• 9.379.105 stemmen

Geregisseerd door: Adam Shankman

Met onder meer: Vin Diesel, Brittany Snow en Max Thieriot

Releasedatum: 28 april 2005

Plot The Pacifier

"Welcome to the infantry."

Navy S.E.A.L. Shane Wolfe, die in diskrediet is gebracht, krijgt een nieuwe opdracht. Hij moet de vijf Plummer-kinderen beschermen tegen de vijanden van hun recentelijk overleden vader. Deze vader was een wetenschapper voor de overheid, wiens zeer geheime experiment nog altijd in het huis van de kinderen aanwezig is.

Shane Wolf

Dwayne Murney

Howard Plummer

avatar van black_shadow

black_shadow

Vin Diesel laat hier wel serieuze steken vallen, het vroegere Kindergarten Cop met Schwarzenegger was stukken beter daarin zaten tenminste lachwekkende scenes in.

De film komt soms grappig over, maar Vin Diesel moet doen waar hij goed in is, aktiefilms maken.

avatar van Purmerend

Purmerend

Die grap over Vin Diesel z'n tieten was wel grappig. Erg voorspelbaar maar dat weet je met dit soort filmpjes. Niet super goed en niet super slecht.

avatar van KaniffNL

KaniffNL

Hoe een Echte Actie Held zoals Vin Diesel zich moet concentreren op BABY SITTEN!! Gewoon onmogelijk Toch zeker wel een aardig film alleen het verhaal eromheen over die vader bla bla bla vind ik maar niks.. Maar dan met die gozer op het toneel en die dochter met haar rijlessen...

avatar van danijel

danijel

Turkeyloverz schreef:

Toen ik voor het eerst las dat Vin Diesel in DEZE film de hoofdrol zou krijgen kon ik het niet geloven, maar hij kan het dus toch..Leuke geinige film.

Vooral de baby die huilt bij het zien van de scheve ogen van zijn zus...

hij dacht weer eens wat anders

avatar van ingmarz

ingmarz

deze film is echt slecht man, ik heb hem thuis liggen maar ik vond hem de eerste keer al niet leuk vooral omdat de humor erg plat is en ik vind dat diesel beter presteert in films als xxx en the fast and the furious

avatar van *jessey*

*jessey*

leuke film en ik kon er ook erg mee lachen, vooral als je in een melige bui deze film met vriendinnen zit te kijken. er zit ook een goed verhaal in vind ik.

avatar van fabbyke

fabbyke

*jessey* schreef:

Goed verhaal? Gewoon een legerman die de kinderen moet beschermen omdat iemand iets moet hebben.

avatar van Filmfanaat

Filmfanaat

Aardige film, wel grappig.

Ik heb hem nou ook op mijn mp3 speler staan (mp4 is dat).

Hij blijft zijn stoere imago aan deze (lijkt net alsof het kinderfilm is) film houden.

Er komt actie in voor en je wordt in deze film verrast, en volgens 'Purmerend' is het voorspelbaar.

Pardon?? Bij deze film juist NIET!

avatar van jack-sparrow

jack-sparrow

geweldig , super , prachtig geacteerd door vin diesel.

en de film is super grappig .

hij is leuk en een plezier om te volgen

ik geef 4.0 vooral voor vin diesel en de actie.

avatar van flipske

flipske

Humor, aardig verhaal. Vin Diesel speelt zijn rol geweldig. Stoer maar toch heeft 'iets' anders. Verder standaard Disney.

avatar van FillumGek

FillumGek

Leuke film. Blinkt nergens in uit, maar is leuk voor een middagje vermaak. Drie sterren.

avatar van Wassup !

Wassup !

Lijkt me een best goeie film. Ga hem in de week kijken .

avatar van Wassup !

Wassup !

Leuke film Diesel had goed geacteert,maar wat me het meest verbaasde dat Diesel zich liet zien aan zijn softe kant,best lachen. 3.5/5 .

avatar van jackie chan

jackie chan

Deze film liet mij denken aan around the world in 80 days. Weer een grote aktie held in een kinderfilm van disney.

Maar weer een leuke film.

Wel erg voorspelbaar, maar zeker een leuke film.

avatar van Roodkapje

Roodkapje

Full metal panic (anime) meets disney. Bij momenten wel grappig, maar wel erg cliché en voorspelbaar. Een mooie familiefilm zou ik zo zeggen.

avatar van JosJJe

JosJJe

Ik vind het wel een leuke film heb hem zelf thuis,

De fopspeen.

avatar van --Nancy

--Nancy

grappige en gezellige film !!

avatar van Barcel

Barcel

--Nancy schreef:

grappige en gezellige film !!

Inderdaad

avatar van moviegirl2

moviegirl2

Ik vind deze film heel erg grappig, vooral een van de laatste scènes, als ze in de geheime kelder zitten, is goed!

avatar van queenie

queenie

ik had hem al zo lang liggen en gisteren eindelijk gekeken en het waseen verrassend leuke film. Aktie met humor zeer leuk gedaan. 3,5*

avatar van koetje boe

koetje boe

deze film is echt te gek.

ik wou hem al een hele tijd zien en dat heb ik nu gedaan met mijn vriend.

we moesten vaak lachen om vage acties.

de muziek (liedjes dus) waren erg leuk.

weet iemand hoe ze heten en van wie ze zijn?

avatar van Yuppie_Scum

Yuppie_Scum

het midden van de film is wel vermakelijk beetje té disney voor moi maar dat heeft meer met smaak te maken dan een objectief oordeel...

avatar van Martinator

Martinator

ik vind m wel grappig gary de eend is cool

avatar van soom

soom

Remember, mess with the bull, you got the horns . Geweldige quote . Ik moet hem zeker nog eens een keer gaan kijken, want ik snapte hem eerlijk gezegd niet helemaal goed. Ik had het idee dat ik erg vaak de lijn miste van alles wat er op mijn scherm gebeurde, maar aan het einde had ik het te pakken, en zelfs een paar keer hard gelachen. Deed me bij vlagen denken aan de Martin Lawrence sequel, Big Momma's House 2, alleen viel me deze iets meer tegen. Vin Diesel heeft niet een hoofd voor komedie, hij is meer het type voor harde actiefilms. Lauren Graham laat zien wat Girl Power is, wel erg goed.

avatar van dje-em

dje-em

eigenlijk toch een verrassend grappige film. Ik vond Vin Diesel juist wel overtuigend. Hij is toch een enorme kleerkast en speelt dat perfect (iets anders kan hij ook niet echt, zelfs in Boiler Room bleef het dicht bij deze rol). Maar hij was wel leuk hoor. Niet wereldschokkend maar een leuke gezinsfilm.

avatar van -jack_sparrow-

-jack_sparrow-

super-film

prachtig acteerwerk ,supercast en een geweldige eend.

ik geef hem 4.5

avatar van Sam_Bracke

Sam_Bracke

vind het wel een leuke film om te zien, niet geweldig maar wel vermakend voor un avondje:D

avatar van thesleepinghero

thesleepinghero

Inderdaad.. Voor een keertje te zien is hij wel leuk, maar dan houdt het ook op... 3*

avatar van Zuzuu

Zuzuu

Leuke film dat een 3,5 verdient

avatar van doggygirly13

doggygirly13

vind ik echt een prachtige film

die ik al verschillende keren gehuurd heb

en zal ik ook nog vaak doen

zeker een 4 waard