Rebound (2005)
Geregisseerd door: Steve Carr
Met onder meer: Martin Lawrence, Oren Williams en Patrick Warburton
Gesproken taal: Engels en Italiaans
Plot Rebound
"A comedy where old school ...meets middle school"
Een voormalig top-basketballcoach van een Amerikaanse universiteit wordt van zijn team gehaald nadat hij tijdens een wedstrijd totaal instort. Hij krijgt echter wel een nieuw team onder zijn hoede, dit keer alleen geen universiteitsteam maar het basketbalteam van een basisschool.
Roy McCormick
Ralph
Master Blaster
lijkt me leuke film
maar dat zijn het altijd als Martin Lawrence erin speelt
trailer ziet er ook goed uit
hallo
mij lijkt het ook een erg leuke film(want martin speelt erin)
weet iemand wanneer die uitkomt in nederland?
Respekked
hallo
mij lijkt het ook een erg leuke film(want martin speelt erin)
weet iemand wanneer die uitkomt in nederland?
hopelijk nooit!!
ruupiejj
oren wiliams is egt lkkr maar voor de rest een goed film:)
waar heb je die film gezien?
Kepslock
Jeuj, weer een basketbalfilm. En een erg slechte ook. Voor het basketbal zelf hoef je niet te kijken iig, das allemaal plak en knip werk.
Het verhaal zelf is zo'n beetje het meest voorspelbare wat je maar kunt bedenken, na 5 minuten kijken weet je al precies hoe het afloopt.
Maar goed, ik kon vroeger altijd wel lachen om Martin in zjin gelijnamige tv-serie, dus heb deze film toch maar een kans gegeven. Dat had ik misschien beter niet kunnen doen, want ik zit nu opgescheept met een grote vraag: Waar is zijn humor gebleven?.
Kortom, voorspelbaar (al is dat natuurlijk wel voorspelbaar
), humorloos, saai, en zonde van je tijd.
0.5 *
-_ikke_-
waar heb je die film gezien?
via de trailer duh
nickvanzutphen
3de familie/sport film na Kicking and Screaming , Bad News Bears. Ieder een andere sport maar hetzelfde verhaal een mislukte Coach moet van een stel prutsers een winnend team maken en dat lukt uiteindelijk ook. Voorspelbare films en overbodig.
Jefferson019
heb deze film gezien al op dvd..en het is een echt een typische martin film.voor de martin fans is deze film echt de moeite waard..Heb wel beter films van hem gezien..maar de grappen waren zoals vanouds..
een 2.5 krijgt ie van mij
krabat
oren wiliams is egt lkkr maar voor de rest een goed film:)
Het stemt mij vrolijk te zien dat de commentaren steeds scherper worden...........
Virginia1
Ik val niet snel in slaap, maar het is met deze film toch echt gebeurd. De volgende dag heb ik het laatste stuk dan maar gekeken maar het eindigde precies zoals ik verwacht had. Jammer Martin had m'n aandacht met Blue Streak en Bad Boys.
dirkh
vier sterren.....
Geweldig team...
De personages in the Smelters zijn top!!
verder leuke humor.. het is inderdaad de zoveelste basketbal film met een mislukt team... maar dit is gewoon een top komedie...
=****=
DJSnake
Jaaa, Ik vond het een Vermakelijke film.
heb hem net gezien, en ik heb genoeg gelachen!
Hij was gewoon Goed!
ik geef 4*
Harenjes
hopelijk nooit!!
NOU JA!!! IS een leuke film
crxman
het is best een aardige film,maar voor Martin Lawrence was hij gemiddeld.
TOthehulk
ik heb de film vanmiddag gezien ik vond de film niet heel onaardig maar echt goed vond ik hem ook niet. voor mensen die van martin lawrence houden en een beetje van onderbroeken lol is deze film wel een aanrader maar voor mensen die totaal niet van onderbroekenlol houden ga hem dan ook niet kijken en commentaar geven van stomme film zus en zo 3,5 ster!
skompie
Ik ben opzich wel fan van de films van Martin Lawrence maar deze vond ik toch middelmatig.
Behalve dat het verder een voorspelbaar en niet orginele film is, was die toch wel vermakelijk.
ruupiejj
ongelooflijk standaard film maar soms toch wel grappig. maar ik heb betere gezien van martin lawrence. martin deed het overigens toch wel leuk als arrogante kerel alleen het werd saai toen ze begonnen te basketballen en zijn personage veranderde...
Werwolf
Ergens toch een best grappige film. Gister met de jongens gekeken onder het indrinken, en dan is hij wel te houden.
Zo voorspelbaar als iets, maar dat mag de pret niet drukken. Erg leuke, opzwepende nummers gebruikt door de gehele film door.
AardeWerk
Kijkt lekker weg. Al is het thema heel bekend, deze uitvoering is het bekijken zeker waard. De soundtrack met oa Blackeyed Peas en Outkast is heel goed ! 3*
Slater (crew films & series)
Vond zelf deze film echt niet leuk. Team bestond ook voornamelijk uit irritante kinderen.
kArIzMa_TuRk
goeie grappige film van Martin zoals we gewend van hem zijn.
krijgt een 3* en verdiend het zeker ook.
seanpuffy
ik heb deze film gekocht zonder dat ik hem eerst heb gezien omdat martin lawrence een van mijn favoriete acteurs is, hij weet goed een mens te kunnen laten lachen met zijn humor. dus zoals gewoonlijk is dit ook het geval in deze film, alleen dat ik vind dat hij hier iets serieuzer is dan in andere films (komedie) waar hij in speelt. deze film is echt een film om is gezellig met je familie naar te kijken hij verdient een dikke 4, alleen al om martin lawrence zijn schitterend acteerprestatie

Heb jij de Netflix-docu 'The Man With 1000 Kids' al gezien? 'Maag draaide om'

Prime Video-hitserie 'The Night Manager' krijgt een derde seizoen