House of Wax (2005)
Gesproken taal: Engels en Russisch
Releasedatum: 26 mei 2005
Plot House of Wax
"Prey. Slay. Display."
Wanneer hun auto tijdens een rit pech krijgt, komen zes studenten in een spookachtig stadje in de binnenlanden terecht. Hun nieuwsgierigheid krijgt de overhand wanneer ze geïntrigeerd raken door het macabere Huis van Was in het stadje. Ze komen er al snel achter dat het stadje niet is wat het lijkt en dat ze weg moeten zien te komen voordat ze het slachtoffer worden van een inventieve moordenaar...
Carly Jones
Trudy Sinclair
Dr. Victor Sinclair
J-fan
jawel hij komt inderdaad vanavond om 20 voor 11 op veronica
Nee joh, als ie al zou komen zou dat inplaats van de film Heat zijn, dus om 20:30 lijkt mij.
Maar kdenk dat Heat gewoon komt en House of Wax helemaal niet
je hebt gelijk:
op tvgids.nl staat nu: heat
en daarna: border securety
maar in onze gids staat wel house of wax
maarja vreemd
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11922 berichten
Kan er voor dit gelul geen apart topic worden aangemaakt?
flipflop
Na gister een tweede keer deze film gekeken te hebben met wat vrienden worden er wel een hele hoop foutjes en missertjes duidelijk.. Toch een aardige film, die op sommige momenten erg vermakelijk is.
bollepeer
was ie gister wel op tv?
of had je gewoon op dvd
Regan_Robbie24
hij kwam niet, heb in een andere gids gekeken
hij komt dus echt pas aankomende week maar zie em vanaaf al op dvd :-P
Mai*
Amusant als er niks op tv is...
dus zal hem deze week wel gaan kijken
bild
House Of Wax kent een overdreven lange inleiding. Daarna begint het dus eigenlijk nog maar echt en dat gedeelte is te kort en te weinig uitgewerkt. Maar goed, er heerst een aardige spanningsfactor en er is goed acteerwerk aanwezig.
RideOnAppie
bij mij in de tros-TV gids staat dat hij komt om 22.45 uur
kheb gekeken, mah, ik heb wel spanning gevoeld ja.
White Trash
Niet eens heel slecht maar best vermakelijk! Paris Hilton valt eiegenlijk ook wel mee. Verhaal echt belachelijk eigenlijk maar dat is wel vaker zo in dit genre. Die eerste moord is wel tof gedaan dat die gast in de wax wordt gezet terwijl die nog leeft
riefenstahl
De eerste keer dat ik 'm zag paar jaar geleden viel het een beetje tegen [omdat ik de versie met Vincent Price hogelijk waardeer] maar nu de tweede keer toch wel genoten, waarschijnlijk omdat mijn verwachtingen nu anders lagen.
Sfeer o.k., wat goede gore, verder wel cliché natuurlijk maar best aardig.
Cuthbert is erg sexy met haar bijna-doorkijk-hemd en Paris acteert hier in ieder geval beter dan in de 'Hotel Tapes'...
WalterB
Leuke horrorfilm en ook leuk idee erachter alleen jammer dat die b1tch van een paris hilton erin speelt...
AddictedToMovies
Enorm slecht verhaal en slecht acteerwerk, maar soms nog redelijk spannend. Einde was wel heel flauw.
Toch niet heel erg onaardig, had het veel slechter verwacht.
Tuurlijk is het allemaal vrij cliché, maar de makers hebben er toch wat geinige scenes in weten te proppen en de laatste 15 minuten in het huis zelf met al die was is gewoon heel leuk gedaan, zag er bij vlagen best tof uit.
jammer alleen dat zo'n film weer zo overdreven lang moet duren.
gatygun
ja film is op tv geweest gisteren, heb hem maar gedownload. was wat laat
;)
na lange tijd nog eens op gezet, en nog steets genoten van de film.
dit is de enigste film met Paris die je niet direct wil af zetten.
brazo
schreef:na lange tijd nog eens op gezet, en nog steets genoten van de film.
dit is de enigste film met Paris die je niet direct wil af zetten.
klopt, misschien wel omdat ze er niet heel erg veel in voorkomt...
maar de film heeft wel een leuke spanning. Als je de film alleen kijkt voor de tv, is echt toch wel een aangename aanrader.
bollepeer
eindelijk gehuurd. ik had er minder van verwacht, vooral omdat paris hilton er in speelt. de film is super goed met zeer goede speciale effecten, het acteerwerk was ook goed, alleen heb ik me mateloos geergerd aan paris, maarja al met al zeker een aanrader. 4 *
charmed one
ik vond dit wel een spannende film . want ik had minder verwacht . omdat paris hilton er in zit .zij kan niet acteren vind ik. maar verders een goeie spannende sfeer.
TheJossX
Maar kdenk dat Heat gewoon komt en House of Wax helemaal niet
Nou, ik heb hem laatst op tv Gezien!
Weet eigelijk niet eens meer waarneer.
Ik zat gewoon te zeppen..
& Bleef hangen.
Doods eng! Echt waar! Haha
Vooral de eerste moord..
Wat ik nouw eigenlijk wou vragen..:
In de fil zie je toen Zij achterna werd gezeten en werd gepakt.. Boven in een flet een gordijn open gaan en er keek iemand.. Daarna dee die gene snel het gordijn dicht. Dat heb ik 2 keer gezien..
Wie was dat?!
x
TheJossX
Ik vond het verder een TeGekke film!
Het is trouwens de engste film uit Videoland..
Of dat het nouw echt waar is.. Geen idee!
Wat ik wel vond was dat Paris voor haar doen best goed accteerde! xD
Friday the 13 th
- 2023 stemmen
Nou, ik heb hem laatst op tv Gezien!
Weet eigelijk niet eens meer waarneer.
Ik zat gewoon te zeppen..
& Bleef hangen.
Doods eng! Echt waar! Haha
Vooral de eerste moord..
Wat ik nouw eigenlijk wou vragen..:
Wie was dat?!
x
Een wassen beeld. Ooit een persoon geweest en dan vermoord en een beeld van gemaakt .Dat heel dorp trouwens meen ik mij te herinneren. Lang geleden dat ik hem nog gezien heb.
[quote="quote]
klopt dat kom je later ook te zien, als die gast voor dat raam gaat kijken, en dan zie je dat dat wassenbeeld automatisch gaat.
alex____94
Had hier al veel slechte recensies over gelezen, maar vond deze film echt nog wel goed meevallen... Al kan hij natuurlijk niet tippen aan het origineel!
Het blijft ook een tienerhorror met vrij slecht acteerwerk (o.a. paris
, maar het verhaal zat wel goed en er zaten een paar goeie schrikmomenten in. En ik had hem ook veel slechter verwacht.
al bij al toch 3,5*
horrorfan25
paris hilton is echt een topper!!
whahaha ja ook echt ( NOT)
charmed one
jawel paris hilton is echt wel een topper hoor. DUS ECHT NIET.
hahahahahahahahahaha
sankji
Erg leuke film goed verhaal, special effects en omdat ik paris hilton dood kan zien gaan dat was erg fijn want ze kan niet acteren en ze irriterden me al vanaf het begin van de film.
Als ze haar nou eens eruit hadden gelaten was het een stukken betere film maar toch 3,5*
Maar wel een voorspelbaar einde

'The Alienist' was toch een Netflix Original, waarom is die verdwenen?

'Outlander'-spin off 'Blood of my Blood' doet het ontzettend goed op HBO Max

Saw II
Horror, 2005

Shutter
Horror / Thriller, 2004
amerikaans voetballouisianatraffic jamremakemoordwax museumslashertienertweelingengroup of friendsghost townwaxwaxwork brother sister relationship2000shorror 2000s antagonisticdisapproving