• 9.377.617 stemmen

Met onder meer: Paul Walker, Vera Farmiga en Cameron Bright

Gesproken taal: Engels en Russisch

Releasedatum: 30 maart 2006

Plot Running Scared

"Every bullet leaves a trail."

Nadat een drugsdeal verkeerd loopt en sommige corrupte agenten vermoord worden, moet de maffioso Joey (Paul Walker) de wapens, gebruikt tijdens het vuurgevecht, kwijt zien te raken. Dit wordt echter ingewikkeld wanneer de jonge zoon van zijn buurman het wapen van hem afpakt en het gebruikt om zijn vader neer te schieten. Zodra dit gebeurt moet Joey de hele nacht druk in de weer om de jongen te vinden, het vuurgevecht te verdoezelen en het wapen terug zien te krijgen, terwijl zijn eigen maten en de politie achter hem aanzitten.

Joey Gazelle

Nicky Gazelle

Sal "Gummy Bear" Franzone

avatar van jimbo79

jimbo79

onderhoudend met een paar heel sterke scénes en een ongelofelijke vaart. maar om nu te zeggen een topper

ook de hoge quotering snap ik niet want dit is gewoon een cliché aktiefilm, verstand op nul en kijken maar meer ook niet

avatar van Hattori

Hattori

Leuke film die wellicht wat beter had uitgepakt als de houterige Walker was vervangen door een echte acteur...

De actie was goed in beeld gebracht en de film kende een lekker duister sfeertje.

De editing maakt het karwei af.

avatar van RedSosa

RedSosa

Top actie, van begin tot eind boeiend. Dikke 5

avatar van DeDennis

DeDennis

Kan er niet meer aan toevoegen

avatar van horsie

horsie

geweldige film, het verhaal zit enorm goed in elkaar, er gebeuren steeds nieuwe dingen die je eigenlijk niet verwacht.

daarnaast is het ook nog eens geweldig mooi gefilmd!

mooie kleuren, effecten etc

*****

avatar van gassie

gassie

gewoon een top film, zeer heftig vooral voor de rol van dat jochie.

zulke films mogen ze wel vaker maken.

avatar van patrick17

patrick17

Een geweldige film die me zeker heeft vermaakt en een tweede keer zeker waard is en ik vond Paul Walker een prima rol spelen!!

4.5 *

avatar van 606

super zinderende actie film in een sneltreinvaart.

en wat een top einde en een mooi geheim had joey.

dat kind speelde erg goed.

4,5 ster

avatar van moon44

moon44

Wat een TOP film boordevol met aktie en verrassende wendingen. Paul Walker heeft de rol geweldig neergezet.

4.5 ster van mij.

avatar van moviefreak1

moviefreak1

Al tijden niet zo'n goede actiefilm gezien , de actie spat van het scherm .

Voor zo'n film ook nog een behoorlijk verhaal , je weet in ieder geval waarom die of die gast overhoop word geschoten .

avatar van pascal83

pascal83

Wat moet je hier mee. Deze film verdient nu al gewoon het predikaat 'film met het meest ongeloofwaardige script aller tijden.' Zelden heb ik zo'n ongeloofwaardige film (undercover agent !!!) gezien die louter uit toevalligheden bestaat. Een idioot en ongeloofwaardige plotontwikkeling, idiote sub-plots die NIETS (pedo stel) toevoegen aan het daadwerkelijke hoofdverhaal. En als dat niet genoeg gaat deze film zich ook nog eens serieus nemen.
Scriptschrijver en regisseur Wayne Kramer heeft getracht tientallen ideeën te verwerken in deze film. En dat verkracht het narratieve element behoorlijk.
Desondanks kent deze film zeker zijn momenten. Leuke en grappige vindingen ('John Wayne Rus', 'Pedo stel'), de editing (al was het soms iets te 'overdone') en de actie maken het aanschouwen nog de moeite waard. Een meesterwerk zie ik er echter toch absoluut niet in.

3 (erg krappen) sterren.

avatar van wolter

wolter

Redelijke film, vond het wel behoorlijk 'over de top'. Te overdreven veel actie en gebeurtenissen zoals Pascal al schreef. De scene waarin Oleg bij die kinderlokers komt past naar mijn inziens totaal niet in de film en had meer weg van een horror scene.

Al met al een redelijke goede film 3* sterren

avatar van blondegod8

blondegod8

Zoooo, wat een superfilm!!!! Misschien dat er een paar kleine ongeloofwaardige dingetjes inzitten maar dat is alleen maar beter voor de spanning!!

Een echte aanrader deze film!!!!

4.5 *

avatar van Turkeyloverz

Turkeyloverz

De beste actiefilm die ik ooit heb gezien. Het verhaal zit erg goed in elkaar, elk personage heeft een probleem, waardoor de film erg spannend is. De situaties waarin de personages in terechtkomen zijn bijna geniaal te noemen.

De acteurs zetten een geloofwaardige rol neer, de film keek lekker weg, verveelde niet, zit vol spanning en alles klopt eraan.

En wat is die Vera Farmiga toch een prachtige vrouw.

avatar van buffy

buffy

ik ben nu toch wel erg benieuwd naar deze film !!!

en zodra deze te huur is ga ik hem zeker eens kijken want er zijn zo te zien héél véél positieve berichten over de film.

avatar van marion22

marion22

Vanaf 25 juli al te huur!

avatar van Turkeyloverz

Turkeyloverz

Vandaag heb ik hem weer eens gezien en ik blijf bij mijn 4,5*. Ook voor de 2e keer blijft de film erg goed en mooi.

avatar van videoot

videoot

Ik heb hem net gezien en moest meteen mijn verhaal hier even kwijt.

Ik vond deze echt film echt SUPER,een vlotte aktiefilm met wat pulp fiction achtige stukjes erin.

Al die uilezeikers hier moeten maar naar gone with the wind gaan kijken,daar klopt het verhaal tenminste tot in de puntjes.

avatar van Beatboy

Beatboy

eindelijk weer een goed film in de videotheek.

zeer goed verhaal.

marion22

Snelle actie film. Goed verhaal en boeiend tot de laatste seconde. Heerlijk! 4*

avatar van Ruud 15

Ruud 15

Geweldige actie-film. Gisteren gekeken, 4,5 uit 5!

Onverwachte wendingen en zeer verrassend soms!

avatar van Beatboy

Beatboy

als ik hier zie dat er iemand een 1,5 had gegeven dan ben je echt geen film kenner of liefhebber.4+

avatar van carp

carp

Zondermeer super film. Alles zit erin zelfs een x scenes welke je echt niet verwacht. Ik zou zeggen kijken!

avatar van Joentje

Joentje

Topfilm gewoon kijken

avatar van rikdik

rikdik

dit is nou echt een goeie en harde film en paul walker is top let eens op hoevaak hij fuck zegt

avatar van Ammer

Ammer

Rauwe film met een zeer doordacht verhaal en verrassende plotwendingen.

Paul walker laat steeds meer zien dat hij zich tot de betere acteurs in dit genre mag rekenen en zet een goede rol neer.

Het verhaal boeit en staat garant voor een rollercoaster ride van het begin tot het einde.

Ook de kleine subplotjes maken deze film tot een echte aanrader.

avatar van belgium21

belgium21

Schitterende film met een lekker hoog tempo. 4.5 *

avatar van Missoizo

Missoizo

in het begin was de film al gelijk tot mijn aandacht. Ik vond het een ingrijpende film. Toppie > 5.0 krijgt hij!

avatar van Shampoo

Shampoo

Script leent zich beter voor een komedie. Dit ging echt nergens over. Pluspunt is wel dat ik me geen moment verveeld heb, maar verder dan 2 sterren kan ik niet gaan.