Genre: Actie / Komedie
Met onder meer: Seann William Scott, Johnny Knoxville en Jessica Simpson
Releasedatum: 1 september 2005
Plot The Dukes of Hazzard
"Cousins. Outlaws. Thrillbillies."
Op het eerste oog is alles rustig in Hazzard County, maar schijn bedriegt. Boss Hogg is van plan om van Hazzard een mijn te maken, maar daar willen Bo en Luke een stokje voor steken, met hulp van Cooter, Uncle Jessie en vooral de charmes van Daisy.
Luke Duke
Cooter Davenport
Deputy Enos Strate
Katie Johnson
ropjuh89
humor gewoon! geweldig! van deze film heb ik echt genoten. Toen ik klein was al mijn favoriete serie. Echte nostalgie voor mij deze kaskraker! Wat nou 2 sterren? 4,5 voor mij!
Het probleem met deze film is dat de hele sfeer uit de serie nergens in terugkomt. Daarvoor in de plaats veel flauwe ongein met hier en daar iets grappigs.
Acteerwerk is dramatisch, maar de achtervolgingsscenes zijn dan wel weer oke.
Ook opvallend is dat het veel lomper is dan de serie. Schieten op de politie enzo, haha.
Typisch een film voor mannetjes die alleen maar racen en een leuk, blond, dom mokkel willen zien.
john constantine
Deze film was vet laggen ! Ik heb bijna de hele film in een deuk gelegen, er zaten echt zulke leuke dingen in. En het rijden, dat was echt vet om te zien. Die gekke Bo maakt zo een drift van langer dan 1 minuut echt supervet. Maar helaas heeft deze film ook een minpunt, en dat is het acteerwerk. Ik vond de personage van de Dukes erg leuk neergezet. Maar de personages van, Boss Hogg, en Rosco P. Coltrane sloegen helaas echt nergens op. Boss Hogg was niet dik zoals in de serie, en Rosco, opeens was hij hier iemand waar iedereen bang voor moest zijn terwijl hij in de serie erg lagwekkend is en een beetje een sukkel was. Maar goed de film zelf was ok. De achtervolgen waren erg vet gemaakt, en het rijden was echt supervet om te zien. En natuurlijk de lagscenes
Toppie !!!!!
De GeuS
Deze film was vet laggen !
markie1978
Serrie was veel leuker, komt misschien ook dat ik dat soort humor toen nog leuk vond. Ben er misschien te oud voor.
BruceWillems
The dukes is een vermakelijke film, waar je na een dagje werken lekker bij kunt relaxen. Het verhaal is flinterdun, maar dat maakt ook niet uit.
Persoonlijk had ik mijn bedenkingen over de cast: ik zag Knoxville en Scott gewoonweg niet in de huid van Luke en Bo Duke. Maar het werkte wel. Dit was echter niet van Simpson te zeggen, die meid moet gewoon blijven zingen.
Leuke huurfilm, maar om er 8 euri in de bioscoop voor te betalen: nee.
Een 2,5
Bruce
Anakin01
Ik vond deze film wel goed meevallen...De dukes waren grappig, Daisy Duke was Sexy en er was wel wat actie, niet veel maarja, wat wil je? Deze film is wel goed...
hesomesha
Film was op zicht wel leuk. Een keer leuk om te zien.
Maar geef ons de serie maar met die ander Dukes.
decima
deze film moet het echt hebben van de reclame die ervoor gemaakt is en van de bekende namen. Met name de blonde jessica simson moet het meer van haar figuur hebben dan van de drie kreten en twee regels die ze van buiten heeft moeten leren.
Leuke film voor iemand die de serie niet gezien heeft. Want het is niet meer dan een uitgebreide versie van een deel van de serie . Met bijbehorende bekende uitslag . Boss krijgt aan het eind niet wat hij wil , maar wel wat hij verdient.
Jammer , had veel leuker gekund.
Wizz-art
Straks komt er nog een vervolg met
Ron Jeremy,Paris hilton en Arnold Schwarzenegger
erin.
gantor
Gotsie...
Enorm veel van verwacht. Wat is er van geworden! Eén kleine positieve noot: wat een lekker ding is die Jessica Simpson. Verder uiterst mager. Ik geef het een **. En dan zit er waarschijnlijk nog het feit achter deze beoordeling dat ik de serie wel heel goed vond.
queenie
Best leuke film, veel verhaal zit er niet in, maar het kijkt lekker weg. 3*
jackie boy100
nu debk die simpson zeker dat ze kan acteren pff

CAPIpsv
Vond de film niet mooier dan die oude dukes of hazzard films.
Als ik het voor het kiezen heb, hadden ze hier helemaal geen films van moeten maken, het zijn steeds maar weer slappe films, terwijl er nu al drie van zijn gemaakt.
Ik vond de serie altijd nog steeds het beste, er kan dan ook geen film ervan tegenop.
Daisy is er wel op vooruit gegaan, vind ik dan .
2,5#
Jelleke26
Wat een baggerfilm zeg! Wij naar de bioscoop ja leuk dukes of hazzard!! Nou joepie! Had er wel meer van verwacht... Zit je er helemaal in, lekker ouderwetse manier als de echte dukes, Haalt ie in de garage een doek omhoog staat er gewoon een telefoon met herhalingsknop en nummermelder! Kom op zeg!!! Van daar af is de film diep gedaald... Heb hem dus ook maar een 1,0 gegeven!
alexis
het is jammer dat er gsm in de film zitten... ze hadden de film gewoon in die tijd 70-80 moeten laten plaatsvinden ook met ouder auto's. daisy is er wel op vooruitgegaan. roscoe vond ik echt slecht in deze film en boss hogg kon ook niet tippen aan de oude.
Sean speelde bo trouwens wel goed
door daisy een 2,5
De_Hollander
Ik heb heerlijk genoten van deze film.
Lekker meiden, mooie race scenes, leuke humor en aktie.
Tich
Ik moet toegeven: hij was beter dan ik verwachtte. Maar in vergelijking met de serie waar ik als klein manneke fan van was, valt 'ie (met name de casting) wel erg tegen. Hij kijkt verder wel lekker weg als hersenloos vermaak, dus 2,5 genereuze sterren.
Xodus
Het verhaal opzich was goed, maar de rest was gewoon te slecht de personages klopten niet, van de dukes wel zoals daisy duke was gewoon een mooie meid en in de film ook en de jongens zijn gewoon hoe ze eruit zien, maar rosco en boss hogg lijken nergens op jammer want dat zijn juist de types die iedereen deot herinderen als men aan de series denkt
patrick17
een leuke film heb hem vvorige week ff gezien en vond wel mooie film..btw die simpson wat een mooie/lekkere vrouw is dat zeg
3 ***
Modar
Gister gekeken, ik vond dit een leuke film. heb nooit de serie's gezien. Maar dat belemmerd de film totaal niet.
Er zitten leuke grappen in en mooie scene's met de auto's
3,5 ster
[email protected].=-
Redelijke k*tfilm, maar Jessica is zo lekker. 2* voor d'r schamele outfitjes
M21
Redelijk grappige film. Ik kon de humor wel waarderen en ook Jessica Simpson mag er wel wezen. Acterend blinkt ze niet uit, maar ze ziet er wel heerlijk uit in deze film.
Voor mij is deze film toch wel 3*en waard.
IcU
Leuke film. Niet veel bijzonders, hier en daar best leuke grappen. Seann William Scott deed het leuk. 3,5*
6moviegirls6
alleen de jongens vonden hem leuk omdat datr stomme blondje jessica simpson er in mee speelde nou ja was wel leuk maar ik heb betere films gezien.
Elvistheking
Ik vind de film opzich wel leuk en dat Jessica Simpson er in speelt is denk ik juist een absoluut pluspunt. Niet alleen omdat ze erg mooi is, maar ik vind ook zeker dat ze erg goed kan acteren en zingen. Na het horen van These Boots Are Made For Walkin' denk ik dat Nancy aardig bang mag worden. Deze versie is naar mijn idee 1000x sterker net als Jessica's stem. Maargoed de film kan ik inhoudelijk niet meer geven dan een 3.
IcU
stomme blondje jessica simpson
Dom, niet stom...
Martinvdm
ok, Mevr. Simpson mag er wezen, maar verder vond ik de film erg slecht, dan is de serie nog beter.
ASroma
film is natuurlijk slecht maar dat was natuurlijk wel te verwachten, wel lekker vermakelijk en makkelijk om uit te zitten. 2,5*

The Dukes of Hazzard: The Beginning
2007