• 9.373.537 stemmen

Double Impact (1991)

Actie | 118 minuten

Genre: Actie

Geregisseerd door: Sheldon Lettich

Met onder meer: Jean-Claude Van Damme, Geoffrey Lewis en Alonna Shaw

Plot Double Impact

"Two brothers separated by violence. On a mission of revenge. One packs a punch. The other packs a piece. Together they deliver..."

De tweelingbroers Alex en Chad worden na de dood van hun ouders gescheiden. Chad wordt in Parijs opgevoed en Alex groeit op als kleine dief in Hong Kong. Als Frank, de voogd die Chad opvoedde een foto van Alex ziet, zoekt hij hem op en weet hem ervan te overtuigen dat zijn rivaal in Hong Kong de moordenaar van hun ouders is. Alex vertrouwt Chad niet, vooral omdat hij een oogje op zijn vriendin lijkt te hebben.

Alex / Chad Wagner

avatar van petey

petey

• 1901 berichten

2x JC van Damme = dubbel de ellende

Stond er al op tovernaar..

avatar van tovenaar

tovenaar

ah! niet gezien

no problem. een lekkere oude Jean Claude van Damme film die lekker niet veel sterretjes waard is, ze blijven cool

avatar van VanDamme

VanDamme

hallo. ik vindt alle films van Jean-Claude goed maar ja wat wil je ben een echte fan

avatar van hermano

hermano

bah

voor de moeite geef ik een halve ster per Jean-Claude.

avatar van speedy23

speedy23

Actie, stunts en karate: het volledige menu voor de liefhebbers van het genre. Muscles from Brussels Van Damme speelt de dubbelrol van de tweelingbroers, produceerde mee en hielp zelfs regisseur Sheldon Lettigh (de scenarist van Rambo III) het scenario schrijven...

avatar van as

as

En dat IS te te zien!!!

avatar van Mischa

Mischa

Hee Van Damme, ik had dus NOOOOOOIT gedacht dat jij een fan van JC zou zijn. Ikzelf ben meer een fan van de grote Errol Flynn, toch eigenlijk de JC van de jaren dertig!

avatar van damon

damon

vond deze voor zijn tijd wel een topper

lekker veel actie en nudity

avatar van janusjanus

janusjanus

Bagger

avatar van V

V

Ik vind de Van Damme films toch meestal erg vermakelijk. Deze is geen uitzondering. Voor een vechtfilm zeker niet slecht. 3*

avatar van WiLL

WiLL

Vond deze film toch wel 1 van de betere J.C v Damme films.

Je kan al deze films wel 0,5 * geven , maar dat vind ik ook weer overdreven.

Ik baal een beetje van het niveau hier, films met van Damme, Seagal enz ... krijgen van de meeste direct al 1* of lager.

Dit zijn aktie films voor de aktie liefhebbers. Ze hebben geen verhaal, zullen geen oscar winnende acteurs hebben , ok dat weet je voor je hem gaat kijken.

Wat verwacht ik wel ? Vechtscenes, aktie, ontploffingen en die waren hierin best wel in orde. Er zitten verder ook nog wel wat acteurs van een redelijk niveau in deze film.

Geen film voor de flop 100 vind ik, ik kan wel 5 andere Van Damme films noemen die zeker 10 niveau`s slechter waren dan deze (denk daarbij aan bijna al zijn nieuwere films)

Deze film krijgt van mij 3*

avatar van U-96

U-96

• 2064 stemmen

Ik ben het helemaal met WiLL eens..

avatar van damon

damon

het wil veel zeggen dat juist veel mensen oo dit soort films stemmen, wat wil zeggen dat dit soort films meer "in trek" zijn dan andere.....want dan zou je het niet gaan kijken

Er bestaan ZOVEEL slechtere films

avatar van kevke1990

kevke1990

Jippii gij staat in de flop 100

avatar van djelle

djelle

Will heeft inderdaad wel een beetje gelijk. Maar wat ik verwacht als genreliefhebber, schiet hier ook wat te kort. 0,5 is hoedanook overdreven. 2*

avatar van grat

grat

goede film met van damme maar nu met twee keer zoveel van damme toper 3,5

avatar van Bone*Thugs

Bone*Thugs

Hmz ben toevallig ook JC Fan en ik vond hem zo slecht nog niet hahah!

Ik heb er de video variant nog van en die is onderhand al versleten van t vele kijken..maar ja dat is dan wel 10 jaar terug...nu zou ik hem ook nie meer zo snel nog een keer opzetten hahaah

avatar van JoeCabot

JoeCabot

Kan dit soort films wel waarderen. Jammer van het slechte acteerwerk en het soms crappy sfeertje natuurlijk.

3***

avatar van Jorick

Jorick

Erg matige film. Overdreven en ongeloofwaardig.

Ik heb betere soortgelijke films gezien.

avatar van sk8ter1

sk8ter1

weet iemand waar ge deze op dvd kunt kopen

avatar van Goodfella_90

Goodfella_90

avatar van otherfool

otherfool

Lachwekkend slechte film met standaard revenge verhaaltje, een chick, explosies en 2x Van Damme. Ongetwijfeld een lekkere brok voer voor de fans, maar als geheel teleurstellend, op een paar knokscenes na.

1,5*.

avatar van Nicolage Rico

Nicolage Rico

• 20220 berichten

Vroeger was ik echt een liefhebber van v. Damme. Maar ja, toen was ik 10 jaar. Dan ga je geen films kijken voor het verhaal of de emoties van de acteurs.

Nu kijk ik nooit meer een film van v. Damme, simpelweg omdat er geen reet meer aan is. De films zijn gewoon gemaakt voor de jongeren onder ons en voor de volwassenen die nog een heel groot kind in zich hebben, misschien...

Ik vond "Blood sport" in die tijd wel verreweg de beste van v. Damme. Volgens mij kan ik daar nu nog wel enigzins van genieten (wie weet)...

Ik ga hier dan ook geen sterren voor geven.

avatar van 100%VANDAMME

100%VANDAMME

Vette film, goed geacteerd, die dubbel rol, goede vechtscenes, alles goed gewoon 5*

avatar van Dylan Blanker

Dylan Blanker

Ik vond het wel een goede film, qua actie, vechtscenes en vermaak! Gewoon standaard Van Damme. Alleen acteerwerk was wel matig, maar wel een leuke dubbelrol. Verder heeft de film een spannend einde, met een apart sfeertje. Ik geef de film gewoon *** (3 sterren).

Toch de moeite waard om te kijken!!

een super film, een van mijn favorieten,, mja dat zijn bijna al zijn films logisch dus

avatar van xbestx

xbestx

dubbel van damme = dubbele actie zeer goede film gewoon weer 5 sterren voor het mooie acteer werk van van damme

avatar van Bone*Thugs

Bone*Thugs

Vond deze film toen die tijd echt geweldig haha heb hem ook zoo vaak gezien haha ook niet echt voor t verhaal hoor vond Jcvd altijd geweldige man!

maar als je zijn films nu ziet wordt je keer op keer tekeurgesteld omdat t gewoon steeds dezefde shit is....vrouwtje wordt vermoord meneertja gaat wraak nemem op killer....leuk verhaal maar niet 10 films achter elkaar dan mag ie echt wel met wat originelers uit de kast komen!

avatar van Dylan Blanker

Dylan Blanker