Genre: Komedie / Actie
Met onder meer: Vin Diesel, Brittany Snow en Max Thieriot
Releasedatum: 28 april 2005
Bekijk via Disney+
Plot The Pacifier
"Welcome to the infantry."
Navy S.E.A.L. Shane Wolfe, die in diskrediet is gebracht, krijgt een nieuwe opdracht. Hij moet de vijf Plummer-kinderen beschermen tegen de vijanden van hun recentelijk overleden vader. Deze vader was een wetenschapper voor de overheid, wiens zeer geheime experiment nog altijd in het huis van de kinderen aanwezig is.
- Trailer (YouTube)
Helga
Dwayne Murney
Howard Plummer
GuirY Rose
Niet super, maar wel een grappige film... alleen die poster: verschrikkelijk!!! Flauwe humor, maar heb er wel om kunnen lachen
Max Thieriot is leuk!!!
(hij speelt dat jochie dat zijn haar verfde
Marcusnld
Wat een ongeloofelijke slechte film, en wat is die diesel een waardeloze acteur.
Anjin
Vin Diesel is 1 van de beste acteurs die er tegenwoordig
is..
Is alleen jammer dat hij deel 2 van Triple XXX heeft laten
schieten voor deze film.
JoeCabot
Aan de score voor pulp fiction en k3 is Anjin duidelijk een kenner...
Pieter Montana
Aan de score voor pulp fiction en k3 is Anjin duidelijk een kenner...

as
Vin Diesel is 1 van de beste acteurs die er tegenwoordig
is..
Is alleen jammer dat hij deel 2 van Triple XXX heeft laten
schieten voor deze film.
afca_fanatic
vond er niet veel aan beetje eentonig en je weet al wel hoe het gaat maar toch omdat Vinnie Diesel erin speelt is het altijd mooi om te kijken 3* voor de fun
maxcomthrilla
Ik had de dvd al een tijdje op mijn schappen liggen, de wat koele reacties weerhielden mij ervan om hem gelijk te kijken. Met een laag verwachtingspatroon heb ik hem dan ook gekeken.......en hij viel me reuze mee. Goede humor, amusante verhaallijnen, ik was benieuwd hoe dit af zou lopen. Misschien het einde een beetje voorspelbaar maar toch: ik heb me vermaakt, *4.
scalune
Leuke film op lekker onderuit gezakt op de bank te bekijken. Niet veel nadenken gewoon dom kijken...
fokkit08
Ja, hij is samen met Steven Seagal toch wel één van de pareltjes in Hollywoodproducties.
Even serieus. Verstand op nul, lekker gaan zitten en dan heb je een vermakelijke film.
Captain Pervert
- 2099 stemmen
Best leuk, heel standaard, maar toch leuk. Voor een jong publiek, dat wel.
Maar ik heb gewoon een zwak voor Vin Diesel. Met zijn kale kop. "Did not know who was fucking with."
nickvanzutphen
vermakelijk , alleen zoals de meeste van zulke films heel voorspelbaar
tinus85
zou niet weten wat er goed was aan de film. vin diesel speelde zeer zwak en ongeloofwaardig. en die kinderen die alles uiteindelijk weer redden. gewoon zielig.... ok, voor jonge kinderen kan het een leuke film zijn... maar voor mij absoluur niet...
Megan_74
Ik vond er niet zo veel aan.
Heb hem in elk geval helemaal afgekeken.
Ik vind Vin diesel niet geschikt voor dit soort films, hij had naar mijn mening beter in triple x 2 kunnen spelen.
miss con
wel grappig, maar meer niet. Ik vond het wel grappig dat diesel in zon film speelt, dat kan hij wel...
een 3*
Jennifer
Aardige film. Vin Diesel in een komische rol a la Schwarzenegger in Kindergarten Cop? Net als bij Schwarzenegger vind ik Vin toch beter in een wat grimmiger rol. Vin Diesel die lacht? Brrrr.......
DiKKe_OsCaR
- 2029 stemmen
Vin Diesel is één van de allerslechtste acteurs ever.. Desalniettemin ga ik deze film toch maar kijken.. Hopelijk niet om hem straks te moeten afkraken.
Dementor_20
Vind ik wel meevallen als ik eerlijk ben. Vertel me dan ff waarom je hem zo slecht vind, dat schept een hoop duidelijkheid. Ik vind VinDiesel in Pitch Black, egt erg goed, in Triplle xXx speelde hij gewoon zn personage, niks mis mee. Verder vind ik het gewoon een prima acteur voor de toekomst.!.
The Contender
Wel een vermakelijke film. Er zitten wel wat leuke momenten in. Niet heel bijzonder, maar toch leuk om te zien.
FreAky_boY
jah tis weer een leuke Familie film....
mr diesel Spierbundel, die zich moet vermaken met de KIDS
pietje punk
hij was nog best lollig. ik dacht echt dit word niks en ik mag vin diesel eigenlijk helemaal niet, maar toch.
disney krijgt het altijd weer voor elkaar om toch een kijkbare film te bakken. goeie lui daar bij disney.
Elineloves
Verschrikkelijk, had hier zoveel meer van verwacht.
Echt zeer jammer..
Bones1138
Tja, het schijnt dat in elke loopbaan van Hollywood spierbundels een punt komt dat ze een dergelijke carrière-plons moeten maken. Ik denk aan 'Stop, or my mom will shoot' met Stallone, 'Kindergarten Cop' met Arnie of "Mr. Mom" met Hulk Hogan. Persoonlijk vind ik het allemaal bagger. De enige die op dit gebied in mijn ogen een goede kans maakt is toch wel 'The Rock' met zijn prachtrol als homo in 'Be Cool'...
SuperSideSwipe
Mensen stellen zich al gauw aan.
Dit is gewoon een leuke film. Nou vond ik Kindergarten Kop ook leuk waar anderen al naar haden verwezen daar niet van.
Ik vind Vin Diesel zeer geslaagd als in deze rol. Het verhaal liep lekker vlot. De grappige momenten waren in goede hoeveelheid en goed getimed aanwezig.
Het enige waar over te klagen valt zou kunnen zijn dat we dit zelfde verhaal al een heel wat keren langs hebben zien komen. Persoonlijk heb ik daar zelden moeite mee indien dit met enige kwaliteit wordt gedaan, en dat is dit keer het geval.
3,5

Netflix breidt komend jaar het Koreaanse aanbod flink uit

Slasher 'I Know What You Did Last Summer' plaatst zich hoog in de Netflix Top 10

Thriller 'A Time to Kill' met Matthew McConaughey morgen op televisie

Paramount deelt trailer van de Taylor Sheridan-serie 'The Madison' met Kurt Russell

Eight Below

Gridiron Gang
Drama / Sport, 2006

Find Me Guilty
Biografie / Komedie, 2006
bodybuilder kinderenmissionbody guard wetenschapperfamilieu.s. soldierdeath of husbandus militaryaction heromale nanny