Genre: Komedie / Actie
Met onder meer: Vin Diesel, Brittany Snow en Max Thieriot
Releasedatum: 28 april 2005
Bekijk via Disney+
Plot The Pacifier
"Welcome to the infantry."
Navy S.E.A.L. Shane Wolfe, die in diskrediet is gebracht, krijgt een nieuwe opdracht. Hij moet de vijf Plummer-kinderen beschermen tegen de vijanden van hun recentelijk overleden vader. Deze vader was een wetenschapper voor de overheid, wiens zeer geheime experiment nog altijd in het huis van de kinderen aanwezig is.
- Trailer (YouTube)
Helga
Dwayne Murney
Howard Plummer
Actionfreak
Heerlijke film grappig dat die Dieselzo goed speelt in eeen komedie.
TOP!
energydrink
Vandaag op tv dat word kijken lijkt me wel een leuke komedie
Chips+Energydrink= Genieten.
Koudbloed
De film van inderdaad vandaag (maandag 20 juli 2009) op tv en het was een erg vermakelijke film, niet al te lastig maar gewoon grappig en leuk om een keer gezien te hebben. Echt een typische Walt Disney film!
DeCol
Stem met een half puntje verlaagd.
The Pacifier is vermakelijk en er zitten een aantal leuke stukken in. Grappig om Vin Diesel in zo'n rol te zien. Het hele gebeuren rond het huishouden was erg leuk. Het gedoe rond het geheime experiment vond ik dan weer niets.
3,5* was wat teveel van het goede, maar met 3* nog steeds een nette voldoende. Leuk, luchtig filmpje.
horsefilmfan
Best leuk voor een keer kijken,maar daarna ben je het wel zat.Ze proberen iets te veel een 'grote,sterke man' op een klein fietsje laten rijden en baby's verschonen omdat ze denken dat dat grappig is.
Natuurlijk zaten er wel leuke stukjes in,zoals met het Peter Panda gebeuren aan het eind.
3,5
Vaughn
Wel redelijk vermakelijke film, maar voor vaker, nneej..
Vin Diesel doet 't goed, maar soms dacht ik toch; zet ie zichzelf niet een beetje voor lul..?
bild
Vin Diesel acteert nog redelijk goed maar het script bevat gewoon niet genoeg humor. Het einde is ook beetje zwak.
Movie Jim
Dit lijkt wel op een Tweede deel van Kindergarten cop. Het leuke daaraan is dat ik ze wel allebei heel goed vond. Vooral Vin Diesel eerst kan die niet goed opschieten met die kinderen. En even later wel goeie harde aanpak van Diesel dus.
Lacoste
Leuke tussendoor film!
Lijkt inderdaad wel een beetje op Kindergarten Cop, maar dat mocht de pret niet drukken. Heb me gewoon vermaakt tijdens de film en ik denk dat het daar uiteindelijk allemaal om draait.
Als je deze film gaat kijken weet je van te voren dat het echt geen oscar nominatie gaat worden.
Daarom blijf ik bij wat ik eerder heb gezegd bij een andere film dat het opvalt dat de meeste onvoldoende stemmers de film en zichzelf toch echt veel te serieus nemen. En de 5** stemmers kan ik ook niet volgen, net of het niet beter kan of dat er geen betere films zijn.
Maar goed, deze film gewoon gaan kijken voor simpel vermaak en dan zal hij toch echt niet teleurstellen, acteerprestaties zijn ook niet dat je je eraan gaat ergeren, dus kortom ga hem gewoon zien.
3** wat in normale cijfers een 6 zal zijn, dus een voldoende
Kilii
Ik heb me op veel momenten geamuseerd, maar ik heb me soms ook erg verveeld.
*2,5
skullcandygirl94
heel grappig
maar bij het einde is het een beetje raar wat er allemaal gebeurd..een * 3
the.real.deal
Leuke film om een keer gezien te hebben
Ik vond vooral die leraar grappig met ze worstel gebeuren en hele doen en laten. Ook de reden van vin diesel om deze film te maken ken ik wel waarderen > ze neefjes en nichtjes konden zijn films nooit kijken omdat die voor wat oudere kijkers waren vandaar dat ie het leuk vond om deze film te maken
kleinepierik
geweldige film met veel humor waar ik nog lang om heb zitten lachen.
skullcandygirl94
leukkkk! grappige humor en vin diesel is een goede acteur
en die koreaanse buren hahaa.. die zijn best lollig ook grappig, je verwacht niet dat die twee in het complot zitten
John Lee Hooker
Met verstand op 0 is deze film wel weg te kijken. Vooral met Vin Diesel in deze rol maakt het toch wat apart. Absoluut niet mijn soort van film, maar een 2,5 durf ik 'm wel te geven.
mcdaktari
Dit begrijp ik nou echt niet dan Vin Diesel zich leent voor zo´n film, wat is dat, geld gebrek of wat ?
Heeft Arnold Swarzenegger ook eens niet ooit zo'n soort film gemaakt als kinder oppas? Die film vond ik toen ook al niks. Deze laat ik voorlopig aan me voorbij gaan, misschien kijk ik hem nog wel eens een keer als er echt helemaal niks anders is.
Minotaures
Vermakelijk film van Disney.
Acteerwerk is niet echt een groot punt, want het is en blijft een Disney kindervermaak film. Verhaal vond ik wel leuk verzonnen, grappige kinderen (tevens bloedmooie moeder en oudste dochter).
De meeste grapjes zijn echt kindergrapjes, maar voor volwassenen is het ook wel leuk. Vin Diesel achter 't stuur hier vond ik wel grappig, het is een raar gezicht om een stationwagen de wegen op te zien scheuren. En dat eend vond ik ook wel een flinke bijter.
Echt een topcijfer is dit hem niet, maar qua humor is het wel een voldoende waard.
DonOswaldo
- 1931 stemmen
Redelijk.
Allemaal zo standaard/simpel als wat, ook qua uitwerking, maar vermaakt gelukkig genoeg.
Vin Diesel voelt vooral in het begin wat twijfelachtig, maar redt zich uiteindelijk nog redelijk. Max Thieriot acteert nietszeggend en heeft geen interessante rol en van Brittany Snow is het jammer dat haar rol zo cliché is. Eigenlijk speelt van de kindertjes alleen Morgan York een dusdanig leuke rol dat het nog wat glimlachjes tevoorschijn tovert. Verder ook wel leuk om Lauren Graham te zien en Brad Garrett is geknipt voor z'n rol.
Voldoende.
sofripa
Zeer lichte kost. Soms wel grappig maar eigenlijk past dit niet voor meneer 'Pitch Black'. Deze keuze en andere jammere handel doen zijn carriere geen goed....helaas.
Op zich best leuk en Peter plummer was echt zo schattig, ook de rest van de kids waren leuk en deden het goed.
Vin diesel groeit naarmate de film vordert, en het verhaal is eigenlijk best simpel.
2,5 ster
chameau 1
geweldige film. af en toe tranen over mijn wangen van het lachen
Denzz
Vin Diesel bewijst met 'The Pacifier' dat hij nog steeds niet kan acteren. Het verhaaltje is cliché en niet erg vergezocht. De kinderen kunnen ook aan geen meter acteren. Maar... er zijn toch nog soms een paar leuke actiescènes en met de hele familie is dit wel een toffe film.
Geen aanrader, maar ik heb slechtere films gezien.
Travolta_Jackson
Erg vermakelijke disney film die net wat beter is dan derest, Diesel bewijst hier zeker dat hij kan acteren en is blijkbaar ook geschikt voor een rol als deze. Altijd jammer dat het een cliche is en hier en daar wat zoetsappig is maarja het is en blijft Disnet
JustMike
My personal favorite, THE PACIFIER!
Fantastische actie / komedie. Heb de hele film door gelachen.
De characters:
Shane (Vin Diesel)
A Duck Whisperer? Ik vind het een hele goede actie held, en voor deze film geknipt. Hij speelde ook deze rol erg goed. Erg grappig, goede actie. Een echte leger baas.
Zoe (Brittany Snow)
Zoe, een echte tiener meid, die een raadsel is voor de standaard spion/oppasser. Welke dingen zij ook doet, ze blijft een klein meisje, die ook soms een pep-talk nodig heeft.
Baby Tyler Plummer (Vink Twins)
Baby's blijven baby's, en jongens blijven jongens, ik kan hier weinig over zeggen.
Lulu (Morgan York)
Een grappig brutaal, "lief", klein meisje. Die samen met haar padvindertjes, jongentjes in elkaar slaat. Dat vond ik wel een grappig stukje. Maar zij was voor de rest ook grappig.
Seth (Max Thieriot)
Musicalster of Worstelkampioen. Nou, worstelkampioen is hij in ieder geval niet. Hij is wel de ster in de musical, En hij heeft al dat zingen zelf gedaan.
Peter (Hoover Twins)
Grappige stukjes, zoals in de ballenbak, dat de padvinders erom heen stonden. En toen was het "Loos Alarm". De Peter Pan Dans. Wie had ooit gedacht dat dit de code zou zijn.
Vice Principal Dwayne Murney (Brad Garrett)
Een echte "denkt dat hij goed is" man. Maar na het worstellen met Shane, gedraagde hij zich wel wat anders. En het worstelpakje dat hij aanhad was gewoon een beetje schaamteloos. Maar ja, als je wilt worstellen moet je dat ervoor over hebben.
Maar, ik heb gewoon zo dubbel gelegen om deze film, terwijl het ook nog eens veel actie erin heeft zitten. Die familie Chun, echt geniaal. Die waren volgens mij ook die ninja's die eerder kwamen. Maar dat weet ik niet zeker. Een hoogtepunt uit de film, is zeker de worstelwedstrijd. Maar ook het om 6.00 opstaan op een zondag morgen, vond ik wel grappig.
Pluspunten:
+Grappig
+Goede Acteurs
+Goed Verhaal
+Sterk Plot
Minpunten:
-Geen Vervolg (XD)
Verdient dik en dubbel 5*
gauke
Film is voorspelbaar, het verhaal lijkt wel voorgeprogrammeerd, de grappen zijn clichématig en Vin Diesel kan nog altijd niet acteren, en toch wekt The Pacifier sympathie op en weet te amuseren.
dave
De tutter.
Matige actiekomedie, die spierbundel Diesel tussen pampers en puberale perikelen plaatst. Heeft verder nogal wat weg van het even bizarre 'Kindergarten Cop', alleen komen de problemen hier niet enkel voort vanuit algemene onzindelijkheid. Enfin, Hollywood to the extreme, want talloze clichés weigeren onopgemerkt voorbij te strompelen. Hier en daar onbedoeld grappig, maar meer valt er niet mee aan te vangen.
Net geen flop.
2,00 (1,75)

Netflix breidt komend jaar het Koreaanse aanbod flink uit

Slasher 'I Know What You Did Last Summer' plaatst zich hoog in de Netflix Top 10

Thriller 'A Time to Kill' met Matthew McConaughey morgen op televisie

Paramount deelt trailer van de Taylor Sheridan-serie 'The Madison' met Kurt Russell

Eight Below

Gridiron Gang
Drama / Sport, 2006

Find Me Guilty
Biografie / Komedie, 2006
bodybuilder kinderenmissionbody guard wetenschapperfamilieu.s. soldierdeath of husbandus militaryaction heromale nanny