• 9.378.950 stemmen

The Dukes of Hazzard (2005)

Actie / Komedie | 106 minuten

Genre: Actie / Komedie

Oorsprong: Verenigde Staten / Australië

Geregisseerd door: Jay Chandrasekhar

Met onder meer: Seann William Scott, Johnny Knoxville en Jessica Simpson

Releasedatum: 1 september 2005

Plot The Dukes of Hazzard

"Cousins. Outlaws. Thrillbillies."

Op het eerste oog is alles rustig in Hazzard County, maar schijn bedriegt. Boss Hogg is van plan om van Hazzard een mijn te maken, maar daar willen Bo en Luke een stokje voor steken, met hulp van Cooter, Uncle Jessie en vooral de charmes van Daisy.

Uncle Jesse Duke

Deputy Enos Strate

Katie Johnson

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

wel leuke vermakelijke film voor een keertje..

3***

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

en trouwens Jessica is erg lekker

avatar van AHWA

AHWA

Nergens echt stompzinnig of vervelend, Seann William Scott doet het best aardig en Jessica Simpson is afgezien van haar lelijke hoofd wel goed in wat ze moet zijn; eye candy.

Helaas zijn de continuiteitsfouten zo groot dat ik er bijna een punthoofd van kreeg. Meneer kruipt de auto uit, schiet met z'n boog en kruipte de auto weer in, maar waar is die boog gebleven? En zo ging het nog wel even door.

2,5* omdat ik me niet heb zitten irriteren aan de film. Chemie tussen Scott en Knoxville was wel goed, ook al merk je wel dat Scott wel enigszins kan acteren en Knoxville niet. Nu wil ik niet zeggen dat Scott een Cusack, Lee, of Pacino is, maar goed. Hij speelt z'n rol goed. En om die moppen van Willie Nelson kon ik ook nog wel lachen

avatar van Epitaph

Epitaph

Bepaalt geen meevaller, vooral 't middenstuk verveelt enorm. Slechte Boss Hogg hadden beter John Goodman kunnen casten. Roscoe had ook weinig meer van z'n onbeholpenheid.

Vond Boss en Roscoe jammergenoeg ook een stuk harder dan in de serie.

Jessica als Double D. is natuurlijk prima.

avatar van PatrickV

PatrickV

Wat een ballenfilm. Als je de serie een beetje kent dan weet je gelijk dat het nergens op lijkt. De Dukes hebben in de serie nog nooit gevloekt en zijn christelijk, hier vloeken ze aan een stuk door. Er is geen enkel personage te vergelijken met de personages uit de serie. Hierdoor lijkt de film echt nergens op. Misschien ligt het aan mij, maar ik vind de film door deze argumenten echt niks aan.

avatar van JeffreyV

JeffreyV

Je ziet maar weer dat de meningen aardig verdeeld zijn. Ik vond deze film namelijk best goed. Niet de hele tijd gelachen, maar al met al best grappige film. Leuke meiden, mooie auto stunts. *3*

avatar van Kisje

Kisje

Slechte film! Totaal geen humor in verwerkt..

Een schammele 1.5 *

avatar van Reinbo

Een echte prul. Flauw en mislukt. 1,5*

avatar van behangdelul

behangdelul

Lijkt me ook een mislukking omdat Burt Reynolds er in mee speelt! Die verziekt echt alle films...(boogie nights kan ie dan niet verzieken, maar goed)

avatar van goosje

goosje

2.5* Ben het wel eens met de meeste kritieken hier, vooral die van Boss en Roscoe, die lijken niet op de personen in de serie.

Moet altijd wel lachen om Seann William Scott en persoonlijk vind ik het kijken naar Jessica niet echt erg...

avatar van Zuiderpark

Zuiderpark

ik heb gejankt...

1 ster

avatar van milus

milus

Milus zegt:

Alleen lenen van iemand (maar niemand koopt dit dus dat wordt dvd-theken) als je perse wil weten wat ze met de oude Dukes gedaan hebben.

Eventueel op dubbele snelheid kijken mocht het je te lang duren.

Verder zo gauw mogelijk vergeten, maar gaat toch vanzelf.

1.5 punt.

avatar van Midnighttemptres

Midnighttemptres

Sean, Knoxville en de General.. toppie leuk!! alleen die 2 zijn leuk en al helemaal in de auto van de rest nogal matig.. *2.5* voor het leuke duo

avatar van kleez

kleez

viel met ONTZETTEND af!! 2*, vooral omdat zo'n leuke

serie met zo'n slechte film wordt 'beloont'

avatar van jackie chan

jackie chan

Ik vond het toch best een leuke film. lang geleden dat ik z'n simpele commedy heb gezien.

Tja dat voorspelbaarheid. ach dat vond ik in de serie ook altijd al zo. de acteurs van nu waren oke alleen boss hogg was indd anders. In de series was hij toch 10x leuker.

Het was wel erg wennen met die nieuwe acteurs maar het was wel een erg leuke film

Het maakt mij niet uit of de film voorspelbaar is maar het gaat erom hoe het uitgevoerd word romeo en julia, daar zijn wel 2000 verschillende toneel voorstellingen gemaakt het is toch altijd hetzelfde maar telkens met andere acteurs:p

gewoon 3.5 sterren. Hier moeten ze neit zo kinderachtig doen over mensen die deze film niet WILLEN zien,. gadie dan niet kijken maar je meot geen mening geven als je neit weet waar je het over hebt..

avatar van DeCol

DeCol

Het is geen geweldige film nee, maar wel gewoon leuk! Heb kunnen lachen en er zit nog wat actie in ook. 3*

avatar van helleke

helleke

Heel zwak filmke en totaal ongeloofwaardig(de achtervolging waarbij meermaals geschoten werd).

Ik heb er dan ook maar 1,5 sterren voor over.

avatar van Quentin

Quentin

Er is nu ook een DTV vervolg.

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Met Simpson?

avatar van Quentin

Quentin

Nee, alleen nog Nelson.

avatar van krc 4ever

krc 4ever

bwah, viel mee, leuke film, grappig, lekkere jessica simspon. Maar het verhaal achter de film was echt klote. een 3

avatar van film88888

film88888

Een redelijke flauwe voorspelbare komedie met acteurs die niet kunnen acteren verhaal is wat kinderachtig,maar wel mooie auto's en een bloedmooie jessica simpsons daarom een halve ster meer. een 2,5

avatar van Spartaan

Spartaan

Sean William Scott en Johnny Knoxville doen het goed en laten je lachen. Iets wat Ben Stiller en Adam Sandler niet kunnen.

Leuke komedie, goede autoraces, realistisch gefilmd en gelikter dan ''The Fast and the Furious'' & ''Gone In 60 Seconds''.

Vooral die zuiderlijke vlag op het dak van ''The General'' was cool. Ik begrijp niet waarom die neppe gangsta's en feministische sloeries daar zo kwaad om werden.

4,0

avatar van thedudesons

thedudesons

had er veel van verwacht, maar de film viel me echt tegen...

2.5

avatar van grovonion

grovonion

Spartaan schreef:

Dan moet je je eens verdiepen in Amerikaanse geschiedenis, zegt bv. de Amerikaanse burgeroorlog je iets? Rednecks?

avatar van Ninto

Ninto

Ik snap best dat je als fan van de serie deze film niet kunt waarderen. Ik vond het echter een lekkere film. Goede actie, zo nu en dan een leuke grap en die kop van Seann William Scott is echt legendarisch

avatar van onbekend!

onbekend!

Ik heb me echt dood gelachen om deze film !!

Waarom zo slechte reacties ?!

En o ja sean william scott was ook weer legedarisch in deze film !!

Heb echt veel om hem moeten lachen !!

Ik geef een euh;euh;euh 4 **** !!

avatar van Ché Cliché

Ché Cliché

Een absolute rukfilm. Ik heb mijn haren uit mijn kop zitten trekken tijdens deze film. Jessica Simpson die doet alsof ze ergens verstand van heeft? Lekker geloofwaardig...

avatar van The Oceanic Six

Scott en Knoxville spelen best geinig en ik blijf Jessica Simpson een geweldig lekker wijf vinden! Jammer dat ze niet kan acteren, maar ik geniet altijd als ze in beeld komt. mmmmm

Owja, we hadden het over de film. Ben er kort over; aardig slecht. Ik heb dan ook niks met deze serie gehad maar het is allemaal zo simpel en cliche. Typisch filmpje over rednecks met ouwe auto's, shotguns, domme achtervolgingen, een ''stoere'' politie, de slechterik die het dorp kapot wilt maken en de standaard one-liners.

Bepaald geen aanrader dus.

avatar van speedfreak

speedfreak

voor het genre is dit een geweldig goede film! ik heb wel niet de oude series gezien, dus ik weet niet in hoeverre het een aftreksel is, maar ik heb me een breuk gelachen bij die film.

je hebt goede en goede films en dit is een goede film voor een comedie. maar he, heb je ooit al een grappige comedie gezien die pulp fiction ofzo evenaart? je moet niet kijken voor het verhaal naar deze film, maar gewoon om te lachen en dukes of hazzard slagen daar goed in. scott en knoxville zijn echt goed, vooral knoxville speelt heel overtuigend zijn rockabillie rol