komedies in dreigen te verdrinken.

Mooi volk, cinematografisch mooi gemaakt, getimede humor en een leuk gezellig verhaaltje zonder enige pretentie. De film doet wat hij moet doen en dat amuseert gewoon geweldig. Veel zullen deze afschieten, maar ik heb er toch maar van genoten.

2,5
Al dat gezeur hier .. als je het nix vind kap de film dan na 5minuten want dan weet je genoeg...... lekker slap verhaal slappe actie....... slappe scenens.. MAAR lekker wijven ..... en ik keek alleen vanwege Jordana Brewster! Thats it..

En zo slecht dat het grappig wordt.. dus een 2,5 ......... want een 2 of lager vind ik echt waardeloos en niet het kijken waard. Dit isbest grappig voor door de weeks als je echt nix te doen hebt. Ik zit nu ff mijn kater uit.. ideaal dan. xD.

Maarja ik snap sowieso niet waarom mensen een film af kijken en dan een 1 geven want waarom kijk je uberhaupt een genre wat je geen moer interesseert? azijnzijkers

avatar van alexspyforever
3,0
Film Pegasus schreef:
Ok, het is een hoge score. 't Zal mijn guilty pleasure zijn...

D.E.B.S. was zo'n film die bleef integreren en het werd dus tijd om deze nog eens te zien. De vergelijking met Charlie's Angels zie ik hier veel voorkomen, maar die films zijn gewoon niet leuk en missen de nodige stijl. Deze D.E.B.S. pakt het wat cartoonesk aan en durft op de juiste momenten overdrijven. Moeilijk om uit te leggen, maar het leek wel Charlie's Angels meets Glee meets Spy Kids. Maar dan met de juiste elementen.

D.E.B.S. was eindelijk nog eens een komedie waar ik om moest lachen. Het lijkt een kinderachtige film, maar het bevat wel elementen (denk aan de lesbische relatie, de personages die roken, enkele vloekwoorden, ...) waarbij de gemiddelde Amerikaanse film bij zou verbleken. Het is allemaal vrij licht opgevat, maar nergens zijn echt irritante personages te zien, waar veel komedies in dreigen te verdrinken.

Mooi volk, cinematografisch mooi gemaakt, getimede humor en een leuk gezellig verhaaltje zonder enige pretentie. De film doet wat hij moet doen en dat amuseert gewoon geweldig. Veel zullen deze afschieten, maar ik heb er toch maar van genoten.


Hier heb ik niet veel meer aan toe te voegen eigenlijk. Het is een leuke feel-good movie met een beetje actie, humor, romantiek en bovenal een lesbisch thema dat niet het gebruikelijke over the top drama is. De vergelijking met Charlie's Angels gaat volgens mij niet op. De Angels is een pure (en vrij domme) actiefilm die niet grappig is, en de Angels zijn lang niet zo knap als de DEBS. Ook heel interessant is dat de regisseur Angela Robinson lesbisch is dus die input dat maakt dat de romance tussen Amy en Lucy wel geloofwaardig over komt. Misschien een veel te hoge score maar het is gewoon uniek en ik heb nog steeds geen gelijke gevonden met al deze ingrediënten.

Gast
geplaatst: vandaag om 20:24 uur

geplaatst: vandaag om 20:24 uur

Let op: In verband met copyright is het op MovieMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.