Fantastic Four (2005)
Genre: Actie / Sciencefiction
Speelduur: 106 minuten / 125 minuten (extended edition)
Alternatieve titel: Fantastic 4
Verenigde Staten / Duitsland
Geregisseerd door: Tim Story
Met onder meer: Ioan Gruffudd, Jessica Alba en Chris Evans
Releasedatum: 14 juli 2005
Bekijk via Disney+
Plot Fantastic Four
"4 times the action. 4 times the adventure. 4 times the fantastic."
Wanneer een experimentele ruimtevlucht verkeerd afloopt veranderen Reed Richards, Sue Storms, haar broer Johnny Storms en piloot Ben Grimm van lichaamsstructuur, waardoor zij superkrachten krijgen. Al snel wordt dit bekend aan de buitenwereld, die ze een superhelden status geeft. De elastische Mr. Fantastic, de onzichtbare Invisible Woman, de ontvlambare Human Torch en the Thing, een man van steen met enorme krachten, bundelen als 'the Fantastic Four' hun nieuw verworven kunsten samen om Victor von Doom tegen te houden, die snode plannen heeft met de wereld!
Reed Richards / Mr. Fantastic
Debbie McIlvane
Ernie
Jimmy O'Hoolihan
Chainsaw
Klinkt op zich wel interessant, hopen dat dit iets gaat worden ...
bohica
er is al ooit een film over the FF gemaakt, die ook rondgaat op het net, maar deze is geband door marvel, ik heb ooit 5 minuten gezien en kan precies begrijpen waarom, ben nu wel erg benieuwd hoe deze uit gaat pakken
Sjoerd
Weer zo'n spykids-cody banks-thunderbirds-achtige film...
Eeeeuhhhm... Fantastic Four is een comic, zoals Spiderman, Hulk en Batman. Ik mis de connectie met de hierboven genoemde films dan even moet ik zeggen.
PS ik dacht trouwens dat Clooney hierin zou gaan spelen, maar dat is dus niet daargegaan mag ik aannemen?
Phoenix
Waar gegaan?
Het lijkt er niet op. Aanvankelijk zou Brendan Fraser misschien meedoen maar die heeft de boot ook gemist.
Bloompje
Volgens Comingsoon.net is het Jessica Alba, die de vierde persoon is.
bohica
Chiklis als Ben Grimm, is wel interesant, en er gaan geruchten ove Cristopher Walken als dr. Doom
TheOne
De studibazen zijn in gesprek met Julian McMahon over de rol van Dr.Doom.
as
Ik hoop dat Ben Grim/ thing wel even wat indrukwekkender wordt op het grote scherm. Hij hoort groter te zijn en met een vette sigaar in zijn mond.
pjotr
Ik vind het er allemaal ongelofelijk crap uitzien, alleen dat Fantastic Four logo-tje op die foto's al: dat zou voor een nietszeggende commerciele tv-zender kunnen zijn.
Let op mijn woorden: dit wordt er één van het kaliber Daredevil....:)
as
Let op mijn woorden: dit wordt er één van het kaliber Daredevil....:)
Ik denk dat Thing wel eens met cgi uitvergroot zou kunnen worden. (En vergeet de sigaar niet mensen!!) En moet jij die flyers niet afmaken?
bohica
die versie uit 1994 is echt crap, heb ik eens gedownload en 5 minuten van gekeken, voor het bloed uit mijn ogen begon te lopen
pascal83
Fantastic Four balen van Incredibles
20th Century Fox is niet blij met Pixars The Incredibles. Dankzij de computeranimatie film moest Fox $20 miljoen extra in haar eigen superheldenfilm de Fantastic Four investeren.
Ze krijgen bij 20th Century Fox hoofdpijn van The Incredibles. Nadat het creatieve team achter Fantastic Four de rek-effecten van het karakter Elastigirl in The Incredibles had gezien, moest het hele derde deel van Fantastic Four aangepast worden. Fox dacht geld te besparen door zo min mogelijk aandacht te besteden aan het uitrekken van het karakter Mister Fantastic, die in Fantastic Four soortgelijke superkrachten als Elastigirl bezit. Nu de superelastische krachten van Elastigirl in The Incredibles alle aandacht op het witte doek krijgen, vindt 20th Century Fox dat ze niet achter kunnen blijven.
De studio besloot om $20 miljoen extra in Fantastic Four te investeren, die tot nu toe al meer dan $100 miljoen kostte, om de superelastische krachten van Mister Fantastic op het witte doek meer tot zijn recht te laten komen. Ook bleek dat het einde van Fantastic Four teveel op dat van The Incredibles leek en daardoor werden de scriptschrijvers gedwongen grote wijzigingen in het scenario aan te brengen om niet de indruk te wekken dat Fantastic Four een rip-off van The Incredibles is.
bohica
Ik heb de eerste foto's gezien en marvel gaat voor de spandex look, ziet er erg leuk uit (vooral Alba)
Ik hoop inderdaad ook dat ze Ben wat uitvergroten (It's clobberin' time!!!!!)
BS
leuke trailer ! Ach en ik denk dat hij leuk genoeg wordt dat ze die 20 miljoen er ook wel uit zullen slepen
davidov
kvond de trailer behoorlijk leuk overkomen.... maar het zou goed kunnen dat het puur komt door de extreem goede montage en muziek....
Verwacht er iig nu iets meer van....
komt iets donkerder over dan de standaard stripfiguren film...op batman na dan
bohica
Ik haal uit de trailer dat Victor von Doom de Dr. doom uit de ultimate FF word, en niet de dr.Doom uit de origenele serie, is wel een cool idee
De trailer is in ieder geval zeer veelbelovend
TheOne
Ik kijk vooruit naar deze film. ik heb net de trailer gezien, heel goed.

Fantastic Four

The Hobbit: The Desolation of Smaug
Avontuur / Fantasy, 2013

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
Avontuur / Fantasy, 2004
flyingbroer of zus relatiebrandhuwelijksaanzoekradiationdnamissilemaskertransformatievriendschapplayboysuperheldgebaseerd op stripruimtelaboratoryexplosiewetenschappersuperkrachtspace stationbrooklyn bridgefantastic four superhuman strengthinvisibilityelasticity fox's marvel universesuperheroine baffled