• 9.377.419 stemmen

Met onder meer: Ewan McGregor, Scarlett Johansson en Steve Buscemi

Releasedatum: 11 augustus 2005

Plot The Island

"Your time will come..."

2019. Lincoln Six-Echo (McGregor) rent voor zijn leven, een leven waar hij niets van afweet. De gezaghebbers van de strengbewaakte instelling waar hij voor zijn veiligheid verbleef, hadden gezegd dat hij ooit in een paradijs zou leven, het laatste bewoonbare plekje op aarde. Maar alles wat ze zeiden was een leugen. Samen met Jordan Two-Delta (Johansson), zullen ze in een totaal onbekende buitenwereld op de loop moeten gaan voor hun dodelijke achtervolgers. Naderhand ontrafelen ze een mysterieuze intrige rond een brandend actueel thema. "U bent uitverkoren. Het eiland wacht op u."

Lincoln Six Echo / Tom Lincoln

Gandu Three Echo

Community Announcer

Lima One Alpha

kos schreef:

Daar gaat het niet om, van mij mag ze de hele film topless rondlopen, alleen die reden is natuurlijk wel te triest voor woorden.

Ik snap het, ik deel je mening maar als zij het een reden vindt om topless te gaan, so be it.

kijkert schreef:

Kan het zijn dat ik enkele berichten mis? Zo het er nu uitziet ben jij het zelf die deze reden verzint.

Je bent je nick onwaardig, beter kijken.

kos schreef:

van mij mag ze de hele film topless rondlopen,

Dat zal me toch een film zijn

avatar van kijkert

kijkert

Naomi Watts schreef:

Je bent je nick onwaardig, beter kijken.

Sorry, maar ik zie echt niks. Ik probeer niet te klieren ofzo, ik zie twee berichten van Kos onder elkaar, en die klinken zo nogal raar.

Ik stel toch niet voor niets een (beleefde) vraag???

Naomi Watts

Zie hier kijkert. Mijn opmerking was ook niet serieus bedoelt.

Scarlett Johansson wil met de borsten bloot!

AMSTERDAM - Scarlett Johansson eiste een topless-scène in haar film The Island . Preuts is de 20-jarige actrice in ieder geval niet...

De knappe actrice, die haar billen al liet zien in de film Lost in Translation, eiste dat dat ze met de borsten bloot ging in een slaapkamer-scène van de science-fiction film.

Regisseur Michael Bay heeft geprobeerd om de koppige Scarlett te overtuigen haar borsten te bedekken, maar ze weigerde.

Ze merkt op: "Ik zei, 'Vrouwen slapen normaal gesproken niet met een beha aan. Ik kan in deze scène dus niet waker worden met een beha aan, dat is belachelijk!'"

"Dus Michael vroeg aan mij, 'Oke, wat wil je dan dragen?' en ik antwoorde, 'Helemaal niets.'", zei Scarlett zonder blikken of blozen.

Een paar maanden geleden bekende de 20-jarige blondine dat ze er klaar voor was om topless te verschijnen op het witte doek, omdat ze zich niet langer schaamde voor haar lichaam.

Ze geeft toe: "Het moet alleen wel de juiste film zijn." En dat bleek The Island te zijn!

Bron: de Telegraaf (is dus niet serieus te nemen)

kijkert schreef:

. Ik reageer nota bene op het stukje daarboven.

Naomi Watts

Ik heb het al wat makkelijker gemaakt kos.

avatar van Phoenix

Phoenix

Triest promotiepraatje of niet. Het werkt wel. Ben een stuk benieuwder geworden naar deze film .

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

Ja maar om zo'n naaktscene te zien hoef je toch niet de film te gaan bekijken ? The internet is your friend

avatar van PeterNL

PeterNL

Lijkt me niks deze film

avatar van Doom

Doom

moviefreak#1 schreef:

Ja maar om zo'n naaktscene te zien hoef je toch niet de film te gaan bekijken ?

Nou uuhh

Wrom nie

avatar van Leno

Leno

Er is geen naaktscene. Scarlett wilde het zelf wel maar Bay wilde het niet hebben ivm de keuring.

Dus wat zeggen we dan tegen meneer Bay..

avatar van Phoenix

Phoenix

Als Michael Bay een naaktscène schiet vliegen volgens mij nog steeds de auto's, bommen, kometen en Stoute Negers door de lucht op de achtergrond...

avatar van jordybeukeboom

jordybeukeboom

Leno schreef:

Dus wat zeggen we dan tegen meneer Bay..

Het schijnt dat er wel een topless-scene van Scarlett in zit. Ze speelt in die scene dat ze wakker wordt en opstaat uit bed. Bay wilde dat ze iets aan deed, maar zij vond dat belachelijk en ongeloofwaardig overkomen: vrouwen slapen meestal naakt, aldus Scarlett

Naomi Watts

Het is wel zo. Zo horen de echte slaapscenes ook te zijn.

avatar van as

as

Ik begrijp die Micheal Bay niet....Kan ie tieten zien ( van Johansen notabene) wil hij niet. Het is ook geen regisseur die ergens oog voor heeft. En dat moet The Transformers gaan regiseren. Oh god

avatar van Madecineman

Madecineman (moderator films)

jordybeukeboom schreef:

Ik had de trailer voorafgaand aan War of the Worlds gezien en deze film leek me echt naatje. Maar zie dat ik nu misschien toch nog een goede rede heb om hem tzt op DVD te bekijken... en stil te zetten... en in te zoomen... enzo

Dat schreef ik dus een klein half jaartje terug. Gisteravond er maar eens goed voor gaan zitten... maar noppes geen topless Scarlett Vette tegenvaller!

De film viel me dan allerzins wel weer mee. Toch een behoorlijk spannend in elkaar zittende actiefilm. Het gekozen thema is interessant alleen is het maar afwachten hoe de uitwerking hiervan is in een actieverhaal met blockbuster ambities. Waar bv de Matrix triologie glorieloos ten onder ging door zichzelf veel en veel te serieus te gaan nemen zal dat Michael Bay met The Island niet zo snel gebeuren. En dat vind ik prima, de film prentendeert nergens echt meer te zijn dan ammusant vermaak.

De settings zien er erg goed, soms zelfs mooi uit en het acteerwerk is niet ongelooflijk knap maar wel lekker efficient. Scarlett Johanson viel me een klein beetje tegen op dit vlak maar gelukkig maakt ze dat weer goed door er de hele film zo ontzettend verukkelijk uit te blijven zien

Persoonlijk hou ik wat meer van strakke actiescenes en niet zo van dat zenuwachtige 10 camerastandpunten/min. werk maar over het algemeen was het goed aan te zien in The Island. Waarbij ik wel moet zeggen dat niet alles even origineel en oorspronkelijk was, kreeg toch vaak flash backs naar andere films (een Matrix , Blade Runner of Minority Report om maar wat te noemen).

Op een bepaald moment had ik wel een beetje m'n buik vol van de constant aanwezige reclame die me in m'n gezicht geschoven werd. Okay, de film is commercieel en zelfs een beetje sluikreclame kan ik dan door de vingers zien. Maar op deze manier... Nee, 0,5* aftrek daarvoor, zal ze leren daar bij Puma en Microsoft

Vermakelijke actiefilm, die niet overal even orgineel is maar er wel erg gelikt en goed uitziet. 3* daarvoor.

avatar van De GeuS

De GeuS

as schreef:

Zijn er Transformers met mooie tieten dan....?

Ja hoor, Blackarachnia.

Sasselicious

Ohh Scarlett is echt fine in deze film, heb deze net vandaag gezien in de bioscoop hij is hier vandaag net in de premiere gegaan en idd in de bed scene, zie je alleen haar victoria secret topje, je vraag je in de film eigenlijks af hoe ze aan die lingerie is gekomen?? Maar verder wel een leuk verhaal, wist niks van de film af en later begint het wel duidelijk te worden. Scarlett krijgt van mij in deze film echt een 10+

avatar van PeterNL

PeterNL

Waar heb je hem gezien dan ?

avatar van Menni

Menni

Gaat het hier nou al echt al die tijd over de tieten van Scarlett? hahaha.. Why does Michael Bay get to keep on making movies..

avatar van magnolia_

magnolia_

eergisteren gezien op een screening van warner, en oh wat was ik verrast om een michael bay film te zien met ruggegraat ! misschien omdat bay hier nietmeer aan het handje van bruckheimer wandelt dat hij eindelijk het lef had meer dan hersenloos spektakel te bezorgen. sosm waren de actiescenes te bombastisch zodat we door het bos de bomen niet meer konden zien, maar voorts heeft bay een primùa draai aan zijn oevre gegeven. johansson's rol als actieheldin is op het eerste zicht een beetje vreemd, maar het past haar wel !.

avatar van Doom

Doom

Trailer in de BIOS gezien, moet zeggen... mwha had er in het begin mijn twijfels over maar begint nu toch wel te dagen deze film... Lijkt me wel gaaf!!

Sasselicious

Ik heb de film in Singapore gezien vandaar...

Angrod_Pallanén

Toch wel in het engels hé? Ander heb ik medelijden...

Ofcourse

avatar van Zombie McGruder

Zombie McGruder

Aiaiai, slechts 12,1 miljoen dollar in het openingsweekend voor Bay's nieuwste ontploffingsfeest (hoewel dit, als ik enkele recensies mag geloven, voor Bay's doen zelfs nog een enigszins degelijk verhaal heeft). Maar goed, voor een film met een productiebudget van een slordige 122 miljoen dollar, is dit niet al te best - om het mild uit te drukken.

Punt 1 bij de maandagmorgenvergadering bij DreamWorks: "What the f**k happened?". Zijn Amerikanen BOEM BANG BAM-films zat? Schortte er iets aan de (toch vrij omvangrijke) marketingcampagne?