• 9.379.410 stemmen

Met onder meer: Ewan McGregor, Scarlett Johansson en Steve Buscemi

Releasedatum: 11 augustus 2005

Plot The Island

"Your time will come..."

2019. Lincoln Six-Echo (McGregor) rent voor zijn leven, een leven waar hij niets van afweet. De gezaghebbers van de strengbewaakte instelling waar hij voor zijn veiligheid verbleef, hadden gezegd dat hij ooit in een paradijs zou leven, het laatste bewoonbare plekje op aarde. Maar alles wat ze zeiden was een leugen. Samen met Jordan Two-Delta (Johansson), zullen ze in een totaal onbekende buitenwereld op de loop moeten gaan voor hun dodelijke achtervolgers. Naderhand ontrafelen ze een mysterieuze intrige rond een brandend actueel thema. "U bent uitverkoren. Het eiland wacht op u."

Lincoln Six Echo / Tom Lincoln

Gandu Three Echo

Community Announcer

Lima One Alpha

buttista schreef:

Een goede en amusante film met mooie special effects. In het begin denk je 'waar gaat dit over' maar het verhaal wordt steeds beter. Ik geef hem 4*

Vooral dat intens inoverende verhaal in de 2de helft of niet soms?

avatar van fabbyke

fabbyke

prima actie film met geweldige actiescenes en goed verhaal. 3,5*

avatar van XTREEM|RAGE

XTREEM|RAGE

patricia-tepest schreef:

ik vind dit best een mooie film,ik kende alleen helemaal niks van deze film en daarom was het nog een verrassing waar het om ging.

Ik had precies het zelfde, maar deze film boeide me niet zo veel. Een beetje te voorspelbaar,heb hem zelf nie meer afgekeken ..... 2.5*

avatar van Knarf Kenobi

Knarf Kenobi

Zwaar ondergewaardeerde film. Deze film heeft een leuk verhaal, goede acteurs, goede actiescènes en geen echt duidelijke minpunten. Om het maar kort te houden: 4*

avatar van jack-sparrow

jack-sparrow

geweldige actiefilm .

met veel spanning en verrassingen .

en een geweldige cast en geweldig verhaal .

ik geef 4.0 , vooral voor de cast, special effects .

avatar van Knarf Kenobi

Knarf Kenobi

Trouwens wel een slechte trailer, dus ga niet op de trailer af. En kijk de trailer trouwens maar helemaal niet! Er zitten een paar grote spoilers in! You've been warned!

Pracht film, zie twee posts boven deze.

avatar van Jadoh

Jadoh

wat een slechte film!

ik ben alweer vergeten hoe die ook al weer ging

Lola3

Film met zijn ups en downs, mooie effecten, al overdreef men dikwijls bijvoorbeeld de scène met het logo van het gebouw, toen heb ik echt mijn hoofd minachtend geschud. Verder leuk verhaal en goede acteerprestaties, maar...(alweer)... veeel te lang...

2,5

avatar van matthijs_013

matthijs_013

Nog geen berichtje bij achtergelaten over mijn mening:

Uitstekende film. Sloom begin, maar leuk dat je misleid wordt (ookal komen "we" er al snel achter wat er echt aan de hand is). Nodige actie zat erin, maar was gewoon een goed script, goed uitgewerkt met topacteurs.

matthijs_013 schreef:

Nog geen berichtje bij achtergelaten over mijn mening:

(ookal komen "we" er al snel achter wat er echt aan de hand is)

wat het gedeelte erna erg saai maakt.

avatar van djerk_Corleone

djerk_Corleone

mooie film goeie toekomst neergezet. alleen vanaf dat ze bij zijn echte ik binnenkomen zwakt ie behoorlijk af helaas 3*

avatar van nummervlinder

nummervlinder

Deze moet ik mij dadelijk eens aanschaffen...

avatar van X. Hernandez

X. Hernandez

Uitermate goeie film, waarbij ik (gelukkig) bij het begin niets over het onderwerp van de film afwist. Gedurende heel de film wordt goed geacteerd, en worden rustige momenten afgewisseld met goeie actie-scenes.

4,0* voor de film +0,5* voor Scarlett

avatar van D-oNNy

D-oNNy

wel vette film! had der niet zoveel van verwacht. In het begin al die science-fiction, daar hou ik niet echt van, maar wel goed verhaal

WAT IS DAT EEN MOOIE VROUW!! die scarlet

avatar van Fikret8

Fikret8

Ik vind de CGI / special effects i.t.t. een aantal eerdere berichten juist erg matig in dit film, had van mij veel meer gedetailleerd gemogen. Je ziet overduidelijk wat gefilmd is en wat geanimeerd, wat de film alleen maar ten slechte doet.

avatar van mikeh

mikeh

vond het een leuke film. dacht in het begin ook echt dat de mensheid was uitgestorven en verwachten een film zoals land of the dead. maar vergiste mij hier volledig in wat ook wel het doel was van de regiseur:D

de film verveelt niet en is tot het einde spannend.

ik geef deze film een 3,5*

avatar van tevelenco

tevelenco

Groots opgezette sciene-fiction aktiefilm.

Niet echt mijn type film maar mede door het meespelen van Scarlett Johansson toch maar eens bekeken.

En ja Scarltt speelde wel aardig en er zaten wel wat aardige aktiemomenten in.

Maar toch kon het geheel me maar matig boeien en duurde hij ook nog eens veel te lang.

avatar van lechim

lechim

deze film vond ik dus ECHT heeel erg goed. Een van de weinige films met zo'n origineel mooi verhaal. te gek.

avatar van gotti

Origineel? Mwah....

avatar van illMattie

illMattie

niet echt mijn ding deze film.

scarlett was wel weer lekker (op dreef).

van mij krijgt ie 3.5*

illMattie schreef:

scarlett was wel weer lekker (op dreef).

Tuurlijk bedoelde je dat ;p

avatar van The_Game

The_Game

Ik ben over het algemeen wel fan van Scarlett, maar in deze film laat ze haar kunsten niet goed zien. De film zelf vond ik ook te saai om te boeien.

avatar van BlueSword

BlueSword

verhoogt naar 3.5*

avatar van J0HAN

J0HAN

lechim schreef:

Gelukkig zijn er nog wel wat meer films met een origineel mooi verhaal, maar inderdaad erg mooie film. Goede rol gespeeld door Scarlett, maar niet minder slecht gespeeld door McGregor. Toppertje

avatar van %%%%%%

%%%%%%

Wel een leuke film om eens te zien. soms een beetje voorspelbaar. Maar toch 3 sterren voor de leukheid en sommege acties

avatar van buttista

buttista

Zwarte knesit schreef:

Vooral dat intens inoverende verhaal in de 2de helft of niet soms?

Moest eigenlijk zeggen "het verhaal wordt mij steeds duidelijker". Inoverend niet zozeer, toch wel amusant.

avatar van nietdatdus

nietdatdus

Wat een hoog gemiddelde zeg voor deze slechte film :S

Vond hem saai, voorspelbaar en voelde absoluut geen spanning.

2,0* voor Ewan McGregor

avatar van arne66

arne66

Prachtige film van Michael Bay... Muziek van Steve Jablonsky is gewoonweg prachtig...

avatar van veron35

veron35

Hele goede film.

avatar van Clifford

Clifford

Echt een mooie film. 4,5 sterren.