• 9.376.464 stemmen

Geregisseerd door: Ben Younger

Met onder meer: Uma Thurman, Meryl Streep en Bryan Greenberg

Releasedatum: 14 februari 2006

Plot Prime

"A Therapeutic New Comedy"

Rafi (Uma Thurman) is een 37-jarige carrièrevrouw uit Manhattan. Haar huwelijk is zojuist op de klippen gelopen en zoals het hoort loopt ze daarvoor en voor enkele andere 'issues' bij psychotherapeute Lisa (Meryl Streep). Geheel onverwacht wordt Rafi verliefd op de talentvolle 23-jarige schilder Dave (Bryan Greenberg). Wat het verliefde stel echter niet weet is dat Rafi's therapeute Dave's moeder is. Vanuit verschillende oogpunten wordt er gekeken naar deze liefdesrelatie door vrienden, familie en in het bijzonder Lisa.

avatar van SmuttWars

SmuttWars

Moet ik met m`n vriendin of kan ik ook alleen?

avatar van Linn

Linn

Gewoon helemaal niet gaan is denk ik het beste voor je gemoedstoestand

avatar van doeze

doeze

Idd best een vrouwenfilm, maar als vrouw zijnde vond ik er toch niet veel aan. Ik vond hem vrij saai, heb misschien maar een paar keer een glimlach op mijn gezicht gehad. Om de film toch maar een beetje door te komen, heb ik me dus maar flink geconcentreerd op de knappe acteur die erin speelde. Dat maakte het nog een beetje goed.

Ik geef hem 2*

avatar van pimp-juice

pimp-juice

alleen het plaatje ziet er al slecht uit..

avatar van kakadu

kakadu

Ik moet zeggen dat deze film me alleszins meeviel. Ik heb me goed vermaakt! De film is onderhoudend en met af en toe een komisch moment. Het eind, dat niet des Hollywood's is, vind ik erg fijn voor een keer.... Wat mij betreft een aanrader, leuk om met je vriend(in) heen te gaan bijvoorbeeld!

avatar van jackie

jackie

Uma steelt de show, maar wat een slap einde...
typisch Hollywood, ik denk dat ze nog niet durven een oudere vrouw met een jongere man die elkaar krijgen en als het dan zo moet eindigen verzin dan een overtuigende reden

avatar van Steefje

Steefje

Een vrouwenfilm waarin je alles kan voorspellen

avatar van SuperSideSwipe

SuperSideSwipe

Eerste helft van deze film was wel aardig, ging lekker vlot, personage interacties waren ook goed en pakkend. Helaas werd het in de tweede helft van de film een stuk minder.

Het verhaal begon saai te worden, en alle gebeurtenissen steeds voorspelbaarder.

Het acteerwerk vond ik in grote lijnen wel aardig. Thurman leek zich wel goed en relaxed te voelen in deze rol, het kwam vrij overtuigend over.

Probleem met deze film is de super simpele en voorspelbare script. Na het zien van de trailer heb je eigenlijk al niet zoveel zin meer in deze film. Je ziet het plot zoals hier beschreven in de voorstukken, en je weet dat het eigenlijk de moeite niet meer is om er 8 euro voor te betalen. (voor degenen die geen P.U. pas hebben dan)

Gelukkig bied het einde nog enige afweiking van de voorspelbare weg.

Standaard filmpje.

avatar van Movie_Diva

Movie_Diva

Ik ken alleen Uma Thurman.Ik heb een klein stukje gezien.

avatar van Remi

Remi

gewoon een standaard film.. Soms wel grappig..

avatar van N&N

N&N

Vrouwen waarderen deze film waarschijnlijk wat meer dan mannen, maar voor een vrouwenfilm een goede!

Alleen jammer van het slappe einde.

avatar van chrissie85

chrissie85

Ik heb dubbel gelegen van het lachen! Lang geleden dat ik een goeie en nog een beetje originele komedie heb gezien. Het einde had wel wat anders gemogen!

avatar van miertje31

miertje31

Een leuke film, het einde was inderdaad niet wat ik verwacht had, maar wel een realistisch einde, want in het echt denk ik ook niet dat het gaat met zo'n leeftijdsverschil.

avatar van patxxx

patxxx

aardige film, maar ik had er meer van verwacht.

op een gegeven moment werd de film zelfs saai, en ik vond het niet echt komedie. Er zaten wel een paar grappige momenten in en het einde vond ik juist wel mooi, is een keer keer wat anders dan de standaard "happy endings".

avatar van AliD

AliD

Mooi film, grappig maar ook romantiek.

aanrader 4*

avatar van Daan23

Daan23

Leuke film, toch wel verrassend einde......

avatar van markie1978

markie1978

Erg leuke film een van de betere films van actrice Meryl Streep, misschien leert ze het acteren dan toch.

Ik denk dat Bryen Greenberg de nieuwe superstar wordt van Hollywood, hij heeft veel potentieel. Als ik film director was zou ik hem een aanbieding doen, hij is echt goed.

avatar van Chrisjuh

Chrisjuh

Ik ben het volledig met SuperSideSwipe eens.

Ook van mij krijgt hij 2,5*

avatar van kiss_hester

kiss_hester

markie1978 schreef:

Wow, dat iemand dit kan zeggen! Ik vind het ook een leuke film, vooral omdat Meryl er weer leuk in speelt. Maar dat je kan zeggen dat ze nu pas een beetje leert acteren is echt belachelijk! Dan heb je duidelijk maar heel weinig van haar acteerprestaties gezien!

avatar van Nibbler

Nibbler

Leuk ! Romantisch!

Deze film was beter dan ik van te voren had durven denken. Hij was gewoon grappig en romantischer dan ik had gedacht. Het romantische gedeelte liep door de hele film, het zorge voor spanning; Zo keek ik het filmpje makkelijk weg!

Uma Thurman speelde goed ! Waarom al die aandacht voor de Meryl Streep ? Haar rol vond ik zelf niet zo belangrijk. Ik was de hele film lang benieuwd hoe hun relatie zou aflopen, niet naar wat het karakter van Meryl Streep zou gaan doen.

Haar vond ik wat minder goed spelen, of is het gewoon mijn typetje niet ?

avatar van theo h

theo h

Zeer onderhoudende gezellige en grappige film , vooral voor vrouwen; maar ik denk dat de film voor de meeste mannen ook best te pruimen is .

avatar van manja

manja

Als psycholoog zijnde vond ik het ongeloofwaardig. Dat was niet zo erg, ik vond het toch wel erg grappig om de ontwikkelingen te volgen. Het einde vond ik goed passen, daar was ik blij mee.

avatar van Limbodfl

Limbodfl

Jesus..wat een butfilm...Heb hem na 15 minuten afgezet.. Val niet in slaap.

Besteed je tijd aan iets beter.

minder dan 1*

avatar van spaced

spaced

na een nacht slapen heb ik mijn stem van 3 naar 3,5 verhoogd. het eerste deel is vlotter en leuker. maar het einde is toch eigenlijk wel goed hoe langer ik er over nadenk. zonder te veel te verklappen: het 2 deel heeft toch een aantal andere wendingen dan ik zou voorspellen

avatar van fotzenbikkel

fotzenbikkel

radjezz schreef:

Erg leuke en grappige film met een goed gelukt romantisch element erin. Uiteraard is het een soort film waar je van moet houden maar voor die gene die van dit genre houden is het een goede film. Het einde is ietwat onduidelijk maar waarschijnlijk was de tijd op en moest er na de eindscene gewerkt worden die je het gevoel geeft... dat je na het einde van de film hebt..

Leuke film.

Helemaal mee eens.

Inderdaad een leuke film. Maar het einde is, in vergelijking tot de uitgebreide uitwerkingen in de rest van de film, ietwat abrupt.

Daarom net geen 3,5 maar een 3.

avatar van rickster

rickster

vrouwen film>? dat is het verkeerde woord, het is een redelijk grappige (gezellige) familiefilm. Uiteraard heb ik hem ook bekeken met de familie

avatar van Nieke

Nieke

Ik zou hem toch niet bekijken met de allerjongsten uit de familie...

Op onze poster staan deze drie personen ook, met een aantal pijlen. Het gaat ongeveer zo;

Young stud------Hot 30 something-------His Mother, Her shrink. (hopelijk van de psycholoog spelling mee...)

En dat blijft zo ongeveer het grappige van de film. Wanneer Uma er iets uitkraamt à la; 'iets breien' heb ik toch goed kunnen lachen.

Verder... gewoontjes. 3*

avatar van Sutherland

Sutherland

Ik vond hem wel leuk, niet echt geweldig maar ik heb me wel vermaakt.

Leuk voor een zondagmiddag, of een dag waarop je je verveelt:

2.5 *

avatar van flyer

flyer

zonder echt te hoeven schaterlachen vond ik het een leuke film. Er werd goed geacteerd en het verveeld geen moment.Einde geeft de mogelijkheid tot een vervolg. Kortom voor mij 3.5 sterren

avatar van dulcinea

dulcinea

Laat ons het een vrouwenfilm noemen want mannen houden hier doorgaans niet zo van, en in het genre van vrouwenfilm vond ik deze best ok

Chemie tussen de 2 hoofdrolspelers is er, (en de jongen mag er zijn ja!) verder vond ik hem juist iets minder voorspelbaar dan de meeste romantische komedies en hou ik juist van dit 'andere' einde