Genre: Actie / Misdaad
Releasedatum: 26 mei 2005
Bekijk via Prime Video
Plot Hostage
"Every second counts."
Jeff Talley is een onderhandelaar bij gijzelingen, die zijn werk opgeeft nadat een crisissituatie de mist in is gegaan. Maar een kans om zich opnieuw te bewijzen verschijnt vanzelf en Talley doet een poging zijn vergissingen te vergeten, al is degene die hij probeert te bevrijden uit de gijzeling een accountant van de maffia.
Jeff Talley
Wil Bechler
The Watchman
mc movie
Errug goeie film!!
Beslist de moeite waard. Maar dan ben ik ook een Bruce - fan!!
NTsuno
Het is weer een echte Bruce Willis film. Errug goed. Van het begin tot het eind zit je in je stoel gekluisterd. Overigens speelt het jonggetje in de film een steengoede rol. Kunnen ze bij ons nog wat van leren. Nee, topfilm.....
jaspertje3
Fantastische film!!
Heerlijk verhaal waar je goed inkomt, lekker bij kunt inleven. Goede freak op het laatst, echt heerlijk. 4 sterren!
GuirY Rose
Heelijke actiefilm met Brucie!!! Heb me geweldig vermaakt, heel spannend. Dat jochie speelt idd heel goed
verveelt geen moment. De begincredits zijn superleuk gedaan!!!!!!!

ericos
echt een hele goede film!
de hele film vol met actie en natuurlijk weer met Bruce Willis, erg goede acteur!
TeubY
hele goede film, goed verhaal en hij boeit van het begin tot het einde. Acteerwerk is top van zowel willis als de andere acteurs. 4 sterren
jovdo
Ik had van deze film veel verwacht en is uitgekomen, een spannende film!! Een aanrader voor mensen die hem nog niet hebben gezien.
luuk1988
nou, ik vond heel de film nogal standaard en heb m na 70 min kijken maar uit gezet omdat ik een standaard einde verwacht... ik kijk m mischien nog wel een keer af maar waarschijnlijk niet.. tot nu toe 2.5*
SpaM!
Vond het een hele goede film, en ik snap niet dat je hem na 70 minuten uit hebt kunnen zetten....
Ro0sCorleone
Ik wil wat vragen over het einde vd film, maar ik weet niet hoe ik spoilers plaats en ik wil het niet verraden voor de andere mensen =P
Kan iemand mij dat uitleggen?
Goodfella_90
Kan iemand mij dat uitleggen?
Moet je FAQ even doorlezen, daar staat het wel in.
schorpio1970
Een echte "ouderwetse" Bruce Willis film.
Ik heb de volle 113 minuten genoten.
Ook de bad-gay wordt op een zeer goede manier neergezet en kreeg soms echt de kriebels van hem.
Ik vind dit echt een aanrrader voor de echte Willis-fans.
tukker1966
Goeie Film...tijd ging snel voorbij...heb ik meestal met goede films 3,5 ster van mij
Xodus
goede film,, hield m deze nacht wakker doordat de film gewoon goed gespeeld en geregisseerd was,, zeker de moeite waard om te kijken, goede gespeelde acteur die de rol van Mars had,, 2 creepy
Locutus
Stemmen zonder het einde te kijken
bas coppelmans
dit is zo`n goede film ik vond het mooiste stuk dat die gast met twee molotov cocktailes die gang door kwam lopen dat was echt gaaf 5 sterren voor deze film hoor.
kantoorpikkie
Op het eerste gezicht dacht ik, heweer een film met Bruce. Na een tijdje toch maar naar gekeken en......
Een goede film, verassend en spannend.
BartGast
Goede film, weinig actie maar een erg goed verhaal. Weinig min-punten aan toe te voegen.
*****
FreakerS
Doodzonde dat de film zo ongelooflijk over the top was. Hiermee bedoel ik ook het 'horrorachtig' iets dat men heeft willen meegeven, met name aan de 'Freak' van de ontvoerders. Nee hij kon me de eerste paar minuten boeien, en met dat Bruce veranderde in de lokale korps-chef hield het al snel op. Ik snap de lovende reacties van sommige niet?
2 sterren.....voor de moeite.
(Off topic, geef mij maar unbreakable. Zijn beste film. Kippenlvel....Machtig.(persoonlijke mening.
nickdeleuw
Hele goede film! Vreemd verhaal, perfect geacteerd door bruce en 4 sterren zijn oké!
goldberg
ik vond het een hele goede film lekker spannend en veel aktie en daar hou ik wel van.
ASroma
inderdaad een goeie actie film, leuk verhaal en goed volgbaar. 4 sterren wellicht overdreven maar hij kijkt gewoon lekker weg en das bij mij een pre
krabat
wat een ontzettend suffe actiefilm. Niets nieuws onder de zon en ik had er zoveel van verwacht.
Waarschijnlijk dat ik in mijn pubertijd een hogere waardering had gegeven dan 2*
drmarty
Wat een mooie film zeg, zitten mooie wendingen in de film.
Het is helemaal geen suffe actie film, jij verwacht zeker een steven seagal film.
Dit is sowieso 1 van de betere films van Bruce Willis, 4* waard!
gemaster
Matig actiefilmpje. Het enige écht positieve vond ik de rol van de bad-guy, dat had ik toch niet gezocht achter dat schuchtere bisexueeltje uit Six Feet Under.
Voor de rest is deze film zo standaard dat er wel 14 in een dozijn kunnen.
Belachelijk hoog gemiddelde trouwens, slaat helemaal nergens op.
JonathanTucker
Voor de rest is deze film zo standaard dat er wel 14 in een dozijn kunnen.
Belachelijk hoog gemiddelde trouwens, slaat helemaal nergens op.
Dat vind jij nergens opslaan, maar veel vinden de film goed dus daar slaat dat hoge gemiddelde dus op.
gemaster
En jij vindt hem zelfs zo goed dat je hem op 1 in je top 10 hebt staan. Ben je bekend met de Die Hard serie, want dat is toch wel factor tig keer beter.

Sciencefictionfilm 'Prometheus' van Ridley Scott komt binnenkort naar Netflix

Man on Fire