• 9.377.381 stemmen

Geregisseerd door: Adam Shankman

Met onder meer: Vin Diesel, Brittany Snow en Max Thieriot

Releasedatum: 28 april 2005

Plot The Pacifier

"Welcome to the infantry."

Navy S.E.A.L. Shane Wolfe, die in diskrediet is gebracht, krijgt een nieuwe opdracht. Hij moet de vijf Plummer-kinderen beschermen tegen de vijanden van hun recentelijk overleden vader. Deze vader was een wetenschapper voor de overheid, wiens zeer geheime experiment nog altijd in het huis van de kinderen aanwezig is.

Shane Wolf

Howard Plummer

avatar van Martinator

Martinator

doggygirly13 schreef:

vind ik echt een prachtige film

die ik al verschillende keren gehuurd heb

en zal ik ook nog vaak doen

zeker een 4 waard

waarom koop je 'm dan niet gewoon

zo duur zal die niet meer zijn.

avatar van PKlijnstra

PKlijnstra

Grappige familie-film.

Ik vond hem niet voorspelbaar, en was ook benieuwd wat er met hem zou gaan gebeuren, als de moeder terug kwam.

Goed einde en een goed verhaal.

Van mij krijgt ie een 4* !

avatar van markie1978

markie1978

Zeer flauwe film

avatar van Cfour

Cfour

Leuke film om even tussendoor te kijken, geen topper en geen grote actiescenes. Goed detail, Vin Diesel zit aan het einde van de film goed onder de schaafwonden. Vaak zie je na vechtpartijen dat de acteurs er nog behoorlijk goed uitzien. Ik hou van details n.l.

3 sterren.

avatar van Chulaa

Chulaa

Leuke film voor een regenachtige zondag middag. En uiteraard een puntje voor mijn favoriet, die het deze keer weer super deed

avatar van EVILdolphin

EVILdolphin

Vin Diesel die destijds 2 fast 2 furious liet schieten ( hij was gevraagd) voor een kinderfilm. Ik hield mijn hart vast toen ik het hoorde. Echter vond ik het wel een geslaagde film. Leuke humor, en soms geinige dialogen.

Conclusie: 3 ***

avatar van maxB

maxB

aardige film, maar je moet er niet te veel van verwachten. want eigenlijk is het geen komedie, vaak heb ik niet gelachen 2.5

avatar van Dianaa`

Dianaa`

Leuke film. Op sommige momenten heb ik wel erg moeten lachen. Verder vind ik dat Vin Diesel het in deze film wel goed doet. De acteerprestaties van de andere personen zijn ook wel redelijk.

Gewoon een leuke film voor o.a. een regenachtige dag.

avatar van Chattingforum

Chattingforum

Geweldige film. met een super goede acteur. Echt heel mooi einde,. En zag een Pikachu beestje:D Echt gewoon goed:P

avatar van Thomas83

Thomas83

Een erg zwakke film, en aan het begin is de film wel heel erg. Maar later wordt het allemaal ietsje beter en wordt de film zelfs nog vrij vermakelijk.
Maar dat neemt niet weg dat de acteerprestaties heel slecht zijn, de personages nogal karikaturaal, de grappen niet leuk en de actie over het algemeen niet goed. Al moest ik wel lachen om dat gevecht met al dat speelgoed, dat was wel geinig verzonnen op zich. Maar verder is de film niet bepaald vernieuwend en origineel te noemen. De dialogen zijn vaak ook onbeholpen slecht. Vond het nog wel geinig toen Vin Diesel op een gegeven moment "give me twenty" zei tegen dat binnensluipende vriendje.
De twists op het einde waren extreem voorspelbaar. Dat die militair een bad guy was zag je al een kilometer van tevoren aankomen, maar ook dat die buren bad guys waren en de ninja's die Vin Diesel aanvielen viel al heel snel te voorspellen.
Al met al heb ik er nog wel 1.5* voor over, omdat ik het niveau op het einde iets vond stijgen. Dat scheelt toch nog wel een halve ster voor me. Maar doe mij maar Kindergarten Cop, als ik toch zo'n soort film moet kijken.

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

aardig matige film.

Niet alles was goed in elkaar gezet en het was voor 90% zeer voorspelbaar! Aldus een nogal slappe film , MAAR er zaten ook veel leuke stukjes in zoals de worstelscene.

Kortom : AARDIG MATIGE FILM , MET WAT LEUKE STUKJES.

2.5***

avatar van neo

neo

Aardige variant op Kindergarten Cop, met Diesel als vervanger van Schwarzenegger. Uiteraard standaard, grappen die je mijlenver ziet aankomen, maar toch wel vermakelijk tot aan het einde. Muziek van Debney is best leuk, maar overduidelijk een copy paste van de temp score zoals de man al jaren aflevert. Al lijkt het hier soms een parodie vorm aan te nemen die mij beter bevalt van andere die ook nog eens vermoeiend klinken. Overigens ook alweer voor de zoveelste keer hergebruik Morricone's Il Buono, il brutto, il cattivo.

avatar van Minority_Check

Minority_Check

cijfer verhoogd naar 3.5

het is toch best grappig in het begin

avatar van jimcarrey gek

jimcarrey gek

goeie film comedie met veel actie en nog goed dat zie je niet vaak 4,0 (op het randje anders was het 4,5)

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Een nogal erg flauwe Film zeg en ik vond het op een begeven moment ook nog saai worden en de acteerprestaties ? Mwah Vin Diesel vond ik eigenlijk niet zo Goed spelen maar ondanks dat toch nog wel een beetje Vermakelijk en vandaar toch nog net 2.5*.

Ps : Vin Diesel deed me denken aan Arnold Schwarzenegger.

avatar van horsefilmfan

horsefilmfan

The Peter-Panda dance

avatar van Puthenaer

Puthenaer

Weinig leuke film. Ik wilde na de eerste paar scenes als stoppen, maar deed dat uiteindelijk pas na een uurtje. een man die zwemmend met flippers een boot + 4 jetski's bij kan houden, laat staan inhalen! Maar goed; het is Disney; het zal kinderen niet opvallen......

avatar van QuidQuoPro

QuidQuoPro

Bagger van de eerste orde !

avatar van Theunissen

Kopie van Kindergarten Cop maar dan nog eens een graatje slechter. Het verhaal heeft weinig wol en de grappen zijn helemaal niet leuk. Vin Diesel in een comedy past ook totaal niet en dat kun je goed zien in deze film.

Na het uitbrengen van deze film is het met Vin Diesel ook berg afwaarts gegaan want ik heb hem daarna niet meer in Bioscoop films gezien.

avatar van Quentin

Quentin

2*, voornamelijk voor Lauren Graham.

avatar van lucdecoster

lucdecoster

Na een uur viel ik bijna in slaap, uiteindelijk volledig gezien.

avatar van Weertenaar

Weertenaar

Aardig om een keertje gezien te hebben, maar dat is het dan ook: 2.50
Ik dacht toch echt dat ik te maken zou krijgen met een goed geluimde komediefilm, maar dat zat er werkelijk geen seconde in. Ik heb niet een keer moeten lachen, en is het niveau van de humor werkelijk waar om te janken. Of ik begrijp de Amerikaanse humor gewoon niet, dat zou natuurlijk ook nog kunnen... Maar dat neemt niet weg dat de film bij mij geen moment echt kon boeien, en enkel wat punten scoort op de randzaken van deze film.

Zelden heb ik zo'n armoedig verhaal mogen aanschouwen. Het gaat werkelijk he-le-maal nergens over. Dit kan ik nog door de vingers zien als er veel momenten van humor in de film aanwezig zijn, maar daar was nog geen halve milliseconde sprake van. De Peter Panda Dance of hoe die als grappig bedoelde shit ook mag heten, was een ontluisterend zwakke poging tot humor. Ik ben er eerder van gaan janken... Het zal er wel mee te maken hebben dat de film meer als kinderfilm is bedoeld, maar dan nog. Nou vooruit, toch nog een puntje voor de scriptschrijver op dit onderdeel omdat hij er in geslaagd is zo'n slap ouwehoer verhaal op te pennen dat het haast toch nog lachwekkend word...

Wat heeft Vin Diesel hier in hemelsnaam te zoeken... Ik vind hem best een goede acteur, maar de keuze om in deze komedie mee te spelen doet op zijn zachtst gezegd afbreuk aan zijn status. Naar mijn mening is het scala aan genres waarin Diesel in thuis hoort niet heel erg breed (Hij is geen Nicolas Cage om het zo maar te zeggen), maar het genre komedie past daar in de verste verte niet bij. Hij weet zich in het overgrote deel van de film absoluut geen houding te geven, en zijn eigenlijk alleen de eerste paar minuten als hij commando'tje speelt hem op het lijf geschreven. Daarbij zijn de meeste dialogen echt om te huilen zo slecht. Brittany Snow kende ik van John Tucker Must Die, die weliswaar een jaar later uit kwam, en speelde toen alleraardigst. Daar is nu echter maar weinig sprake van. Haar goede kop maakt nog iets goed, maar het acteren van haar kant was een klap minder dan in eerder genoemde film. De andere rollen zijn een stuk beter gelukt, waarbij ik toch wel enige bewondering heb voor de mensen die de jongste kinderen hebben begeleid bij het acteren, dat lijkt me allerminst gemakkelijk.

Over realisme hoeven we het in deze film eigenlijk niet eens te hebben. Ik zou daar wat gemakkelijker mee om kunnen gaan als de humor in de film goed geslaagd was, maar daar was geen sprake van, en dus moet de film ook op dit onderdeel de pijnbank op. Het is lachwekkend dat een militair bij een gezin intrekt, maar hoe hij de kinderen in een paar dagen omtovert van ongehoorzame drabbers tot welopgevoede kinderen dat lijkt me wel heel erg vergezocht. De pogingen tot humor zijn zo slecht dat je juist daar om zou moeten lachen, maar de inbreng van enige vorm aan realisme in deze scenes was duidelijk teveel gevraagd.

De beperkt toegepaste special effects zijn dan wel weer redelijk in orde, maar het kan zoveel beter. Enkel de scene waarbij Shane met zijn laptop op de wip zit met de kinderen is zo nep dat het afbreuk doet aan het geheel. Maar echt top zijn de overige special effects nooit. De scenes met de eend zijn dan wel weer alleraardigst, en ook de vechtscene met de twee spleetogen in het huis van de Plummer's was lang niet verkeerd. De montage van deze film rammelde aan alle kanten, maar goed, dat neem ik dan maar voor lief.

In mijn verslag ben ik genadeloos op de meeste punten, maar zaten er zeker wel een paar goede elementen in de film. Zo zit de vaart er goed in, en zit er lekker veel afwisseling in de vele verschillende scenes. Dat maakt het verhaal lekker levendig, helaas maskeert het de belabberde inhoud hiervan echter niet. Ondanks dat ik geen seconde heb kunnen lachen, er van alles en nog wat aan de film schort en Vin Diesel helemaal niets in deze film te zoeken heeft was het best aardig de film een keer te zien, maar als ik deze verplicht nog een keer moest kijken, dan denk ik dat het cijfer veel en veel lager zou zijn geweest. Vooruit, voor het neerzetten van de jongste kinderen op de set, en de scenes met de (echte) eend heb ik toch wel wat bewondering, en zal ik enigzins mild zijn voor deze film. Toch een 2.50 dan maar, maar die is wel zeer krap.

avatar van Dirigent

Dirigent

Geen topper van Vin Diesel ik heb veel actiefilms van hem gezien waar ik helaas niet allemaal de naam nog van weet, de film heeft erg droge humor en begint na een uur ongeveer inderdaad aardig te vervelen.

* *

avatar van The Oceanic Six

Typisch een film waarin ze een stoere man in een komedie met kinderen zetten. Zie ook The Rock in The Game Plan of Arnold Schwarzenegger in Kindergarten Cop.

Ik vond het nog niet eens zo slecht. Vin Diesel speelt leuk en ook al is het niet zijn genre, hij doet het zeker niet slecht. Het grote nadeel van zon film is dat de humor altijd allejesus braaf en rustig is. Het moet een film voor de familie worden he...

Vind je dat soort humor niet erg dan kan je je zeker vermaken met deze film.

avatar van wwelover

wwelover

The Oceanic Six schreef:

Ik vond die 2 het leuker doen. Vin Diesel vind ik sowieso geen geweldige acteur. Straalt weinig uit. In deze film is het neit anders. Vond hem redelijk zwak. Humor is af en toe leuk, maar te simpel.

avatar van witboek

witboek

Martinator schreef:

waarom koop je 'm dan niet gewoon

zo duur zal die niet meer zijn.

Die persoon kan hellemaal niet acteren, stomme film. Soms waren er wel grappige zaken in, maar ik kan de hoofdspelen niet rieken of zien. Ik denk gewoon omdat hij een beetje spieren heeft en een paar actiefilms heeft gespelen, denk hij dat hij alle rollen kan spelen, wat absoluut niet is. Als je niks te doen hebt of je ligt ziek in bed is de film een goede tijdverdrijf.

avatar van Yvo1983

Yvo1983

• 1920 stemmen

VIn Diesel kan op geen enkel moment typen aan ARNIE! Zowel kwa kas als acteerprestatie. Die Vinnie zo beter nog wat gaan trainen als hem nog maar aan de knieen van ARNIE wil rijken!!

avatar van film88888

film88888

Niet meteen mijn film genre, en de film is ook zeker geen goede film, maar voor een avondje als je niks te doen hebt, of je weet niet wat te bekijken kan deze wel goed zijn, maar een 2de kijkbeurt zou ik niet doen bij deze.

Vin Diesel kan niet meteen schitterend acteren, en dan is dit nog ook een komedie dus ik wist wat ik moest verwachten.

Het verhaal was ook maar flauw, maar het einde vond ik dan wel goed, omdat ik het echt niet verwacht had op het eind, maar dat maakt de film niet goed.

Erg goede film voor de kinder's, en als je hem ook bekijkt voor familie-film gaat het wel, maar eigenlijk is dit niks voor mij.

2,5 sterren

avatar van Sportingerke

Sportingerke

Echt slecht vond ik deze film niet en er waren wel een paar erg grappige scènes.

Deze film is dan ook erg goed om te bekijken samen met kinderen, maar het verhaal is te flauw en de originele (ironie ) vuile pamperscènes horen niet tot mijn favorieten.

Ook het feit dat het soldatengedoe ("geef acht") bij iedereen ervoor zorgt dat er een stalen discipline komt, zorgt ervoor dat ik het allemaal nogal kinderachtig vind.

Leuk vermaak, maar niets meer.

avatar van helleke

helleke

Ontzettend flauwe film,het verhaal was zeer povertjes en de acteerprestaties waren beneden alle peil.

Vin Diesel heb ik al goed weten acteren,maar hier gaat hij serieus mee ten onder met de film.

1,5 sterren