• 9.377.215 stemmen

The Dukes of Hazzard (2005)

Actie / Komedie | 106 minuten

Genre: Actie / Komedie

Oorsprong: Verenigde Staten / Australië

Geregisseerd door: Jay Chandrasekhar

Met onder meer: Seann William Scott, Johnny Knoxville en Jessica Simpson

Releasedatum: 1 september 2005

Plot The Dukes of Hazzard

"Cousins. Outlaws. Thrillbillies."

Op het eerste oog is alles rustig in Hazzard County, maar schijn bedriegt. Boss Hogg is van plan om van Hazzard een mijn te maken, maar daar willen Bo en Luke een stokje voor steken, met hulp van Cooter, Uncle Jessie en vooral de charmes van Daisy.

Uncle Jesse Duke

Deputy Enos Strate

Katie Johnson

avatar van alexis

alexis

ik ben tich wel beniewd naar de film... tot dan to toch maar de oude serie zo nu en dan blijven kijken...

avatar van BS

BS

wel leuke trailer ... maar ja, of ze echt het ontzettend 'erge' niveau van de serie kunnen berijken

Nou ja, of we deze gaan zien dat weet ik ook niet, maar de trailer zit wel goed in mekaar.

avatar van predator

predator

• 1953 stemmen

Als die clip van Jessica S. en Willie Nelson een voorbode is van de film, dan wordt het nog erger dan ik al vreesde.........

avatar van Zombie McGruder

Zombie McGruder

predator schreef:

Hahaha, je ziet Willy in die clip ook echt denken: "gelukkig ben ik stoned"

Hopelijk word dit een leuke Dukes of Hazzard film. De acteurs die erin spelen zijn erg leuk gekozen. Scott & Knoxville, Scott is toch een van me lievelings acteurs vooral in de american pie reeks. Hopelijk word dit ook een erg leuke film. IMDB ziet er niet veel goeds in. Met het cijfer 4.1 zou ik zeggen dat het de erg slechte kant op gaat. Maar we zullen zien. Kan niet wachten !!!

avatar van CrazyD

CrazyD

Sorry hoor maar sommige series moet je gewoon laten zoals het was. En dat geld ook voor de Dukes of Hazzard. Kom op zeg, verzin gewoon wat nieuws maar laat opeens niet Boss Hogg door iemand anders spelen en Bo & Luke kunnen ook echt niet vervangen worden door deze 2 acteurtjes! Gewoon de boxen kopen van de serie en genieten van de dukes zoals ze horen!

avatar van nymphedeseaux

nymphedeseaux

ik denk dat ik liever die oude serie heb....

avatar van Johan81

Johan81

BS schreef:

Wat is er mis met de oude serie? Momenteel laat RLT 5 oude afleveringen zien, en ik vind het echt mooi. En niet alleen uit jeugdsentiment. Natuurlijk, de verhalen zijn slap, kinderachtig. Maar het heeft iets heel leuks, en dat is niet alleen het vroeger-gevoel of het cult-gehalte. De verteller in dezelfde stijl als bij The Big Lebowski is allereerst al briljant. En het acteerwerk en de humor is gewoon heel leuk. Simpel, maar op een leuke manier. Niet goedkoop.

En Daisy Duke in de oude series... ... daar kan madamme Simpson toch echt niet aan tippen.

avatar van donnie B.

donnie B.

Niet aan tippen.... toch wel denk ik.

Zag laatst op IMDB huidige foto's vd actrice die de originele Dasy speelt, nou nou, dat ik een dik lelijk mormel geworden zeg!!

Ja, raar is dat als je 20 jaar ouder bent.

avatar van savi_7

savi_7

Schande voor een erg goede en leuke serie. Deze film heeft niets dan ook echt niets van de echt Dukes weg erg jammer. Er zit niet een leuk moment in deze film. Maar dat is ook moeilijk te overtreffen, James Best die Rosco speelde, zal zich wel schamen voor de film.

avatar van stinissen

Nooit leuk... verlang weer terug naar de serie.... een magere vier.

avatar van Quatro

Quatro

hehehe, ik vond em anders wel lache. Verstand op nul, en gewoon lekker kijken. Tuurlijk de karakters zijn wat veranderd (met de tijd meegegaan) maar 't principe is nog steeds hetzelfde. En wat ook belangrijk is, we zijn zelf wat ouder geworden

Jessica blijft gewoon errug lekker.

avatar van Lawrence

Lawrence

Vond het echt jammer van de acteurs die ze hebben gebruikt.Totaal geen dukes sfeer.

Zelfs rosco en boss vond ik hele slecht in deze film.

voor de rest vond ik hem wel leuk meer niet.Een 1...

avatar van illMatic

illMatic

achja, ik vond het wel een vermakelijke film. Hoewel het niet echt de Dukes sfeer was, vond ik het voor deze tijd toch nog een best goede remake.

En Jessica Simpson maakt natuurlijk een hoop goed

avatar van Anjin

Anjin

Nee vroegur was het leukur...

avatar van gotti

Toen schreef men wel correcter...

avatar van krabat

krabat

Mooi commentaar gotti! Die turbotaal is ook aan mij niet besteed.

De Dukes staan voor morgen op het programma. Ik vind het nu al jammer dat Owen Wilson geen hoofdrol vertolkt.

avatar van Roosii

Roosii

Hij is toch nog niet in de bios uit?!

avatar van Anjin

Anjin

gotti schreef:

Toen schreef men wel correcter...

Het acteren ook...

avatar van gotti

Och, de serie is nou niet direct bekend om het geweldige acteerwerk...

avatar van Sam-Sung

Sam-Sung

Jongens wat verwachten jullie nou van deze film ? Toch geen hoogstaand acteerwerk.. Het is wat je verwacht.. Scheuren, knokken en vrouwelijk schoon !! Niet vergelijken met vroeger !! Een gewone chips en bier film, niet nadenken maar kijken

Ik vondt het wel lachen.. een 4 van mij !!

avatar van doscer

doscer

Ik vond hem super heb me dood gelachen, Vooral die knokscene in die bar !! Super !

4 sterren (niet omdat het een goeie film was, maar omdat het een leuke film was.)

4 sterren voor deze movie ik had niet verwacht dat ik zoveel zou lachen vooral omdat ik de tv serie niks aan vind. Zitten veel grappige momenten in de film waar je echt om kan lachen. Ik heb hard gelachen om deze film.

avatar van SabineZ.

SabineZ.

Geen goede film. Soms grappig, maar meer niet.

Een 2.

avatar van SuperSideSwipe

SuperSideSwipe

Vrij aardige film. Ze hebben wel een aardig verhaal verzonnen. Heb vooral gelachen om William Scott die de hele film erg grappig blijft.

Jessica Simpson waar al die comotie over is geweest heeft eigenlijk niet geacteerd in deze film. Het enige wat ze de hele tijd deed is proberen mensen te verlijden om daardoor de Dukes te helpen. Ze heeft dit volgens mij wel 4 of 5 keer gedaan in de film.

Zeker geen tegenvaller deze film.

3,5

avatar van Jordy

Jordy

Er schijnt een Super Troopers-referentie in deze film te zitten? In dat geval moet ik 'm gelijk zien

avatar van DeNiro74

DeNiro74

Simpele Amerikaanse humor.Gelukkig springt Jessica Simpson met haar geweldige acteerprestaties ver boven de rest uit.....NOT!....Jezus,dat mokkel is volgens mij echt maar voor een ding goed.Maar ik draaf door.Slechte film,zelfs in dit genre.Heb em af kunnen kijken,maar daar is ook alles mee gezegd.Een pluspunt,de film is beter dan de serie,net als elke film die gemaakt is na de serie.Maar goed,wie houdt van afgezaagde grappen en de benen van Jessica zou een kijkje moeten nemen.

avatar van Butje

Butje

Maoh, redelijke film om een keertje te zien.

2 sterren.