• 9.378.652 stemmen

Met onder meer: Tom Cruise, Justin Chatwin en Dakota Fanning

Releasedatum: 29 juni 2005

Plot War of the Worlds

"They're already here."

Ray Ferrier (Tom Cruise) is een arbeider, wonend in New Jersey. Hij is vervreemd van zijn gezin, zijn leven verloopt niet goed en hij is te veel met zichzelf bezig. Zijn eenvoudige leven wordt echter op een buitengewone en gewelddadige manier verstoord, wanneer allesvernietigende indringers hun opwachting maken. Buitenaardse wezens, die in grote aantallen zijn gekomen om de aarde te vernietigen. Terwijl zij zich een weg banen door het land en een spoor van vernietiging achter zich laten, moet Ray zijn kinderen zien te beschermen.

JoeCabot

Haalt niet zo'n hoge score op imdb (6.9). Er zijn wel nog maar iets van 250 stemmen...

avatar van Stephan

Stephan

JoeCabot schreef:

Ik kijk daar altijd naar het echte gemiddelde en niet de vreemde formule die ze erop los laten. Er zijn in de regel altijd even veel 10 als 1 stemmers die het gemiddelde willen verzieken. Schiet de 10 er dan toch nog uit vonden er een hoop mensen de film blijkbaar gewoon te gek.

avatar van lazaroni_86

lazaroni_86

De film is nog niet eens uit in amerika of nederland. Hoe kan je hem dan nog tegek vinden

avatar van A.S.E.

A.S.E.

lazaroni_86 schreef:

Première in Japan misschien?

JoeCabot

Ene Denisa heeft deze film blijkbaar al gezien. Mag ik even een reviewtje?

JoeCabot

Blijkbaar is de stem weggedaan, srr...

avatar van Pieter Montana

Pieter Montana

JoeCabot schreef:

Gestegen naar 7.2

avatar van Voodoo

Voodoo

Steven Spielberg is zelf heel erg geinteresseerd in het buitenaards, vandaar weer een alien film. Ik heb gehoord, voordat hij stop met produceren, dat hij nog 1 film maakt, en dat is ET 2.

Dit lijkt me een geweldige film, maar is ook helemaal mijn genre.

avatar van flipsen

flipsen

Ik verwacht een echte onvervalste hollywood blockbuster waarbij alle SFX en clichees voor de dag gehaald gaan worden (op zijn tijd best leuk, ik ga zeker naar de bios voor deze film).

avatar van moviemike

moviemike

Pieter Montana schreef:

Gestegen naar 7.2

Momenteel 7.0 met 611 stemmen.

Begint een degelijke score te worden.

avatar van Jorick

Jorick

Nu een 7.1 met 677 stemmen.

We zien dus een stijgende lijn!

The One Ring

Hoe hebben die 677 mensen deze film dan gezien? Ik geloof niet dat hij in Amerika al uit is. Is het misschien de productieteam

avatar van welleweirdo

welleweirdo

Hij is nog niet uit in USA. Ik ga lekker maandag naar de persvoorstelling!

The One Ring

Aha, op die manier. Jammer dat hij hier nog niet draait. Ik weet niet waarom, maar ik heb veel vertrouwen in deze film.

avatar van Art

Art

Gewoon een week wachten. Moet te doen zijn The War of the Worlds uit 1953 komt trouwens van de week ergens op tv. Daar ben ik toch ook wel nieuwsgierig naar

Art schreef:

Op Moviemeter staat niks over een uitzending van War of the Worlds. Waar heb je die info vandaan en waar komt ie op? Lijkt me wel een leuke opwarmer.

avatar van Art

Art

Ik heb het uit de nieuwe Vara-gids. De film komt donderdagmiddag 30 juni op tv om 15.50 en hij zal dan te zien zijn op SBS6.

Die middag hou ik vrij.

avatar van Goodfella

Goodfella

Stephan schreef:

Hopelijk houdt Spielberg zich een beetje aan H.G.Wells' einde. Geniaal einde namelijk.

Ik heb vandaag in de trein het hoorspel uit '38 beluisterd en het viel me juist weer op hoe stupide dat einde is. Zelden iets gezien dat zó uit de lucht komt vallen. Zie ook verschillende reacties in de andere WotW thread. Zal hier wel niet anders zijn vrees ik

Angrod_Pallanén

Ik heb het voorstukje in de bios gezien, en man, wat lijkt me dit een vette film. Echt géwéldig. En die Dakota Fanning is ook lekker op dreef met haar films...

avatar van lazaroni_86

lazaroni_86

moviemike schreef:

Momenteel 7.0 met 611 stemmen.

Begint een degelijke score te worden.

611 stemmen ? Hoe kan dat nou ? Hebben die gasten die film al gezien.... In amerika komt hij ook 29 juni uit

avatar van Pieter Montana

Pieter Montana

Er zijn al premieres geweest in parijs,londen en NYC,denk ik.

avatar van Phoenix

Phoenix

In Ede was er afgelopen woensdag ook al een voorpremiëre trouwens... Niemand heen geweest?

lazaroni_86 schreef:

Weet je, Kappeuter geeft best handige links of is scrollen weer te vermoeiend???

phoenix schreef:

Niemand heen geweest?

Jij wel?? Hoe was hij??

avatar van mellie

mellie

Ik heb gehoord dat Tom Cruise psychologische klachten heeft gehad door het maken van deze film. Het heeft zeker zo'n impact op hem gemaakt dat die zich moest melden bij een psycholoog. Iemand anders dit bericht ook gehoord.

Ps. de bron is via punkt 12 (rtl)

Maar ja dan denk ik, hoe kan het zo'n impact hebben op iemand die al weet ik hoeveel films heeft gemaakt. Iemand daar een verklaring voor?

avatar van as

as

De film is in een razend tempo gemaakt. Misschien ligt het daar aan? Ach met zoveel miljoenen op je bankrekening heb je zo een legertje psychiaters bij elkaar. Voor we het weten is hij weer terug in Mission Impossible zoveel.

Angrod_Pallanén

3 Katie Holmes is in de race voor zijn liefje...

avatar van Phoenix

Phoenix

Jij wel??

Nee.

Hoe was hij??

Geen idee.

avatar van Ravall

Ravall

zoals ik heb geleze.. lijkt het einde zwaar mislukt te gaan worden.. maar wat spielberg zegt in de interview over dat het geen remake is maar een gebaseerd op.. dan denk dat het einde ook wat anders is...

en misschien heeft het wel te maken met een mini serie..

dat nu op rtl 5 elke zondag avond rond 10 uur komt..

waarvan de miniserie Taken heet..

Dat zich afspeelt voor het begin van de tweede wereld oorlog.. en zo enkele jaren verder gaat.. en over mense die door aliens worde ontvoert en onderzocht of zoiets..

en da die aliens zelfs nog effe proberen voor te plante met mense.. en dan van die kindere met wazige krachte uit komen.. misschien word de film ook wel daaropgebaseerd.. of te wel het heeft iets te maken met het einde dat er komt.. en toevallig is de miniserie ook nog is gemaakt door spielberg.. en speelt dakota fanning nog een belangrijke rol... waarvan je zou zegge.. dat het bijna het zelfde is als die van war of the worlds..

zie: http://dreamworksfansite.com/waroftheworlds/tv_spot_eleven.php