- Home
- Fantastic Four
- Filtered
Fantastic Four (2005)
Genre: Actie / Sciencefiction
Speelduur: 106 minuten / 125 minuten (extended edition)
Alternatieve titel: Fantastic 4
Verenigde Staten / Duitsland
Geregisseerd door: Tim Story
Met onder meer: Ioan Gruffudd, Jessica Alba en Chris Evans
Releasedatum: 14 juli 2005
Bekijk via Disney+
Plot Fantastic Four
"4 times the action. 4 times the adventure. 4 times the fantastic."
Wanneer een experimentele ruimtevlucht verkeerd afloopt veranderen Reed Richards, Sue Storms, haar broer Johnny Storms en piloot Ben Grimm van lichaamsstructuur, waardoor zij superkrachten krijgen. Al snel wordt dit bekend aan de buitenwereld, die ze een superhelden status geeft. De elastische Mr. Fantastic, de onzichtbare Invisible Woman, de ontvlambare Human Torch en the Thing, een man van steen met enorme krachten, bundelen als 'the Fantastic Four' hun nieuw verworven kunsten samen om Victor von Doom tegen te houden, die snode plannen heeft met de wereld!
Reed Richards / Mr. Fantastic
Debbie McIlvane
Ernie
Jimmy O'Hoolihan
otherfool
Ietwat kinderachtige, oppervlakkige superheldenfilm. Gruffud bakt er niks van, maar Evans is een leuke kruising tussen Tom Cruise en Sean William Scott en Alba is zeer prettige beeldvulling. Het verhaaltje mag geen naam hebben en is vooral een introductie in de karakters. Wanneer volgt deel 2?
2*.
Chainsaw
Na 10 á 20 minuten kreeg ik al een vermoeden dat dit niet zo best zou worden. Na een dik uur hoopte ik op zijn minst op een leuke finale. En na dik anderhalf uur was ik opgelucht toen de eindtitels eindelijk in beeld verschenen. Wat een puinhoop. Voorspelbaar verhaal, dat totaal niet boeiend is. Verder is de humor alles behalve grappig en de CGI foeilelijk. Het acteerwerk is daarnaast matig en de personages erg oninteressant.
2 sterren.
ToNe
Wat een armoedige film.
Kun je het de makers kwalijk nemen?
De gevolgen van uitdelen wat je uitdelen kan [Marvel] en grijpen wat je grijpen kan [studio's] heeft tot dusver geleid tot verschillende [super]monsters van films.
Ang Lee, die menselijkheid in The Hulk probeert te portretteren, terwijl het publiek wacht op de Hulk Smash.
Daredevil die de plank misslaat door de urban setting van Hell's Kitchen te verwarren met Urban MTV®.
En tenslotte Lion Gates/ Artisan die de Punisher-licentie weet in te passen in een economische prequel.
Daartussen nog 'Evil Dead' Raimi, 'Usual Suspect' Synger en binnenkort 'Wolverine' Jackman, die voorlopig nog wel zoet zijn binnen het genre.
Als je het spel The Movies zou spelen, zou je je scriptwriters nu massaal op Superhero-movies zetten.
Dus komen we weer bij armoede.
Fantastic Four is zo armoedig, dat je niet eens verrast of beloond wordt. Het is dat pakje onder de kerstboom waarvan je al weet dat het sokken zijn en je er weer een paar bij hebt om aan te trekken.
Niets, maar dan ook niets wordt tot je verbeelding gelaten.
Von Doom is de ijdele primadonna,
Reed is de clueless doch oprechte sul, Johnny is de onuitstaanbare en roekeloze dude en Ben de vriend die Reed altijd rugdekking geeft.
Afgezien van de clichés, valide eigenschappen om een popcornfilm op gang te houden, ware het niet dat je er constant aan wordt herinnerd.
Was Johnny obnoxious in scene 2, reken er maar op dat hij het overdoet en zelfs overtreft in de volgende scene.
Reed een sul? Wacht maar tot de volgende scene.
En arme Ben Grimm. In 25 minuten The Commish kan ie meer laten zien dan in deze film. [de acteur dan, he]
En Victor.
Niet echt Diabolik met zijn ondergang, want waar in Bava's 'comic' verfilming film bijna alles als een verrassing komt en met een knipoog, weet je al bij FF vanaf het begin waar Von Doom's ijdelheid en megalomanische waanzin uiteindelijk zal leiden.
En dan heb ik het niet eens over de mogelijkheid voor een terugkeer. Een gegeven wat je bijna al geen spoiler meer kan noemen.
Het klinkt gek om FF af te rekenen op die betreffende karakteruitdieping [of gebrek daaraan] ipv te gewoon te genieten van de explosies en sfx.
Maar repetitieve explosies zijn net zo vervelend als schijnbare karakterschetsen.
Mug
Een nogal 'lichte' Marvel comic verfilming, doelgroep: jongeren. Ik behoor daar niet toe. Jessica Alba gaat sowieso in iedere film uit de kleren, dus daar scoort de film geen punten mee. Het simplistische plot was ook niet om naar huis over te schrijven. Het pak van The Thing was overduidelijk van schuimrubber. De uitrekkingen van Mr. Fantastic zijn wel erg slechte cgi-effecten. En tijdens de gehele film zat ik maar aan een ding te denken als Chris Evans weer in beeld kwam: "Wie trapt hem in z'n ballen!!!?" Hevig irritant personage.
De film heeft een paar aardige momenten, maar als geheel is dit een tranendal. 1,5* voor deze mislukking.
hellblazer93
Leuke film voor tussendoor. Niet bijzonder en ook niet de beste Marvel film. 3.0*
thunderball
Deze vanavond bekeken.
Het was de extended versie, dus ik kan alleen daar over oordelen. Ik vond hem boven verwachting tamenlijk goed.
Nergens echt geweldig, maar een leuke hap-snap lekker kijk-weg film. Special effects waren behoorlijk goed.
Er had misschien wel wat meer actie in gemogen.
En Jessica.... mmmmm!
3,5 ster!
Ik vind superhelden films als Batman en Spiderman best leuk, maar de Fantastic 4 zijn gewoon nep. Een stenen gozer, een gozer die ontvlambaar is en ga maar door. Saai en stom. Maar goed, je kan ze niet allemaal leuk vinden.
Het verhaal is ook niet over om naar huis te schrijven en dan krijg je al gauw een film die ik geen hol aan vind.
Een leuk idee om ook van deze comichelden een film te maken en de cast is ook zeker niet de minste, maar de film is zeer middelmatig. Flauwe grapjes en een bijna, onbedoeld, jeugdfilmniveau (die overigens best goed kúnnen zijn). Gemiste kans en met het vervolg is het ook al niet best. Gemiddeld.
Net zoals de meeste superhelden verfilmingen viel ook deze tegen. De film is best wel uit te kijken maar boeiend is het in ieder geval niet. Qua verhaal stelt het ook niet veel voor.
Leland Palmer
De aanwezigheid van Jessica Alba maakt veel goed in deze matige film en dan heb ik het nieteens over haar acteerprestatie. De film vermaakt en kent zijn leuke momenten, maar het totaalplaatje is gewoon erg ondermaats. Het verhaal is drama en erg voorspelbaar. De wisseling van kwaliteit bij de special effects zijn duidelijk aanwezig. Soms ziet het er niet uit, terwijl een volgende scéne wel weer voldoende is, beetje jammer en wat slordig. De humor is eigenlijk niet echt grappig en de personages vond ik ook maar matig. Toch zitten er naar het einde toe een aantal leuke scénes in die het één en ander goedmaken. Voor nu dan ook een hele krappe 2,5.
stephan73
Ik had een vreselijke film verwacht, maar op één of andere manier viel hij heel erg mee. OK, de film zit vol met vreselijke effecten, maar ik heb niet het idee dat dit anders bedoeld was.
Het verhaal stelt ook niet zoveel voor en het personage van Dr. Doom is erg slecht uitgewerkt.
Uiteindelijk niet de slechte film die ik verwacht had, maar desondanks toch niet zo'n hele goede film!
sinterklaas
Toch weer een fraaie stripverfilming. Valt me wel op dat de meeste stripverfilmingen een geslaagde resultaat hebben. Fantastic 4 is dan nog wel kinderwerk maar toch is de film goed opgezet. De film doelt grotendeels op het feit hoe de Fantastic 4 ontstaan zijn: dus hoe ze van gewone burgers in superhelden veranderen. Die eigenschappen van de Fantastic 4 waren ook Fantastic. Het grappigste vond ik nog wel die Ben als die stenen-superheld. Ook Jessica Alba had een leuke rol en ook Chris Evans.
Ook de sf-elementjes zaten er goed in. Ook vond ik die scene op de Brooklyn Bridge echt geweldig. Visueel zit de film ook erg sterk in mekaar.
Prima filmpje. Verhaal is natuurlijk niks maar evengoed heb ik me kostelijk vermaakt.
Redelijke Striphelden verfilming, al haalt ie het bij lange na niet bij films als Spider-Man of X-men.
Daarvoor is het script gewoon niet goed genoeg, is het acteerwerk niet altijd goed en zijn de special effects te wisselvallig.
Het 1e uur van de film is in mijn ogen te rustig, er gebeurt weinig en de bad guy ontwikkeling duurt gewoon veel te lang.
Dit wordt redelijk gecompenseerd met de vrolijke look die de film uitstraalt en de actiemomenten die erin zitten zien er wel goed uit.
Al met al een redelijke superhelden film, maar doordat de film op verscheidene punten steekjes laat vallen haalt Fantastic Four lang niet het niveau van een aantal andere superhelden verfilmingen.
Lennert
Ik ben nooit fan geweest van The Fantastic Four. Irritante personages met superkrachten die weinig super waren deden het bij mij toch een stuk minder goed dan bijvoorbeeld The X-Men. Toch heb ik me prima vermaakt met deze film, dankzij de grote dosis lichtvoetige humor en het tempo waarin actie elkaar opvolgt. Geen moment slaat de verveling toe en dat is iets wat ik, bij gebrek aan interessante personages waar ik bij kan meevoelen, een fijne keuze.
Het acteerwerk was overigens lang niet zo slecht als sommigen hier durven beweren. Vooral The Thing werd goed vertolkt, terwijl ik voor de verandering ook best gecharmeerd was van Alba's (had ik niet verwacht) acteerwerk. The Human Torch kan ik in welke animatie serie ze hier dan ook van gemaakt hebben niet uitstaan, maar hier heb ik goed kunnen lachen om de gemene opmerkingen naar The Thing.
Maar goed, de nadruk ligt vooral op zeeeeer lichtvoetige scenes. Menselijke emoties worden weinig goed uitgediept en het 'hoe gaan we met onze krachten om?' verhaal laat ook wat te wensen over. Niet dat het heel erg is, ik geloof nu niet direct dat de Fab 4 veel meer in hun mars hebben om iets van te maken dan lichtvoetige films. Als we leuke wegkijkers als resultaat krijgen ben ik tevreden.
kobe bryant fan
Goede film , goede acteerprestaties,figuren zien er redelijk uit het plot was te verwachten maar heb me toch vermaakt.3.5
Het is geen maffia he 606? Maar goed misschien wel in jouw straatje. Ik vind het 1 van de minst geslaagde superhelden-films, maar anders moet je maar voor Jessica Alba kijken.
Nee geen maffia dat klopt alleen ben de afgelopen tijd wel behoorlijk uitgebreid met het genre.
En deze film was toch nog leuk om te zien.
Sommige scenes waren mooi gemaakt, alleen verders qua actie was het niet bijster veel.
Op naar deel 2 ?
DonOswaldo
- 1931 stemmen
Herzien.
Prima vermaak, mede door Jessica Alba. Kon natuurlijk beter, maar heb me weeral niet verveeld.
Vinokourov
Phff, pas na de helft gaat de film lopen. Het eerste gedeelte bestaat uit tamme introductie, waar het gezelschap van vier astronauten hun superkrachten leren te ontdekken. Vervolgens biedt de film enige actie, die wel aardig is, maar het 'wow'-gevoel blijft achterwege.
Overigens een aparte vermelding voor Jessica Alba. Ze maakte er een boeltje van! Echt knap vind ik haar ook niet maar dat terzijde.
DVD-T
De Fantastic Four zijn altijd al favorieten van mij geweest. Vooral heel leuk omdat het een keer superhelden zijn die in de spotlight staan en daarnaast geen geheime identiteit hebben. Daarnaast zijn hun krachten gewoon erg leuk. Jammer dat Tim Story een wat kinderlijke aanpak kiest voor het vertellen van dit uitzonderlijke verhaal.
Die kinderlijke aanpak slaat de plank flink mis, want Fantastic Four had zeker potentie gehad om een van de beter superhelden vertellingen te worden. Het scala aan verhalen over dit groepje mensen is zeer breed, en daar kan genoeg over verteld worden. Centraal staat echter nog wel de innerlijke strijd van de 4 om met hun krachten en alle roem om te gaan.
De bad guy is wel goed gekozen. Leuk om eindelijk een keer Dr. Doom in een film te zien opdraven. Jammer dat er met dit interessante personage weinig wordt gedaan. Kenners van het Marvel Universum weten dat Dr. Doom heel anders Dr. Doom is geworden. Dit zie je ook terug in de comics en de tekenfilm serie, die nog het meest de richting van de boeken opgaat. Maar film is een heel ander medium en daarin werken dingen die in de strips wel werken niet in de film en andersom. Deze vertelling kan ik als fan wel waarderen. De vier zijn natuurlijk ook erg leuk, en dat komt dan vooral door hun krachten die allen toch wel erg leuk zijn vormgegeven. Aan het begin kon ik niet wachten om ze in actie te zien. Dat wordt gedaan door een erg leuke actiescène, die goed past in het epische van het Marvel universum. Lekker over the top en groots. De film bevat echter niet veel actie, omdat het natuurlijk weer meer een introductie verhaal moet zijn. Gelukkig wordt dit in het iets sterkere tweede deel goed gemaakt.
Verhaal wordt lekker vlot verteld en staat ook bol van de humor. Dat werkt soms goed en soms niet. Voor kinderen zal het ongetwijfeld leuk zijn, maar vol volwassenen valt er weinig te lachen.
Jammer van de wat te kinderlijke aanpak van dit leuke verhaal, dit wordt enigszins wat goed gemaakt in Rise of the Silver Surfer, hoewel het nooit echt die naam van kinderachtig zal kwijtraken. Toch heb ik mij goed vermaakt met de Fantastic Four, en hebben de Marvel films een goede uitbreiding gehad.
tristanrc1
Rommelig en afgeraffeld overkomende superheldenfilm, met als pluspunten de special effects en de actie. Dat ziet er allemaal gelikt uit, maar het gevoel dat je bij bijvoorbeeld bij spider-man wel krijgt, ontbreekt. Ook het acteerwerk valt tegen, tenminste, de acteurs krijgen niet eens de kans om voldoende te acteren. Het had HET succes van de zomer moeten worden, maar dat is niet gelukt. Het vervolg is iets beter, maar nog steeds niet super.
maxroelofs
Ze wilde gewoon te veel in deze film.
Het verhaal zelf is wel aardig alleen de uitwerking zeer magertjes. Zoals ik al zei ze wilden gewoon te veel in deze film. Dat kun je niet allemaal in een deel proppen. De oorzaak. Het emotionelere aspect, ik heb het dan over de sterke met steen achtige huid. En dan ook nog eens de superkrachten. De nadruk licht bijna de hele film lang op de man met de stenen huid en de andere personages worden op 1 scène per karakter na nauwelijks uitgediept.
Het acteerwerk was zee zeer matig. Vooral Jessica Alba schoot tekort.
Actiescènes zien er goed uit en ook de fantastic four zijn goed vorm gegeven.
Dennissssss
Leuke film met een aantal grappige momenten. Soms zag het er wat nep uit, soms zag het er goed uit. Niet echt een hele leuke film of zo, maar wel kijkbaar voor een keertje.
loer
Ik vinDT het gewoon een onzinreactie
quote="PROPAYNE"]ik ben gewoon een mega Marvel fan, en ik vindt gewoon
is het nou zo moeilijk om je aan de karakters te houden??
Verder is de film gewoon megaslap, het is gewoon een kinderfilmpje,
Een matige film.
Ik ben nooit echt fan geweest van de Fantastic Four en ik had ook niet direct aanstalten om deze film eens te zien, maar kwam hem toevallig gisteravond op televisie tegen.
Het verhaaltje is redelijk en vormt ongetwijfeld een soort van kennismaking met iedereen. De karakters zijn trouwens weinig interessant, alleen the Thing is wel aardig. Verder blijft het allemaal erg oppervlakkig, maar niet al te best acteerwerk, vooral Gruffudd is ontzettend slecht.
De Sfx zijn wisselend. Soms erg goed, soms niet geweldig. De film heeft een lange inleiding om uitiendelijk toch nog aardig los te gaan in het tweede gedeelte. Het was allemaal nog redelijk goed uit te zitten, maar in deel twee heb ik hierdoor niet direct interesse gekregen.
Meh.
Een superhelden film die af en toe de draak lijkt te steken met z'n grote broertjes, maar tegelijktijd gewoon té goedkoop en flauw aanvoelt.
De CG is echt bedroevend slecht, over de gehele lijn. Lelijk(!) pak van die stenen vent, ook het rubberen mannetje (soms net Gert Verhulst) en de doozichtige Alba zien er niet uit. Het verhaaltje gaat verder ook nergens over, maar dat neem ik er bij dit soort films nog wel bij.
De nadruk ligt in deze film meer op de humor, jammer genoeg is het niet zo grappig en komt het vaak nogal slordig en kinderachtig over. Oneliners komen vaak echt niet over en grapjes zijn flauw en ongeïnspireerd.
Hoewel het idee op zich nog wel leuk kan zijn, is het gewoon niet zo geweldig geslaagd.
Metalfist
You guys look like an '80s rock band!
De Fantastic Four hebben altijd voor een gemend gevoel gezorgd bij mij. De comics zijn degelijk vermaak (zeker de She-Shulk periode vind ik erg geslaagd) maar het is zeker en vast niet mijn favoriete superheldenteam. Deze film was één van mijn eerste (bewuste) kennismakingen met de verfilmingen van comics maar in mijn herinnering was het niet één van de betere. Het was echter alweer jaren geleden dat ik me nog eens in het filmuniversum van één van de oudste superheldenteams uit de stal van Marvel had gewaagd dus de televisie uitzending een paar dagen geleden kwam mooi uit.
Kon me eerlijk gezegd ook niet meer al te veel herinneren blijkbaar van de film want ik zat continu met het gedacht dat de Silver Surfer nog ging komen opdraven maar dat is blijkbaar in deel 2. Soit, wat vooral opvalt is dat de Fantastic Four vooral bedoeld is als tussendoortje waar je niet al teveel bij moet nadenken. In een jaar waar we kennis maakten met de duistere aanpak van Nolan met betrekking tot Batman, is dit natuurlijk wel heel luchtig vermaak maar dat is helemaal niet zo storend als je zou denken. De transformatie van de vier superhelden met de kosmische storm is vrij getrouw aan de comics (Jack Kirby, effectief de enige echte King of Comics) en de verhaallijn is vermakelijk genoeg om de gehele speelduur te blijven boeien. Alleen zonde dat de uiteindelijke confrontatie met Dr. Doom niet zo geslaagd is als ik had gehoopt, al blijft het einde waar hij naar Latveria wordt gescheept wel erg leuk. De effecten zijn op zich goed genoeg maar het had allemaal toch net wel iets beter gemogen. Zo ziet Ben Grimm er in zijn Thing vorm te vaak te fake uit, al hebben ze zijn gezichtsuitdrukkingen wel geslaagd (lees naar de stijl van de comics) kunnen maken.
Erg vreemde cast als je het mij vraagt. Ioan Gruffudd zal eeuwig ten boek staan als Captain Horatio Hornblower maar weet er op zich nog wel iets degelijk van te maken. Hij had misschien wat ouder mogen zijn (volgens mij is hij er nu echt wel geknipt voor) maar voor de rest is hij nog vrij goed gecast. Geldt jammer genoeg niet voor Jessica Alba die hier compleet misplaatst aanvoelt. Sue Storm is gewoonweg geen geblondeerde latino en Alba voldoet werkelijk in geen enkel aspect voor de rol. Had ik toch veel liever Scarlett Johansson in de rol gezien. Langs de andere kant hadden we ook met Renée Zellweger opgescheept kunnen zitten dus het had erger kunnen uitdraaien. Michael Chiklis is trouwens wel geslaagd als de Thing, zowel in gemuteerde vorm als in zijn menselijke vorm maar Chris Evans is dan wederom een ietwat vreemde keuze. De rol van Captain America gaat hem dan ook beter af als je het mij vraagt. Over het algemeen wat een hit & miss qua cast maar gelukkig maakt Julian McMahon nog wel wat goed als Dr. Doom.
Amusante verfilming die gered wordt door mijn voorliefde voor de comics. Heb je daar niet veel mee, dan is Fantastic Four een slechte keuze qua Marvel verfilmingen want er zijn er veel interessantere te vinden. Alba blijft toch wel een miscast van jewelste en dat kan je niet verbergen door haar af en toe in haar ondergoed te laten rondlopen.
Ik hoopte dat een herziening deze film zou opwaarderen, maar het blijft slecht uitgewerkte Marvel-verfilming. Het concept kan wel leuk zijn, kijk maar naar The Incredibles. Daar werkt het wel als je er een sterk verhaal achter hangt. We hebben deze dingen al eens gezien, deze film hangt vol van de clichés. Het begint al met een slechte casting. Ioan Gruffudd is een saai figuur. we kennen de workaholic wetenschapper/teamleider nu al wel. Geen enkele verrassing. Bovendien is zijn elasticiteit niet meteen een boeiend talent. Jessica Alba is wel leuk om zien, maar legt eveneens weinig in haar rol. En wat ben je met een schoonheid als haar talent onzichtbaarheid is. Chris Evans zorgt voor de fun in deze film. Samen met Michael Chiklis zijn hun scènes nog het boeiendste in deze film. Deze Human Tourch is alvast veel leuker dan Captain America. Michael Chiklis is het enige karakter dat wat uitwerking krijgt. Dr. Doom is een onozel figuur en een echte copy van Green Goblin uit Spiderman.
Fantastic Four had leuk kunnen zijn, maar het werkt nergens. Wat meer pit in het script, een andere cast en meer aandacht voor details bij de uitwerking van de personages had een hele andere film kunnen bezorgen. Misschien dat hier ooit een remake van kan werken met de juiste mensen achter het stuur.
Tarkus
Een bijzonder geslaagde verfilming van de comic-strip. Mooi verhaal, sterke actiescenes, goed acteerwerk en verbluffende special effects. Ik kijk al uit naar een vervolg...
De prent nog eens bekeken na zovele jaren en ik blijf bij mijn eerdere commentaar.
Vind dit nog steeds een mooie en leuke film.
Kondoro
Fantastic Four
Redelijke actie / sciencefiction film waar ik meer van had verwacht. Het punt van vechten is niet te missen, een prima actie filmpje. Als sommige van jullie mij volgen, weten deze dat ik een groot sciencefiction fan. Echter vond ik die armen die zeg maar veel kunnen uitrekken, lelijk gemaakt. Ook die reus is niet echt van een mooi kwaliteit. Helaas. Maar goed, hij was vorige week op tv. Dus ik wou hem wel even een keer mee pikken. En ik heb me toch redelijk vermaakt hoor.
Echter vond ik de personage van Ben Grimm, gespeeld door Michael Chiklis toch wel 1 van de leukste die er tussen zat. Ik zie hem als een kleine voorbeeld, want ik zelf ben ook groot en aardig sterk (Geen self-wish
) , dus vond hem wel het leukste. Daarna vond ik Sue en Johnny storm leuke personages. Maar de personage van Reed Richards vond ik het minste van de drie. Echt jammer hoor. Maar had hem toch zelf beter in gedachten! Voor de rest deed de schurk van het stel, het ook prima.
Het verhaal van de film vond ik aardig bedacht. Als een soort, ja wat was het, vuur / zand achtige wolk / storm die hun raakte, waardoor hun 'krachten' hebben gekregen. Jawel, toch wel leuk bedacht. Het concept is ook prima, helaas als min punt, zoals ik al eerder zij. De armen zijn lelijk gemaakt, net zoals die grote steen man. Ben Grimm..
thoyouknow1980
Een sterke cast,goed verhaal,en flitsende acties maken dit een toffe super helden film

Fantastic Four

The Hobbit: The Desolation of Smaug
Avontuur / Fantasy, 2013

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
Avontuur / Fantasy, 2004
flyingbroer of zus relatiebrandhuwelijksaanzoekradiationdnamissilemaskertransformatievriendschapplayboysuperheldgebaseerd op stripruimtelaboratoryexplosiewetenschappersuperkrachtspace stationbrooklyn bridgefantastic four superhuman strengthinvisibilityelasticity fox's marvel universesuperheroine baffled