• 9.369.453 stemmen

Geregisseerd door: Adam Shankman

Met onder meer: Vin Diesel, Brittany Snow en Max Thieriot

Releasedatum: 28 april 2005

Plot The Pacifier

"Welcome to the infantry."

Navy S.E.A.L. Shane Wolfe, die in diskrediet is gebracht, krijgt een nieuwe opdracht. Hij moet de vijf Plummer-kinderen beschermen tegen de vijanden van hun recentelijk overleden vader. Deze vader was een wetenschapper voor de overheid, wiens zeer geheime experiment nog altijd in het huis van de kinderen aanwezig is.

Shane Wolf

Dwayne Murney

Howard Plummer

avatar van bioscoopzaal

bioscoopzaal

Ik heb geen idee of dit wat wordt, maar de trailer is in elk geval erg grappig.

avatar van BS

BS

de ja du ...

anyway inderdaat leuke trailer.Beetje vreemde combo van Diesel maar misschien gewoon leuk om tussen al het Riddick-gedoe eens wat anders te doen.

Zoals gezegt leuke trailer en ik hoop ook op een leuke film!

avatar van morpheus

morpheus

Lijkt me verschrikkelijk cliche en zal wel niks worden maar toch vond ik de trailer best leuk.

avatar van hollywood

hollywood

heb net trailer gezien. Denk dat het een leuke film is.....

avatar van titia

titia

Waarom doet deze film me zo aan kindergarten cop denken? Ben ik de enige?

avatar van izzie

izzie

trailer is wel grappig het heeft wel iets zeker wel iets van kindergarten cop, afwachten maar gaan hem wel kijken.

avatar van Mk

Mk

Ik heb deze film gezien omdat ik me verveelde en er echt niets anders draaide in de bios. Had er dus niet echt hoge verwachtingen van. Hij was toch wel grappig, alleen je ziet wel veel grappen aankomen. En dat sentimentele gedoe (waarom dat altijd in comedies moet snap ik niet) zit er ook weer in, dat vond ik wel jammer. Over het algemeen wel grappig dus, en ik was weer even van de straat.

**1/2

avatar van Filmkijkertje

Filmkijkertje

Ik heb deze film samen met mijn neefje van 10 jaar gekeken en vond het erg grappig.

Niet heel erg origineel, er zijn verschillende soortgelijke films geweest, maar de uitvoering was wel OK; er zaten leuke grappen in en Vin Diesel was minder misplaatst in de film dan van tevoren verwacht.

Mijn neefje vond het super en kan niet wachten totdat de film uitkomt op DVD zodat hij hem nog een keer kan zien.

***1/2

avatar van Film Pegasus

Ik heb vorig weekend deze film gezien en hij was beter dan verwacht. De comentaren waren niet zo echt goed over de film (vergelijking kindergardencop enzo...) maar de grappen zijn wel grappig en het verhaal is goed genoeg om de film te onderhouden. Leuke Vin Diesel die het er veel beter van afbrengt dan z'n collega Schwarzenegger in Kindergardencop (om de vergelijking dan ook maar ineens te maken) Een aanrader voor een gewone ontspannende avond entertainment. Niet meer, maar zeker ook niet minder. ***1/2

avatar van 3Rwin

3Rwin

Yep, zojuist gezien en hij is best lachuh!

Vind Diesel in deze comedy ook stukken beter dan in zijn duffie aktiefilms....

avatar van stinissen

De Peter Panda dans.......

avatar van nickvanzutphen

nickvanzutphen

heeft al veel geld opgebracht in amerika , zal hij hier ook wel gaan doen , terwijl het niet echt een goede film is , verhaal lijkt ook veel op dat van kindergarten cop

avatar van kittyklitty

kittyklitty

Totaal niets. Een zak stront kan nog beter acteren. Nee die Diesel moet zich houden bij zijn genre... "domme actie" en niet meer... Misschien dat ie het dan over een aantal jaar ook tot gouveneur weet te schoppen 2*

avatar van Knoei

Knoei

iedereen weet toch dat elke Tough guy wel een film moet doen met kindjes erin........ Kindergarten cop???? does that ring a bell??? En Stallone heeft ook wel z'n filmpjes gepakt....

En dat moet natuurlijk wel van Disney zijn, das natuurlijk logisch.

Anyway, ik heb de film in de Sneak gezien en hij is best vermakelijk, er zitten veel grappige momenten in. Maar het blijft een cliché film.

avatar van Bone*Thugs

Bone*Thugs

Ja bij deze film denk je idd aan de kindergartenCop hij is wel erg grappig en ook een keer een hele andere kant van Vin!:)

avatar van zeus

zeus

Laat Vin Diesel het maar gewoon bij aktie houden, daar is hij "goed" in. 2,5*.

avatar van $ilver

$ilver

Lijkt me wel een leuke film worden, Vin diesel van een totaal andere kant. Trailer is leuk, en ga hem zeker kijken

avatar van Esje

Esje

Dit is een leuke film om te kijken.

Ik heb hem thuis gezien en vond hem erg leuk, maar ik vind het persoonlijk geen film om in de bioscoop te gaan kijken.

avatar van cherislee

cherislee

Ik heb deze film ook gezien. Op zich vond ik hem wel grappig, maar is idd wel vreemd op vin diesel nu van een andere kant te zien. Ik wist niet wat ik ervan moest verwachten, dus waarschijnlijk vond ik hem daarom wel grappig. Nou moet ik wel eerlijk toegeven, dat ik vin diesel wel een goede acteur vind, dus misschien ben ik een beetje bevooroordeeld..hihi

avatar van Nimo

Nimo

Nee ik vond deze film echt flauw en kinderachtig, bij elkaar geplakte scenes of zo want er zat gewoon geen vloeiend verloop in en daarbij werd er ook erg slecht geacteerd. Zeer cliche verder!

En Diesel moet het echt bij actie filmpjes houden want dit was 10 x niks.

Daarom 1*

Lijkt me een leuke film! denk dat de film idd wel wat weg heeft van

kindergarten cop! das wel wat minder..

maar evengoed lijkt het me wel een vermakelijke film heb de trailer gezien.

Maar zoals vin diesel zelf al zegt, eindelijk speel ik in een film die mijn neefjes en nichtjes kunnen zien!

Vin diesel die op een stel kinderen moet passen ben heel benieuwd! dat maakt hem alleen maar sexier!

avatar van frodette

frodette

Keb deze film gezien in de bioscoop met heel goe en grappig

avatar van Eric07

Eric07

Heb de film Maandag in de sneak gezien.

Ik heb op het puntje van mijn stoel gezeten! Niet omdat hij zo boeiens was maar omdat ik twijfelde tussen afkijken of weggaan.

Ik vond hem eigenlijk bar slecht.

Flauwe en kinderachtige grapjes en Vin Diesel past helemaal niet in deze rol.

Kwam ie in XXX toch een stuk beter uit de verf.

1,5* omdat ik nog net niet weggelopen ben.

avatar van Esje

Esje

Vanmorgen was er iemand bij "Goedemorgen Nederland".

Die kraakte die hele film af en zei dat Vin Diesel het beter deed in o.a. XXX en Gone in 60 Seconds. Ik kan me daar dan zo verschrikkelijk kwaad om maken. Is het dan zo moeilijk om te onthouden dat dat The Fast & The Furious moet zijn?

avatar van Film Pegasus

Esje schreef:

Het is weer eens wat anders zullen we maar zeggen,toch?

Iemand die beweert dat Vin Diesel in Gone in 60 seconds speelt moet je niet serieus nemen. Dat hij eerst eens films bekijkt voor hij ze beoordeelt...

avatar van Pacino88

Pacino88

Esje schreef:

Het is weer eens wat anders zullen we maar zeggen,toch?

Dat heb ik ook gezien en ik had ook zo wat van:

Huh,zit Vin Diesel in gone in 60 seconds?Is dat dan een kleine rol ofzo?

Verder heeft die man wel goeie recensies,maar dan moet hij de feiten wat beter onthouden.

avatar van Fast.Club

Fast.Club

Ik moet de film nog kijken in de bioscoop, lijkt me wel leuke film.

maar de reacties van mensen zijn iets minder, en dat geef me een twijfel-gevoel

avatar van as

as

Men neme een scenarioschrijver die zich verveelt op een regenachtige zondagmiddag. Men neme een van de stoerste actiesterren van de laatste jaren genaamd Vin Diesel. We mixen dat met een ongekende hoeveelheid zoetigheid, poepluiers en een aantal ongedisciplineerde snotneuzen, in leeftijd variërend van nul tot 15 jaar daardoorheen, verbinden daar vervolgens een verhaaltje aan vast over een marinier die wordt ingezet als kinderoppas bij het gezin van een vermoorde professor. En zie hier we hebben het uitgangspunt voor een van de slechtste komedies van het jaar.

avatar van its my life

its my life

frodette schreef:

HEB deze film gezien in de bioscoop IS GOEd en grappig

alles dat in hoofdletters staan heb ik verbetert

avatar van as

as

its my life schreef:

alles dat in hoofdletters staan heb ik verbetert

verbeter jezelf dan ook maar...