• 9.374.414 stemmen

Double Impact (1991)

Actie | 118 minuten

Genre: Actie

Geregisseerd door: Sheldon Lettich

Met onder meer: Jean-Claude Van Damme, Geoffrey Lewis en Alonna Shaw

Plot Double Impact

"Two brothers separated by violence. On a mission of revenge. One packs a punch. The other packs a piece. Together they deliver..."

De tweelingbroers Alex en Chad worden na de dood van hun ouders gescheiden. Chad wordt in Parijs opgevoed en Alex groeit op als kleine dief in Hong Kong. Als Frank, de voogd die Chad opvoedde een foto van Alex ziet, zoekt hij hem op en weet hem ervan te overtuigen dat zijn rivaal in Hong Kong de moordenaar van hun ouders is. Alex vertrouwt Chad niet, vooral omdat hij een oogje op zijn vriendin lijkt te hebben.

Alex / Chad Wagner

Danielle Wilde

Raymond Zhang

Nigel Griffith

Chinese Nurse

Mahjong Manager

avatar van Waku

Waku

Vreselijke Van Damme verhikel.

Houterig geacteerd.

Een paar redelijke knokscenes maar dat is lang niet voldoende om de film naar een acceptabel niveau op te krikken.

avatar van Muzikant

Muzikant

Wat is er nog beter dan Jean-Claude van Damme in een explosieve actiekraker Tweemaal Jean-Claude van Damme! Double Impact is een spannende film met stevig knokwerk en adembenemende stunts vol wolken van kogels, kruitdamp en keiharde vuisten.

Kortom, VERMAKELIJK

avatar van Muzikant

Muzikant

En natuurlijk niet te vergeten, ook weer in deze film een lekker ouderwets Van Damme sfeertje!

avatar van film88888

film88888

idd van damme kan niet acteren, maar deze film vond i kvroeger heel goed en eigenlijk heb hem gekocht en de film valt wel mee vind ik. verhaal is wel minder maar de actie is heel leuk. een 3/5 voor deze film.

avatar van Merel_*

Merel_*

Sorry, maar ik vond 'm echt verschrikkelijk. Ik vond er geen reet aan en die kerel kan ook niet acteren.

avatar van 606

redelijk spannend maar wel vermakelijk.

avatar van thomzi50

thomzi50

• 1991 berichten

Die hoes

avatar van Mrkice

Mrkice

Toen ik jonger was kon ik deze film wel elke dag zien.

Een leuke film,aardig/goed verhaal.

Cijfer: 3.5

avatar van Q so lang

Q so lang

ook dit is weer een goede film met veel actie van damme acteerd dan ook weer is super

sinterklaas

Weer een leuke Van Damme waarin hij voor de eerste keer een dubbelrol speelde. Beter dan Death Warrent en Wrong Beat. Met weer een portie lekkere actie en gevechten. Leuk zondag avond filmpje.

avatar van DiDa

DiDa

Hele goede actiefilm. Alleen raar dat Van Damme in de ene film redelijk tot goed acteert (Wrong Bet) en in de andere (deze dus) slecht. Maar dit blijft ook 1 van de betere Van Damme knokfilms!!

Leland Palmer

Geslaagde film van Jean Claude van Damme! Het verhaal is simpel, het acteerwerk redelijk, maar het gaat natuurlijk allemaal om de stunts, het knokken en het 'coole' effect wat de film je meegeeft!

Erg leuke film om naar te kijken! Natuurlijk wordt het niveau van bijv. Hard Target niet gehaald, maar gezien de regisseur en de acteurs van die tijd (1991) is Double Impact een erg geslaagde actiefilm die zeker nooit verveelt!

* * * *

avatar van Timecop

Timecop

leuk filmpje voor tussendoor, boeit wel. Goedkoop neergezet verhaallijntje, maar toch. Een 2,5 van mij.

avatar van waxs

waxs

Heel veel Hahaha!

avatar van DragQueen

DragQueen

Gewoon een erg vermakelijke knok-film, met van damme in een dubbelrol. wat overigens wel aardig gemaakt is. maar het acteerwerk laat af en toe wat te wensen over. maar dit wordt aardig gecompenseerd door de ruimschoots aanwezige actie. het verhaal is ook wel redelijk standaard daarbuiten. goed kijkvoer voor de actie-fan. 2,5 sterren.

avatar van nightbreed

nightbreed

Te belachelijk voor woorden, ik kan echt niet met woorden duidelijk maken hoe slecht dit is en ik ga daar ook geen poging toe doen.

Cijfer: 0,5

avatar van Fangs

Fangs (crew films)

Oppervlakkig, laagdrempelig en clichévol, maar verrekte vermakelijk!

avatar van finalman

finalman

zo slecht is ie nou toch ni?

avatar van K@i

K@i

finalman schreef:

zo slecht is ie nou toch ni?

Ech WeL

avatar van steventje

steventje

Dit is gewoon een lekkere Vandamme film. Als je dit slecht vindt, dan waardeer je geen enkele Vandamme film.

Van Vandamme verwachten we geen shakespear of ellenlange redevoeringen (wat ook wel grappig kan zijn), gewoon pure actie en vermaak

Van mij krijgt deze film een 3.5.

Ook mooie locaties BTW

sinterklaas

Grote kans op een stemverhoging als ik hem eens op dvd herzie. (wil de dvd wel graag hebben )

Wel jammer dat MGM zo'n saaie poster voor de dvd hebt. Die poster van de twee van Dammes met hun ruggen tegen mekaar en die locaties op de achtergrond vind ik veeeeeel mooier.

avatar van DiDa

DiDa

Inderdaad, ik irriteer me nog steeds aan die dvd hoes van nu. Alleen het hoofd van Van Damme. Een foto die helemaal niets met de film te maken heeft.

sinterklaas schreef:

Wel jammer dat MGM zo'n saaie poster voor de dvd hebt

Die dvd heb ik ook. Inderdaad niet supermooi.

sinterklaas

Ik heb hem op dit moment op video (nog een exemplaar uit 1992) en die heeft wel de mooie poster met de bijde Van Dammes met hun ruggen tegen mekaar. Die had MGM beter kunnen gebruiken.

Maar dat neemt niet weg dat ik de dvd graag wil hebben.

Double Impact

Koopje! En als je snel bent heb je 'm morgen nog

sinterklaas

Maar ik ben ook aan het sparen voor een eigen computer dus ik denk dat ik de komende maanden geen dvd's meer kan kopen.

Maar tegen die tijd is ie nog goedkoper.

Leland Palmer

Ik heb een tijd geleden nog het dubbele voor die film betaald volgens mij. Goedkoper word ie niet snel denk ik. Maarjah, zelf weten natuurlijk

sinterklaas

Maar in ieder geval bedankt voor de tip.

avatar van M.Goodkat

M.Goodkat

Vermakkelijke film met van damme, wel niet mijn lievelingse ervan

avatar van K@i

K@i

double garbage hadden ze um veel beter kunnen noemen