• 9.378.059 stemmen

Met onder meer: Bruce Willis, Jonathan Tucker en Ben Foster

Releasedatum: 26 mei 2005

Plot Hostage

"Every second counts."

Jeff Talley is een onderhandelaar bij gijzelingen, die zijn werk opgeeft nadat een crisissituatie de mist in is gegaan. Maar een kans om zich opnieuw te bewijzen verschijnt vanzelf en Talley doet een poging zijn vergissingen te vergeten, al is degene die hij probeert te bevrijden uit de gijzeling een accountant van de maffia.

Jeff Talley

De GeuS

Ok, heb je een punt....

avatar van head02

head02

ik heb deze film allang gezien (van internet natuurlijk) draait nu pas in de bioscoop?? ik vond de film middelmatig. Een aardig detail is dat het een " hostage within a hostage is". maar voor de rest erg cliche

avatar van dennis_n

dennis_n

Ik heb het idee dat de film niet af is. Toen hij afgelopen was, had ik nog een hoop onbeantwoorde vragen en heb een erg slecht gevoel eraan over gehouden.

2**

Naomi Watts schreef:

Michelle Horn was ook niet mis dacht ik zo.

Jonathan Tucker ook niet

avatar van Miss////

Miss////

Spannende film, gisteravond in de bios gezien. Leuk verhaal, creepy gozer... Maar toch vond ik t einde een beetje gauw dr aan geplakt, de aktie was voorbij en toen moest er nog maar gauw een einde aan gedraaid worden.

avatar van subliminal

subliminal

Standaard... en irritant aangezette muziek waardoor sommige dialogen belachelijk overkomen.

*2*

avatar van Moviestar

Moviestar

Goede film met Bruce Willis waarin de fysieke actie van Bruce me wat tegenviel. De absolute ster van de film vind ik de kids, en vooral die Mars (Marshall) wat een freak! Veel schrikmomenten die met name door de muziek bekracht worden omdat je de persoon al ziet staan maar door de muziek schrik je toch. Sommige stukken zijn erg overdreven met name door de muziek erbij maar daar heb ik me totaal niet aan gestoord het paste goed. 4.5*

avatar van hannie84

hannie84

Ik vond het een mooie film. Ik had verwacht dat het echt een actiefilm zoals bijv. Die Hard zou zijn maar dat viel wel mee, het was meer een actie/drama.

Ik vond Bruce Willis heel goed in deze film. Die jongen met dat lange haar vond ik ook echt een creap (Mars). Weet iemand trouwens in welke films hij nog meer zit want hij kwam me bekend voor.

avatar van astraboy

astraboy

mooie film, boeit van begin tot einde, 4,5

avatar van mr_noname

mr_noname

Goede Film, goede acteurs, en veel actie

Einde vondt ik wat minder...

4* sterren..

avatar van johanm3

johanm3

Goede film. Meer een drama thriller dan een aktie.

Op het jonge kindje na vond ik dat er aardig goed geacteerd werd.

avatar van Remmmie

Remmmie

Koelere.......wat een film.....geen negatieve woorden voor, Dikke **5** van moi........

5* Jonathan Tucker

avatar van Oosie

Oosie

4,5*WAT EEN GOEIE FILM !!!!!!!!! volgens mij zou Bruce Willes geen actie films meer maken na 11sep?

avatar van WB

WB

Zeer sterke film a la Negotiator, Die Hard en Panic Room...

Okee, zo kun je elke film wel opnoemen uiteraard, maar vond deze films er met name bovenuit steken! Zeer harde en goedgespeelde film!

4 sterren!

Deze film viel me helemaal niet tegen. Integendeel zelfs, dit is er 1 voor in de dvd collectie straks!

gr, Rody van Sambeek

avatar van Timmy757

Timmy757

Groeten terug van Timmy757

avatar van joeri15

joeri15

vooral de ontknoping was erg goed... die maakte de film compleet. Mooie actiefilm, waarbij je steeds op het puntje van je stoel zit, maar soms vond ik er af en toe wat langdradige stukken inzitten, dus 3.5*

Naomi Watts

De ontknoping was juist erg slecht had veel beter gedaan kunnen worden. Horn was de reden waarom hij geen onvoldoende haalde bij mij.

avatar van Bad Kitty

Bad Kitty

4,5 ****

Erg goeie film! Het begin van de film

Goed acteerwerk, en dan springt die freaky Mars jongen er helemaal boven uit! Wat een scary kop heeft hij zeg.

Goede scenes, vooral:

Die scene waarbij Mars de 2 broers vermoord. Ook wanneer Mars achter de 2 kids aanzit, in die luchtschacht, damn, als z'n kin/mond ook nog onder het bloed zit, jakkes, eng!

Het einde van de film vind ik net iets minder goed, dat had ik wat meer onverwachts willen zien, ... wat meer uitgediept, gewoon eens totaal een onbevredigend einde zou beter zijn. Daarom geen 5 sterren.

Maar voor de rest....een toppertje!

Naomi Watts

Tsja.... Mars... Nog nooit zo geergerd aan een character uit een film.

Zoals aan vrijwel alle karakters in deze film .

avatar van Bad Kitty

Bad Kitty

kos schreef:

Zoals aan vrijwel alle karakters in deze film .

Mee eens, op het karakter Jennifer Smith na dan.

Op het karakter van Dennis Kelly na

Voor mij dan!!!

avatar van Grample

Grample

Erg goede en spannende film, ik heb tot laatste minuut met plezier gekeken !

*4.5

avatar van Modar

Modar

Super goeie film heb hem gister avond pas gekeken. Goeie actie en het verhaal vond ik ook goed.

Deze film is zeker een aanrader voor 1.5/2 uur gegarandeerd plezier

4 ****

avatar van Knarf Kenobi

Knarf Kenobi

Ik ga er waarschijnlijk nog effe heen, voor de schookrant, maar ik heb er nou niet al te hoge verwachtingen, totaal niet, waardoor ik hoop dat ik deze film dan meevalt. Schanppie? (ik ben in een zeer wazige bui vandaag...)

avatar van pjutter

pjutter

ik had van deze film niet veel verwacht en ik dacht dat het een saaie film zou zijn..
maar deze film is echt een super goede film!!!
4**** voor Hostage
ik kreeg bijna kippenvel toen Bruce Willis zijn familie op het laatst weer zag en zo ging huilen, heel erg emotioneel gemaakt!!
alweer een mooie film met Bruce

avatar van gaborroos

gaborroos

ik ga hem zo kijken ben benieuwd maar volgens mij komt het wel goed. de sterren volgen zo snel mogenlijk!!!