• 9.374.549 stemmen

Geregisseerd door: Danny Boyle

Met onder meer: James Nesbitt, Daisy Donovan en Alex Etel

Releasedatum: 7 juli 2005

Plot Millions

"Can anyone be truly good?"

Twee Britse jongetjes vinden per toeval de buit van een treinoverval. Maar er is een probleem, zij hebben één week om alles uit te geven voordat Groot-Brittannië op de euro overschakelt. Wat te doen? Anthony zou in de vastgoedsector willen investeren, terwijl zijn broer Damian mensen in nood wil helpen...

Safri

Kan alle kanten op deze film, maar hee...het is Boyle!

avatar van Macmanus

Macmanus

avatar van pascal83

pascal83

Ziet er geweldig uit. Lijkt me een film om naar uit te kijken.

avatar van braambes

braambes

Safri schreef:

Kan alle kanten op deze film, maar hee...het is Boyle!

Hopelijk wordt dit geen droeve Home Alone - toestand

Safri

Nee, echt niet...het is BOYLE........Danny Boyle!

Safri

Ik heb alle vertrouwen in Boyle en inderdaad, de trailer is veelbelovend

Hele mooie trailer!

avatar van gotti

Doet op het eerste gezicht nogal EO-achtig aan...

avatar van Goodfella

Goodfella

Als ik per toeval de buit van een treinoverval zou vinden ging ik een raket bouwen om alle irritante kindacteurtjes naar de maan te schieten.

avatar van gotti

...of Johan Nijenhuis subsidiëren, met de voorwaarde dat ie geen films meer maakt.

gotti schreef:

Doet op het eerste gezicht nogal EO-achtig aan...

Vind ik wel meevallen, ik vind het gwoon een leuk verhaal.

Goodfella schreef:

Wreed! Maar wel cool...

gotti schreef:

JA! Maar wat nog gaver zou zijn, is een 'assassin' inhuren die een einde aan hem maakt.

De releasedatum van MILLIONS verschuift van 28 april naar juli/augustus 2005.

Flipman

WAT?! Maar in de UK is ie toch allang uit?!

avatar van titia

titia

dus?

het komt regelmatig voor dat een film in het buitenland al lang uit is (zelfs uit op dvd) voor hij in nl in de bios draait.

ik weet niet of het nu zo handig is, maar het gebeurt bij alle films behalve de grote kaskrakers, of waar ze dat van verwachten in elk geval.

Flipman

Ja, weet ik, maar het is dan nog wel irritant! Ik bedoel alleen dat we nu onnodig nog langer wachten, denk ik.

Maar je hebt gelijk, hoor.

Flipman

Ik deel trouwens het vertrouwen van Safri in deze film. Alles wat ik van Boyle heb gezien tot nu toe,

Trainspotting, The Beach en 28 Days Later was mooi tot héél mooi tot geweldig!!! 28 Days Later is zelfs mijn favoriete film!

Safri

Ja, ik zie het in je lijstje staan Flipman. Die 3 films zijn inderdaad geweldig van Boyle, vooral 28 days later. Ik ken maar een handjevol regisseurs die (in korte tijd) zo'n indrukwekkend oeuvre hebben opgebouwd als Boyle.

Voor wie het wat interesseert hieronder mijn rijtje regisseurs die veel beloven voor de toekomst en op wiens films ik altijd nauwelijks kan wachten:

- Danny Boyle!

- Gaspard Noe

- Quentin Tarantino

- Darren Aranofsky

- Todd Solondz

Flipman

Gaspard Noe en Todd Solonz ken ik niet, moet ik effe opzoeken op IMDb, aangzien de Uitgebreid Zoeken-optie tijdelijk is uitgschakeld hier. Van Tarantino moet ik nog wat meer zien, maar wat betreft Darren Aronofsky & Danny Boyle ben ik het zeker met je eens. Aronofsky zou eerst samen met Frank Miller (comicschrijver/tekenaar) het verhaal Batman: Year One verfilmen. Als je dat verhaal hebt gelezen, Safri en Requiem For A Dream hebt gezien, weet je dat het zonde is dat Warner Bros op een gegeven moment niet meer geïnteresseerd waren, want de stijl van vertellen van Year One (het stripverhaal, dus) komt erg overeen met Rquiem For A Dream, vind ik.

Maar we dwalen af, het is nog steeds heel erg balen dat het nog zo lang duurt voor deze film verschijnt in de Nederlandse bioscopen.

Safri

Ja, dat probleem heb ik met de nieuwe van Solondz (Palindromes) nou ook. (september) Duurt zooooo lang. Maar dat wachten is altijd nog korter dan op de nieuwe van Noe.....die heeft helemaal NIETS op de kalender staan.

Flipman

Hé, de releasedatum is teruggezet op 28 April! Wat cool!

Safri

Dat is stukken beter te behappen:)

Nogal, ja !

Flipman

Ik ga deze film echt kijken, maar ik ben zomaar bang dat ie niet in De Bios in Drachten draait!

Safri

Ik weet het wel haast zeker

Vrees ook voor Deventer

Flipman

Wat weet je haast wel zeker? Dat je 'm gaat zien, of dat ie niet in Drachten zal draaien?

Beide

Misschien dat het Filmhuis in Deventer hem toch wel gaat draaien. Ik heb ineens weer vertrouwen gekregen, aangezien de Garden state hier nu ook draait.

Safri

Maar is Drachten zo slecht qua filmaanbod dan?

Flipman

Ja, ik bedoel, als een prachtfilm als Big Fish, eentje met een aantal OscraNominaties al niet draait? En Hellboy ook niet? Dan noem ik dat filmaanbod inderdaad slecht, ja.

Oké, 't kan er mee te maken hebben dat ik beide films erg graag wilde zien, aar dan nog.

Flipman

Hé, gave poster ! Trouwens, aangezien de releasedatum er niet meer boven staat, draait ie al??