Genre: Komedie / Actie
Met onder meer: Vin Diesel, Brittany Snow en Max Thieriot
Releasedatum: 28 april 2005
Bekijk via Disney+
Plot The Pacifier
"Welcome to the infantry."
Navy S.E.A.L. Shane Wolfe, die in diskrediet is gebracht, krijgt een nieuwe opdracht. Hij moet de vijf Plummer-kinderen beschermen tegen de vijanden van hun recentelijk overleden vader. Deze vader was een wetenschapper voor de overheid, wiens zeer geheime experiment nog altijd in het huis van de kinderen aanwezig is.
- Trailer (YouTube)
Helga
Dwayne Murney
Howard Plummer
Silvio Dante
Leuk filmpje voor het hele gezin. Geen hoogvlieger, maar net als Meet The Parents e.d. zeer vermakelijk. 2.5*
speedfreak
typische gezinsfilm (voor gezin met jonge kinderen
). Het is wel overduidelijk dat het een film van Disney is. De personages zijn maar flauwtjes uitgewerkt en de wending van het verhaal (als de kids plotseling wel overeenkomen) is nogal direct en niet echt natuurlijk. Ik snap niet wat Vin Diesel in deze film doet, ik dacht dat de film toch wat stoerder zou zijn doordat hij op de cover staat.
De film is wel leuk om eens te zien als het slecht weer is, maar verwacht er niet te veel van. Het is een typische feel good film.
kimberlyVD
toffe film! typisch disney wel maar dat vind ik juist leuk...
Vin Diesel deed het ook zeker niet slecht.
Een 4
Ronhart
Wat magere film. De verschillende thema's actiefilm, komedie, romantiek, drillen van chaos naar orde en discipline enz. vond ik op een weinig geslaagde manier door elkaar gehusseld. De humor was bepaald niet uitbundig en bracht bij mij niet meer dan vrij vaak een glimlach tevoorschijn. Vin Diesel vond ik het heel aardig doen, ondanks dat dit zijn stiel niet is.
Ik kan mij voorstellen dat het voor de kids een hele aardige film is. Ik kom zelf niet verder dan net voldoende, een mager zesje dus, of een kleine 3***
Tifamientje_XIII
Vin diesel in een komedie is ook weer eens wat anders, het was leuke om te zien.
Het is zeker een goede film !
RyanB
Ik heb hem vaak in de videotheek zien liggen alleen ik wou hem nooit meenemen omdat ik dacht dat ie tegen zou vallen, viel mee leuke film. 3*
bobolinski
Zitten wel leuke stukjes in maar geen bijzonder goede film, deze
notorious_kim
ziet er wel nog een geinige film uit, moeten ze dringend eens op tv spelen, want aan zulke films wil ik geen geld geven!
kimberlyVD
Hij lijkt je wel leuk maar je wilt er geen geld aan geven?
Musicer
Zeer zwak: totaal niet grappig waar het dat net probeert te zijn. 1* voor Graham en die buitenlandse nanny.
briek
Mag misschien bij momenten flauw zijn, maar voor een komedie heb ik er alleszins toch goed mee kunnen lachen en dat is nog steeds het voornaamste bij een komedie!
matjuhhh
Het was wel een vermakelijke film, soms zaten er wat saaie stukken in dat ik dacht van: ' wanneer ik het nou afgelopen?'. Maar met Vin Diesel maken ze het helemaal goed
missl
Wel vermakelijk, wel grappig om zo'n grote man dat werk te zien doen.
vaneijck
Zoals eerder aangegeven, leuke (zaterdagsavond) film voor het hele gezin.
Vin Diesel vervult de rol als babysitter erg goed, op een humoristische manier.
sartbeau
Een leuke actie-film. Het is uiteraard wel voorspelbaar. Maar voor indrukwekkende plotwendingen moet je niet bij deze film zijn.
Gewoon een vermakelijke en grappige actie-film.
Michaelpitt
Deze heb ik al zovaak gezien, hij blijft leuk. Echt een superleuke comedie!
The Pacifier wordt vaak vergeleken met Kindergarten Cop en dat is als je deze film gezien hebt ook wel terecht. Vin Diesel heeft tot nu toe altijd in actiefilms gespeeld en probeert nu eens in een kindvriendelijke film een totaal andere rol neer te zetten. Destijds gold bij Arnold Schwarzenegger precies hetzelfde verhaal. Vin Diesel doet in deze film zijn best, maar mist toch het komische talent, wat een Schwarzenegger bijvoorbeeld wel had. Het geheel is verder wel onderhoudend en hoewel alles zo voorspelbaar is als maar zijn kan, verveelt het ondanks een hoop flauwigheid niet. Er zitten zelfs nog wel een paar grappige scenes in, met dank o.a. aan de eend.
JDSsmetje
Een in de eerste plaats humoristische film met Vin Diesel die er nogal stoer uit ziet enz. die dan plots kinderen moet gaan opvoeden. Zeer simpele humor en erg voorspelbaar verhaal. Vin Diesel doet het matig, Brittany Snow ook. Vind het nogal een kinderfilm en heb niet echt gelachen. Zwakke film!
JellevOosterhout
een erg leuke film! het kijken waard, scene's zaten goed in elkaar! en leuk om zoon man als babysit te zien,
aerams
Vin Diesel past in zijn rol. Het is een onrealistisch verhaal maar dat stoort mij zo niet.
Leland Palmer
Dit vond ik een dikke meevaller. Vin Diesel is zo fout bezig dat ik het weer leuk begon te vinden eigenlijk
De kinderen deden het allemaal prima eigenlijk, vooral Brittany Snow. Die zag er ook heerlijk uit overigens.
Voor de rest erg voorspelbaar en eigenlijk gaat het nergens over, maar ik vond het erg vermakelijk. Het huis is een erg leuke setting en staat garant voor een paar erg komische scénes. Makkelijke voldoende voor deze vlotte wegkijker.
skipy05
heel leuke film. Verhaal is goed. Vin Diesel speelde zijn rol heel goed. Het is zo een wat een andere rol.
drlina
echt heel erg grappig!! Het blijft gewoon leuk. Ook als men het een paar keer gezien heeft.

HBO Max-kijkers vol lof over eerste aflevering 'A Knight of the Seven Kingdoms'

Netflix breidt komend jaar het Koreaanse aanbod flink uit

Slasher 'I Know What You Did Last Summer' plaatst zich hoog in de Netflix Top 10

Thriller 'A Time to Kill' met Matthew McConaughey morgen op televisie

Gridiron Gang
Drama / Sport, 2006

Find Me Guilty
Biografie / Komedie, 2006
bodybuilder kinderenmissionbody guard wetenschapperfamilieu.s. soldierdeath of husbandus militaryaction heromale nanny