• 9.373.363 stemmen

Genre: Actie / Komedie

Geregisseerd door: Charles T. Kanganis

Met onder meer: Jim Belushi, Christine Tucci en James Handy

Plot K-911

"One's still a little smarter than the other"

Agent Dooley (Belushi), bekend uit de vorige 'K-9' film, en zijn hond Jerry Lee proberen een crimineel op te sporen die hen terroriseert. Omdat ze beide echter uit vorm zijn, moeten ze gedwongen samenwerken met een vrouwelijke sergeant (Tucci) en haar Dobermann Zeus.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van vic

Net ff gekeken best leuk. 2,5/5

avatar van pinky

pinky

• 1999 stemmen

Ik had beter moeten weten dan naar een vervolgfilm kijken, een straight to video film nog wel: heel veel sjabloon. Het gevolg is dat de film je totaal koud laat. Niet leuk, niet dramatisch, niet spannend, niet romantisch. Het soort zeepbellen waarvan de anti-Amerika liga regelmatig beweert dat dat het enige is wat uit Hollywood komt. Wat gelukkig niet zo is. En waarom heet het trouwens K-911? Moest dat niet K-9II zijn? Die domme Hollywood-Amerikanen ook.

avatar van Diesel

Diesel

Het verhaal stelt niet veel voor maar er zitten een paar goede grappen in de film. James Belushi is sowieso een acteur waar ik echt om kan lachen. Alleen jammer van de vele genreclichés en het feit dat het een sequel is want bij mij heerste er vaak het gevoel van 'been there, done that'.

avatar van roda

roda

geen onaardig vervolg op K-9 uit 1989, dat niet meer is dan lichtzinnig vermaak, geheel in de lijn van het origineel. dat betekent mild sarcasme van Belushi en geinige trucs van de uitstekend getrainde hond

bron: Veronica.

mee eens, al vond ik K-9 wel van een beduidend hoger niveau.

avatar van Diesel

Diesel

Toch weer een paar keer moeten lachen om de flauwe grappen en heb me eigenlijk wel redelijk weten te vermaken, maar toch blijft het verhaal clichèmatig, alleen de leuke uitwerking verdiend een pluspunt...

Verhoog mijn stem naar 2*

Dat lijkt me meer op z'n plaats...

avatar van markpennings

markpennings

K --911 volgens mij is dit een code naam van de teroristen die op 09-11 met een vliegtuig het WT centre binnen vlogen.

avatar van Jordy

Jordy

Hoe kom je daar nou weer bij?

avatar van neo

neo

En daar hebben weer van die makers die Duitsland en Nederland door elkaar halen. De hond schijnt volgens een van de karakters getraind te zijn in the Netherlands en zegt dat ze er Dutch tegen praat en wat doet ze? Ze communiceert in het Duits met de hond...

avatar van Fangs

Fangs (crew films)

Helemaal niks bijzonders en meer van hetzelfde, maar wel leuk gedaan. Voldoende grappen, voldoende actie en met goed spel van de acteurs én van de honden. De speelduur is niet al te lang, waardoor de film dus niet saai of eentonig wordt. Ik heb me anderhalf uur lang erg vermaakt. > 3.0*

avatar van TheRisingSun

TheRisingSun

Ga met je mee Fangs. Ook ik heb me prima vermaakt met dit filmpje. Belushi en die hond zijn gewoon een perfect op elkaar ingespeeld duo. Mooi om te zien! En wat wel vaker gebeurd in zulk soort vervolgfilms (zie Lethal Weapon) is dat er een nieuw personage bij gebracht word om de film niet teveel op het eerste deel te laten lijken. Zo ook hier met de toch aardig uitziende vrouw Welles (Christine Tucci) en haar hond Zeus. En dat ze Nederlands en Duits door elkaar halen,ach ja inderdaad wat dom maar geen punt om me aan te storen.

avatar van Waku

Waku

Alleen de eerste K 9 was echt de moeite waard.

Dit vervolg lijkt op snel verdienen en snel afhandelen film.

De film is niet leuk.

Simplistische actiescenes en dialogen.

Jammer.

avatar van Jorick

Jorick

Redelijk vermakelijk vervolg, maar niet al te denderend.

avatar van ane19

ane19

Best wel grapppige film heb hem vandaag gekijken op kroatiesche net

avatar van gerwinmaster

gerwinmaster

ik vond m wel leuk, lang geen topper, maar toch niet slecht. 3*

avatar van Big Fish

Big Fish

Zogenaamd commissaris Rex. Bagger dus!

avatar van WalterB

WalterB

Zeker leuk om eventjes tussendoor te kijken! Vooral goede humor (speelt die gast niet Jim in According to Jim? Ook altijd super grappig )

avatar van LisetteR

LisetteR

Het valt me echt op dat maar 1 iemand hier iets zegt over het feit dat ze duits tegen de zogenaamd nederlandse hond stonden te praten. Dat is wel echt een hele domme fout, een beetje research kan geen kwaad voor je aan een film begint.

avatar van niethie

niethie

Ach zo ontzettend slecht was het allemaal niet. Die hond maakt natuurlijk een hoop goed, vooral dat moment wanneer hij met die poedel de bosjes in gaat om een- nummertje te maken is geweldig. Van zijn verhaal moet deze film het verder namelijk niet hebben. Belushi heeft ook leukere rollen gespeelt.

avatar van lecks-almelo

lecks-almelo

vond het best een leuk filmpje, en op 1 of andere manier speelde James Belushi best goed.

*3,5*

avatar van aunuscus

aunuscus

Grappige en spannende film een 4.0

avatar van 606

Vond het net zo leuk als deel 1 met nu 2 prachtige honden die een genot zijn om naar te kijken.

James was ook weer eens erg leuk.

Verhaal was simpel maar vermakelijk.

3,5 ster

avatar van namingway24

namingway24

Ik zou deze film normaal nooit gekeken hebben, maar er was niets anders op TV, dus ben hier maar naar gaan kijken.

Erg matig vond ik dit. Het verhaal was haast niet aanwezig en het werd nooit spannend. Belushi, geen groot acteur, deed het wel aardig en zijn hond was leuk, maar sommige dialogen waren te veel van het goede.

En dan hebben we nog het taalincident. Wanneer gaan Amerikanen nou eens research doen naar buitenlanden en de taal die er gesproken wordt voordat ze het in een film stoppen? Alleen al voor deze domme, onnodige fout nog wat puntenaftrek.

avatar van juhnzun

juhnzun

Samen met Badboys overduidelijk de betere komedies van de laatste tijd

avatar van lars-pixar

lars-pixar

Een mooi verhaal en een leuk verhaal,Maar het klopt niet egt met die hond.

Toen die hond in de kapote auto zat leek het wel een hologram of zo iets.

Veder is de film simpel gemaakt even snel inelkaar gemaakt.

Maar met de hond is de film nog wel te doen.

Ik geef deze film geen sterren,maar een NB.

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Oke, best een aardig filmpje. Belushi en de hond vormen samen een leuk duo, maar dat zagen we natuurlijk ook al in het eerste deel, die ik overigens nog nét wat leuker vond. Het verhaal is natuurlijk niet heel spectaculair maar soms wel grappig en ook zeker vermakelijk.

Kleine 3 sterren.

avatar van T.Bos

T.Bos

Grappig, leuk kunstje met die hond en de sixpack ... waarom kan Bello dat niet?!

avatar van TimVelden

TimVelden

LisetteR schreef:

Meestal praten ze in het Duits, omdat dan de commando's beter begrepen worden door de hond.

avatar van brabusRUS

brabusRUS

Slecht

Heel erg cliché. Je weet al wat er ongeveer gaat gebeuren. De slechterik vond ik niet echt overtuigend overkomen. Ook gaat de film nergens heen. Er zit flinter dun verhaal in. Ik vond 'm eerlijk gezegd ook saai. Dialogen waren simpel en totaal niet leuk. En echt grappig is de film ook niet. Paar keer een glimlach op mijn gezicht, maar had zeker meer in gezeten. Ik vind Belushi namelijk een erg leuke acteur, alleen bij deze film slaat hij de plank mis. De enige voordelen zijn dan ook de hond en de vrolijke Belushi die de film nog probeert te redden.

Jammer, had meer ingezeten.