• 9.369.458 stemmen

Geregisseerd door: Adam Shankman

Met onder meer: Vin Diesel, Brittany Snow en Max Thieriot

Releasedatum: 28 april 2005

Plot The Pacifier

"Welcome to the infantry."

Navy S.E.A.L. Shane Wolfe, die in diskrediet is gebracht, krijgt een nieuwe opdracht. Hij moet de vijf Plummer-kinderen beschermen tegen de vijanden van hun recentelijk overleden vader. Deze vader was een wetenschapper voor de overheid, wiens zeer geheime experiment nog altijd in het huis van de kinderen aanwezig is.

Shane Wolf

Dwayne Murney

Howard Plummer

avatar van BellaVita

BellaVita

misschien één keer gelachen tijdens de film... niet grappig, voorspelbaar... 3xniets dus. En omdat iedereen met Kindergarten cop moet vergelijken: Schwarzenegger kan grappig zijn, Diesel helemaal niet! 1,5*

avatar van tv1984

tv1984

Ik geef een 3 omdat brittany snow zo lekker is. En inderdaad schwarzenegger is grappiger. al bij al een redelijke film

avatar van Doom

Doom

Hmm, tja wat moet je hiervan zeggen.

Het heeft heel af en toe wel flauwe grappen maar ik heb er niet echt met plezier naar gekeken, het is allemaal zo saai en voorspelbaar. Vooral op het einde begint de film zeer irritant te worden, begin was nog wel redelijk te noemen.

En als je het moet vergelijken met Kindergarten Cop, tja dan is die film toch een paar x beter, want deze film deed me niet veeel.

avatar van IcU

IcU

Ik vond hem echt leuk. Ik had lagen verwachtingen na alle resencies te hebben gelezen. (Veronica Magazine gaf hem maar 1 (!) ster) Ik vond hem erg leuk en er zaten goeie grappen in. Ok, er konden wat meer en betere grappen in, maarja. Ik heb me zeker vermaakt en Diesel deed het best leuk. 4*

avatar van Niels_G60

Niels_G60

K vond em ook echt goed! Heb helemaal dubbel gelegen

avatar van Stevo

Stevo

Ook mij viel de film mee. Diesel kan dan wel absoluut niet acteren, maar de situaties waren best leuk. Ik vond hem in ieder geval frisser dan zijn voorganger kindergarten cop.

avatar van aad22

aad22

Leuke film om gezien te hebben

avatar van bvonk

bvonk

niet veel bijzonders maar wel leuk om eens te zien!

3.5

avatar van mikoz

mikoz

bvonk schreef:

niet veel bijzonders maar wel leuk om eens te zien!

3.5

Je geeft een 5..?

avatar van joeri15

joeri15

leuke film 3*

Ik vond dit een geslaagde komedie, hier en daar een paar keer gelaggen. Als ik eerlijk moet zijn had ik niet veel van de film verwacht, maar uiteindelijk vond ik de film toch wel erg leuk. Vin Diesel zet hier een leuke rol neer, als Navy S.E.A.L. Gewoon een leuke film om te zien. Ik vind hem wel best veel weg hebben van Cheaper By The dozen. Maar wat ik al zei, een erg leuke film !

avatar van Guiny

Guiny

zeer goede film echt grappig en toch ook wat actie

avatar van olano

olano

Vond het wel een geslaagde komedie, waarin we de stoere Vin Diesel eens op een totaal andere manier aan het werk zien. 3,5 *

avatar van FeRdY

FeRdY

enige leuke van de film was de eend

avatar van Bartje11

Bartje11

Het is precies wat ik had verwacht van deze Disney-film.

Best aardig, maar dan meer voor kinderen.

avatar van apple_mathias

apple_mathias

één van de slechtste komedies dat ik ooit heb gezien

er was één element grappig, dat die vrouw van de trap viel.

dat is echt alles

avatar van Turkeyloverz

Turkeyloverz

Toen ik voor het eerst las dat Vin Diesel in DEZE film de hoofdrol zou krijgen kon ik het niet geloven, maar hij kan het dus toch..Leuke geinige film.

Vooral de baby die huilt bij het zien van de scheve ogen van zijn zus...

avatar van Stallion

Stallion

Leuke film. Iheb hem laatst geizen en moest een aantal keer lachen. En ik vind dat Vin Diesel wel grappig kan zijn. Hij krijgt 3,5

avatar van patrick17

patrick17

Zeker een vermakelijk film je ziet nu de andere kant van Vin Diesel niet alleen maar actie actie actie maar nu ook een komedie!!

3 ***

avatar van aagje30

aagje30

Gewoon een leuke gezellige film voor een regenachtige dag.

avatar van David_D

David_D

De film bevat een aantal leuke stukjes.

avatar van V

V

Vin Diesel en spreken.

Helaas een onmogelike combinatie. Waarom beperkt die spierbundel zich niet gewoon tot no nonsense actiefilms. Weinig lullen, veel knokken, daar is ie goed in. Deze 'prestatie' is gewoonweg lachwekkend.

Eerste half uur was kut, tweede vermakelijk, derde kut. 1,5* voor het tweede deel en het schoolhoofd.

avatar van *Chrissie*

*Chrissie*

Als je in een vervelende bui bent is dit een aardige film om te kijken. Verstand op nul en kijken maar, dan kun je nog best even wat lol aan de film beleven. Een keer kijken is goed een tweede keer wordt het echt irritant.

echt een leuke film voor iedereen.

ik heb hem nu zelf en kijk hem steeds weer.

ik moes lachten tien ik zag dat het in het nederlands betekend 'de speen'.

avatar van ¤smas¤

¤smas¤

ik vond het een aardige film en het meest aandoenlijke stukje in de film vond ik dat stukje dat Vin de p.p dans ging doen!! echt geweldig en schattig.

avatar van Anakin01

Anakin01

Een grappige, ont-spannende leuke film!

Wanneer Vin de p.p. dans ging doen, was idd wel een goede scene..

Er waren nog talrijk leuke andere gebeurtenissen:

Maar ik moet toegeven, ik had ietsje meer verwacht, maar het is zeker wel een aardige film!

Een kleine 3,5*

avatar van Prissie

Prissie

Ik vond het een leuke film.Ik ben er met een vriendin naartoe geweest in de bioscoop.Een 4,5!

avatar van Materny

Materny

Slecht in elke zin.

Plot, acteerwerk,dialogen,humor,actie.

Geen een van deze aspecten slaagde dus heb ik geen andere keus dan deze film te veroordelen tot een zware onvoldoende

avatar van Movie_Diva

Movie_Diva

Vond de film wel oke.Maar ik vond Vin Diesel tegen vallen.Hij maakte er niet een "Vin Diesel"film van vind ik.Brittany Snow vond ik wel oke.Ik geef de film dus een 2,5

avatar van Yule Log

Yule Log

Komedie en actie. Dat is wat je krijgt. Vin Diesel speelt prima de stoere oppasser zonder verstand van kinderen. Een hoop gedoe en alles komt goed. Leuke film hoor!