• 9.377.372 stemmen

Met onder meer: Paul Walker, Vera Farmiga en Cameron Bright

Gesproken taal: Engels en Russisch

Releasedatum: 30 maart 2006

Plot Running Scared

"Every bullet leaves a trail."

Nadat een drugsdeal verkeerd loopt en sommige corrupte agenten vermoord worden, moet de maffioso Joey (Paul Walker) de wapens, gebruikt tijdens het vuurgevecht, kwijt zien te raken. Dit wordt echter ingewikkeld wanneer de jonge zoon van zijn buurman het wapen van hem afpakt en het gebruikt om zijn vader neer te schieten. Zodra dit gebeurt moet Joey de hele nacht druk in de weer om de jongen te vinden, het vuurgevecht te verdoezelen en het wapen terug zien te krijgen, terwijl zijn eigen maten en de politie achter hem aanzitten.

Joey Gazelle

Nicky Gazelle

Sal "Gummy Bear" Franzone

avatar van zoutzak

zoutzak

Vrij aardige actiefilm, maar een bespottelijk slecht laatste kwartier geeft de film toch een bijzonder matig karakter.

avatar van donnie B.

donnie B.

prima actiefilmpje!! alleen die twist aan het einde betreffende z'n 'echte' beroep had niet gehoeven, maakte het geheel iets minder geloofwaardig. Voor de rest goed vermaakt!! 3,5*

avatar van Escobar

Escobar

Ik heb deze film in de bios gezien ik had er weinig van verwacht. Als je van actie houd zoals ik dat is dit echt een topper. Goed verhaal en goed gefilmd. Ik vond het leukste dat op en gegeven moment Vera Farmiga het recht in eigen hand neemt. In andere films doen ze het net niet nou zij wel. Dat gaf me een YES gevoel

avatar van Belthazor

Belthazor

Een geweldige actiefilm met zowaar geniale scenes.

deze moet je zeker kijken.

avatar van arie mes

arie mes

heb net trailer gekeken ziet er goed uit ben benieuwd

avatar van The_Game

The_Game

Het einde is inderdaad een tegenvaller, maar voor de rest een prima actie film. Heb me niet verveelt, dat komt omdat de film eigenlijk nergens saai was.

avatar van wimspeedy56

wimspeedy56

Uitstekende actiefilm, waarbij alleen ongeveer de laatste 10 minuten wegelaten hadden moeten worden.

Daarom 4 sterren.

avatar van hannes64

hannes64

• 1926 berichten

Bijna perfecte actiefilm met een zeer goed spelende Walker.
Boeide me van begin tot eind ....`t flinterdun verhaal moet je maar op de koop toe nemen.
Top camerawerk..montage, bijna 100% , een cast om U tegen te zeggen. ( Palminteri ook weer in 1 op `t lijf geschreven rol )..Vera Farmiga ( The Manchurian Candidate ) speelde een mooie rol als ongeruste moeder.
Deze verdiend een top 10 notering in m`n top 10 allertijden.
Spijkerharde film...Kijk vooral naar de shoot-out op de ijshockeybaan....
Wel eens een goeie actiefilm gezien , maar deze steekt er even boven uit.
Een vette aanrader!!!!!!
Dikke 5.

avatar van ajvb

ajvb

Superfilm, vanaf het begin tot het eind op het puntje van mijn stoel gezeten. 5*

avatar van LiefHebber20

LiefHebber20

Wel een 4* Waard !!

Voor de Actie !!

avatar van fotzenbikkel

fotzenbikkel

Geweldige actiefilm met zowaar ook nog eens enige diepgang! Mooi, overtuigend acteerwerk en een verrassend eind. Een dikke 4,5*!

avatar van Rosenrot

Rosenrot

Ik vond het een super goede film het einde is voorspelbaar maar zeker niet slecht. Voor de echte actieliefhebber is dit zeker een must. Ik heb genoten en was er vol van omdat hij redelijk rauw is en daarmee bedoel ik niet met allemaal van die super gelikte vechtscene's dat mensen een kwartier in de luchthangen enzo. nee deze krijgt van mij een hele dikke 5*

avatar van Jordy

Jordy

Een onbekende actiefilm met een clicheverhaaltje, van de schrijver van Mindhunters, met Paul Walker... veel minder interessant worden films op papier niet. Maar inderdaad een heel aardig filmpje met een sterk sfeertje en een paar leuke scenes. Helaas vaak iets te Tony Scott-achtig druk helaas

avatar van wizzlewaxx

wizzlewaxx

Leuke film met een paar coole actie scenes. Goed acteerwerk van paul walker. Geef em 3.5*

avatar van evelknevel

evelknevel

geweldige actie film dit

avatar van hannes64

hannes64

• 1926 berichten

Voor een 2de keer gezien.....sterke rauwe actiefilm.

Ongelooflijk goed!!!!!

Sommige scenes....kippenvel.

Niet te lang, niet te kort....Precies goed.

Moest `t even kwijt, wat een dijk van een film!!

avatar van gwen111

gwen111

verrassend goeie film. had er niets van verwacht maar was echt goed. terecht KNT trouwens..

avatar van makker23

makker23

Toen ik had gelezen waar de film overging, dacht ik van dit is weer een actie film zoals alle anderen, maar toch gaan kijken. Tijdens het kijken van de film was ik aangenaam verrast, goed acteurwerk en heerlijke actiescenes en niet overdreven schietscenes.

Geweldige film een 4,5

avatar van zolderboy

zolderboy

Film net gezien, best wel een aardige film, met veel spannende momenten en actie.

En het kijken zeker waard.

Ik geef deze film daarom 4 sterren.

avatar van ThaNick

ThaNick

Bijna perfecte actiefilm met een zeer goed spelende Walker.

Deze verdiend een top 10 notering in m`n top 10 allertijden.

Spijkerharde film...Kijk vooral naar de shoot-out op de ijshockeybaan....

Wel eens een goeie actiefilm gezien , maar deze steekt er even boven uit.

Een vette aanrader!!!!!!

Dikke 5.

Deze mening deel ik volledig!

avatar van De Knip

De Knip

Ik zat maar te bedenken: wat komt die Paul Walker me bekend voor....heb ik 3 dagen voor deze film Eight Below gezien

avatar van kakstoel

kakstoel

echt een top film vind ik deze ,maakte ze maar meer van deze soort films.de film begin erg goed en dan verander de film en gaat de film effe ergs anders weer over ,van de ene verbazing in de andere verbazing...TOPPIE5,0*****

avatar van Jason28

Jason28

De Knip schreef:

Da`s ook toevallig, ik had gisteren deze film gezien en eergisteren eight below. Herkende hem alleen niet.

Ik begrijp eigenlijk niet zozeer de hoge rates van iedereen voor deze film, het is een aardige film in mijn ogen maar meer ook niet. Leuke actie scenes wel maar wat mij opviel is dat er in die 18 uur dat het zich afspeelt meer gebeurt dan er in een heel leven nog niet eens kan gebeuren en dat er zoveel personen in voorkwamen die niet direct met elkaar te maken hadden (zoals die pooier), teveel toevalligheden dus waardoor de film toch wel heeel erg ongeloofwaardig overkwam. Maar daar zal het wel een actiefilm voor zijn? Maar al met al heb ik me prima vermaakt maar ik zou hem geen 2e keer kunnen bekijken. 3*

avatar van subder

subder

ThaNick schreef:

Deze mening deel ik volledig!

ik ook

avatar van Vinco

Vinco

wat een ongelooflijke goede film.

Een super verhaal,mooie shots,erg goeie en niet te overdreven actie scenes!

En tjah het acteer werk is echt geweldig goed!

4,5 sterren

avatar van tevelenco

tevelenco

Ondanks de goede kritieken en de voldoende aanwezige aktie kon deze film me toch maar matig boeien.

Ik vond het verhaal nogal langdradig.

En ook vond ik de typetjes nogal nep en spraken ze me totaal niet aan.

Nee deze moderne aktiefilms zijn niet echt mijn ding.

Waar oudere aktiefilms als "lethal weapon" en de "die hard" films me wel konden boeien is deze film niet echt aan mij besteed.

avatar van KristofBeckers

KristofBeckers

Vandaag gezien en ik vond hem echt wel goed,

Het verhaal is mss niet helemaal overtuigend zeker het einde niet, dat is gewoon TE veel en TE dom voor woorden, maar voor de rest ziet de film er mooi uit, de beginscene vooral is heel mooi.

Ik dacht dat het niet goed ging zijn omdat Paul Walker erin meedeed maar hier speelde hij zijn rol echt goed.

Zeker een film die je moet zien, door de snelle montage en mooie beelden blijft het boeien.... tot 2 min voor het einde.

4 Sterren

avatar van TeubY

TeubY

Een verhaal als dit is natuurlijk niet heel nieuw meer maar toch is de film geen minuut vervelend en sleept hij je mee! Einde had beter gekunnen maar voor de goede actie scenes, mooi camera werk en goed acteerwerk van alle acteurs toch 4*

avatar van Mice

Mice

Pracht film. Zoals ze spelen met de personages. Het verhaal is ontzettend boeiend van begin tot eind. Goeie cast. Alhoewel ik misschien een andere acteur zou verwachten dan Paul Walker vind ik hem toch wel bij deze rol passen. Heeft hij ook goed gedaan.

4.5 sterren

avatar van Maroquinho

Maroquinho

door en door actie en spanning op een hoog tempo...leuke cameratechnieken en Chazz Palminteri was weer als van ouds!